ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ! ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ… ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΠΑΝΤΟΥ! ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ! ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΝ!

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-panagiwtopoulos

    Όπως είχαμε προβλέψει, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα εγκαταστήσει παράνομους μετανάστες σε Ρόδο και Κρήτη, αντί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος στα νησιά αυτά θα δημιουργηθούν… προσωρινές δομές φιλοξενίας, προκειμένου να φιλοξενήσουν τους χιλιάδες που εισρέουν στην χώρα. Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού, βεβαίως, στην Ελλάδα.

    Σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου δήλωσε, μεταξύ άλλων:

    «Εξετάζονται σενάρια δημιουργίας χώρων προσωρινής φύλαξης στην Ρόδο και την Κρήτη, τα οποία θα λειτουργούν αποκλειστικά σε 48ωρη βάση. Οι λύσεις που προκρίνονται είναι προσωρινές, ελεγχόμενες, και δεν θα επιβαρύνουν την καθημερινότητα των περιοχών, με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και τη συνεργασία με τους πολίτες».

    Παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Παναγιωτόπουλου, ουδείς αισθάνεται ικανοποίηση για τα κυβερνητικά σχέδια, δεδομένου ότι οι μεταναστευτικές ροές στην χώρα μας αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Οι κάτοικοι σε Ρόδο και Κρήτη είναι σε απόγνωση αντικρίζοντας σχεδόν καθημερινά καραβιές με αλλοδαπούς να καταφτάνουν στα νησιά τους.

    Αναφερόμενος ο υπουργός στην διαχείριση του Μεταναστευτικού σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ανέφερε ότι η ΕΕ προσανατολίζεται να αυστηροποιήσει την πολιτική της, μετά τις πιέσεις που δέχονται πάρα πολλές χώρες. Εκτίμησε, δε, ότι «αρχικά θα τεθεί το ζήτημα της εφαρμογής της συμφωνίας Τουρκίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης, που είναι σε ισχύ από το 2016 και περιλαμβάνει επιστροφές, με την Τουρκία να μην τις πραγματοποιεί από το 2019».

    Κατά τα άλλα, το Μαξίμου διαβεβαιώνει ότι οι διμερείς συνομιλίες σε ανώτατο επίπεδο με την Άγκυρα για το Μεταναστευτικὀ είναι άριστες και αποφέρουν απτά αποτελέσματα!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. οπως ακριβως σημερα οι κλοαλβανοι εκχρηστιανιζονται και ελληνοποιουνται ετσι καποτε κανανε και οι τουρκοι . αυτοι ειναι οι ποντιοι, εκχρηστιανισμενα τουρκαλακια! διαβαστε ιστορια και θα καταλαβετε γιατι οι ποντιοι και οι εβραιοι τα βριδκουν τοσο καλα εναντιον των αυτοχθονων ελληνων ντοπιων

    2. οι ποντιοι δεν ειναι ελληνες ειναι τουρκοι που εκχριστιανηστηκαν για να λαβουν επιδοτησεις απο το βυζαντιο για αυτο οι τουρκοι που δεν αλλαξαν πιστη τους μισουνε. εδω ερχονται και καπηλευονται την ιστορια των πακεδονων και αναρωτιεμαι γιατι αραγε; μηπως τελικα θελουν να αφανισουν τους γηγενεις ελληνες με τουρκους αλβανους εκχρηστιανισμενους; γιατι αυτο μονο γινετε. οι γυφτοι που μενουν στην ελλαδα εχουν περισσοτερο ελληνικο ντι εν εη απο οτι οι τουρκοι χριστιανοι κοινω ποντιοι.

