ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ «ΔΟΥΛΕΙΑ» ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΒΡΩΜΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΕΞΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ – ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ – ΧΟΝΤΡΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ» ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    teaser19-4

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, την εφημερίδα των αποκαλύψεων:

    «ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΓΚΟΜΕΝΑ @ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συζεί με το θύμα. Είναι κοινό μυστικό. Στημένο παιχνίδι στις Βρυξέλλες. ΒΡΩΜΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΕΞΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ- ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ —ΧΟΝΤΡΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ» ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. Εκβιασμός και εντολές από ξένες μυστικές υπηρεσίες: «Κάνε αυτό που σου λέμε με τη Χρονοπούλου γιατί…».

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα: Φούσκωσε από πτώματα εισβολέων ο Έβρος

    Η κυβέρνηση ερημώνει τα χωριά – Τέρμα τα οικόσιτα ζώα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Και ο λογος; να θιξουμε τον Γεωργουλη, τον φοβερο πολιτικο ,το φοβητρο της ευρωβουλης;

    2. Αν ρε μάγκες, αυτή η κυρία σε ένα χρόνο είναι στην ελληνική βουλή με θέση επικρατείας στο ΠΑΣΟΚ και μετά παντρευτεί τον Ανδρουλάκη τον παρακολουθούμενο, δεν θα μιλάμε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο-συνομωσία όλων των εποχών;

      O Κούλης παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη, άρα έχει πιάσει το αυτί του τι ισχύει και τι όχι…

    3. Όταν σού λέγαμε: τί δουλειά έχει ό Ταρτης στο πλευρό του Ανδρουλάκη, έκανες τό βαρύ πεπόνι! Τώρα, μιλάς για Μυστικές Υπηρεσίες πού κατευθύνουν τόν Ανδρουλάκη..
      Ό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ! Πρόκειται για στρατηγικό χτύπημα τών Βρυξελλών.
      Τό πραγματικό Αφεντικό τής Χώρας είναι οι Βρυξέλλες: Τρέχουν οι Γερμανοτσολιάδες, όπως έτρεχαν οι κομμουναραίοι άλλοτε να σώσουν τόν Μπελογιάννη, βγάζοντας τόν Πηνιατογλου εκτός εαυτού για τούς Αγγλογάλλους-, κ παρακαλάνε στις Βρυξέλλες: ΒΟΗΘΕΙΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!
      Άρα: Θά τά πληρώσει όλα ό Κασιδιάρης😁
      Δέν υπάρχει περίπτωση να τόν αφήσουν νά μπει στην Βουλή… Είτε με το καλό είτε με το κακό💣
      Αν κ θεωρώ ότι αυτό τό παιδί, ακροβατεί στις ιδέες του..

    4. Πολυ σωστα.Απο την στιγμη που παει σακατεμενη στην αστυνομια,που δεν ειναι οπως εδω να τρεχει ο Πλιωτας να κουκουλωσει την υποθεση της Μπικα και να την πετανε στα αζητητα,ουτε η 12χρονη να την ξεφτιλιζουνε,η Βελγικη αστυνομια οχι μονο θα τον τσακωνε αλλα θα τον ειχε εξαφανισει[στο κατω κατω σιγα το ατομο.]Η υποθεση ζεχνει απο παντου.Φυσικα και παντοτε και αζυζητητι,ειμαστε με το θυμα,αρκει να ξερουμε ποιος ειναι.Αμα,παντως αποδειξει ο Χιος οτι ειναι γκομενα του Νικολακη[τί χαϊβανι]θα εχουμε μεγαλο γλεντι[Απο την αρχη ο Χιος κρατησε μικρο καλαθι,να το πιστωσουμε,κατι ξερει]

    5. Καλά, οι ξένες μυστικές υπηρεσίες εξακολουθούν νά θέλουν Μητσοτάκη;;; Αφού δέν πουλάει…

    6. Τελικα ολοι για το κωλοσοϊ δουλευουν. Καληνυχτα Ελλαδα. Οικογενεια δρακουλες μεχρι να σβησει ο ηλιος. Ξεχαστηκαν τα Τεμπη, ξεχαστηκε η ντροπολογια Κασιδιαρη, σε λιγοτερο απο δυο μηνες. Ασχολουμαστε ολοι με το μ@νι της Ελενης.

