ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ! ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΓΙΝΑΝ… ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΥΠΟΥΣ. (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-panagiotopoulos-oruc-reis-megali

    Δείτε το βίντεο, τα λέει και γελάει…

    Στον διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια του πλου του τουρκικού ερευνητικού σκάφους, Oruc Reis, στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, αλλά και τις αποφάσεις που χρειάστηκε να παρθούν αναφέρθηκε εχθές Κυριακή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας για πρώτη φορά μετά το περιστατικό. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, αποκάλυψε ότι από την πρώτη στιγμή βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τον πρωθυπουργό, τον οποίο ενημέρωνε για τις κινήσεις του τουρκικού ερευνητικού πλοίου: «Κύριε πρωθυπουργέ, είναι σε εκείνο το σημείο. Το παρακολουθούμε από απόσταση. Εντάξει κύριε υπουργέ, ψυχραιμία. Πρωινός διάλογος. Μετά από λίγες ώρες, κύριε υπουργέ μετακινήθηκε; Άλλαξε λίγο πορεία αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι βγαίνει. Τι συνιστάτε κύριε υπουργέ; Ψυχραιμία κύριε πρωθυπουργέ. Ανταγωνισμός ψυχραιμίας, όπως σας το είπα» δήλωσε χαριτολογώντας.

    Όπως εξήγησε, από το βράδυ της Πέμπτης στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Πενταγώνου σήμανε συναγερμός και η κινητοποίηση των ενόπλων δυνάμεων ήταν άμεση. «Αργά το βράδυ της Πέμπτης, είχα την πληροφορία. Απλά αποφασίσαμε να παρακολουθήσουμε την κίνηση του. Το άλλο πρωί, η φρεγάτα Νικηφόρος Φωκάς ήταν στην περιοχή. Η ελληνική φρεγάτα ενημέρωνε διαρκώς το κέντρο επιχειρήσεων με απευθείας εικόνα από το σημείο που έπλεε το Oruc Reis ενώ από αέρος επιτηρούσε F-16, της Πολεμικής Αεροπορίας» δήλωσε ο υπουργός. «Η ανταπόκριση μας έπρεπε να είναι άμεση γιατί εκτός από το τυχαίο, ξέραμε πολύ καλά ότι τεστάρονται τα αντανακλαστικά μας. Το παρακολουθούσαμε από την πρώτη ώρα. Και οι ασκήσεις ψυχραιμίας πρέπει να γίνονται γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις, οι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις πρέπει να είναι πάρα πολύ σωστά ζυγισμένες» επισήμανε.

    Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μάλιστα, αποκάλυψε ότι η Αθήνα είχε λάβει έκτακτα μέτρα καθώς ανέμενε την εκδήλωση προκλητικής ενέργειας από την Τουρκία. «Για να είναι ο Νικηφόρος Φωκάς στην περιοχή αυτή, 200 μίλια νοτίως του Καστελόριζου, με μία ταχύτητα 25-30 μίλια, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει από τη Σαλαμίνα γιατί δεν θα έφτανε εγκαίρως. Ξεκίνησε από την Κάρπαθο. Γιατί βρέθηκε στην Κάρπαθο; Γιατί είχαμε μεριμνήσει να την πάμε εκεί. Περιμένοντας, όντας έτοιμοι να ανταποκριθούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αν και εκτίμησε πως το Oruc Reis μπήκε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα λόγω της κακοκαιρίας, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, το τουρκικό πλοίο, να επιχείρησε να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά της Αθήνας. «Μάλλον παρασύρθηκε, δεν είχε άλλη επιλογή απ’ το να πάει όρτσα στον καιρό, καθότι είχε απλωμένα καλώδια χιλιομέτρων και για να μην διαταραχτεί η σειρά των καλωδίων έπρεπε να έχει συγκεκριμένη πορεία που το οδήγησε στις δικές μας περιοχές, από την άλλη η ανταπόκριση μας έπρεπε να είναι άμεση, γιατί εκτός από το τυχαίο, ξέραμε πολύ καλά ότι τεστάρονται τα αντανακλαστικά μας» σημείωσε.

    Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, τόνισε πως η Αθήνα διαθέτει την ετοιμότητα και την αποφασιστικότητα για να αντιδράσει σε ανάλογο περιστατικό εφόσον απαιτηθεί. «Ήμασταν από την πρώτη στιγμή δίπλα, θα είμαστε σε κάθε φορά που θα τεστάρονται τα αντανακλαστικά μας, θα παίρνουμε άριστα 10. Η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά κάνουμε αυτό που πρέπει για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προστατεύσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα». Ο υπουργός Άμυνας αναφέρθηκε και στην παρουσία των γαλλικών πολεμικών πλοίων στην ανατολική μεσόγειο, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της ελληνογαλλικής συνεργασίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ανταγωνισμός ψυχραιμίας ξενοδούλων εθνομειοδοτών χεστήδων.
      Μια αναμνηστική πορεία διαμαρτυρίας στο Γουδή θα οργανώσει κανείς;

    2. Και οι 2 στρατιωτικοί μας στον Έβρο λόγω καιρού,και καλά, πέρασαν στην αντίθετη πλευρά. Δεν τους παρακολουθούν όμως απλώς. Τους μπαγλαρωσαν για καποιους μήνες. Γιατί τα θαλάσσια σύνορα είναι διαφορετικά;

    3. Άρον – άρον φυγάδευσαν τον… λαοφιλή Βορίδη από την Βέροια

      Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, την οποία τα απολύτως ελεγχόμενα και χρηματοδοτούμενα ΜΜΕ παρουσιάζουν ως “εθνοσωτήρια”, μαζεύει αποδοκιμασίες όπου σταθεί και όπου βρεθεί!

      Μετά την γιούχα σε Μηταράκη για τις… επιτυχίες στο λαθρομεταναστευτικό, ήρθε η σειρά του Μάκη Βορίδη να ακούσει τα σχολιανά του από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

      Η εκδήλωση στο επιμελητήριο Ημαθίας διεκόπη μέσα στα πρώτα 20 λεπτά, καθώς οι Βεροιώτες οπαδοί δεν έβλεπαν την ώρα να… συγχαρούν τον υπουργό από κοντά για τον άριστο χειρισμό της κυβέρνησης στα τεκταινόμενα του ποδοσφαίρου.

      Μάλιστα ο υπεύθυνος ασφαλείας ζήτησε άδεια από τον “λαοφιλή” να συγκρουστούν οι αστυνομικές δυνάμεις με τους οπαδούς, αλλά ο Βορίδης δεν θέλησε να ρίξει λάδι στην φωτιά και έγινε… λαγός!

      Οι επιτυχίες της καταστροφικής κυβέρνησης συνεχίζονται!
      Π.Α.Ο.Κ ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!
      ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.

    4. και ομως ο πανηλιθιος νεοελληνας θα τους ψηφισει παλι,γιατι μνημη χρυσοψαρου, κια σφηνωμενη μαλαπερδα στον εγκεφαλο εχει