    3. Πουλημένα τομάρια μόνο την τσέπη τους βλέπουν και τους παχυλούς μισθούς
      Έλληνες υπάρχουν και είναι αγανακτισμένοι όμως αυτή την στιγμή δεν έχουμε περιθώριο Διχασμού .δυστυχώς υπάρχει η νομενκλατούρα που στηρίζουν όλους αυτούς για το χρήμα .
      Αδιαφορώντας για τα δεινά που έρχονται και το ξεπούλημα της χώρας
      Κάθε Έλληνας ΕΘΝΙΚΗΣΤΗΣ πρέπει να ενεργοποιηθεί ώστε μέσα από αγώνες να φύγει αυτή η σαπίλα που μας οδηγούν στην καταστροφή .
      Ψηφίστε τον φόβο τους ψηφίστε ότι τους τρομοκρατεί .
      Οι Έλληνες είναι ΕΘΝΙΚΗΣΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ
      Και ο εφιάλτης πατριώτης δήλωνε

    4. Παντος απεδείχθη οι σαλονικοις Μακεδόνες της που… σας, μονο η πολωνια εχει ηγετη , ουτε ενας λαθροπηθηκας, και μηδεν εγκληματικοτητα,

    5. Μαλλον θα μιλησουν τα οπλα και οι κρεμαλες δεν παει αλλο με αυτο το κρητικο σκουληκι και τα καθικια που τον περιτριγυριζουν δεν εχουμε να χασουμε τιποτα ετσι και αλλιως μια ζωη χαμενοι θα ειμαστε τον θανατο δεν τον φοβομαστε.

    6. απλα διερωτωμαι… εαν υπαρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ σε αυτην την χωρα …… πιθανον η’ δεν υπαρχουν η’ αδιαφορουν για το ΑΥΡΙΟ της χωρας μας !!! εαν υπηρχαν πατριωτες και ενδιαφερον για την πατριδα μας … δεν θα αφηναν να την κυβερνουν και να την αφανισουν παρανο’ι’κοι … ανθελληνες … κλεφτες …χαραμοφαγαδες και πολλοι αλλοι τεμπελοχαναδες !!! εαν δεν σταματησουμε αυτο το συνδικατο σημερα ….αυριο θα ειναι αργα !!!! ολοι στους δρομους ,,, εξω η χουντα και το αποφασιζομε και διατασομε του μητσοτακη !!!!

    7. Είναι προδότες…..ψευτοδεξιοι πληρωμένοι φονιάδες του ελληνικού λαού. Εξισλαμιζουν την χώρα με μαντίλες και τουρμπάνια και δεν υπολογίζουν την οργή του κόσμου ότι θα χυθεί αίμα. Πρέπει να πάνε φυλακή….είναι επικίνδυνοι ανθελληνες.

    8. το μηλο κατω απο την μιλια θα πεσει και καποιος με το ιδιο επιθετο στην κατοχη πουλαγε τους αγωνιστες στην κρητη το ιδιο κανει και αυτος τωρα προδιδει την Ελλαδα μια και δεν ειναι ελληνας αυτος αλλα ψεκασμενο παρασιτοκολοβακτηριδιο

    9. Ο πατέρας του Γεωργιάδη, Πόντιος την καταγωγή από χωριό δίπλα από το Αμύνταιον.
      Ο Αθανάσιος Γεωργιάδης έφθασε στην Αθήνα και για δικούς του επισκέφθηκε το πολιτικό γραφείο του Παύλου Βαρδινογιάννη, βουλευτού του νομού Ρεθύμνης της Ενώσεως Κέντρου.
      Εκεί γνώρισε την ιδιαιτέρα του, κόρη του δημοσιογράφου κ διευθυντού της Πρωίας, Σπυρίδωνος Βαλασόπουλου, την μητέρα του.

      1. οι ποντιοι ειναι εκχριστιανισμενα τουρκικα φυλα δεν ειναι απογονοι ελληνων, κανουν μπιζνα μονο με εβραιους . μαλλον δεν ξερεις ιστορια

    10. Εποικισμός χωρίς πόλεμο και χωρίς να πέσει μία σφαίρα!
      είστε ΠΡΟΔΟΤΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣ ρεεεεεεεεεεε
      τουφέκισμα ρε προδότες επίορκοι!!!

    11. Ποσο μικρος ειναι τελικα απεναντι σε μια μελονι σε εναν ορμπαν ουτε μια τριχα τους μπορει να τους φτασει ο κανενας

    Leave a Response