      1. Ξεχάστηκαν και οι υποκλοπές.
        Μούγκα και για τα στελέχη της ΝΔ που βίασαν τη 12χρονη στο Κολωνό.
        Η New York Times επιβεβαίωσαν πως το παράνομο λογισμικό Predator πήρε άδεια από το υπουργείο εξωτερικών δηλαδή της κυβέρνησης για να γίνει η εξαγωγή του σε τρεις αφρικανικές χώρες μεταξύ της οποίας και το Σουδάν όπου σήμερα έχει εμφύλιο και δεν ξέρουμε κατά πόσο επηρέασε και το Predator που έστειλε η κυβέρνηση.
        Στη ΝΔ έχουν τα χέρια τους βαμμένα με αίμα.
        Ο Μητσοτάκης είχε δηλώσει κατηγοριματικά πως η κυβέρνηση δεν γνώριζε και ούτε έχει καμία σχέση με την εξαγωγή του παράνομου λογισμικού παρακολουθήσεις Predator.
        Δηλαδή είπε ψέματα ξεφτιλίζοντας για άλλη μια φορά την Ελλάδα.
        Βλέπεις εσύ φίλε να γίνεται κάτι για όλα αυτά;
        Η κυβέρνηση παρακράτος κάνει ότι θέλει.

    7. Στην Ευρωβουλη την προσελαβαν για τις νομικες γνωσεις , ή για τις ποδάρες;;;

    8. Πηδηχταρας στο φιναλε ο συντεκνος χωρις ενα ενσημο.εργασιας! Γεια σου λεβεντογεννα Κρητη που παρακολουθεις τα “εργατικα” παιδια σου με..
      καμαρι! Κυρ Γεωργουλη μ ας προσεχες που τον εβαζες! Κανονας του ανδρα απο τοτε που γεννιεται μαζι με την υπογραφη του@

    9. Αν ηταν φιλεναδα του Ανδρουλακη, θα την ειχαν ηδη βγαλει στα μανταλακια.
      Μαλλον καποια σφαλιαρα δυνατη θα της ειχε δωσει ο Γεωργουλ κι αυτη η πονηρη τον παγιδευσε εν αγνοια του.
      Ας προσεχε

    10. Ελάτε ρε παιδιά, δεν ξέρετε πώς έγινε; Την έδιωξε γιατί βρήκε άλλη κι αυτή τον εκδικείται. Τόσο απλά.

    11. Η απλά ο εκβιασμός του Ανδρουλάκη έπιασε τόπο.Γιατι τον παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη και με τι τον κρατανε? δεν μάθαμε ποτέ.

    12. Κοψτε φάτσα Γουρουνοποιημένη απο την πολύ μασαμπούκα Πασόκ το κόμμα των αλβανών

      1. Πραγματικά στη φάτσα ο Ανδρουλάκης σαν Αλβανός είναι το ίδιο σκέφτηκα και εγώ!!!

    13. πασοκισταν παντου.και εχουν το θρασος να ζητουν τη ψηφο των πολιτων.υπαρχει ολοκληρος στρατος βολεμενος απο τους διορισμους σε δημοσιο , βουλη ευρωβουλη, δανεια δανεικα και αγυριστα.κανονικα ενα 2% και πολυ τους ειναι

    14. Η μανταμ , ως υπαλληλος της Κομισιον (και όχι φτωχομεταναστρια) πήγε με ιατροδικαστική εξεταση στην Βελγικη Αστυνομία και κατήγγειλε βιασμο-ξυλοδαρμο.
      Η Βελγικη Αστυνομια…… δεν ζήτησε το όνομα του βιαστή, (ή την περιγραφη αν ήταν αγνωστος) για να του περασει χειροπεδες που κυκλοφορει ελευθερος, αλλά της είπε καλήμερα και αν ποτέ εχεις κέφι ξαναπέρνα να μας πεις το ονομα του βιαστή ή να μας τον περιγραψεις!

    15. ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ, ΠΕΤΥΧΕ Η ΚΟΥΛΑΡΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) ΣΤΗΝ ”ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ ΤΖΑΝΕΡΡΙΚΟ….

