“ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ”. ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ! ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ – ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    im_mastropeia

    Η πρόταση του εισαγγελέα που είχε προηγηθεί έδειχνε το αποτέλεσμα που θα έχει η δίκη αυτή . Πανικός προκλήθηκε εντός του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, όταν το κοινό εξαγριώθηκε από την απόφαση των Αρχών, που έκριναν αθώο τον αστυνομικό, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας στην Ηλιούπολη.

    Αθώος με ψήφους 6 προς 1 κρίθηκε και ο πατέρας της κοπέλας, ενώ κρίθηκε ένοχος για παράνομη οπλοκατοχή.

    Ένοχος κρίθηκε ο τρίτος κατηγορούμενος με ψήφους 5 προς 2.

    Κατά την ανακοίνωση της απόφασης, επικράτησε πανδαιμόνιο στη δικαστική αίθουσα, με το κοινό να φωνάζει «ντροπή σας σκουπίδια».

    Η διαδικασία διακόπηκε και υπήρξε ένταση, με ΜΑΤ να μπαίνουν στον χώρο και να βγάζουν με τη βία έξω το εξαγριωμένο κοινό.

    Η ένταση συνεχίστηκε και έξω από το δικαστήριο. Οι διαμαρτυρόμενοι χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρα κατά των αστυνομικών.

     


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Αστυνομία, το αισχος τους αιώνα. Μόνο σε ανυπερασπιστους μπορειτε. Αλλου μωκο. Ουστ ξεφτιλες. Τρεξτε να γραψετε προστηματα, δεν φοράνε μάσκες. Παντου στον κοσμο, αστυνομία, εκκλησίες, δημοσιογραφοι..Πορνες του συστηματος

    2. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ-ΜΑΣΤΡΟΠΟ…ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΝΟΧΟ, ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ..ΩΡΑΙΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…

    3. Αυτο το βιολι σε καθε δικη να μαζευονται αργοσχολοι κοπροσκυλοι και να ασχημονουν ειτε για να επιρεασουν τους δικαστες, ειτε γιατι δεν τους αρεσει μια αποφαση, πρεπει να σταματησει γιατι εχει καταντησει αηδια!!!! Αντε κοπροσκυλά αφηστε την δικαιοσυνη να κανει την δουλεια της, αλλα ετσι τους εμαθε η Μπανανια να ανεχεται τετοιες καταστασεις, αντι να τους σπαει τα κεφαλια!!! Ειδε κανεις να μαζευται κοσμος εξω απο το δικαστηριο στο Βελγιο με την υποθεση της Καιλη;;;;;; Κανενας!!! Μονο εδω στο κ@λοχανειο γινονται αυτα!!!!

    4. Πρώτα φορά που τρώνε ξύλο τα δικαστάκια και το χάρηκα,διότι είναι μασωνάκια και διεφθαρμένοι μέχρι το μεδούλι

    5. Μεσουρανούσαν τα κολόμπαρα στα 90ς με τις μαρκαλιάρες και τους χωριατλαμαδες. Έβγαζαν χροντρό μεροκάματο οι μπάτσοι και οι δικαστές.

    6. είμαι Νέα Δημοκρατία και λατρεύω κάθε τι το Ανθελληνικό, το Μαρξιστικό, το Τουρκικό και το Μογγολικό αρκεί να μου το φέρεις με στολή και εθνόσημο για να φαίνεται πατριωτικό, θα ξαναψηφίσω Νέα Δημοκρατία για να πατάξει τον νατιβισμό και να μην έρθει ο Σύριζα…..

