ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ – ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΚΟΙΝΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ “ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ”, ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΙΓΚΑ

    Κοινοποίηση:
    Athens; elections 2023; Greece; Greek Parliament; grel23; Politician; politicians; politics; Spartiates; Swearing-in ceremony; Vasilis Stigkas; Αθήνα; Βασίλης Στίγκας; Βουλή; Κοινοβούλιο; Ορκωμοσία; Πολιτικός; Σπαρτιάτες; εκλογές 2023; πολιτική; πολιτικοί;

    Οι βουλευτές που διεγράφησαν από τον Βασίλη Στίγκα, ο οποίος ζήτησε “συγγνώμη” και τους πήρε πίσω στο κόμμα, εξέδωσαν κοινή ενωτική δήλωση προς το πρόσωπο του προέδρου τους, ξευτιλίζοντας το πατριωτικό κίνημα.

    Αναλυτικά:

    «Οι υπογράφοντες την παρούσα δήλωση, Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”, έχοντας επίγνωση της ευθύνης μας προς τους ψηφοφόρους μας αλλά και τον Ελληνικό λαό, ο οποίος μαστίζεται από σοβαρά προβλήματα (καταστροφικές πυρκαγιές, ανεργία, ακρίβεια κ.α.) δηλώνουμε την προθυμία μας να στηρίξουμε ανεπιφύλακτα τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μας και να επιβεβαιώσουμε την ενότητα του Κόμματος.

    Η στάση μας ήταν πάντα στο πλευρό των Θεσμών και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, υπέρ του Ελληνικού Πατριωτικού Εθνικισμού και εναντίον οποιουδήποτε ολοκληρωτικού ξενόφερτου καθεστώτος και ιδεολογίας.

    Ως βαθιά Δημοκρατικοί και νομοταγείς πολίτες δεν θα επιθυμούσαμε να διαρρέουν και να πλανώνται στοιχεία αδιευκρίνιστα και αόριστα που εμπλέκουν τα ονόματα μας σε άνομες πράξεις και τακτικές.

    Προχωράμε ενωμένοι στην επόμενη μέρα για την επιταγή που μας έδωσε ο Ελληνικός λαός υπό την ηγεσία του Προέδρου, Βασίλη Στίγκα και με τη βοήθεια του Θεού ακάθεκτοι σε μία σκληρή και γόνιμη αντιπολίτευση.

    Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το δημιουργούν».

    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,

    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Α’ Αθηνών)
    ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών)
    ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών)
    ΖΕΡΒΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Β’ Πειραιώς)
    ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Α’ Ανατολικής Αττικής)
    ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (Αιτωλοακαρνανίας)
    ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Αχαΐας)
    ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (Ηρακλείου)
    ΚΟΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Α’ Θεσσαλονίκης)
    ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ (Β’ Θεσσαλονίκης)
    ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Λάρισας)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    80 Σχόλια

    1. Τους ένωσαν τα λεφτά!.. Όλα αυτά όμως, των προηγούμενων ημερών, γιατί; Για το θεαθείναι ο Στίγκας; Για να δείξει ότι… δεν είναι κάτω από τις διαταγές Κασιδιάρη;; Ας πούμε. Ή κάπως έτσι…
      Τώρα τι απο δω και πέρα;…

    2. Λιάκο, μια γνώμη
      ..πάντα να έχεις τουλάχιστον 3 εναλλακτικα σχέδια όταν μπλέκεις με τη βρωμοκρατια της Ελλάδας

    3. συγνωμη ζητησαν οι βουλευτες, οχι ο προεδρος. Ο προεδρος πηρε πισω οσα ειχε περι περι γραμμης απο τον φυλακοβιο λιακουρα

    4. Θελετε να πουλησετε το Αιγαιο Κοπριες νεοταξιτες.

      Η μονοι που θα αντιδρασουν θα ειναι οι Σπαρτιατες .

      Για αυτο γινονται ολα …….. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΒΑΝΟΚΟΥΛΙΑ

    5. Τουλάχιστον ο Εφιάλτης δεν έκανε πίσω.. εσάς σας φτύνουν και ζητάτε ομπρέλα.. Σπαρτιάτες του ΚΩΛΟΥ… νούμερα….

    6. ΠΟΝΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΘΕΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΝΟΥΔΟΥΛΙΑ

      Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ

    7. Άχρηστοι. Λαμόγια. Να μην σας ξαναψηφίσει κανένας. Μαύρος σκύλος να σας φάει. Εσένα ειδικά στίγκα.

    8. Άχρηστοι. Να μην σας ξαναψηφίσει κανένας.

    9. ξέρεις τί είναι να είσαι άνεργος τεμπελχανάς επί δεκαετίες σαν τον Ηλία, τον Λαγό και τον Βαρβαρούση και ξαφνικά να σε ψηφίζουν κάτι αγράμματες κι αμόρφωτες αμοιβάδες και να γίνεσαι βουλευτής?
      7 χιλιάρικα τον μήνα ούτε σε 7 χρόνια δεν θα έβγαζε ένα οποιοδήποτε ακροδεξιό χρυσαύγουλο!

