“ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ”. “ΞΗΛΩΝΟΥΝ” ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ. ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΒΑΣΤΑΖΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    elas-axiomatikoi

    (ΦΩΤΟ εξωφύλλου, από αριστερά: Δασκαλάκης- Ανδρικόπουλος-Κανέλλος)

    Γράφει ο Γιάννης Κολοζώφ για την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Μαζεύει τα μπογαλάκια του σε κούτες ο «δοτός» αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, που μ’ όλη σχεδόν την πυραμίδα της ηγεσίας, έκανε τον «κλακαδόρο» στις συγκεντρώσεις του Τσίπρα στο Σύνταγμα, την Ξάνθη αλλά και το Αγρίνιο. Ο Πατρινός Άρης Ανδρικόπουλος, που ως πρώην συνδικαλιστής, λειτούργησε ως ένας «στυγνός»  πρασινοφρουρός, έχει διώξει ήδη τις πρώτες κούτες από την Κατεχάκη για την Αχαϊκή πρωτεύουσα και έπεται συνέχεια …  Η ιστορία όμως επαναλαμβάνεται ως φάρσα, παλαιότερα ήταν η γραμματέας του Βαρδή Βαρδηνογιάννη που όριζε αρχηγό στην ΕΛ.ΑΣ τον Τσιατούρα ως κουνιάδα του. Σήμερα, ο οδηγός του μεγαλοεπιχειρηματία θέλει ντε και καλά να κρατήσει στο «ρετιρέ» της δημόσιας τάξης τον εκ Κρήτης ορμώμενο επιτελάρχη Δασκαλάκη και «κολλητό» του Άρη που μετρά πλέον μέρες. Και μέσα σ’ όλη αυτήν την «κωμωδία-κουστωδία», να ‘σου και ο Τσουβάλας, που διεκδικεί την πολιτική θέση του  γενικού γραμματέα  στο αρμόδιο υπουργείο. Ναι καλά θυμάστε, είναι ο ανεκδιήγητος πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, που είχε πει το εξής αμίμητο για την εκκένωση-φιάσκο στο Μάτι, που κάηκαν καμιά εκατοσταριά συνάνθρωποί μας. «Είμαι υπερήφανος, για τις υπηρεσίες που πρόσφερε η αστυνομία …», είχε ξεστομίσει σε συνέντευξη τύπου! Ένα υπουργείο-μπάχαλο, μέχρι να αναλάβει όπως όλα δείχνουν ο  πολύς Χρυσοχοΐδης, που νομίζει ότι η νεοτρομοκρατία στελεχώνεται μόνο από καμία δεκαριά μέλη όπως η … αλησμόνητη  «17 Νοέμβρη» ..!

    «ΕΝΑΣ» ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΕΛΛΟΣ

    Τα τελευταία εικοσιτετράωρα όμως ο αρχηγός έχει βαλθεί μαζί με τον διοικητή Ασφαλείας Αττικής Κανέλλο, να … πείσουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ, παρέχει «ασφάλεια» στους ανυπεράσπιστους πολίτες και έτσι έστειλαν το περιβόητο ΥΔΕΖΥ στο άβατο του Μενιδίου για να συλλάβει  τον ομογενή από το Καζακστάν που με την συμμορία του ανατίναζαν ΑΤΜ τραπεζών. Επίσης ο Πατρινός αρχηγός και τα «παπαγαλάκια» του Κανέλλου, πολυδιαφήμισαν την σύλληψη «μπράβων» της νύχτας που πήγαν στη Σαλαμίνα να πουλήσουν προστασία με πλαστικά ημιαυτόματα όπλα και με τον ταβερνιάρη να τους κάνει τόπι στο ξύλο … Συνοδοιπόροι τους, σ’ αυτήν την αγωνιώδη προσπάθεια είναι το δίδυμο του ΥΔΕΖΙ.

    Ο «ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ» ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ

    Τα βέλη, πάντως της Ν.Δ, στρέφονται ειδικά και κατά του Κανέλλου, που αναρριχήθηκε και αυτός ως πρώην συνδικαλιστής και «alter ego», του Ανδρικόπουλου. Ως διοικητής Ασφαλείας, μέσω της Κρατικής Ασφάλειας, χάιδευε τα αυτιά του «Ρουβίκωνα», για να μη στενοχωρηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ της πλατείας  Κουμουνδούρου. Επί της ουσίας δηλαδή η «προστασία του πολιτεύματος» δεν απειλούνταν από τις καταδρομικές ενέργειες όπως στο προαύλιο της βουλής, αλλά μόνο με δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου που στρέφονται κατά της κυβέρνησης Τσίπρα. Και λόγω ονόματος ο διοικητής Ασφαλείας φέρεται ιδιαίτερα «δημοφιλής» στα στέκια των αναρχικών, αφού φέρει τον ίδιο όνομα με τον ξακουστό και συμπαθή σκύλο που τους ακολουθούσε επί χρόνια ως «μπροστάρης» σ’ όλες τις πορείες στο Σύνταγμα και την πανεπιστημίου!

