ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ – ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!

    Κοινοποίηση:
    κουλης εξω

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Συνέντευξη Τύπου για τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες ξεκαθάρισε ότι στο κείμενο συμπερασμάτων υπάρχει πλέον παράγραφος που αναφέρει πως σε περίπτωση που η Τουρκία συνεχίσει τις προκλήσεις θα υπάρξουν συνέπειες – κυρώσεις.

    Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «είναι σαφές ότι εφόσον η Τουρκία συνεχίσει μονομερή επιθετική συμπεριφορά θα υπάρχουν συνέπειες – γίνεται σαφέστατη αναφορά για κυρώσεις. Η Ε.Ε. θα χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της. Υπάρχει επίσης μία σαφέστατη θετική αναφορά στην επανένταξη των διερευνητικών επαφών που έχει συμφωνηθεί από την Ελλάδα και την Τουρκία.

    Υπάρχει επίσης και η θετική ατζέντα, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούνται οι όροι που έχουν τεθεί. Υπάρχει διάθεση για επανεξέταξη των πτυχών όπως αναφέρονται στην απόφαση του 2016».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Μετά κι απ’ αυτά, τρέμω για το τι είχε υπογράψει ο βρωμύλος δοσίλογος στην κρυφή σκατοτριμερή των 2 υπαλληλίσκων της κακιάς ώρας και του τζιχαντιού καλίν…

    2. Παιδιά ο Παρθενώνας είναι ακόμα στη θέση του?Ας κοιτάξει κάποιος

    3. εγω παντως στηριζω μησοτακη Ειναι τελειος διπλοματης
      Μανος Βοστωνη~

    4. Ελληνες ειστε ανθρωπακια που περιμενετε να σας σωσει το γερμανοδουλο σοι…….ζητουλες που αντι να δουλευετε παραγωγικα , ζητατε δανεια απο το Βερολινο

    5. Παρε ρε προδοτη…τα μουλικα και τη ρουμανα…και τραβα να μεινεις στη γερμανια…
      Τι καθεσε εδω…?
      Αντε εκει…να γινεις και επισημα υπαλληλος των πολυεθνικων…να πληρωνεσαι νομιμα…
      Να κανεις και παρεα…και με τη γερμανιδα νταντα σου…

    6. Στην DACHAU ο προδότης για σαπούνι αυτός είναι πολύ χειρότερος από τον προδότη τσίπρα

    7. Κάποιος να μας πει τι πουλησε??? Ρε πάτε καλα?

      1. Εςενα, εμενα, τα παιδια μας, ολους τους Ελληνες, την πατριδα μας….θέλεις κι αλλα;;;;; Αιντε ξυπνά.

    8. „“Με ποιο δικαίωμα ρε, με ποιο δικαίωμα ρε αλήτες πουλάτε την Ελλάδα μας στον τουρκο„“. Με το δικαιωμα που καθε ελληνοειδες βδελυγμα που ΔΕΝ ψηφησε η ψηφησε του εδωσε την μπλανκο επιταγη να κυβερνησει την ελλαδα. Και αυτος «κυβερναει»

    9. „“Με ποιο δικαίωμα ρε, με ποιο δικαίωμα ρε αλήτες πουλάτε την Ελλάδα μας στον τουρκο„“. Με το δικαιωμα που καθε ελληνοειδες βδελυγμα που ΔΕΝ ψηφησε η ψηφησε του εδωσε την μπλανκο επιταγη να κυβερνηση την ελλαδα. Και αυτος «κυβερναει»

      1. Αντε κυρα μου μαθε να γραφεις Ελληνικα και μετα τα λες, μετανάστες μιλανε και γραφουνε καλυτερα από εσενα!

        1. Εςενα αυτο σε πείραξε;;; Αυτα που λέει δεν σε αγγίζουν;;; η ορθογραφια σου έκατσε στον λαιμό;;; Ολα τα αλλα τα κατεβάζεις αμασητα εεε;;;; Αιντε μωρε απο δω.

    10. Το σωστό είναι να αρχίσει επιτέλους, με κάποιο τρόπο, μια σοβαρή συζήτηση για αποβολή της Γερμανίας από την ΕΕ. Εξάλλου, και φυλετικά αλλά και ιστορικά/ιδεολογικά, βρίσκεται πολύ πιο κοντά στους φίλους της Οθωμανούς από οποιονδήποτε στην Ευρώπη.

