ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΩΚΕΙ ΤΑ ΑΞΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ – ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΙΕΡΕΑ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ

    Δίωξη π. Στυλιανού Καρπαθίου πρωτοπρεσβύτερου και Ψυχιάτρου από τον Πειραιώς Σεραφείμ……όπως την παρουσιάζει ο δημοσιογράφος που πήρε την επίμαχη συνέντευξη ο Στέφανος Δαμιανίδης..

    ”εν ω κακοπαθώ μέχρι δεσμών ως κακούργος· αλλ’ ο λόγος του Θεού ου δέδεται.”

    Και οι λίθοι κεκράξονται και η όνος του Βαλαάμ θα μιλήσει κι ο αλέκτωρ λάλησε τρις ..

    Η Εκκλησία τρώει τα παιδιά της!!!!! Καθίζουν επιστήμονα ιερέα στο εδώλιο .. ! ”εν ω κακοπαθώ μέχρι δεσμών ως κακούργος· αλλ’ ο λόγος του Θεού ου δέδεται!”

    Η Εκκλησία τρώει τα παιδιά της.. τρώει και τα βίντεο;; To βίντεο στο οποίο ο δημοσιογράφος καταθέτει την άποψη του εξαφανίστηκε!!!!!!!

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Αντί να σηκώσουν το λάβαρο της επανάστασης απέναντι στους άθεους της κυβέρνησης που δαιμονίζονται με τα Χριστούγεννα(από νοέμβριο λένε για …χιλιάδες κρούσματα τα Χριστούγεννα!), οι πουλημένοι μητροπολίτες διώκουν τους άξιους ιερείς. Που είσαι ρε σεραφείμ που παλιά μιλούσες για μακεδονία και σήμερα μιλάς για εμβόλια και μαρινάκη; Που είσαι ρε …δημητρούλα που απειλείς τίμιους ιερείς; Που είσαι ρε …τιτίκα να πεις για τα δικαιώματα των πιστών; Που είσαι ρε …αρχιμανδρίτη στο Άγιο Όρος που στέλνεις Αστυνομία στη Μονή και το βούλωσες για την αμάλ και την κηδεία της φώφης που συνωστίζονταν όλοι αυτοί που ψηφίζανε πρόστιμα ηια συνωστισμό! Πουλημένοι στους καναλάρχες και στον μαμωνά μητροπολίτες, ούτε έναν πιστό δεν επηρεάζετε, μόνο αγανάκτηση προξενείτε. Η εκκλησία αλώθηκε όπως λέγανε οι γραφές. Ο καιρός γαρ εγγύς. Ο Θεός και ο Χριστός μαζί μας.

    2. ΤΗ ΝΑ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΡΕΜΑΙΝΟΥΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…….ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΝΤΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΒΑΤΗΚΑΝΟ…………..

    3. “ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατόν, καί τούς ἐκλεκτούς…”
      Ότι τά ξέραμε ;… Τά ξέραμε… Αυτοί πού τουλάχισον διαβάζουν τήν Αγία Γραφή . Απλά , δέν περιμέναμε ότι θά τά ζήσουμε τώρα καί οί περισσότεροι , παρ’ όλον πού τά στοιχεία είναι αδιάσειστα πλέον , αδυνατούν νά πιστέψουν τήν αλήθεια , προσπαθώντας νά βολευθούν μέσα στό καβούκι τής πρότερης κοινωνικής ζωής τους , εξ’ού καί τό απαράμιλλο κυνηγητό , ή κακοδοξία , τό “κάρφωμα” στήν αστυνομία κλπ. κλπ. Κι όλο τό κακό , τό περισσότερο τουλάχιστον , ξεκινάει απ’ τό γεγονός ότι ό σατανάς έχει πλέον αποκλειστικά – κατά πώς φαίνεται – τήν τηλεόραση δικιά του . Μέ αποτέλεσμα νά σού λένε άνθρωποι πολύ δικοί σου , πού τούς αγαπάς πολύ , “μά τό λέει ή τηλεόραση συνέχεια βρέ παιδί μου , πάνε κάνε τό {εμβόλιο}”… Καί γι αυτόν τόν λόγο άλλωστε μάς έχει δώσει σέ όλους πλέον ό Κύριος τό διαδίκτυο , γιατί εκεί μέσα μπορείς νά μαθαίνεις ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ , άν αποφασίσεις νά ψάξεις δηλαδή , καί νά άκούς μέχρι καί Αγίους ανθρώπους !

    4. Ο Πειραιώς Σεραφείμ που εκθείαζε την επιστήμη τίς τελευταίες μέρες στέλνει στο ειδώλιο ένα επιστήμονα ιερωμένο, πόσο υποκρισία!
      Μόνο και μόνο γιατί έχει αντίθετη άποψη από την δικιά του. Για τό χρήμα την εξουσία την προβολή παραδώσανε την ψυχή τους στον μαμωνά, δαιμονισμένοι πλέον κυνηγάνε σαν άγρια σκυλιά ιερωμένους και μοναχούς που έχουν τον Ιησού Χριστό μέσα τους σε αντίθεση με αυτούς.

    5. Να βάλτε τις λιμουζίνες σας στον ανοιχτό πισινό σας,ιερατείο του εξαποδώ,στηρίζουμε τον άξιο ιερά Στυλιανό Καρπαθίου

    6. Αφού αποδέχτηκαν να μην κοινωνούν οι πιστοί για να μην υπάρξει «μόλυνση»,άνοιξαν όλες οι πύλες. Από κει και πέρα μπορούμε να περιμένουμε το οτιδήποτε από αυτούς.

    7. Καταξευτιλιστηκε ο Πειραιως και ο κοσμος τον βριζει Δεν το περιμενα ποτε οτι ο συγκεκριμενος θα επεφτε τοσο χαμηλα.
      Θυμασαι Σεραφειμ τι ελεγες καποτε και ολοι σε λεγαμε Παπαφλεσσα;; Εβρεχες αναθεματα σε καθολικους, προτεσταντες, μασονους ταλμουδιστες, και επι πασης αιρεσεως. Τοτε ειχες αρχες. Πλεον και εσυ κολυμπας στο βοθρο του Ανιερωνυμου και του γερο-Μπάρτολο.
      Αναξιος και Αναξιοτιμος Πειραιως.

    8. Η…Ιερά Εξέταση το 2021 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    9. Μακριά από το παππικό με τους μασόνους δημόσιους υπαλλήλους.Μόνο με το παλιό ημερολόγιο

    10. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΔΥΟ ΜΟΝΑΧΟΙ ΑΣΚΗΤΕΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
      ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ…
      ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ.

    11. ΓΤ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΙΛΟΣ …..ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚ0 Κ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΜΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    12. Ποιος είναι αυτός που είναι άξιος να κρίνει ποια είναι τα άξια παιδιά ?
      Ο μόνος κριτής είναι ο Θεός και αυτός θα κρίνει
      Έχουμε γεμίσει όλες τις ιδιότητες γιατροί , δικηγόροι τώρα το παίζουν και Θεοί

    13. ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ! ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

    14. Το σιγουρο ειναι οτι ο Θεος θα του δωσει δυναμη.

    15. Ανες και Καιαφες! Ποια εκκλησια? Τελειωσε με τον εσκεμμενο θανατο του Μακαριστου Χριστοδουλου! Μετανοειστε τραγοι οσο ειναι καιρος! Χεστε την κεφαλη σας που ειναι ο αρχιτραγος Κωνσταντινουπολεως!

    Comments are closed.