ΞΕΧΑΣΤΕ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ, ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗMΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΥΡΙΛΑ

    Καταστάσεις απείρου κάλλους αναμένεται να ζήσει για ακόμα μία φορά η κοινωνία καθώς η απόλυτη δέσμευση του Κ. Μητσοτάκη στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα φέρει το… σβήσιμο των φώτων στην Ελλάδα!

    Έτσι συνεχίζει το ανελέητο σφυροκόπημα στον Βλαντιμίρ Πούτιν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ένα σχέδιο που θα πλήξει τους Έλληνες.

    Έτσι σύμφωνα με ρεπορτάζ εφημερίδας για τα όσα σχεδιάζουν στην κυβέρνηση από το Φθινόπωρο για να αντιμετωπίσουν τις ελλείψεις στο ρεύμα τα όσα βγαίνουν στην δημοσιότητα δείχνουν τα δύσκολα που έρχονται.

    Το σχέδιο περιλαμβάνει πρόγραμμα συσκοτίσεις στους δημόσιους χώρους, σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους, σε αξιοθέατα, ενώ μπαίνει στο τραπέζι και το σχέδιο παροχής ρεύματος με δελτίο στα νοικοκυριά!

    Με απλά λόγια, ακόμα και στους δημόσιους δρόμους θα υπάρξουν περικοπές στον φωτισμό! Θα κλείνει μία ανά δέκα λάμπες! Αναμένουμε να δούμε κατά πόσον θα σκοτεινιάσει και η Ακρόπολη…

    Εννοείται ότι το πρόγραμμα της βίαιης απολιγνιτοποίησης πάει στον κάλαθο των αχρήστων, αλλά η ζημιά έχει ήδη γίνει καθώς τα ορυχεία και τα εργοστάσια δεν είναι διακόπτες αλλά θέλουν προγραμματισμό.

    Ο Έλληνας έχει φτωχύνει. Η μικρομεσαία επιχείρηση έχει καταστραφεί και  ο πληθωρισμός καλπάζει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. γίνεται ήδη στην Γερμανία. καθότι νεοκοπροσκυλο εςες κάνει τα ίδια.

    2. Και τι μενει..απο Σεπτεμβρη ??? Απαγορευση κυκλοφοριας απο τις 11:00 μεχρι τις 06:00…θα κυκλοφορουν μονο η Κουλ@ με τη Μαρεγκ@ και το ”Σο’ι”’ να κανουν business start-up..οι μπασκινες..οι ντελιβεραδες..οι λαθροπιθηκοι..και τα φορτηγα με τα συνεργεια που θα στεινουν τις ανεγγενητριες..!!! Ολοι μεσα γρεκονια και τσιμουδια…στα κρυα τα κουτια σας και στο χαζοκουτι σας με Σκαι… Bachelor και Αυτια..αν εχετε ”ρευμα”..!!! Κουλ@ speaking…Καραγκιοζη νεοΔουλε..νεοΕλληνα !!!

    3. Κι ετσι τα λαθροπιθηκια θ αφοδευουν λευτερα ! Τα μνημεια θα γινουνε δημοσιες τουαλετες! Κουλαρα μετρημενα τα ψωμια σου ανωμαλαρα!

    4. Έκλεισε ο σιχαμένος το λιγνίτη χωρίς να του το ζητήσει κανένας για να βγάλει χρήμα με τις ανεμογεννήτριες. Άλλαξε τους νόμους όπως ήθελε και γεμίζει τη χώρα με αυτά τα καταραμένα κατασκευάσματα. Κονομάνε τρελά από τις συμφωνίες οι φίλοι του και οι συγγενείς του. Αχόρταγος και αδίστακτος θα εκμεταλλευτεί μέχρι και την τελευταία μέρα στην πρωθυπουργία για να κλείνει συμφωνίες. Ζήτησε πρώτος κυρώσεις για τη ρωσία αλλά αν είχαμε τα beriev 200 θα είχε σωθεί ένα μεγάλο μέρος από το δάσος κόσμημα της δαδιάς. Ότι χειρότερο έχει δει η χώρα για πρωθυπουργό.

    5. Ρωτάω συνέχεια γνωστούς, συναδέλφους, συγγενείς, φίλους και από εδώ ας μου πει κάποιος, βάζουμε ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά αυτά με τον άνεμο και με τον ήλιο λειτουργούν και παράγουν ρεύμα. Έχουμε και άνεμο και ήλιο στην Ελλάδα γιατί να εξαρτιομαστε απ’το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο; Αν πουν να γεμίσουμε τη χώρα αντί να δίνουμε για αεροπλάνα, ρίχνοντας το κόστος και να πουν βέβαια πόσο θα πληρώσουμε γιατί να μην γίνει; Μια δια παντός να κάνουν κάτι για το λαό και όχι μόνο μίζες και δικαιολογίες.

    6. σβήστε φώτα και ξεπαγιάστε χειμωνιάτικα και μη ανάβετε κλιματιστικό εσείς στα σπίτια για να δουλεύουν τα κοπρόσκυλα οι βουλευτές και όλα τα μέλη των οικογενειών τους που έχουν βολέψει.

    7. Κούλα χρυσό μου Τζάσε. Το πολύ-πολύ να κατεβάσεις ρολλά

    8. ΣΟΥΠΕΡ!!!!
      Θα κάνουμε και τρομερή τρομερή οικονομία (στις κλεμμένες)…kwh
      Και πόσο ρομαντικά…!!

    Comments are closed.