ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΟΙ ΝΑΖΙΔΕΣ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΕΣΠΑΣΕ Η ΡΩΣΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ, ΣΦΑΓΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

    Κοινοποίηση:
    3000

    Το τελευταίο του χαρτί παίζει το καθεστώς του Κιέβου, για τη βελτίωση της θέσης του στον Ουκρανικό νότο, καθώς πριν λίγη ώρα εξαπέλυσε αντεπίθεση στην  Χερσώνα, με τα απομεινάρια του Ουκρανικού στρατού, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ανακόψει την επέλαση των Ρώσων προς το Νικολάεφ.

    Οι Ουκρανοί φαίνεται πως έχουν συγκεντρώσει όσες λειτουργικές μονάδες τους απέμειναν και ξεκίνησαν την αντεπίθεση «αυτοκτονίας» βόρεια της πόλης της Χερσώνας, με επίκεντρο το χωριό Σουκχόι Στάβοκ στο οποίο λαμβάνουν χώρα σφοδρές μάχες.

    Λίγες ώρες πριν, ο διευθυντής του γραφείου του Ζελένσκι, Αντρέι Γιέρμακ, προανήγγειλε την αντεπίθεση γράφοντας στο twitter πως «Η Χερσώνα είναι Ουκρανία, η Χερσώνα βρίσκεται μπροστά.»

    Παράλληλα, ο ουκρανικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Suspline είπε ότι η εκπρόσωπος της νότιας διοίκησης Νατάλια Χιουμενιούκ τους είπε ότι είχαν ξεκινήσει «επιθετικές ενέργειες προς διάφορες κατευθύνσεις», «συμπεριλαμβανομένης της περιοχής Χερσώνας».

    Πριν λίγη ώρα, η Μόσχα επιβεβαίωσε την Ουκρανική αντεπίθεση σε 3 σημεία, λέγοντας όμως πως έχει ήδη συντριβεί και οι Ουκρανοί υπέστησαν μεγάλες απώλειες.

    Αντιλαμβανόμαστε ότι αν αποδειχθεί πως και αυτή η αντεπίθεση συνετρίβη όπως η προηγούμενη, το πλήγμα για την Ουκρανία θα είναι τεράστιο και όχι μόνο στρατιωτικά, καθώς  όλο το αφήγημα του Κιέβου για νίκη στον πόλεμο έχει χτιστεί, γύρω από την αντεπίθεση στον νότο.

    Οι πρώτες εικόνες από το πεδίο της μάχης

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Η Ελίτ βάζει δύό σκορπιούς να μαλωσουν μεταξυ τους.Οταν σκοτωθεί ο ένας μεγαλη η χαρά τους αν σκοτωθούν και οι δύο διπλή χαρά. Με πραξικόπημα έριξαν τον νόμιμα εκλεγμένο Γιανουκοβιτσ όπως έκαναν και στήν Γεωργία και τοποθέτησαν τον δικο τους για να κανουν τη δουλεια τους.Ζελενσκι πες αλευρι ο Πουτιν σε γυρεύει.

    2. Να χαιρεσαι καλυτερα αυτους που προκαλεσαν αυτον τον πολεμο, δηλαδη το ΝΑΤΟ και αυτοι που βρισκονται πισω απ’ αυτο και ειναι μακραν οι παγκοσμιοι ταραξιες!!!!!!!! Δεν θα ειχε αφησει τιποτα ορθιο , αν χρησιμοποιουσε ολη την δυναμη πυρος που εχει και ολα τα μεσα, δεν το κανει για να αποφυγει τις τεραστιες απωλειες μεταξυ αμαχων!!!!!!!!

    3. κανενας δεν μιλαει για τη Μερκελ που ειχε κανει τη Γερμανια πρατηριο του Φυσικου Αεριου της Ρωσίας.