      1. Εσύ βρωμας νδουλα από πολύ μακριά. Άιντε στην Συγγρού τώρα για πιάτσα.

    10. Προς το παρων περιμενουμε τι θα επακολουθησει για να κρινουμε την σταση τους Ενα παντως ειναι βεβαιο οτι ο Στιγκας ειναι για τα πανηγυρια Δεν ειναι το ατομο για αρχηγος κομματος και μας κανει να ντρεπομαστε οσοι ψηφισαμε τετοιο ατομο Φυσικα εμεις τονψηφισαμε λογω τουΗλια

    11. εαν βαθμολογουσαν τους Μ@λ@κες τους καραγκιοζηδες και τους χαραμοφαγαδες αυτοι θα επαιρναν αριστα !!!! ΑΑ ρε ελληνα ποιους ψηφιζεις να σε κυβερνησουν !!!

    12. Σας περιμένει ο Μελιγαλάς!!! Όλους εσάς, τα ακροδεξιά κατακάθια!!!

      1. Ο/Η να ζήσετε να ευτυχήσετε καπετάνιο με τον άντρα σου λέει:

        όπως η καπετάν σουλτάνα

      2. Καπετάν σφαγέα με το κονσερβοκούτι,μετά τον Μελιγαλά έρχεται ο Γράμμος που σας καίμε με ναπάλμ από ψηλά.

    13. Γιατί όταν βλέπω την φωτογραφία αυτών των βουλευτών που δημοσιεύσατε δεν βλέπω ανθρώπους αλλά κότες; Αυτές οι κότες λοιπόν δεν αφήνουν τον πατριωτικό χώρο να πάρει την θέση που του αξίξει. Ευθύνες για την καταστροφή του πατριωτικού χώρου φέρουν και οι γνωστοί φυλακισμένοι.

      1. Τώρα που ο κούλης σου φέρνει τους γάμους ομοφύλων που εννοείται θα τους ψηφίσει παρέα με τα άλλα κόμματα του μουσουλμανικού τόξου όπως μνημόνια και Πρέσπες, σου προτείνω να έλθεις εις γάμου κοινωνία με Χασάν. Και άσε τον φυλακισμένο Ηλία να παλεύει με μια τηλεκάρτα για την Ελλάδα μας. Καταστρέφουν την Ελλάδα οι ανθέλληνες και εσύ ασχολείσαι με Ηλία.

        1. Ακουσε φίλε καμένας δεν σε εμποδίζει να παντρευτείς τον Χασάν, δεν θα στον πάρει κανένας. Δεν μας ενδιαφέρει. Ασε λοιπόν τις άναρθρες κραυγές. Οσον αφορά για τον Ηλία έχω να σου πω ότι τα έκανε σκ@τ@. Και δεν μιλώ για τα τελευταία γεγονότα. Μόνος του κάηκε.

          1. Χασάν γουστάρει κλεπτοκρατικό τόξο γιατί αυτοί τον φέρανε παράνομα και παίρνει επίδομα. Άσε τον ήρωα Ηλία και δες ποιοι φέρανε τον Χασάν και εκατομμύρια λαθρομετανάστες που δεν ξέρεις αν έχουν βγει από τη φυλακή και κλειδαμπαρώνεσαι το βράδυ και η γυναίκα σου τρέμει όταν πάει Ομόνοια!

            1. ολοι στον αγόνα αδελφια!

    14. σας τα είχα πει. Κανένας δεν ακουγε τότε. Η χρυσή αυγή μπήκε στη βουλή και πέρα από φωνές κακό, δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ. Απέτυχαν. Μεσα στο σαπιο κοινοβουλευτισμό, είναι οι μόνοι που καταφεραν να μπουν φυλακή. Τόσο βόδια. Τώρα τους ξαναψηφίσατε. Θα πάρουν για 4 χρόνια τα 7χίλιαρά τους λάμποντας δια της απουσίας τους και όλα καλα. Μια ζωή άχρηστοι.

      1. Τι αλλο μπορούσε να κανει αχυροκεφαλε βοδι

      2. Την Χρυσή Αυγή την μπουζουριάσανε για μια δολοφονία ενώ το ανθελληνικό τόξο έκανε 10.000 αυτοκτονίες με τα μνημόνια και έφερε στη χώρα 3.000.000 λαθρομετανάστες που έχουν κάνει πάρα πολλές δολοφονίες. Σε κάθε περίπτωση, φωνάζανε αλλά τι να κάνουν μόνοι τους; Το πρόβλημα είναι ότι ο Μιχαλολιάκος δεν έκανε για αρχηγός πατριωτικού κόμματος και δεν είχε δουλειά να βάλει βουλευτίνα τη γυναίκα του. Για τον Ηλία πέφτουμε και στη φωτιά γιατί πρώτη φορά έχουμε αρχηγό που δεν μασάει. Φώτη πες μας ποιον ανθέληνα ψήφισες και άσε την κριτική στον πατριωτικό χώρο.