      1. Τί νά κάνουμε ρέ φίλε, δέν μπορεί νά παγώση ο χρόνος καί νά σταματήσουννά συμβαίνουν γεγονότα, χρέος ΔΙΚΟ ΜΑΣ είναι νά μήν ξεχνάμε. Άς ανοίξουμε ένα σημειωματάριο κι άς σημειώνουμε τά αξιομνημόνευτα. Επίσης, τό δενδρολίβανο ενισχύει τήν μνήμη, άς τό βάλουμε στήν διατροφή μας.

    16. Ένας εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παραιτήθηκε αφήνοντας αιχμές για προσέγγιση δωροδοκίας απο το κυβερνών κόμμα μόλις λιγες μέρες πριν.
      Ξαφνικα σκάει μια καταγγελία που έγινε πριν 3 χρόνια στο Βελγιο εις βάρος κόμματος αντιπολίτευσης!!!!!!!
      Η Κολομβία του Εσκομπάρ μοιάζει με παιδικό σταθμό μπροστά στην Ελλάδα του Μητσοτάκη.

    17. Είναι φανερό ότι κούλης και Ανδρουλάκης τα βρήκαν όπως οι σαμαροβενιζέλοι που ψήφισαν παρέα τα μνημόνια και τον αντιρατσιστικό, ο αντιρατσιστικός ήταν η έγνοια των σαμαροβενιζέλων που κατέστρεψαν τους μικροομολογιούχους που εμπιστεύθηκαν το Ελληνικό Δημόσιο και αυτοκτόνησαν τόσοι άνθρωποι! Ξεφτιλίστηκαν οι κουλοανδρουλάκηδες τελείως ψηφίζοντας τον νόμο για τον Κασιδιάρη που ούτε οι μπολσεβίκοι δεν τον ψήφισαν, παρότι οι μπολσεβίκοι είναι υποτίθεται ενάντια στον πατριωτικό χώρο! Οι κουλοανδρουλάκηδες, όμως, είναι το ίδιο εχθροί γιατί αυτοί κάνανε τα χοτ σποτ μεταναστών, αυτοί κάνανε τις παράνομες ελληνοποιήσεις, αυτοί ανοίξανε το τζαμί, αυτοί ψηφίσανε Πρέσπες μαζί με τους, ανθέλληνες μπολσεβίκους και όλοι μαζί τα πιάσανε για τα εμβόλια και ήταν όλοι υπέρ των λοκντάουν την ώρα που χρωστάνε στις τράπεζες 800 εκατομμύρια ευρώ! Ελληνικέ λαέ, ρίξε το μαύρο που τους αξίζει. Μόνο με τον Εισαγγελέα έχουμε μία ελπίδα! Και γιαυτό όλοι αυτοί θέλουν να τον αποκλείσουν αλλά τώρα δεν θα τολμήσουν οι Δικαστές γιατί μπροστά είναι Εισαγγελέας και οι άλλοι έχουν μπροστά τον Μίχο και τον Γεωργιάδη του turkagean, την Καιλή και τον Γεωργούλη!

    18. Τώρα καταλάβατε ότι θα ξανα-βγεί ο Μητσοτάκαρος; Άι καλά..

    19. Γι αυτο ειχε τοσο θεμα με τις υποκλοπες ο Ανδρουλακης; Μη τυχον του καταγραψαν κατι μηυ νομιμο; Εννοια του κι αν εχει κανει κατι μή νομιμο, θα του την εχουν στημενη σε περιπτωση που γινει κυβερνηση. Ο εκβιασμος της ΝΤΠ καλα κρατει.

    20. καταντησανε την χωρα τα δημοκρατικα σκατα ενα απεραντο μπουρδελο

    21. Εσείς ξεσκεπάζετε κι εμείς οι μαλάκες αντί να πάρουμε κονταρόξυλα, και να μπουκάρουμε στη βουλή, καθόμαστε μόνο και τα διαβάζουμε.

    22. Καλά αν όντως ισχύει πως ο Ανδρουλάκης συζεί με την άλλη, η κατάσταση έχει ξεφύγει…. Είπαμε η πολιτική είναι βρώμικη αλλά αυτοί το ξεφτίλισαν….

    Comments are closed.