    7. Θυμαστε την υποθεση ΒΗΧΟΥ που ειχε στησει τοτε ο Σφακιανακης;
      Σας το θυμιζω: Ο Βηχος ηταν διακοπες στη Σαντορινη και στο διπλανο δωματιο εξεδιδαν ανηλικα και αρχηγος του κυκλωματος ηταν ο Δκτης του ΑΤ Σαντορινης.
      Ο Βηχος τον κατηγγειλε στην εισαγγελια, και οταν εφτασε Αθηνα μπουκαρει ο Σφακιανακης (ναι ο ‘προστατης’ των παιδιων και ‘μεγας’ διοικητης της Διωξης Ηλ/κου Εγκληματος), παιρνουν μεσα το Βηχο με καταγγελιες για πορνογραφια ανηλικων για τις οποιες ο Βηχος αθωωθηκε μετα το θανατο του γιατι απο το αγχος του εκανε 3 επεμβασεις καρδιας, και αθωωθηκε και ο Δκτης του ΑΤ Σαντορινης διοτι δηθεν η καταγγελια του Βηχου δε μπορουσε να ληφθει υποψιν αφου ο Βηχος κατηγορηθηκε για πορνογραφια ανηλικων.
      Αυτα για τα κυκλωματα της ΝΔ.

      1. Ημουνα σιγουρος οτι ο Σφακιανακης παιζει αυτο το ρολο

    8. Ο/Η Θάνατος σε μπάτσους και αναρχικούς είναι το ίδιο μαγαζί λέει:

      Κολο μπάτσοι γ@μωχαφιεδες επίορκοι και συμμορίτες που συνεργάζεστε με τους βρωμοαναρχικους δεν σέβεστε ούτε τους χωροφύλακες που θυσιάστηκαν ούτε αυτούς που πέσανε ηρωικά στο Σύνταγμα Μακρυγιάννη για τα λεφτά και τον μαμωνα πλέον σκοτώνετε και την ίδια σας την μάνα οι μπάτσοι είναι καθαρά εχθρός της πατρίδας πρέπει επειγόντως να υπάρξει εθνοκάθαρση σε σώματα ασφαλείας και στις ένοπλες δυνάμεις αλλιώς θα γίνει ότι έγινε και το 1945-1949 αλλά σε πολύ χειρότερα δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και επίσης δεν είναι τυχαίο ότι πήραν μόνο αυτοί το επίδομα των 600 € είσαι σκουπίδια και πρέπει να καείτε σαν σκουπίδια γ@μω τα σπίτια σας προδότες!!!

    9. Ρε με το ζόρι το Πινόκιο φέρνετε το σύριζα,,, η δύναμη είναι στον λαό ,,, σε 5 μήνες εκλογές!!

    10. μπατσοι γαμημεμη φαρα, κατακαθια της κοινωνιας . Αγραμματοι σκουπιδια

    11. Παιδιά χαμός γίνεται στο Παρίσι μέχρι αυτή την ώρα. Για την δολοφονία 3 Κούρδων από έναν του Μακρόν. Πάλι καλά δηλαδή που δεν έκανε ότι και ο 88χρονος Γάλλος. Να έβαζε από πίσω του κάνα βλήμα και να γινόταν ο κ@λος του μπαζούκας. Σίγουρα θα υπήρχαν ποιο πολλά θύματα.

    12. Να μια καλή ευκαιρία για μπάχαλα.

    13. Δες τώρα τη κάνουν οι παραστρατιωτικες οργανώσεις κλπ που δεν ακούν αστυνομία ο στρατός κλπ Λύκοι της νύχτας μάλλον οργανοση και σερβικες ιδικες δυναμης προκαλούν σύγκρουση στο κορσυφοπεδιο ,,,https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fkosovaime.tv%2Fbiserko-wagner-ujqerit-e-nates-dhe-grupet-ekstremiste-serbe-po-provokojne-konflikt-ne-veri-te-kosoves%2F&h=AT0icefq3iALaEGIfxHVv9aHbyQxTJS_NXY9iCw72xKrxEHY6O1ts7Fd8_lrgbd7ZUlnM99Uat0GQBp01nqtWdBTz034TgO9-K5jS-zJ_QB6s8izbppzG2IQcBsna478tyVEF63yemyKtQVQ9jgQ

      1. Σώπα ρε, που προκαλούν οι Σέρβοι το 💩κόσσοβο… Την “αθώα” κωλοαλβανική “περιστερά”…

      2. Ναι δεν ακούνε την αλβανική αστυνομία που θέλει να κάνει εθνοκάθαρση στην περιοχή τηγανοκέφαλε αυτά είναι ΣΕΡΒΙΚΑ εδάφη βαμμένα με αίμα Σέρβαν απο ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ και τηγανοκέφαλους σαν εσένα.

