ΞΕΣΑΝΙΔΩΣΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ “ΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ”! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΔΡΑΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ – “ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙΑ” – ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;;

    Κοινοποίηση:
    ΞΗΓ

    Το θέμα με τα υπερφορτωμένα γαϊδουράκια στην Ύδρα ανέδειξε ανέδειξε για ακόμη μία φορά η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, κόρη του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Νίκου Κούρκουλου δημοσιεύοντας video που έκαναν τον γύρο του κόσμου. Το ιπποειδή χρησιμοποιούνται για μεταφορές στο νησί και είναι υπερφορτωμένα ακόμα και με ολόκληρα ψυγεία!

    Μετά τις αναρτήσεις της, ωστόσο, δέχθηκε έντονη κριτική από τους κατοίκους του νησιού, αλλά και τον δήμαρχο Υδραίων. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κουκουδάκης, δήμαρχος Υδραίων μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα Mega» σχετικά με το συμβάν.

    «Το να μιλάει κάποιος για κακοποίηση ζώων χωρίς να έχει προσδιοριστεί κάτι νομίζω ότι είναι και ανεύθυνο αλλά αγγίζει και τα όρια της συκοφαντίας. Όταν κάποιος ασχολείται με την φιλοζωία πρέπει πρώτα από όλα να γνωρίζει και τις κείμενες κτηνιατρικές διατάξεις» είπε ο δήμαρχος. Μάλιστα κάλεσε σε συνάντηση και διάλογο την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

    Η «επίθεση» μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος με τα γαϊδουράκια στην Ύδρα

    Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος Παυλίνα Πρωταίου ανέφερε:

    «Για αρχή η κυρία Εριέττα Κούρκουλου ας μάθει:

    α) τη διαφορά γαϊδουριού, μουλαριού και αλόγου
    β) τους υφιστάμενους νόμους, ήτοι ανώτατο επιτρεπόμενο βάρος

    γ) να διασταυρώνει τις πηγές της. Το βίντεο που της έστειλαν είναι δύο εβδομάδων. Τα κιλά που κουβαλούσαν το μουλάρι και το άλογο (αντίστοιχα) ήταν κάτω του επιτρεπόμενου ορίου. Ωστόσο, θα προσθέσω ότι οι αγωγιάτες μας, με εξαίρεση το παρόν προ 15 ημερών συμβάν δεν φορτώνουν στα ζώα τους ογκώδη αντικείμενα. Για το συμβάν, κλήθηκε ο αγωγιάτης από τις αρχές και το θέμα έχει ήδη λυθεί.

    δ) Επειδή σε αυτό νησί ματώσαμε και μάτωσαν κάποιοι για την προστασία των ζώων, μαθήματα η κυρία Κούρκουλου να κάνει στους φιλόζωους του πληκτρολογίου και στους αυλικούς της. Κάποιοι σε δύσκολες στιγμές της ζωής μας, τέτοιες που χάρις στα χρήματα της οικογένειας της, η ίδια δεν γνώρισε, μείναμε χωρίς ηλεκτρικό για να μην μείνουν τα εντός και εκτός οικίας ζώα μας χωρίς φαγητό και φάρμακα.

    Μπράβο για το έργο της με τα αδέσποτα, αλλά επειδή δεν είμαστε επαγγελματίες φιλόζωοι, καλό θα είναι κάποιος να της εξηγήσει ότι τα θέματα για τα οποία ξεσήκωσε το σύμπαν για να φανεί η ίδια, οι Υδραίοι τα αντιμετωπίσαμε και λύσαμε προ δύο εβδομάδων όταν συνέβησαν!
    Υ.Γ. Επίσης επειδή είμαστε αρκετοί που θυμόμαστε και την κυρία Κούρκουλου και την οικογένεια της , θυμόμαστε ποσό της άρεσε να κάνει βόλτες με τα γαϊδουράκια στο νησί!»

    Η απάντηση της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση

    Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, ωστόσο απάντησε στην επίθεση που δέχθηκε αναφέροντας χαρακτηριστικά: «1. Δεν υπάρχει νόμος – μόνο κτηνιατρικές διατάξεις. 2. Δεν είναι ΕΝΑ βίντεο. Είναι κάποια που τράβηξα εγώ της ημέρες του καύσωνα 15 Ιουλίου και ένα που έλαβα πριν από δυο μέρες. 3. Σας είπα ότι θα έρθω προετοιμασμένη/ Δεν έβρισα, δεν έκραξα, αλλά οι εικόνες μιλούν μόνες τους.