    4. Για την Ευρωπαϊκή Ένωση που έβαλε κυρώσεις ( βασικά ξανά έβαλε τον πόλεμο στην Ευρωπαϊκή Ηπείρο για την οποία Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργήθηκε και καλά για να μην ξαναγίνει πόλεμος εντός της Ευρώπης) στην Ρωσία χωρίς να ρωτήσει ούτε έναν Ευρωπαίο πολίτη είναι Δημοκρατία αυτό;
      Δηλαδή μέχρι εχθές με τους Ρώσους κάναμε μπάνια στις ίδιες θάλασσες στην Ιταλία οι Ρωσίδες έκαναν ψώνια στην Γαλλία στην Αγγλία μαζί έτρωγαν επιναν οι λαοί και τώρα οι Ρώσοι οι κακοί!
      Για αυτό όμως κανείς δεν λέει τίποτα!
      Το κάνουμε Τζατζίκι!

    5. Καμιά γραμμή άμυνας των Ρώσων δεν έσπασε,ίσα ίσα,οι Ρώσοι νικάνε,Ο Ζελέδιας έσπασε τα μούτρα του

      1. Ενώ η Νέα Παγκόσμια Τάξη των ΑμερικανοΕβραιων είναι ο παλιός Χίτλερ!

    6. Αν ηθελε ο πουτιν σε δυο εβδομαδες ειχε παρει ολη την ουκρανια. Δεν το εχει κανει γιατι θελει οσο το δυνατον λιγοτερους αμαχους νεκρους.

      1. Σοβαρολογείς τώρα ; Ξέρεις πόσες χιλιάδες αθώοι Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν; Για τους Ουκρανούς στρατιώτες και αμάχους καλύτερα ας μην μιλάμε. Να σκεφτόμαστε ανθρώπινα και όχι ως πορωμένα ανθρωπάκια.

    7. Δεν υπάρχει περίπτωση η Ρωσία να νικήσει στην Ουκρανία. Ήδη ο μεγάλος Πούτιν έχει ρεζιλευτεί, καθώς δεν μπορεί να νικήσει μια διαλυμένη Ουκρανία. Η Ουκρανία θα γίνει το Βατερλώ της Ρωσίας.Εκεί που οι Ρώσοι είναι πρώτοι είναι η προπαγάνδα. Το μόνο που θα μας μείνει από αυτή την ανοησία του Πούτιν, του διπίθαμου αυτού ανθρώπου, είναι οι άδικοι θάνατοι Ουκρανων και Ρώσων , η χειρότερη παγκόσμια οικονομική κρίση, η φτώχεια και ο λιμός που θα ενσκύψουν, το κλείσιμο επιχειρήσεων, η καταστροφή της ανθρωπότητος δηλαδή. Να σε χαιρόμαστε Πούτιν!!

    8. Εγώ πιστεύω ότι το πάει λάου λαου ο Πούτιν. Αν επιθυμούσε ισοπέδωση θα το είχε τελειώσει το θέμα. Αλλά έχει τους λόγους του………

      1. Αν ήθελε ισοπέδωση, θα έριχνε πυρηνικά. Όμως αν ρίξει πυρηνικά, θα ξεκινήσει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

    9. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΟΛΑΚΕΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!…

    10. Καλά πάλι πούτσα θα φάνε τα νεοταξικα ανώμαλα αντίχριστου ουκρανικά σκουλίκια!!

      1. Η επέλαση του κόκκινου Στράτου και η αναβίωση της σοβιετικής ένωσης και του κομουνισμου είναι μονόδρομος

    11. Πάντως για τον πυρηνικό σταθμό είναι δυνατόν στην σημερινή εποχή με τόσους δορυφόρους δεν μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες από ποια πλευρά φεύγουν οι πύραυλοι και να πάνε τα στοιχεία στον ΟΗΕ και να καταδικαστούν για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ;

    12. ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΦΡΑΟΥ ΓΚΙΟΣΣΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

    13. Ξεσκισέ τους Πουτιν.Χωρις ελεος τους ναζιστες και μαριονετες του ΝΑΤΟ.Αντε γρηγορα και στο Κιεβο

      1. Έτσι ακριβώς, μια νίκη του κοκκινου στρατού και αναβίωση της σοβιετικής ένωσης και του κομουνισμου

    Comments are closed.