        1. κωνσταντοπούλου ψηφισα. και ξέρεις γιατί?

          Γιατί ήμουν στη ΧΑ από το 2005. Το 2011 μας πεταξαν έξω ως ακραίους και βάλανε κατι φλώρους να μας αντικαταστήσουν. Επίσης, επείδή στον Αγιο Παντελεήμονα εμείς φωναζαμε και ο Ηλίας με τη παρέα του, το σκαγανε μόλις έρχονταν τα ΜΑΤ, και επειδή επί Σύριζα είχανε ρίξει νεράκι στο κρασί τους… και μας λέγανε σκάστε γιατί είμαστε στη βουλή και μας έχουν στο στόχαστρο. Η ΧΑ είναι μόνο ψέματα. Για να σου δωσω παράδειγμα. το 2019 ήταν η πρώτη φορά που η ΧΑ δεν διοργάνωσε εκδήλωση για την Αλωση της Πόλης. Λέγανε ότι η κυβέρνηση εχει στησει προβοκάτσια. Γίνονται η δημοτικές και πατώνουν. περίμεναν 12% και ήρθε 4%. Πανικοβλήθηκαν. Αρχίσαν τα τηλέφωνα και κάναν μια μαζωξη αρπα κόλα με 200 φιλους να μαζεψουν κανα ψηφο. Και γι αυτό, τα γραφεία τους είχαν καταντήσει ΚΑΠΗ.

          Αρα, απέτυχαν.κουνανε μια σημαία χωρίς να τη πιστεύουν

          τη χρυσή αυγή τη ξέρω καλύτερα από εσάς

          1. Αν ήσουν στη Χρυσή Αυγή, μου φαίνεται δύσκολο να ψήφισες την αριστερή Κωνσταντοπούλου που έβγαζε φωτογραφίες στο gay parade και δεν λέει τίποτα για απελάσεις λαθρομεταναστών. Τώρα αν πραγματικά την ψήφισες, μήπως έκανε εκδήλωση αυτή για την Άλωση της Πόλης και δεν το ξέρω; Φίλε δεν ήμουν στην Χρυσή Αυγή ούτε θα μπορούσα να είμαι με τον Μιχαλολιάκο αλλά τοτς αναγνωρίζω ότι τουλάχιστον κάτι παλεύανε εναντίον όλων. Με τους μπολσεβίκους, πασόκους και ψευτοδεξιούς παρέα να τους κυνηγάνε. Έχω καταλάβει όμως, τι αγώνα κάνει ο Ηλίας και πόσο τον πολεμάνε, γιαυτό και τον αγαπάω τόσο.

    15. Με το μπαρδόν, αλλά λέτε παπαριές !!!
      Όταν ο αφορεσμένος και η βρωμοπαρέα του δλδ όλη η Βο-λή των ηλιθίων ετοιμάστηκε να τους μπουζουριάσει στο άψε σβήσε πατώντας στις @@@@λακίες του Στίγκα, τι έπρεπε να κάνουν ??? Δε λέτε που λογικεύτηκαν την ύστατη στιγμή ώστε νσ μην αφήσουν τους μπαγλαμάδες να βρουν την αφορμή που έψαχναν και θα ψάξουν σίγουρα και στο μέλλον…
      Αν πάλι είμαι εγώ λάθος… θα δείξει σύντομα…δεν είδατε τα κοπρόσκυλα του Πασόκ …που χρωστάνε 500 μυρια εις το δημόσιο, πως πετάχτηκαν σαν @@λές να κατασπαράξουν το κόμμα ???

    16. Κάνουν ότι κάνουν επι70 χρόνια τώρα οι υπόλοιποι Με πρώτο δίδαξα τον Αποστάτη Μητσοτάκη προ 7ετιας

      1. Αυτός είναι ο πρώτος δίδαξας;Μιλάς και τα χελίνικος πολί ωραίος

    17. Όλοι οι επικριτές, θα πρέπει να λένε ποιον προσκυνημένο καργιόλη ψήφισαν αυτοί, ανάμεσα από αυτούς που βύθισαν την Ελλάδα μέσα στα σκατά.
      Έτσι, για να ξέρουμε.

    18. Εχεσε ο πατριωτικός χώρος και βγήκαν αυτοί, αλλοίμονο στα κορόιδα που τους ψήφισαν, αλλά είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗΗΗ….!!!