    Όσο για την ενόχληση της κυρίας από το όνομά μου δεν μπορώ να κάνω κάτι. Το όνομά μου ή το γεγονός ότι (όπως τονίζω συνέχεια) ‘έκανα στην ηλικία των 5 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ βόλτα με τα γαϊδουράκια δεν αναιρεί το γεγονός ότι όποιος λογικός άνθρωπος (βίγκαν ή μη) αντικρίζει αυτές τις εικόνες, παθαίνει το στομάχι του. Είναι θέμα κοινής λογικής και ενσυναίσθησης.

    Τέλος, με χαρά να συζητήσω και να συνδράμω ¦οικονομικά και γνωμοδοτικά) στον προγραμματισμό ενός νέου σχεδίου και τη σταδιακή αντικατάσταση των σημερινών μεθόδων μεταφοράς στο νησί της Ύδρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Και επισήμανε: «Σε 40 βαθμούς! Και νόμιμο να ήταν για την ηθική μιλάει κανείς; Να θυμίσω ότι κάποτε ήταν νόμιμη και η αγοροπωλησία ανθρώπων».

    ΥΤΘΞΞΘ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Ρε θα μας τρελάνουν! Εδώ τα νούμερα μας λένε ότι οι σκυλοι για παράδειγμα δεν πρέπει να τρώνε κοκκαλα και αποφάγια, να τους δίνουμε μόνο.. κροκέτες λένε! Σε λίγο θα μας πουν ότι οι σκυλοι πρέπει να κάθονται στο τραπέζι να τρώνε μακαρονάδα και οι άνθρωποι να τρώνε από το πάτωμα.

    2. Όταν έκανε βόλτα πάνω στα γαϊδούρια ήταν καλά. Θα μου πεις ότι ήταν αδύνατη!!! Όταν μεταφέρουν χοντρους τα ζώα δεν υποφέρουν!!! Εάν έμενε Ύδρα, την μεταφορά των πραγμάτων πως θα την έκανε!!!

    3. Μια χαρά τα είπε η τυπισσα. Έχουν γεμίσει οι δρόμοι πακιστανούς με μηχανάκια με καρότσες και δεν μπορούν οι βλάχοι στην Υδρα να έχουν τέτοια για τις μεταφορές τους; Τα γαιδούρια ήταν για μια άλλη εποχή, όταν το αυτοκίνητο για τους περισσότερους Ελληνες φάνταζε διαστημόπλοιο.
      Θεωρείτε εσείς οτι αυτά τα ζωντανά δέχονται φροντίδα από τα αφεντικά τους; Ζείτε έδω ή σε άλλο πλανήτη;
      Μείνετε λίγο στην ουσία και όχι στο ποιός λέει κάτι.

    4. Το πως συμπεριφέρονται στα ζώα πολλοί στην Ελλάδα είναι ναι γνωστό….και μόνο από τις φολες που ρίχνουν είναι τρομακτικό και επικίνδυνο οχι μόνο για τα ζωα που πεθαίνουν με πόνους αλλα για παιδιά για αλλα ζωα και πουλιά που τα τρώνε και για την φύση…..οποτε αν δεν αγαπήσουμε το περιβάλλον μας και δεν σεβαστούμε τα ζωα ….το ίδιο με τους ανθρώπους . Το τέλος έρχεται ..με τις φωτιές και τους λαθρομετανάστες….

    5. Ήθελα να ξερw.Όλα αυτά τα νεοταξίτικα noumera που μιλάνε για τα δίκαια των ζωών είναι όλα βέγκαν;Γιάτι αν όχι aς βγάλουν τον σκασμό.Υποκριτικά noumera της μόδας.

    6. Μηπως η Κουρκουλαινα – Λατσαινα, μπορει να μας πει, πως απεκτηθη η περιουσια των Λατσηδων; Ποσα χρεη, τους χαριστηκαν και αλλα πολλα;
      Πριν ακολουθησει την trendy μοδα της “ΖωοΦιλιας”, ας φροντιζε και Ανθρωπους, γιατι απο το κλεμμενο βιος αυτων, ζεις εσυ κυρα μου πλουσιοπαροχα! Εδω, που πηγαν οι … ευαισθησιες σας; Περιπατο; Ασε μας! Κοπελλα μου!