    «ΓΕΛΑΓΕ» ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

    Μάλιστα κατά την προαγγελθείσα επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στη ΓΑΔΑ την περασμένη εβδομάδα ο Κανέλλος «ξίνισε»  όταν του πρότειναν να είναι και ο ίδιος στην υποδοχή της στο γραφείο του Αττικάρχη. Και όχι μόνο δεν πήγε αλλά όντας υπέρβαρος στρογγυλοκάθισε στο γραφείο του στο 10ο όροφο, όπου και πέρασε αναγκαστικά  εθιμοτυπικά η βουλευτής της  Α’ Αθηνών. Μάλιστα ο Κανέλλος, «λύθηκε» στα γέλια όταν πληροφορήθηκε πως  κατά την είσοδό της στο κτίριο,  η δεξιά βουλευτίνα κλείστηκε λόγω βλάβης για κανένα δεκάλεπτο στο εσωτερικό ασανσέρ των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Υπάρχουν όμως κι άλλα ευτράπελα, ο Σαμαρικός Γεωργατζής ως απόστρατος της ΕΛ.ΑΣ, φέρεται ως πρώην αρχισυνδικαλιστής να λέει «καλές κουβέντες» για τον Κανέλλο, αφού οι δυο τους είχαν δώσει «σκληρούς» αγώνες για τα κυρίαρχα δικαιώματα των συναδέλφων τους ως εργατοπατέρες.

    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΣΕΑ  

    Με την βέβαιη, πλέον έλευση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ως υπουργού δημόσιας τάξης, την επομένη κιόλας ημέρα της νίκης της Ν.Δ, θα συγκληθεί το ΚΥΣΕΑ, αλλά μετά τον αποκεφαλισμό του Άρη και της παρέας του, λέγεται πως ο «Μισέλ» θα προσφύγει αναγκαστικά στη μεσοβέζικη λύση αναβάθμισης του υπαρχηγού Καραμαλάκη στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, τον οποίο και «κράτησε» στις τελευταίες κρίσεις ως τον μοναδικό «δεξιό», η υφυπουργός Παπακώστα. Γιατί εκεί έφτασε η ανύπαρκτη «ΟΡΜΗ» της Κατερίνας.

    Ο ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΡΕΚΛΑ

    Μόνο οργή όμως έχει προκαλέσει η προσπάθεια που καταβάλει ο μέντορας και προκάτοχός του Κωνσταντίνος Τσουβάλας, που επιθυμεί διακαώς η επόμενη ημέρα να βρει τον ίδιο ξανά στο αρχηγείο αλλά ως γενικός γραμματέας δημόσιας τάξης. Ο απόστρατος, που μαζί με τον πρώην αρχηγό της Π.Υ, χρεώθηκε το φιάσκο με την φονική φωτιά στο Μάτι, νομίζει πως τώρα παραδίνεται «αμόλυντος» στην κοινωνία,, αφού ο αρμόδιος εισαγγελέας πρότεινε πριν λίγες ημέρες [σε αντίθεση με το αρχηγό της Π.Υ], να μην παραπεμφθεί σε δίκη. Και αυτό μετά τις διώξεις που είχαν ασκηθεί και σε βάρος του, τον περασμένο Μάρτιο για τις ευθύνες της τραγωδίας από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική που κόστισε την ζωή 100 ανθρώπων.

    Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ

    Η εμπροσθοφυλακή του Ανδρικόπουλου στην Κατεχάκη, ακούει στο όνομα του εκ Κρήτης ορμώμενου  Ανδρέα Δασκαλάκη, που συγκεντρώνει πολλές αποδοκιμασίες συναδέλφων του, αφού κατέχει και την κρίσιμη για ουσιαστικά εσωτερικά θέματα θέση του επιτελάρχη. Ο Δασκαλάκης, που θεωρείται σίγουρα «κομμένος», διαδίδει αριστερά και δεξιά πως θα τον «κρατήσει» στο αστυνομικό σώμα ο οδηγός του Βαρδή Βαρδινογιάννη. Και όσοι τον πρωτοάκουσαν, αμέσως ήρθε στο μυαλό τους το πώς έγινε αρχηγός ο Τσιατούρας, που εκδιώχθηκε στη συνέχεια με το που ανέλαβε υπουργός ο Χρυσοχοΐδης και αφού όμως είχε προηγηθεί επί Καραμανλή, το κάψιμο της Αθήνας μετά τον θάνατο του Γρηγορόπουλου. Ο Τσιατούρας, τότε είχε γίνει αρχηγός «κατ’ εντολήν» του Βαρδή αφού η επί χρόνια γραμματέας του, ήταν κουνιάδα του εν λόγω αξιωματικού. Έτσι τώρα, η «αυλή του Βαρδή» που επέβαλε επί ΣΥΡΙΖΑ τον Αποστολάκη στο  ΓΕΕΘΑ και στη συνέχεια ως υπουργό άμυνας, έρχεται να ξανακάνει [;] κουμάντο στην αστυνομία ..!  Και βέβαια, δεν μιλάμε για όποιον κι όποιον, αλλά για τον Κρητικό οδηγό του Βαρδή!  Για πρώτη φορά εξάλλου συνέβη το εξής παράλογο, λόγω του στενού εναγκαλισμού του  με τον Ανδρικόπουλο. Ενώ είναι ο νεότερος αντιστράτηγος, αντί να τοποθετηθεί προς αντικατάσταση του Ανδρέα Αποστολόπουλου στη Θεσσαλονίκη, παρέμεινε σκανδαλωδώς στην Αθήνα. Έτσι ο επιθεωρητής βορείου Ελλάδος, εξακολουθεί να τελεί υπό διωγμό αφού ως γνωστών ο Άρης τον θεωρούσε πάντα « άξιο ανταγωνιστή του»!

