ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ! Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ – ΠΟΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ

    Κοινοποίηση:
    xatzidakis_intime_-

    Δεύτερο χτύπημα στη μεσαία τάξη ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, μετά την αναβίωση του τεκμαρτού τρόπου φορολόγησης των εισοδημάτων των ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολούμενων, επιστημόνων και μικρών επιχειρήσεων.

    Το δεύτερο χτύπημα έρχεται στις παροχές των ασφαλιστικών ταμείων, οι οποίες πλέον θα είναι ενιαίες για όλους τους ασφαλισμένους ανεξάρτητα από το Ταμείο στο οποίο είναι ασφαλισμένοι. Η ενοποίηση αυτή, θίγει βασικά τα αποκαλούμενα «ευγενή ταμεία» οι παροχές των οποίων είναι  σημαντικά αυξημένες ή και πολλαπλάσιες σε σχέση με τις παροχές των υπόλοιπων ταμείων, όπως του ΙΚΑ και του πρώην ΟΓΑ. Το υπουργείο Εργασίας, ανασύρει από τη λήθη την έκθεση Πισσαρίδη και προωθεί τη δημιουργία Ενιαίου Κανονισμού Παροχών, που προτείνει η έκθεση.

    Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Μακελειό

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Η φαλακρή θηλυπρεπής μορφή των Μητσοτάκηδων.
      Μετά την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, διορισμένος ευρωβουλευτής.
      Στο γραφείο του για να εισπράττει παχυλή αμοιβή ο Κώστας Μπακογιάννης.

    2. Εγω παντως θα προτιμουσα η χωρα μου να παραγει οτιδηποτε,παρα να λεμε οτι καποιος φοροδιαφευγει,κατα τα λεγομενα τον λοποδυτων πολιτικων.Τι σημαινει φοροδιαφευγει;Δεν πληρωνει φορο στα καυσιμα,στο πετρ θερμανσ,το ενφια του σπιτιου του στα τροφιμα,στα τσιγαρα ,στα ποτα στο μισθο του και που δεν πληρωνουμεεεεε.ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΡΕΕ Ξ Υ Π Ν Α Τ ΕΕΈΕ.

    3. Χατζηκλανακης με μηδεν ενσημα στη ζωη του! Μαλλον την ψαχνει και για αλλα μπουκετα!

    4. Ως πολίτες για πιο λόγο δεν διαθέτουμε το δικαίωμα να πούμε δεν θέλουμε τα ένσημα ούτε σύνταξη;Με πια λογική υποχρεώνουν κάποιον με ένα μικρό κατάστημα 20 τετραγωνικών να πληρώνει ασφάλεια όταν δεν μπορεί να το πράξει και στην τελική αν μπορούσε θα πλήρωνε γιατί.Για να πάρει σύνταξη 550 ευρώ το μήνα;Ο πολίτης πρέπει να έχει το δικαίωμα να λέει στην ασφάλεια ότι δεν επιθυμεί τα ένσημα και φυσικά να υπάρξουν και κριτήρια σε ανθρώπους με προβλήματα υγείας που δεν μπορούν να ανταποκριθούν και παλεύουν για ένα πιάτο φαι.Αντε κλέφτες που καταστρέψατε την χώρα λοποδυτες της Βουλής.

      1. Αν όντως πληρώνουν 550 ευρώ το μήνα, είναι χαζό. Με τόσα λεφτά αν τα βάζει καποιος στην άκρη σε λίγα χρόνια μαζεύει ένα σεβαστό ποσό, παίρνει και ένα δάνειο και αγοράζει ένα διαμέρισμα 60-70 τμ. Μεεεεχρι να γεράσει θα το έχει ξεπληρώσει από τα ενοίκια και θα του μείνει για τα γεράματα να βγάζει ένα ποσό αντί για σύνταξη, γιατί μέχρι τότε θα το έχει προφανώς ξεπληρώσει και θα καρπώνεται το ενοίκιο. Συν το ότι θα έχει ένα περισσότερο περιουσιακό στοιχείο να αφήσει στα παιδιά του. Συν το ότι θα συνεχίσει να βάζει στην άκρη τα 550 ευρώ μέχρι τα γεράματα του και θα μαζευτεί και από κει ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Αυτό το σχέδιο ειναι και πιο σίγουρο, γιατί για σύνταξη…..εεεε, δεν ειναι και τόσο σίγουρο ότι θα υπάρχει ακόμα. Βέβαια και τα ακίνητα δεν ξέρουμε αν θα μας επιτρέψουν να τα κρατήσουμε, η όπως λεει και το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ….δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα ειστε ευτυχισμένοι….χαχαχαχα φανταστείτε ποσό πιο ευτυχισμένοι θα ειναι όλοι αυτοι οι αλήτες, που θα τους ανήκουν τα πάντα.

    5. 1. Ο Τσακλόγλου πρέπει να αποπεφθεί ΑΜΕΣΑ από το υφυπουργείο. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρεται απαράδεκτα. Εχει κάνει πολλές απαράδεκτες δηλώσεις αλλά κυρίως υπόγειες ενέργειες.
      2. Ο Χατζηδάκης συμπεριφέρεται ως μέγας αλαζών. Βέβαια, είμαστε υπέρ να πιαστεί η φοροδιαφυγή και οι φοροφυγάδες. Γιατί όταν οι φοροφυγάδες δεν πληρώνουν , πληρώνουμε εμείς ΤΡΙΠΛΑ.

    6. Μόνο που τον βλέπεις βγάζεις συμπεράσματα για το iq του ανθρώπου αυτού…. Δυστυχώς αφήσαμε τα αλαλα και τα μπαλαλα να ορίζουν τις τύχες της ένδοξης μας χώρας…. Δε φταίνε αυτοί. Αυτοί βρήκαν και κάνουν. Φταίμε εμείς που το επιτρέψαμε…

    7. Τα ιδια εκανε και ο Τσιπρας έβαλε χέρι στα ταμεία θυμάται κανείς;

    Comments are closed.