    5. Η Ελλάδα ως εγγυἠτρια δύναμη τής κυριαρχίας (εδαφικής ΚΑΙ θαλάσσιας) τής Κυπριακής Δημοκρατίας θά έπρεπε εξ αρχής νά είχε βουλιάξει κάθε τουρκικό πλοίο πού βρέθηκε μέσα στήν Κυπριακή ΑΟΖ (ακόμα καί στή Βόρεια πλευρά τής Κύπρου). Αλλωστε τί σημαίνει “ἑγγυητής”? Οτι εγγυάσαι (ΚΑΙ μέ στρατιωτικά μέσα) τήν πλήρη κυριαρχία (εδαφική ΚΑΙ θαλάσσια) ολοκλήρου τής Κύπρου ακόμα καί έναντι τών “συνεγγυητριών” δυνάμεων Τουρκίας καί Αγγλίας. Επομένως η Ελλάδα ΚΑΚΩΣ δέν αντιδρά (καί δέν βυθίζει) κάθε Τουρκικό πλοίο πού παραβιάζει τήν ΑΟΖ τής Κύπρου. Η μή αντίδραση της ισοδυναμεί μέ παραίτηση από τό δικαίωμά της ως εγγυἠτρια δύναμη. Μέ τήν μή αντίδρασή της εγκαταλείπει ένα κομμάτι τής Ελλάδας καί τού Ελληνισμού στίς αρπακτικές ενέργειες τής Τουρκιάς, καί αυτό ισοδυναμεί μέ Εθνική προδοσία καί προφανώς Γουδί. Ούτε χρειάζεται (γιά τήν αντίδρασή της αυτή πρός υπεράσοιση τής Κύπρου) οποιοαδήποτε εκ τών προτέρων ενημέρωση ή έγκριση από τόν ΟΗΕ ή τίς ΗΠΑ ή οιουδήποτε άλλου διότι τό δικαίωμα τής στρατιωτικής αντίδρασής της απορρέει ΑΜΕΣΑ από τήν υπογραφείσα συνθήκη τής “εγγυήσεως” . Εδώ λοιπόν συντελείται μιά ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ εις βάρος τού Ελληνισμού . Νά δούμε λοιπόν άν μέ τήν ίδια “ψυχραιμία” θά αντιμετωπίσουν οι υπεύθυνοι τήν (προφανώς) θανατική τους καταδίκη από μελλοντικό (προφανώς) Στρατοδικείο πού προφανώς θά τούς καταδικάσει στήν εσχάτη τών ποινών. Τελεία καί παύλα !

    6. Ρέ χεσμένε κιοτή δέν παρακολουθείς τό τούρκικο πλοίο στά ελληνικά χωρικά ύδατα αλλά τού
      ρίχνεις τορπίλες.Κοινό χαρακτηριστικό τής κυβέρνησης Μητσοτάκη:Η δειλία καί η δουλοπρέπεια.
      Γιάννης Λάκων

    7. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΤΩΤΑΤΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ! ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ! ΞΕΦΤΙΛΑ! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ.

      1. Μονο ΠΑΟΚ ρε σιχαμα!! αντιφαδες πουσταρες ανωμαλαρες!!

      2. Το προφίλ και τα συμπλέγματα του αντιφασίστα

        Σε μια κοινωνία που σπαράζεται από τη λαθρομετανάστευση, την ηθική κατάπτωση και τον ξεπεσμό στα Εθνικά θέματα κάποιοι τυχάρπαστοι επιμένουν να αυτοχαρακτηρίζονται ως “αντιφασίστες”, ανεξαρτήτως αν έχουν μπερδέψει έννοιες και όρους τσουβαλιάζοντας τα πάντα και δημιουργώντας εντυπώσεις για μαζική κατανάλωση.

        Αντιφασίστες λοιπόν ονομάζονται δεξιοί και φιλελεύθεροι οι οποίοι εξαργυρώνουν τον αντιφασισμό τους με επισκέψεις σε διάφορα μέρη ώστε να συγκαλύψουν το ένοχο παρελθόν τους. Είναι οι ίδιοι που υπηρετούν τα συμφέροντα παγκόσμιων οικονομικών οργανισμών, ικανούς μόνο να ρημάζουν οικονομίες και να οδηγούν σε πολέμους, ελέω της προώθησης μιας στρεβλής δημοκρατίας.