    7. Την κυρία Εριέττα Κ. την κρίνω σαν άτομο, και όχι σαν κόρη της κ. Λάτση και την βρίσκω πολύ ώριμη και ευαίσθητη. Κάποτε πρέπει να σταματήσει η κακόποίηση των ζώων αν θέλουμε να είμαστε πολιτισμένος λαός και όχι κάφροι. Το ξέρετε ότι ο ξένος Τύπος εχει δημοσιεύσει άρθρα για κάτι ανάλογο που γίνεται στη Σαντορίνη με τα δύστυχα τετράποδα, που τα δέρνουν για να ανεβοκατεβαίνουν τα πολλά σκαλοπάτια από το γυαλό στα Φυρρά; Πλήττεται ο τουρισμός μας δεν το καταλαβαίνετε; Και εσύ που αποκαλείς την γυναίκα αυτή χαζογκόμενα σφάλλεις., γιατί δεν έχει προκαλέσει ποτέ το κοινό αίσθημα. σαν κάποιες άλλες ξεκωλιάρες των νησιών για τα φλάς των φωτ/φων. Αγαπάτε τα ζωάκια όπως και τους ανθρώπους. Ολα τα πλάσματα έχουν δικαιώματα σ’αυτόν τον Πλανήτη.

    8. Σε αυτή τη ζωή όλοι κάτι πρέπει να προσφέρουν. . Άνθρωποι και ζώα. Κάτι κοπριες μόνο αυξάνουν τα κέρδη τους (κρίση ξε κρίση).

    9. Μια χαρά τα λέει!!!!!!!! Χάλασε τη μανέστρα στους Υδραιους!!!!!!!!!!! Το αν είναι αναγνωρίσιμη και με πολλά λεφτά δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!!!!! Με ενδιαφέρει πως η φωνή της μπορεί να ακουστεί ώστε να σταματήσει όλο αυτό το μαρτύριο που τραβάνε τα άμοιρα ζωάκια!!!!! Και δεν είναι μόνο στην Ύδρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

    10. Έχει απόλυτο δίκαιο η κοπέλα. Οι αναίσθητοι καραγκιόζηδες, φορτώνουν βαρύτατα καί ογκώδη αντικείμενα επί τής ράχης τών ταλαίπωρων ζώων (ήτοι επιπροσθέτουν θέρμανση εκτός απ’τό χονδρό σαμάρι), έστι καί θέμα ισορροπίας τού ζώου καί μάλιστα μέ 40 βαθμούς. Πού πηγαίνουν τά καρακιτσαριά οι μουστόβλαχοι;;; Θά ηδύναντο κάλιστα νά έχουν ένα σχετικά μικρό καροτσίδιο, ώστε αντί τής ράχης νά τά φορτώνουν εις καρότσα, κάτι τό οποίον θά είναι ευκολότερο διά τό ταλαίπωρο ζώο. Καί αυτοί οι γύφτοι επιτετραμένοι καί ιθύνοντες τού νησιού, πώς αμολούν μιά γλώσσα μιά οργιά, ίνα καλύψουν τί;;; οι καραγκιόζηδες;;; Τά ακάλυπτα;;; Απόλυτο δίκαιο έχει η κοπέλα καί ονείδισε τήν αναισθησία καί ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ τών δίποδων καί άχρηστων ….. ανθρωπομούλαρων!!!

    11. Αν είναι να ανεβάσεις ηλ.συσκευή ή έπιπλα σε σπίτι ψηλά στο βουνό και έχει δρόμο με σκαλοπάτια,θα το πας εσύ στην πλάτη;Ξύπνια;Εκεί βολεύει το μουλάρι ε;

    12. Καταλάβατε τώρα ποιοί είναι οι νέο-ελληνες…Τά Ελληνοφωνα ζώα😁
      Πού τό πρώτο τους μέλημα είναι πώς θα γαμήσουν τη διπλανή τους!
      Ή κοπέλλα χωρίς να ξεράσει σκατά- όπως οι ανωτέρω..- διαμαρτυρηθηκε κόσμια για κάτι πού όντως είναι άσχημο.. Τώρα,αν ο πατέρας της ηταν έτσι, κι αν ήταν αλλοιώς, κι αν ηταν γιουβέτσι, δέν μας απασχολεί εδώ😠
      Κι η Πρωταιου, αντί να βάλει τη μούρη της στον κώλο της.. έβγαλε γλώσσα κ μας μιλάει για όρια βάρους!!! Σκατόβλαχοι..

