Ν.ΠΑΠΠΑΣ: “ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ “. ΚΥΛΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΜΕΤΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν από το ηχογραφημένο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σάμπυ Μιωνής έδωσε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

    Ο Νίκος Παππάς παραδέχθηκε ότι είναι η φωνή του αυτή που ακούγεται στο ηχογραφημένο ντοκουμέντο με τον “καυτό” διάλογο με τον Μιωνή.
    Ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι όταν μιλούσε για “μαγαζάκι” και “πολλά λεφτά” αναφερόταν στον Σάμπυ Μιωνή, τις δικές του επιχειρήσεις και τα χρήματα που έβγαζε.

    Αν και αρχικά απέφυγε να απαντήσει ευθέως εάν ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε για τη συνάντηση, μετά από αλλεπάλληλες ερωτήσεις υποστήριξε ότι ο τότε πρωθυπουργός δεν γνώριζε για τη συγκεκριμένη συνάντηση με τον Μιωνή.
    Ακόμη ανέφερε ότι οι συναντήσεις με τον Μιωνή έγιναν με πρωτοβουλία και έπειτα από επίμονα αιτήματα του επιχειρηματία, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης σημείωσε πως η συνάντηση έγινε έπειτα από παράκληση του κράτους του Ισραήλ και για λόγους εθνικού συμφέροντος.

    Σε ό,τι αφορά το εάν ήταν σε γνώση του Αλέξη Τσίπρα οι συναντήσεις αυτές, ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός είχε γενικότερη ενημέρωση, όχι για κάθε συνάντηση που γίνεται.

     

    Όλο το συγκλονιστικό ρεπορτάζ για το θέμα στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Αυτα τα καπελακια πως κ δεν πεφτουν ποτε;

    2. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΩΡΑ!!ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ !!ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!!ΔΙΘΕΝ!!ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!!ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΙΤΕ ΓΕΛΙΑ!!!!

    3. Αχ Βασιλη Λιμενικε, ποση βλακεια τρεχει στον εγκεφαλο σου.

      1. Αχ γιωργακη, ποση βλακεια τρεχει στον εγκεφαλο σου.

    4. οποια πετρα και αν σηκωσεις εβραιος ειναι απο κατω η κουμουνιστης.η μασονος.

    5. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ…..ΤΑ ΓΙΔΙΑ…!!!!
      ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΑΛΕΞΗΔΕΣ ΦΩΦΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ….
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ…. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΞΙΖΕΙ….
      ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ…!!!!

    6. Ξευτίλισε τον μπάσταρδο Στέφανε !!!!
      ΣΥΡΙΖΑ – Αριστερά – φιλότουρκοι – ανθέλληνες – κομμουνιστές – Ιωσίφιδες/ Εβραίοι – άθεοι – Αντίχριστοι – εγκληματίες της Δημοκρατίας – εχθροί της Ελλάδας και ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    7. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜEGA ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Comments are closed.