    14. Με αυτά που κάνουν οι εισαγγελείς και σε αυτή την περίπτωση, και με την Κιβωτό, και που καλύπτουν και κάνουν πλάτες στα λαμογια πολιτικούς, και στην περίπτωση που αφήνουν ελεύθερο και μάλιστα μπλοκάρουν οι ίδιοι την δικη ενός ναρκεμπορα παιδεραστή όπως ο εισαγγελέας αντιπρόεδρο του ΣτΕ, θα φάγε πολύ ξύλο. Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος πλέον εναντίον τους. Δικάζουν πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πολιτικών που πάντα τους βγάζουν λάδι.

        1. Μάλλον ήρθε για να σε αντικαταστήσει σε μερικά χρόνια. Τότε οι αράπηδες θα γράφουν, αυτός ο Έλληνας τι γυρεύει εκεί.

    15. Τα σκουπίδια και τα απόβλητα μιλάνε για τα σκουπίδια!!!Αφήστε ρε πουστομπατσοι να τακτοποιήσει ο Ελληνικος λαός τις ανωμαλάρες

    16. Κατάληση του πολιτεύματος, διαπλοκή εισαγγελεων και πολιτικών. Η Ελλάς στα χέρια μαφιόζων. Απαιτείται ευρωπαϊκή συνδρομή ομάδας ξένων εισαγγελεων και υπηρεσιών για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ευρωπαίοι, αυτή είναι η δημοκρατία σας, ανέχεστε μια κυβέρνηση μαφιόζων να κλέβει και να λεηλατεί τον πλούτο του λαού και πάντα οι εισαγγελείς να κάνουν πλάτες στους πολιτικούς. Αντιπρόεδρος ανώτατου δικαστηρίου στην Ελλάδα έδινε κόκα και ασελγούσε σε ανήλικα, η υπόθεση μπήκε αρχείο ενώ σε 15 ημέρες δήμευσαν δομή ανηλίκων και την περιουσία της με πλάστη καταγγελία που δεν αποδυκνειεται.

    17. ΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

    18. Η μαγκιά των μπάτσων είναι ίση με τα 600 ευρώ που τους έδωσε τόσο ειναι η αξία τους. Η κυβέρνηση θα χρειαστεί τους μπάτσους για αυτό τους έδωσε τα 600 ευρώ.

      1. Γενίτσαροι είναι και ως γενίτσαρους πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε πλέον.

      2. Η κυβέρνηση μας ανοητε δεν έδωσε μονο στους αστυνομικούς, σε ολο τον κόσμο εδωσε,επανέφερε τα δώρα στον ιδιωτικό τομέα, αυξήσεις μισθών συντανεων επίδομα για ρεύμα,τρόφιμα, καυσιμα.
        Μην είσαι και αχάριστος ρε πατριωτη,σιγα σιγα θα δώσουν και αλλα ,για αυτό ολοι πρέπει να ξανά ψηφισουμε την Νέα Δημοκρατία και τον πρωθυπουργό μας τον λεβεντη μας Κυριακο!

        1. Βασικά έδωσε σε όλους λιγότερα από ότι τους στέρησε λόγο ανικανότητας.

        2. Εισαι τοoσο μαλ… οσο φαινεσαι η περισσοτερο ;
          Μασα κι αλλο σανο,μονο γιάυτο εισαι ικανος.

    19. Συγνώμη αλλά έπρεπε να κηρυχθεί οπωσδήποτε ένοχος γιατί το είπαν στις ειδήσεις;

    Comments are closed.