ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΠΤΑ ΚΡΟΑΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΥΖΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΚΑΒΙΑ – ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ, ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΒΑΝ ΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κροάτες επιχείρησαν να διαφύγουν από την Ελλάδα – Βρέθηκαν μαχαίρια και ρόπαλα στο βαν τους

    Επτά Κροάτες συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης στα σύνορα των Ευζώνων, μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και οδήγησαν στο θάνατο του 29χρονου Μιχάλη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επτά Κροάτες επιχείρησαν να διαφύγουν από τη χώρα ενώ στο βαν τους, βρέθηκαν μαχαίρια και ρόπαλα.

    Την ίδια ώρα, αλβανικά μέσα κάνουν λόγο για την σύλληψη ενός ακόμα Κροάτη. 19 ετών, στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς. Αποκλειστικές πηγές ανέφεραν ότι ο Κροάτης χούλιγκαν προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα, αλλά συνελήφθει στο ελληνικό συνοριακό σημείο.

    Του πέρασαν χειροπέδες και πριν από λίγα λεπτά οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα των Ιωαννίνων όπου θα ανακριθεί.

    Νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε τρεις ακόμα προσαγωγές για τη δολοφονία του Μιχάλη. Οι τρεις τους προσήχθησαν από κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

    Εκτός από τις εκατοντάδες συλλήψεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναζητούνται και άλλοι Κροάτες χούλιγκαν από τους περισσότερους από 150 που διέσχισαν όλη την Ελλάδα, μέχρι να φτάσουν ανενόχλητοι στο γήπεδο της ΑΕΚ.

    Λίγες μόλις ημέρες μετά την καταδικαστική απόφαση για τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και την ευχή του ο γιος του να ήταν το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας, η πραγματικότητα έρχεται να τον διαψεύσει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

    2. Στέφανε,εδώ ο αντινατιβιστής μαζί με το λεγόμενο ΄΄δημοκρατικό τόξο΄΄του ελλαδιστάν ,έφεραν τους Ναζί δολοφόνους της Ουκρανίας στο Κοινοβούλιο,τους ομοιδεάτες τους από το Ζάγκρεμπ θα απαγόρευαν να πάνε στην Ν.Φιλαδέλφεια;
      Εδώ οι λαθρομουσουλμάνοι κάνουν παρέλαση κάθε μέρα και μπουκάρουν ανενόχλητοι από παντού,κλέβοντας και βιάζοντας,οι αρχιναζί Κροάτες δεν θα το΄΄καναν;
      Εδώ ο ανεκδιήγητος Καιρίδης πήγε στα νησιά και επιθεώρησε τους νέους χώρους αναψυχής που θα μεταφέρονται οι εισβολείς,μέχρι να εξαπολυθούν στο ελλαδιστάν,πραγματοποιώντας το σχέδιο Οζάλ και των Γιοσουφακίων των Τούρκων,εξ΄ού και οι υποχωρήσεις για τις οποίες μίλησε ο υποτακτικός τους.

    3. Συνδικαλισμος στην ΕΛ,ΑΣ!
      …ΤΣΟ και…ΛΟ που θελετε!

    4. Η αστυνομία κοιμησμενη ,ξεχνάς το δίπλωμα σε γράφουμε,που να πάνε οι κότες γιατί το ξέρανε από πριν ΕΛΛΑΔΑΡΑ το μεγαλείο σου δημόσιοι υπάλληλοι….

    5. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ? ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.. ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ.

    6. Χασάν θέλει αύξηση στο επίδομα. Φέρτε άλλους να πάνε χωράφια. Δεν ξέρει τι λέτε για χουλιγκανισμό. Χασάν βολέψει μέλη νδούλας και σφύριζα που θέλουν γάμους ομοφύλων και λοιπό ομόφυλο τόξο! Γιατί δεν βρήκατε γυναίκα Χασάν και είστε ρατσιστές!!!!!!!

    7. Γαμηστε τους το μουνι που τους ξερναγε !!!!

    8. το λιγοτερο που μπορουμε πλεον να κανουμε σαν ελαχιστη εκδικηση ειναι ν αφησουν τους μπατσους να ξεκωλιασουν και τους 100 συλληφθεντες βρωμοσλαβους με τα γκλοπ και να τους σακατεψουν ολους να μεινουν παραλυτοι για μια ζωη αλλιως θαμαστε ξεφτιλες και θα μας σφαζουν ακομα και οι λουξεμβουργιοι……….

    9. Ναι η ΝΔ φταίει.
      Δε φταίνε τα κωλοσπιτα που τους μεγαλώνουν η ΝΔ σας φταίει και κάθε εκάστοτε κυβέρνηση.
      ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

      1. Ρε αει γ… παρα περα! Βγάλε τη γλωσσα απο το εντερο του κουλη!

    10. Μην τους κάνει ντα η ανεξάρτητη δικαιοσύνη φοβάμαι… χαχαχαχα

    11. ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ??? ΑΦΑΝΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ!!!

      1. ΣΤΗΝ ΣΚ@ΤΟΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΠΟΠΟΠΟΠΟ… πουστροκούλα…………………………………………………..

    12. Προκαλεί ο δικηγόρος των χούλιγκαν ενώ το παιδί είναι αθαφτο ακόμη λέει ότι η οπαδοί της Αεκ είναι βρωμιαρηδες αξεστοι ναρκομανής και πολλά άλλα ακόμη ,,δεν αρμόζει σε άνθρωπο υγιή αυτό που ασκη σωστή δικηγορια κλπ

    13. 1983 η ιδέα λένε για το φραπέ προέκυψε από ένα χωριό στην Κρήτη Χερσόνησος κλπ διεθνή σελίδα πως σου φενετε και το φραπέ ανακάλυψαν η Κρητικοί

      1. Εισαι οτι να ‘ναι. Ξεκινα τα χαπια να σωθεις!

    Comments are closed.