      1. Το κλεπτοκρατικό τόξο που έκανε την μίζα επιστήμη και φέρνει εκατομμύρια λαθρομετανάστες παίρνοντας την ανάλογη μίζα από Σόρος, μκο και τούρκους δουλέμπορους τολμάει να μιλάει για Ηλία που δεν προσκυνάει και είναι ο μόνος που μιλάει για απέλαση λαθρομεταναστών! Το ότι εκβίαζε ο Στίγκας με όσα είπε και αμέσως τον κάλεσε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δείχνει ότι ο Ηλίας είναι στο στόχαστρο. Δυστυχώς προδότες του κλεπτοκρατικού τόξου οι 250.000 είμαστε μπετόν αρμέ στον Ηλία, γιαυτό μέχρι και το κλεφτοπασόκ του Κατάρ που βοηθάει τον κούλη, ζητάει να μην κατέβει ο Ηλίας στον Δήμο Αθηναίων. Όντως είναι πολλά τα λεφτά Άρη, για το κλεπτοκρατικό τόξο που τώρα θα παντρεύονται και οι γκέι μεταξύ τους!

    19. Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος.
      Όλοι οι εξυπνάκηδες που επικρίνετε τους 11, να σκεφτείτε ότι έχουν έναν σκοπό, την αποφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη.
      Όσον αφορά στον άχρηστο τον 12ο, μαζί με τον βασιλικό, ποτίζεται κι η γλάστρα.
      Εσάς τους βαρύμαγκες του πληκτρολογίου, αν σας μπουζουριάζανε στα κελιά για κάνα διήμερο και δεν σας επέτρεπαν ούτε επισκεπτήριο την μαμά σας, θα βάζατε τα κλάματα. Αυτός είναι κρατούμενος για περισσότερο από τέσσερα χρόνια αλλά εσάς, στα μικροσκοπικά σας αρχίδια.
      Πραγματικοί άχρηστοι, ψηφοφόροι των εθνοκτόνων κομμάτων. Μια ζωή οι ίδιοι. Από τον Εφιάλτη καιτον Βαραββά, στον Πήλιο Γούση και τους γερμανοτουρκογλείφτες των καραμάν-αλήδων, των μπενί σαλόμ-μητσοτάκηδων και των αλβανο-τσιπραίων.
      Άντρες του κώλου
      Ηλία μαζί σου

      1. Τα τρολάκια του ανθελληνικού τόξου μιλάνε για λεφτά την ώρα που ψηφίζουν επί 50 χρόνια προδότες που γεμίσανε τη χώρα εκατομμύρια λαθρομετανάστες και έχουν τα εγγόνια σας με χρέος 400 δις. Είναι δεδομένο ότι ο Στίγκας εκβίασε καταστάσεις μιλώντας για Greek Mafia και αυτό θα δυσκόλευε την σποφυλάκιση του Ηλία αφού είναι πλέον φανερό ότι μιλάει με το ανθελληνικό τόξο. Ο Στίγκας με τις 37 ψήφους δεν εκφράζει κανέναν μας και είναι αναγκαίο κακό μέχρι να βγει ο Ηλίας. Το προδοταριό που μιλάει για λεφτά να μας πει ποιον προδότη ψήφισε και δεν θέλει τον Ηλία. Όσο για τον Ηλία, είναι δεδομένο ότι έχει χεσμένα τα λεφτά αφού αν γινόταν Βοριδοπλευρογεωργιάδης, θα είχε 10 χιλιάρικα κάθε μήνα και θα τον παίζανε συνέχεια και τα τουρκοκάναλα των εφοπλιστών όπως αυτούς που ξέχασαν τι λέγανε για μια καρέκλα! Ηλία για πάντα μαζί σου μέχρι την απελευθέρωση της Ελλάδας.

        1. Πες τα ρε αλανι.. ΗΛΙΑΣ μόνο μέχρι να βγει ο ήλιος απ’την δυση.

    20. Την επόμενη φορά που θα κάνει πρόταση ο Ηλίας πρέπει να το επιβεβαιώσει και ο Μιχαλολιάκος, διαφορετικά κάτι άλλο όπως Βελόπουλος.

    21. Αμφιβαλετε οτι επεστρεψαν κατοπιν εντολης (η τουλαχιστον ανοχης και ενημερωσης) Κασιδιαρη? Αμφιβαλετε επισης οτι ο Κασιδιαρης πηρε το χαρτζηλικι του για να κανει αυτη τη παραχωρηση?

    22. Με το μπαρδον γιατί οι σχολιαστές αθωώνουν τον Κασιδιάρη; προσωπικά τον έχω για πολύ έξυπνο άτομο και ήξερε καλά πού σάς έστειλε.
      Επίσης τό Μέγκα τσανελ τού γνωστού είχε καλεσμένο τον κο Στίγκα δίνοντας τους 20 λεπτά χρόνο για συνέντευξη.
      Δηλαδή αφιέρωσαν χρόνο σε ένα μικρό κόμμα που μέχρι χθες δεν γνώριζε κανείς. Εμένα αυτό με βάζει σε σκέψεις. Ακόμη μία φορά πιστεύω ότι ο πιο σοβαρός και αμετακίνητος στις θέσεις του είναι ο κος Νατσιός.