        Την πρωτοκαθεδρία όμως στον αντιφασισμό σίγουρα έχουν αριστεροί και κομμουνιστές, οι οποίοι επιμένουν δογματικά να θεωρούν τον φασισμό μια βίαιη μορφή διακυβέρνησης την ίδια στιγμή που οι ίδιοι υποστηρίζουν πολύ πιο βίαιες και άρρωστε ιδέες. Δεν αποτελεί πρόθεση μας να εξηγήσουμε τι είναι ο φασισμός ή η οιαδήποτε άλλη πολιτική θεωρία, όμως πρέπει να αντιληφθούμε πως δεν είναι ο φασισμός που τους τρομάζει, αλλά η ανυπαρξία των δικών τους θεωριών τις οποίες προσπαθούν να διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού ώστε να συνεχίσουν να σιτίζονται από διάφορες πολιτικά ορθές ΜΚΟ και την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία που δήθεν εχθρεύονται, εισπράττοντας ταυτόχρονα τις επιδοκιμασίες μιας σκοτεινής παγκόσμιας ελίτ.

        Πώς λοιπόν μπορεί να είναι κάποιος αντιφασίστας όταν υποστηρίζει την ταξική γενοκτονία χαρακτηρίζοντας ένα μέρος του πληθυσμού με βάση τις ταξικές τους ιδιότητες ως ανώτερο, το οποίο έχει την υποχρέωση μέσω βίαιης επανάστασης να κυβερνήσει δικτατορικά.

        Πώς είναι δυνατόν να αυτοαποκαλείται ως αντιφασίστας ο τελευταίος δημοσιογραφίσκος, δήθεν αντικειμενικός, ο οποίος χαρακτηρίζει ως “κατσαρίδες” οποιουσδήποτε έχουν διαφορετική άποψη για την πραγματικότητα από τη στενά ιδεοληπτική άποψη που έχει ο ίδιος.

        Πώς μπορεί να αποκαλείται κάποιος αντιφασίστας όταν δεν προβαίνει σε μια στοιχειώδη καταδίκη των πράξεων κάποιων γόνων μεγαλοαστών, οι οποίοι πετούν τσιμεντόλιθους νομίζοντας πως ζουν στα οδοφράγματα της μπολσεβίκικης επανάστασης ή της παρισινής κομμούνας και έχοντας στο προσκεφάλι τους βιβλία παρανοϊκών αναρχικών όπως ο αυτόχειρας Πωλ Λαφάργκ που έγραψε για το δικαίωμα στην τεμπελιά. Είναι οι ίδιοι “δημοκράτες” που όχι μόνο δεν καταδικάζουν τέτοιες ενέργειες αλλά τις υποστηρίζουν κιόλας, ενώ δε χάνουν ευκαιρία να συχνάζουν σε δικαστικές αίθουσες δήθεν για την προάσπιση των δημοκρατικών αξιών, στοχοποιώντας προσωπικά και όχι κρίνοντας πρόσωπα και καταστάσεις.

        Αυτό που χαρακτηρίζει λοιπόν ένα αντιφασίστα είναι μόνο το μίσος για κάθε τι Εθνικό, για κάθε τι Ελληνικό, ζώντας ο ίδιος μέσα στο κουβάρι του μυαλού του, διαποτισμένος από ιδέες ταξικής πάλης και έρμαιο των επιταγών του πολιτιστικού μαρξισμού, αντιμετωπίζοντας τις δύσκολες σημερινές συνθήκες της λαθρομετανάστευσης με χίπικους όρους της δεκαετίας του 70.

        Αντιφασίστες λοιπόν δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια δράκα κομπλεξικών ιδεοληπτικών ατόμων, οι οποίοι παίζουν με το συλλογικό υποσυνείδητο διαστρεβλώνοντας εσκεμμένα θεωρίες και ιδέες ώστε να εξυπηρετήσουν τα στενά ιδιοτελή τους συμφέροντα, παραμυθιάζοντας νέους οι οποίοι χωρίς αξίες γίνονται θύματα στους καταστρεπτικούς σκοπούς τους.

        Σε αυτό τον αγώνα καλούμε τους νέους όλους των τάξεων να δώσουν το παρόν για την Ελλάδα μας, γυρίζοντας περιφρονητικά την πλάτη τους στους υποστηριχτές χασάπηδων άλλων εποχών και αφήνοντας τους με τις σάπιες ιδέες τους στην αφάνεια της κενής τους ύπαρξης.

    Comments are closed.