      1. Τώρα κάτι είπες κι εσύ.
        Ρε αν φύγει η Γερμανία πάει τελείωσε η Ένωση.
        Και θα βγει τριπλά κερδισμένη πάλι αυτή.
        Αλλοίμονο σ εμάς πάλι δλδ

    11. Κοιτάξτε τήν φωτογραφία.Από τήν πολύ προδοσία τού πέφτουν τά μάτια από τίς κογχες τών ματιών.Εξόφθαλμος.
      Γιάννης Λάκων

    12. Γιατί δεν παραιτείται απλά Αφού δεν τοχετε

    13. Μάντεψε ανίκανε καταστροφέα Κούλη! Οι Τούρκοι θα συνεχίσουν να μας παραβιάζουν, να μας βρίζουν, να μας απειλούνε και να μας στέλνουν τους τζιχαντιστές τους, να βεβηλώνουν την σημαία μας και να μας βάζουν φωτιές. Να διαλυθεί το μπουρδέλο η Ε.Ε. να ησυχάσουμε. Αν το έκαναν αυτό που κάνουν σε εμάς οι Τούρκοι σε οποιοδήποτε άλλο κράτος θα υπήρχανε συνέπειες. Κανένας δεν βρέθηκε ούτε απο Ελλάδα ούτε απο Κύπρο για να εκβιάσει την μουστόγρια, έστω με τους λαθρομετανάστες όπως κάνει συνέχεια ο Ερντογάν. Πήγε το γίδι είπε yes master και τελείωσε το παραμύθι.

    14. Πριν λίγο οι Τουρκοι έβγαλαν άκρως προκλητική navtex λίγο κάτω από το Καστελόριζο εντός Ελληνικης υφαλοκρυπιδας. Αναμενόμενο μετά το φιάσκο στην σύνοδο. Τον δουλεύουν τουρκοι και γερμανοι τον ηλιθιο. Αυτό Μητσοτάκη δε είναι επιθετική συμπεριφορά? Στην φέρανε ηλιθιε ή έχεις κάνει συμφωνία παράδοσης ελληνικών κυριαρχικων δικαιωμάτων για αυτό δεν μιλάς.

    15. Ο Τσίπρας πούλησε το όνομα, ο Κούλης τα νησιά του Αιγαίου. Μέχρι στιγμής άξια κατέχει το βραβείο προδοσίας με τεράστια διαφορά.

      1. Μην ξεχνάμε πως ο πατέρας του Μητσοτάκη έδωσε το όνομα ΠΓΔΜ (Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) στα Σκόπια..

        Τώρα αυτό με τα νησιά δεν έχει λήξει ακόμα θα δούμε.. απότι βλέπω άμα δεν δώσει νησιά θα δώσει φυσικό πλούτο… είναι θέμα χρόνου.

        1. Παππους του ηταν ο λεγαμενος!
          Ο μπαμπας του τυγχανει αοιδοςπερασμενων δεκαετιων!

    16. Κύριε Μητσοτάκη την λέξη ΒΕΤΟ την γνωρίζετε? Και εννοώ βέτο στα πάντα και αποχώρηση απο την σύνοδο κορυφής εδώ και τώρα. Δεν εννοώ αποχώρηση απο την ΕΕ αλλά μπλοκάρισμά της και όλων των αποφάσεων.

      Τι χειρότερο να πάθει η Ελλάδα απο αυτά που έπαθε απο το 2012 και μετά? Η ΕΕ ήταν πάντα ταχύτατη σε μνημονιακά μέτρα κατά των Ελλήνων αλλά να δείξει συμπαράσταση όταν τα σύνορά της παραβιάζονται μάλλον είναι ουτοπία.

      Συμπεριφέρετε σαν να ειναι η Τουρκία μέλος της ΕΕ και η Ελλάδα τρίτη χώρα

      Κύριε Μητσοτάκη αν δεν αντέχετε το βάρος σηκωθείτε και φύγετε μέχρι να βρεθεί κανένας να κυβερνήσει τον τόπο αυτό σαν Ελληνας.

      Ειναι μέγα λάθος να δείξουμε υποχωρήτικότητα . Ισα Ισα θα τους ανοίξει η όρεξη τους γείτονές μας.

      ΥΓ Ακόμα και να πάρει απόφαση το ΔΔ της Χάγης υπέρ της Ελλάδας υπάρχει εγγύηση ότι η Τουρκία που ούτε κάν το αναγνωρίζει το ΔΔ της Χάγης θα σεβαστεί την απόφαση?
      ΥΓ2 Τα Ραφάλ κτλ που θα χρυσοπληρώσουμε υπάρχει περίπτωση να τα χρησιμοποιήσουμε ?

    17. Ο Μητσοτάκης είπε πως θα υπάρχουν συνέπειες εάν η Τουρκία συνεχίσει την μονομερή επιθετική συμπεριφορά της. Οπλισμένα τουρκικά αεροσκάφοι παραβιάζουν τον Εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας. Αυτό κατά τον Μητσοτάκη δεν είναι επιθετική συμπεριφορά? Εάν αυτό δεν είναι επιθετική συμπεριφορά, τότε ποια είναι ρε ηλιθιε?

    18. AYTOI ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΝΑ ΣΙΧΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ .ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ , ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ( ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ) ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ

    19. Ανθρωπάκι ανίκανο είναι, οι Έλληνες φταίνε που τον ψήφισαν.

    20. Νομίζει οτι με τον κορωμοιό τα έχει πάει καλά. Α,χα,χα!!

    21. Λαθρομετανάστες καίνε τον Έβρο. Συνεχώς μπαίνουν φωτιές. Τώρα πριν λίγο σε κατοικημενες περιοχές. Ο ηλιθιος δεν έχει καταλάβει τίποτα απολύτως πως ήδη ο Τούρκος επιτίθεται με τις ευλογίες της μερκελ. Ρίξτε τον ηλιθιο.