      1. Να πας να προσκυνησεις το ολοκαύτωμα τότε και δεν είμαστε με τους Σπαρτιάτες.

        1. Ρε νεοταξιτικο ναζιδιο το ολοκαύτωμα τό δημιούργησε ο πατέρας σάς ο Χίτλερ που ήταν κ ένας από αυτούς σπέρμα των γμμενων Εντελβαίς…Εμείς οι ορθόδοξοι προσκυνάμε μόνον τον Τριαδικό Θεό σκύβοντας το κεφάλι από ταπείνωση και τα γόνατα από την μετάνοια. Αΐ σιχτιρ δηλ μιλάνε όλοι μιλούν και οι νοσταλγοί των Ες Ες

          1. Μόνο που ο Χίτλερ κακομοιρα, μάθε λίγο ιστορία,το έκοψε με την μία στον Χίμλερ και στους γυφτοσκοπιανους για Μακεδονία και τους ονόμαζε κράτος του Βαρδαρη. Αυτό αποδεικνύεται σε όλους τους χάρτες των Γερμανών. Το ίδιο και στους Βούλγαρους. Επίσης δεν υποστηρίζω τον Χίτλερ, μισός χαζαρος ήταν. Άσε που τον άφησε να πέσει στα χέρια των Άγγλων και δεν έκανε τίποτα γι’ αυτό. Επίσης, το έχω γράψει πολλές φορές ότι είμαι Έλλην Εθνικοσοσιαλιστης στο πνεύμα της Αρχαίας Σπάρτης του Λυκούργου. Η ακροδεξιουλα σου, δεν έχει καμία σχέση, ούτε με Εθνικισμούς, ούτε με Εθνικοσοσιαλισμους. Αλλά ποιος να σας μάθει τις διαφορές ανάμεσα στις ιδεολογίες αυτές, ο Στριγκας ή ο Κατσιβαρδας που είναι μέλος και φωτογραφιζεται σε εκδηλώσεις των ροταριανων της Γλυφάδας; Επίσης από τα γραφόμενα σου, κάνεις μπαμ ότι είσαι μια παλιάς κοπής νδουλας γι’αυτό και άσχετη. Εσείς καταστρεψατε την Χρυσή Αυγή την πραγματική με τα ρουσφέτια που ζητούσατε, λες και η Χρυσή Αυγή ήταν κυβέρνηση και θέλατε να σας προωθήσουν στο κόμμα για να μπείτε στο μάτι των δεξιών πρώην δικών σας. Οταν εγώ από το 1988 πήγαινα στα γραφεία στην Κεφαλληνίας στην Κυψέλη, εσύ τότε θα έπαιζες με την Barbie και την Bi bi bo και αν άκουγες τις λέξεις Χρυσή Αυγή, σίγουρα θα νόμιζες ότι μάλλον είναι τα χρυσά αυγά, η εταιρεία από τα Μέγαρα. Ασχολήσου καλύτερα με τον μπαογκ και ακύρωσε κανένα συλλαλητήριο μην σε κάνει ντα ο ψευτοποντιος ο Ιβάν. Και πες στον αρχηγό σου, όπως και οι υπόλοιποι να κατέβουν στο Εφετείο να δώσουν αγώνα από την προσεχή Πέμπτη που ξαναξεκιναει και να μην έχουν εμπιστοσύνη στην ανθελληνικη δικαιοσύνη, την οποία έχετε εμπιστοσύνη. Ποια εμπιστοσύνη; Σαν αυτή που είδαμε μόλις προχθές στον Έβρο; Δεν θέλατε και τις κάμερες που ζήτησε ο Ιωάννης Λαγός, όλοι οι υπόλοιποι. Κι επειδή σε κόβω ανενημερωτη, θα είχε δει όλος ο κόσμος μέσω youtu.be το πόσο τους έχει ξεφτυλισει και σε πόσες απανωτές αντιφάσεις παιφτει κάθε φορά, ο εκάστοτε μάρτυρας. Σίγουρα δεν θα γνωρίζεις επίσης ότι και ο ίδιος ο Πουλικογιαννης παραδέχθηκε πράγματα υπέρ του Λαγού στις τελευταίες συνεδριάσεις πριν κλείσουν για διακοπές τα δικαστήρια. Εγώ όπως και κάποιος άλλος συναγωνιστής, δύο σερί καλοκαίρια που ερχόμαστε στην Ελλάδα, έχουμε πάει στο Εφετείο να τον στηρίξουμε, ενώ εσύ στο πληκτρολόγιο. Οι αγώνες δίνονται στους δρόμους όχι στα pc. Και δεν φτάνει που την λέμε στον Νατσιο που σας κόβει και ψήφους, προσπαθείς να την πεις σε μας. Τόσο μυαλό όμως έχεις, τέτοιες μαλακιες λες. Εντάξει μωρή τρολιαρα δεξιούλα;

          2. Μίλησε και η πουτανα του Μαρινακη.