    ΤΟ «ΔΙΔΥΜΟ» ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

    Πρώτα ο Τσουβάλας και στη συνέχεια ο Αδνρικόπουλος, ευθύνονται για την απαξία και διάλυση του σώματος. Τελευταίο περιστατικό αυτό με τα σπασμένα φρένα περιπολικού στου Ζωγράφου, που ο οδηγός του αναγκαστικά την τελευταία στιγμή για να μη πατήσει πολίτες κι άλλα οχήματα, το ΄ριξε πάνω σε μαντρότοιχο. Και τι ανακοίνωση έβγαλε ο αθεόφοβος ότι «δεν υπάρχει καμία υπηρεσιακή αναφορά σχετικά με δυσλειτουργία του οχήματος και πως την 11η Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο όχημα το προγραμματισμένο service». Ο αρχηγός, δεν γνωρίζει τίποτε τάχα για την «δυσμένεια» που πέφτουν διοικητές τμημάτων  όταν κάνουν τέτοιες αναφορές … Μάλιστα η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων έγραψε για την ηγεσία ότι: «Μια σακαράκα με σπασμένα φρένα». Πριν λίγες μέρες, για ακόμα μια φορά στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ., έγινε παρουσίαση με πανηγυρικό τόνο από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος, των νέων οχημάτων με τα οποία θα εξοπλιστεί η ΕΛ.ΑΣ., όταν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός (!!!). Στις 29/06/2019, το μεικτό περιπολικό όχημα Α.Τ. Ζωγράφου- Α.Τ. Καισαριανής, ενώ κινούνταν επί της οδού Διστόμου με κατεύθυνση τη Λεωφόρο Παπάγου, ξαφνικά τα φρένα του οχήματος έσπασαν και ο οδηγός επιχείρησε με χειρόφρενο και κατεβάσματα ταχυτήτων να σταματήσει το περιπολικό, ρίχνοντάς το σ ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο στη μέση και στον αυχένα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Και κατι ταξιαρχακια απο επαρχια μερια προς τον νοτο. που εγλυφαν σαν σαυρες τους μπολσεβικους, και τωρα εχω μαθει οτι προσπαθουν να ριξουν διχτυα στη νεα δημοκρατια για να παραμεινουν.παρτους τα κεφαλια κουλη γιατι τουτη εδω η ηγεσια με τα τσιρακια της. ειναι οτι πιο αχρηστο παρουσιαστηκε τουλαχιστον τα τελευταια 10 χρονια στην ελληνικη αστυνομια.παρε ενα δρεπανι και αρχισε τον θερισμο….χαχαχαχαχχα…..

    2. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΣΕΑ

      Με την βέβαιη, πλέον έλευση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ως υπουργού δημόσιας τάξης, την επομένη κιόλας ημέρα της νίκης της Ν.Δ, θα συγκληθεί το ΚΥΣΕΑ, αλλά μετά τον αποκεφαλισμό του Άρη και της παρέας του.

      Ερχεται ο σωτηρας πρωην πασοκομουτρο,ελλεινος ξεφτιλας,Κουληηηη Ζωσε μαααςςςςς.

    3. Μπασταρδοι εχουμε τα ονοματα σας σε τεφτερι και τι εχετε κανει.Πανω απο εκατο μπολσεβικια κομισαριοι θα πανε Στο Διαολο.Τα ταγαρια του κουλη τους ξερουν .Αν δεν τους διωξουν την επομενη των εκλογων ..////////θα δουν .….τα χαλια τους στο νετ….ξερουν αυτοι..,..(λεφτακια για τη προεκλογικη απο που πηρατε λαμογια!!!!)

    4. Σας αρεσει η κομματοκρατια ρε ελληνοφωνα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ, εεε;;;
      Το Εθνοσημο το γραψατε στα τετοια σας εε;;;
      .
      Ωραια, Με εμας τους Εθνικιστες θα ΦΤΥΣΕΤΕ το γαλα που ηπιατε !
      .
      Αριστεροι/κομμουνιστες/σοασιαΛΗΣΤΕΣ κι δεξιοι, να θυμαστε αυτο …. “ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΙΣΟΒΙΑ” – το θυμαστε ;;
      .
      το φως του Ηλιου θα το δειτε ΜΟΝΟ στα ονειρα σας.

    Comments are closed.