    22. ΚΩΚΩΚΩΚΩΚΩΚΩΚΩ Ο ΚΟΥΛΗΣ.
      Μια ζωη ΚΟΤΟΥΛΑ! Για χάρη των και καλά καλών σχέσεων με την Ευρώπη δίνουμε κωλο και πιπες…. Αν είχες τα @@ρχιδια ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ θα γκρεμιζες κανα τουρκικο F16 μαι μετά θα άφηνες την Τουρκία άμα θέλει να συζητήσουμε… Τώρα η Τουρκία θα αλωνίζει όπου γουστάρει και με Ευρωπαϊκή βούλα. Να τους χαίρεσαι τους συμμάχους σου ΚΟΥΛΛΛΛΛΗΗ… Και ο Πομπέο νομίζεις οτι χεστηκε για σένα? Για τους Ρώσους την φτιάχνει τη βάση στη Σούδα το είπε κι ο ίδιος… Καλά ξυπνητούρια!!!!

      1. Εδώ δεν τολμάει ο άχρηστος ούτε να διαρρεύσει την “καταδίωξη/κατάρριψη” σε εμπλοκή ενός τούρκικου f-16, που έχει γίνει, θα επιχειρήσει αξιοπρεπή περαιτέρω άμυνα;;; Όσο για τις παπαριές με τον 🐽πομπέο κράτα μικρό καλάθι! Μήπως χρειάζεται ήδη να ξαναμετρηθούμε;;;

    23. ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ???

    24. Η είναι ο μεγαλύτερος κρετίνιος τής Ελλάδας,μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει.η μάς δουλεύει ψιλό γαζι.Γιά νά μπαμπαλίζει τέτοιες αρλούμπες σημαίναι ότι έχει παραισθήσεις καί έχει χάσει τήν επικοινωνία μέ τήν πραγματικότητα.Δηλαδή έχει χάσει τόν μπούσουλα.Αυτό τό ανίκανο υποκείμενο έχει τό θράσος νά αυτονομάζεται
      πρωθυπουργός.Γουρλομάτη αν είχες μέσα σου λίγα γραμμάρια ελληνικό αίμα θά πάγαινες μόνο σου νά γκρεμιστείς στόν Καιάδα.Εκεί έριχναν οι Σπαρτιάτες τούς προδότες.
      Γιάννης Λάκων

    25. Ρε ηλιθιε, η παραβίαση εθνικού εναέριου χώρου δεν ονομάζεται επιθετική ενέργεια εναντίον της χώρας? Εάν ο Τούρκος εισβάλει στον εθνικό εναέριου χώρο θα το δεχτείς? Μα φυσικά και θα το δεχτείς, ξεφτίλα γερμανοτσολια. Ηλιθιε………

    26. Τα έκαναν θάλασσα μαντάρα Μητσοτάκης Αναστασιαδης δεν άσκησαν βέτο
      Φοβήθηκαν την Γερμανία και τα σκυλιά της Ισπανία Ιταλία Ολλανδία Ουγγαρία Σουηδία Μαλτα
      Άντε τώρα σε διαπραγματεύσεις με τετελεσμένα γεγονότα Ελλάδα και Κύπρος Θα σας πασάρουν και οι Γερμανοί ψεύτο φρεγάτες και τα κορόιδα θα πληρώνουν οι Έλληνες όπως πλάσαραν τα υποβρύχια χωρίς ειδικά κομπιουτερς για στόχο και χωρίς τορπίλες ηλίθιοι όλοι σας στην Ελλάδα που τα δέχεστε και δεν τους φυλακίσετε

    27. ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!

    28. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ…ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΡΙΞΩ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ…ΑΧΡΗΣΤΟΙ

      1. Να πας στο καλο και αερα στα πανια σου,δεν θα λειψεις σε κανεναν θα ξεβρωμισει και ο τοπος αμα φυγουν και κατι αλλα βλαμμενα φασισταρια σαν και του λογου σου!!!

    29. Τι να πει ρε ο αλήτης ο προδότης. Βγήκε να μιλήσει για την σύνοδο μισό λεπτό. Μετά σταμάτησε και άρχισε να μιλάει για τον κορονοιο!!!! Τα έδωσε όλα ο αλήτης. Σκατα στην προδοτικη ΝΔ, παλιοτομαρα. Αλήτες προδότες νέο δημοκράτες.. Π@υτανακια της γερμανιας η ΝΔ. Γερμανοτσολιαδες, ξεφτίλες αληταραδες. Με ποιο δικαίωμα ρε, με ποιο δικαίωμα ρε αλήτες πουλάτε την Ελλάδα μας στον τουρκο? Α ρε γαμημεν@ι δοσιλογοι, α ρε τσουλακια των Γερμανών. Πανυγηριζουν οι Τούρκοι, γράφουν πως η Ελλάδα έσκυψε το κεφάλι και στις διερευνητικες πάει ο Δενδιας να συζητήσει για τα πάντα.

    Comments are closed.