    23. θα ξεκοκκαλισουν μεταξυ τους την κρατικη επιχορηγηση μια φτωχευμενης χωρας που οπως γραφει το Μακελειο δικοι σας συγγενεις κάποια στιγμη θα πεθανουν απο λοιμωξεις πριν της ωρας τους στα βρωμερα νοσοκομεια ενω εσεις βαυκαλιζεται για τον περιφημο πατριωτικο χωρο
      καλα μυαλο δεν βαζεται μετα απο τοσες φορες μου οι διαφοροι σωτηρες σας δουλευουν
      παρτε το χαμπαρι..ολοι που ασχολουνται με τη πολιτικη στην ελλαδα το κανουν για το τομαρι τους
      ποιος τιμιος θα αχοληθει με τις κοπριες
      εδω θελει το Ηρακλη να χυσει μπολικο νερο, ποταμια ολοκληρα να ξεβρωμισει αμα ξεβρωμισει

    24. 11 Λεβέντες σας αγαπάμε αλλά κάνατε μεγάλο λάθος γυρνώντας στον Στίγκα. Ο προδότης Στίγκας τελείωσε για όλους μας όταν ήθελε να διαγράψει τον Φλώρο που στήριξε τον Ηλία για Δήμο Αθηναίων. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να γίνουν και κινήσεις τακτικής απέναντι στο ανθελληνικό τόξο αλλά όταν στην ανακοίνωση δεν βάζετε τους λαθρομετανάστες, δείχνει ότι δεν κινείστε σε καλό δρόμο! Η αντικατάσταση των Ελλήνων είναι το μεγάλο πρόβλημα, γιαυτό ψηφίζουμε Ηλία. Εμείς στηρίζουμε Ηλία και ελπίζω να είνσι η τελευταία φορά που μας απογοητεύετε. Την επόμενη φορά που θα προδώσει ο Στίγκας με τις 25 ψήφους που ήταν στον Λεβέντη τον Ηλία μας, σηκωθείτε φύγετε! Αλλιώς θα τελειώσετε για τους 243.000 Έλληνες όπως τελείωσε ο προδότης Στίγκας! Τελευταία ευκαιρία. Πείτε για λαθρομετανάστες και βγείτε μπροστά για τις νέες ταυτότητες. Να είστε όλοι Σύνταγμα την Κυριακή στο συλλαλητήριο γιατί ο Στίγκας φαντάζομαι δεν θα έρθει!

    25. Πολυ πατριωτικο! για τα κουρκουμπινια γινεται η φασαρια….

    26. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΣΤΙΓΚΑ ΤΟΥΣ Κ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Η ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΩΝ Κ.ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΒΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ.Ο Κ.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ.ΑΠΟ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ.ΜΠΡΑΒΟ.Κ.ΧΙΟ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΥ ΜΕ Κ.ΓΙΑΝΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΗΓΕΤΗ.ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ Κ.ΓΙΑΝΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΦΟΥ Ο Κ.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.ΓΙΑΝΝΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ.ΝΤΕΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ.ΧΙΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

      1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο Κ.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

    27. ενταξει ειμαστε τωρα παιδιά ; θα παρέτε και το 1,5 μυριο θα αγορασετε βιλες αυτοκινητα , θα δωσετε και στον αλλον τον μεγάλο πατριωτη τον κασιδιαρη το μεριδιο του και όλοι θα ειμαστε ευχαριστημενοι. ολοι εκτος από τον λαο που υποφέρει. μια πραγματική προδοτική ακροδεξιά που δεν έχει καμία σχέση με τον αγνό πατριωτισμό των γνησιων Ελλήνων.να την χαίρεστε όσοι τους πιστέψατε και τους ψηφισατε

      1. Κοιμάστε με τα τσαρούχια.
        Αν είδατε βίλες κι αυτοκίνητα, να μας τα δείξετε, να τα δούμε κι εμείς.
        Εν τω μεταξύ, κοιμηθείτε αγκαλιά με τον σκύλο που ψηφίσατε και τον οποίο δεν κατονομάζετε, γιατί κάποιον προδότη εκλέξατε και αφήστε εμάς να νοιαζόμαστε για την αποφυλάκιση του Κασιδιάρη, μέσα από το κόμμα ενός μαλάκα και την κοινοβουλευτική ομάδα των 11, οι οποίοι δεν επένδυσαν στους ανθέλληνες που ρήμαξαν την Χώρα μας όπως αυτοί οι φλούφληδες που ψηφίσατε.