    13. Πρέπει να υφίσταται ελεγχος των κείμενων διατάξεων που αφορούν την διαβιωση των ζώων. ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ???

    14. Απο που κι’ως που τεραστιος ο Κουρκουλος ???? Ενας μετριος κινηματογραφικος ηθοποιος ηταν με περαση στις γυναικες αυτο αλλωστε ηταν και το κυριαρχο προσον τουΤωρα για το τιποτα την κορη του τι να πουμε ???

    15. Λίγο σεβασμό κα Κούρκουλου σε όλους αυτούς που λιώνουν στην ζέστη μαζί με τα γαϊδουράκια για το μεροκάματο. Σσσσσσσ…. Κολυμπα στο χρήμα σου. Σσσσσσσ….

    16. Έχει δίκιο η τύπισσα σε αυτό. Νυσάφι ποια με τα γαϊδούρια στην Ύδρα. Τα εκμεταλλεύονται χειρότερα από ό,τι άλλο στον κόσμο.
      Υπάρχουν μεγάλα ηλεκτρικά μηχανάκια να κουβαλάνε αντικείμενα αν δεν θέλουν θόρυβο στο νησί.

      Η εκμετάλλευση ζώων με τέτοιο τρόπο πρέπει να απαγορευτεί δια ροπάλου. Δεν είμαστε στο Μεσαίωνα.

    17. Όπως βλέπω τής δύο φωτό,,, έχω μπερδευτεί,,,ποιο ειναι,,,το τετράποδο

    18. Πάει καλά η δημοσιοκάφρος; Λέει “οι αγωγιάτες μας, με εξαίρεση το παρόν προ 15 ημερών συμβάν δεν φορτώνουν στα ζώα τους ογκώδη αντικείμενα. Για το συμβάν, κλήθηκε ο αγωγιάτης από τις αρχές και το θέμα έχει ήδη λυθεί.” Δηλαδή με ποιό τρόπο λύθηκε; Και τι πάει να πει με εξαίρεση; Έπεσε η Κούρκουλου στην εξαίρεση τελείως συμπτωματικά και η δημοσιογράφος ξέρει πως δεν υπάρχουν άλλες εξαιρέσεις; Πολύ πολιτικάντικη η γλώσσα της δημοσιογράφου.

    19. Κυρίως κόρη της βλαμμένης Μαριάννας Λάτση, στενής φίλης Ψινάκη- Ρουβά.
      Φυσικά όχι υπερφόρτωση στα συμπαθέστατα γαιδουράκια και μουλαράκια.
      Δεν θα μας μάθει φιλοζωία ένα χυδαίο γύναιο της πλουτοκρατίας.

    20. Να παει να γαμηθεικι αν μεινει εκει και θέλει πραγματα να της λενε οι μεταφορικές ελά παρτα μόνη σου από το λιμάνι να δει τη ειναι να κουβαλας το παλιο καριολακι

    21. ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ “”ΤΖΑΚΙ “” ΓΙΑ ΗΘΙΚΉ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΗΘΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΌΙ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΉΜΑΤΑ.ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΌ ΚΕΦΑΛΑ

      1. Ακριβως. Καποιοι ελαφρομυαλοι βαζουν τα ζωα πανω απο τον ανθρωπο

    22. Όλες αυτές η δήθεν κυρίες κσλιβοντε πίσω από τα χρήματα που έχουν αν σηκωθεί να πάει μεροκάματο το πρωί στης επιχηρησεις της δικές της κλπ θα είναι διαφορετικά αλλά είπαμε για τα ζώα που κάηκαν στης φωτιές δεν έχουν ευσινιδισια για τα δήθεν γαϊδούρια έχουμε κλπ νόμους μπορεί να βρεις και στρατιωτικους διότι παλαιά τα ζώα αυτα ανήκαν στρατό τα επιστρατευαν όπως τα σημερινά αυτοκίνητα σε περίπτωση πολέμου

    23. Η ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ δημοσιογράφος το ΜΟΥΛΑΡΙ θα το ξέρει καλά. Έχει ΜΕΓΑΛΑ προσόντα…

    24. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΥΛΙΝΑ ΠΡΩΚΤΑΙΟΥ;;; ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΖΟΥΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΚΤΑΙΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. DONE DEAL.

