ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: “ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ” – ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΡΤΗΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

    Κοινοποίηση:
    gaza4

    Νέο βίντεο των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων (IDF) που καταστρέφουν ολοσχερώς οικισμό στη Γάζα, ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter o Μπενιαμίν Νετανιάχου.

    «Ξεκινήσαμε. Το Ισραήλ θα κερδίσει», ήταν το λακωνικό σχόλιο-μήνυμα του Ισραηλινού πρωθυπουργού.

    Το γραφείο του υπουργού Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ, ανακοίνωσε ότι ο υπουργός διέταξε να αυξηθεί η ένταση των αεροπορικών επιδρομών στη Λωρίδα της Γάζας, και ότι ενημερώθηκε πως όλοι οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας και το εφεδρικό προσωπικό αναφέρθηκαν για υπηρεσία.

    Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν νωρίτερα ότι εξαπέλυσαν μαζικές αεροπορικές επιδρομές εναντίον μιας παράκτιας συνοικίας στην πόλη της Γάζας, στοχεύοντας δεκάδες τοποθεσίες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. …Χρόνια τώρα οι Εβραίοι σκοτώνουν παιδάκια που κάνουν το λάθος να τους πετροβολήσουν. Πόσο μακριά να πάει μια πέτρα 30 μέτρα; Κι όμως τον Πούτιν τον βαφτίζουν εγκληματία πολέμου που έκανε έκκληση στον άμαχο πληθυσμό να φύγουν από κάποιες εμπόλεμες περιοχές και οι Ουκρανοί δεν τους άφηναν να φύγουν γιατί τους χρησιμοποιούσαν σαν ασπίδα. Άρα στην πραγματικότητα ο Ζελενσκι εγκληματίας πολέμου. Εδώ πάλι τσιμουδιά για τον Εβραίο Νετανιάχου που είναι εγκληματίας πολέμου σκοτώνοντας αδιακρίτως και τα πιδάκια που κατά καιρούς πετροβολούν και άμαχο πληθυσμό όπως συμβαίνει τώρα. Δεν θα τον κατηγορούσε κανείς αν σκότωνε τους μαχητές της Χαμάς ή άλλους μαχητές που θα τους επιτίθενταν. Με λίγα λόγια βαφτίζουνε εγκληματίες πολέμου όποιους θέλουν για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο. Αν ο Πούτιν χτύπαγε αδιακρίτως από την πρώτη ημέρα και δεν έδινε το χρόνο στην Ουκρανία και στους Δυτικούς να οργανωθούν θα είχε φτάσει προ πολλού στα σύνορα της Πολωνίας.

    2. ΚΟΠΡΙΤΑΚΙΑ ΕΒΡΑΙΑΚΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ… ΥΠΟΜΟΝΗ…

    3. Αλλαχου ακμπαρ κ.Νιετανιαχου και πατα φρενο προβοκατορα!
      Αντε κωλοφαρα ειμαι και μισος Εβραιος!

    4. Καί μετά σού λένε ότι εκεί είναι οί Αγιοι Τόποι…Δηλαδή στήν κόλαση πώς είναι .????

    5. Εξαϋλώστε τις 2ποδες κατσαρίδες. Θα τρελαθεί στο μαγείρεμα πιλαφιού το @ρχίδι ο Μω@μεθ..

    6. Τι θα πεις τώρα Χαμάζ στους αθώους Παλαιστίνιους;
      Εκανες την καύλα σου;
      Να το αποτέλεσμα. Οδήγησες τους αθώους Παλαιστίνιους στην σφαγή.
      Ήξερες από πριν πως θα αντιδράσει το Ισραήλ.
      Τώρα χαιρετίσματα. Πάνε οι άνθρωποι και από τις δύο πλευρές.

    Comments are closed.