    28. Υπάρχει ακόμη κάποιος αδαής, που δεν αντιλαμβάνετε ότι υπάκουσαν σε Κασιδιάρικη γραμμή τα παιδιά;;;

    29. 1) Απο ολες τις δηλωσεις που εγιναν δεν φαινετε να ζητησε συγνωμη ο Στιγκας απο αυτους ,αλλα αυτοι απο τον Στιγκα . Αν διαβασετε το λεει ξεκαθαρα η ανακοινωση Στιγκα .
      2) Οτι δεν καταφερε τοσα χρονια το πολιτικο συστημα ,το καταφεραν μονοι τους , να γελιοποιηθουν και να μην πιστευει κανενας τι πρεσβευουν ιδεολογικα.
      3) Εθιστηκαν στο περιβαλλον που κινουνται και δειχνουν συμπεριφορα ιδια με αυτη του συστηματος που δηθεν θα πολεμουσαν.
      4) Το συμπερασμα ειναι οτι …ειναι πολλα τα λεφτα και η σιγουρια του μισθου με τα προνομια και τις παροχες αλλαζει τους ανθρωπους

    30. Εμετος, και παλι εμετος!! Μπουρδελοχωρα, μπουρδελοπολιτικοι, μπουρερλοψηφοφοροι, μπουρδελοκατασταση!

    31. Να χαρώ εγώ κάτι παιδιά που νοιάζονται για “καταστροφικές πυρκαγιές, ανεργία, ακρίβεια κ.α.)”. Τα άλλα ποιά είναι? Θα μας πουν η να τους στείλουμε στον αγύριστο?
      Έτσι όπως τα “μαγειρεύουν” μάλλον στον αγύριστο θα πάνε.

    32. Μπροστά στο χρήμα, ο πατριωτισμός τους πήγε περίπατο…

    33. Ο Στίγκας έβγαλε ανακοίνωση συγνώμης ? πρέπει να βγάλει και αυτός ανακοίνωση. Και από εδώ και πέρα οι αποφάσεις να παίρνονται συλλογικά με εσωτερικές ψηφοφορίες και κατάργηση του Στίγκα από αρχηγό μετά από αυτά που είπε περί μαφίας.

    34. χ.α. θα λέμε και θα κλαίμε. δε θέλατε στερεά ιδεολογία και στρατιωτικού τύπου οργάνωση αλλά κουστούμια, πολιτισμό και αγαπούληδες. φάτε τώρα στίγκες κατσιβαρδάδες και λοιπούς κωλοτούμπες

    35. Τό …… μεγαλείο τής ξευτύλας!!!! ‘ή η ξευτίλα εις όλο της τό ….. μεγαλείο!!!!! Αντί όλοι ομοθυμαδόν νά ανεξαρτητοποιηθούν καί νά τόν ρίξουν τόν υποκριτή προδότη, αντιθέτως επέστρεψαν ως βρεγμένες κότες. ΑΙΣΧΟΣ καί ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ. Τί είδους αντιπολίτευση να επιδείξουν κατόπιν αυτής τής υποτελειακής των πράξεως;;; Ποίος δύναται νά τούς έχει πλέον εις εμπιστοσύνη καί υπόληψη;;; Κατήντησαν πανομοιότυποι μέ τά υπόλοιπα τσογλάνια τού καταγωγίου.

    36. εδω μιλαμε για ενα κομμα που μπορει το αληθινο ποσοστο του να ηταν 20%… τοσο βγαινουν τα εθνικιστικα κομματα στην ευρωπη και ιταλια βγαινουν δυο….
      που μεσα σε δικτατορια και τουρκοκρατια, ταυτοτητες, πρεσπες του αιγαιου, φωτιες, πλημμυρες και ολα τα υπολοιπα που επιβαλει αυτη η τουρκοκρατικη δικτατορια δεν μπορουν να συμφωνησουν αν τελικα ειναι με τον κασιδιαρη η αν δεν εχουν καμια σχεση….
      με τον κασιδιαρη που ειναι στη φυλακη….
      καποτε οι εθνικιστες ηταν περισσοτερο ενωμενοι…. και τοτε καταφεραν και ειχαν κανει αισθητη την παρουσια τους στην χωρα….

    37. εκεί που περιγράφουν από τί μαστίζεται η Ελλάς δεν αναφέρουν τον λαθρεποικισμό και την αντικατάσταση πληθυσμού και έχουν γράψει ένα “κ.α.” σαν να μην είναι σημαντικό, ας τους ρωτήσει κάποιος αν πιστεύουν ότι γίνεται αντικατάσταση πληθυσμού στην Ελλάδα

    38. Παιδιακίστικες μαλακίες.
      Ε, ρε, Κούλης που σας χρειάζεται!