      1. Σε αφήσανε η δραπέτευσες από τό ψυχιατρείο;
        Ακατανόητες αρρωστημένες αρλουμπες.

    25. Έλεος, δεν είναι γάιδαρος αυτό το ζώο της φωτογραφίας, μας τα μπέρδεψε το Κολωνάκι.

    26. Η Κούρκουλου έχει δίκιο κ καλά κάνει που το έθιξε, ποιος ορίζει το επιτρεπόμενο βάρος σε αυτά τα ζώα? ρώτησαν τα ίδια πόσο αντέχουν? Κακοποίηση κ εκμετάλλευση μόνο!

    27. Στην Ύδρα το’χουν ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ οι ντόπιοι. Είναι μαφία η δουλειά με τα γαϊδουράκια.
      Λένε ότι είναι επιτρεπόμενο το βάρος του ανθρώπου, δε λένε όμως ότι τα έχουν παρκαρισμένα σαν ταξί χωρίς νερό στον ήλιο.
      Απαγορεύουν ακόμα και τα καροτσάκια των μωρών στο νησί για ‘να διατηρήσουν το περιβάλλον του νησιού γραφικό’, εντωμεταξύ οι δρόμοι είναι γεμάτοι σκατά και φορτηγά του δήμου οδηγούν χωρίς πρόβλημα στις άσχημα τοποθετημένες πέτρινες πλάκες που έχουν για δρόμο.
      Καλά έκανε η Κούρκουλου.
      Είναι σκ@τάνθρωποι στην Ύδρα και πολύ αγενείς. Απλά διαβάστε reviews από εστιατόρια της περιοχής. Πήραν τα μυαλά τους πολύ αέρα από τις ταινίες του Σακελλάριου.

    28. ΑΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑΝ “ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ…..”

    29. μαλλον η ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ θελει να πουλησει τιποτα ηλεκτρικα αυτοκινητα στον δημο και ξεκινησε με το να ριχνει λασπη. Ποια? Η εγγονη του αλητη του Λατση !!! που εφαγε τις ζωες των ναυτικων για να πλουτισει? και τωρα αυτη αποκτησε ηθικη? ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΗΛΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ ????

      1. οχι αυτοκινητα αλλα ηλεκτρικα γαιδουρια. ψαχτε το μηπως εχει καμια αντιπροσοπεια στην ελλαδα

    30. Καλα μην υποστηριζουμε τοσο τους υδραιους που και αυτοι δεν ξερουν τι εχουν

    31. Κα Κούρκουλος με πολύ σεβασμό σας λέω ότι οι περισσότεροι στην Ελλάδα είμαστε φιλόζωοι, είτε έχουμε είτε όχι ζώα στο σπίτι μας, όμως αυτή η εμμονή σας πως μόνο εσείς είστε φιλόζωη καταντάει ενοχλητική. Δεν καταλαβαίνω τι ανάγκη σας κάνει να προβάλετε συνεχώς την φιλοζωίας και τον βιγκανισμο σας λες και όλοι εμείς οι άλλοι που τρώμε κρέας είμαστε τέρατα. Εκτός από τα ζώα, που πολύ καλά κάνετε και τα περίθαλπτεται, υπάρχουν και πολλοί άστεγοι και οικονομικά αδύναμοι σε αυτόν τον τόπο, ρίξτε μια ματιά και εκεί.

      1. πισο απο την φιλοζωια κρυβονται ΜΚΟ και ειναι πολλα τα λευτα αρη

    32. Αυτοί οι ηλίθιοι (επαγγελματίες φιλόζωοι) εάν βλέπαν δύο βόδια να οργώνουν , θα μιλούσαν για κακοποίηση….
      Υγ. Και πως με τα σκατά και την αναπνοή τους απελευθερώνουν πολύ διοξείδιο του άνθρακα…

    Comments are closed.