    39. Μιλαμε για ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ χαρακτηρων, πως το ελεγε ο συγχωρεμενος Βασιλης Αυλωνιτης στην ταινια “η ωραια των Αθηνων” πνευμα και ηθικη, πνευμα και ηθικη. Μπικικινια μυρισταν, μοιρασμα αρχιζει. Κουλισταν τα επομενα σαραντα χρονια, με μια μικρη διακοπη στο ενδιαμεσο με τον συντροφο λυγιστο Κασσελακη.

    40. θα παρει και ο Ηλιας την μιζα του και ολα καλα και αγια

    41. Στις επόμενες εκλογές οι Σπαρτιάτες θα πάρουν τα A……….. μας.

      Γκομενάκια του στίγκα και του Μητσοτάκη κατάντησαν

      1. Μεχρι τις επομενες θα τσεπωνουν εκαστος 8000€ τον μηνα συν τα πεντε μυρια την επιχορηγηση δια δωδεκα. Τελικα ο Λεβεντης αποδειχτηκε ο καλυτερος πατριωτης, ρε που φτασαμε..

        1. Εσύ, να πεις ποιον ψήφισες, γιατί όποιος και να ήταν, έχεις αβαντάρει τον μούλο-γιό-εγγονό του Σατανά!
          Μην χαίρεσαι.
          Τα 8 χιλιάρικα θα τα εισέπρατταν ούτως ή άλλως. Όσον αφορά στις επιχορηγήσεις, ο Κασιδιάρης είναι ο μόνος Αρχηγός κόμματος που ζήτησε την κατάργησή τους, εδώ και 10 χρόνια.
          Ο λόγος της αναγκαστικής συμβίωσης με τον ηλίθιο, είναι η άσκηση κοινοβουλευτικού ελέγχου με συνθήκες κόμματος, όχι συνδέσμου ανεξαρτήτων βουλευτών.
          Όλοι ξέρουμε ποιον θα ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές.

    42. Οι δηλώσεις, όχι εθνικοφροσύνης πλέον μα προσωποφροσύνης, ζουν και βασιλεύουν.

    43. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς 10 άνθρωποι που συμφωνούν μεταξύ τους, έβαλαν αρχηγό τον έναν με τον οποίο διαφωνούν!!! Από εκεί και πέρα το ξαναγράφω! Πρέπει οι σοβαροί άνθρωποι του πατριωτικού μετώπου να βγουν μπροστά και να πάρουν πρωτοβουλίες για ένα ενιαίο σοβαρό πολιτικό φορέα._

      1. Απλο είναι, ο Στιγκας ήταν αυτός που έτυχε και είχε κόμμα απο το 2017, πριν τις διώξεις. Ο Στιγκας ένας είναι απλα ο ιδιοκτήτης του οχήματος που χρησιμοποιήσαν για να μπουν στην βουλή.

    44. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ”ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ…
      ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΩΘΗΚΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΤΟΞΟΥ, ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ…
      ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΌΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ…

    45. Σιγα μην αφηνε ο Κουλης να διαλυθουνε για να φανε καποιοι αλλοι μεζε! Οπως και ναχει το πραμα μεχρι τωρα εκμεταλλευτηκαν την εκλογη τους με μηδενικο σεβασμο στο Λιακο και ιδιως στους απλους ψηφοφορους τους!

    46. Money money money δεν τους ψήφισα γιατί γνώριζα λυπάμαι για το ένδοξο όνομα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ που χρησιμοποίησε και γελοιοποιεί αυτός ο Ακυριος!!!

    47. χαχαχαχαχα θα αλλάξω υπηκοότητα, δεν αντέχω άλλο …το γέλιο ναστε καλά .. χαχαχαχα

      1. Ρε παλιο τρολλακα εσενα σε πειραξαν οι Σπαρτιατες σε σχεση με αυτα που κανουν τα κλεπτοκρατικα κομματαπασοκ νδ συριζα;

    48. γιατι και αυτοι οπως και ολοι οι υπολοιποι αποφευγουν να αναφερουν το λαθρομεταναστευτικο και την τουρκοκρατια που εχουμε ως προβληματα του ελληνικου λαου και την ισλαμοποιηση της πατριδας μας…. οπως και διακαως θα υπακουν σε ομερτα οσον αφορα το ρολο των μιτατζηδων τουρκαλβανων στην Ελλαδα….. αρα….????
      για αυτα μιλανε οσοι ελληνες απομεινανε….
      για αυτα μιλανε ολοι οι ευρωπαιοι αλλα στην ευρωπη στις περισσοτερες χωρες εχουν και νομιμες εκλογες και οχι σινγκιουλαρ ματζικ οπως στην Ελλαδα….

    49. Άρχισαν κι αυτοί τις παπαριές περί δημοκρατικού πολιτεύματος. Καλό φάγωμα τα φράγκα. Στον Κασιδιάρη θα δώσετε τίποτα ή είστε μονοφαγάδες;

      1. Μην φοβασαι,θα πάρει και ο Ηλιας το μερίδιο του…

    Comments are closed.