Τρομακτικές διαστάσεις παίρνουν οι αποκαλύψεις για τις κολεγιές διεφθαρμένων γαλονάδων με άτομα του υποκόσμου, κάτι που άλλωστε, εδώ και 2,5 χρόνια γράφει ανελλιπώς η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το makeleio.gr.
Νωρίτερα, στο δελτίο του Mega μεταδόθηκαν ακόμα και διάλογοι ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ με νονούς της νύχτας. Ειδικότερα, στο φως της δημοσιότητας ήρθε και SMS αστυνομικού – γαλονά προς νονό της νύχτας με το οποίο προειδοποιούσε για έλεγχο της οικονομικής αστυνομίας σε συγκεκριμένο βενζινάδικο στην Λ. Καβάλας.
Δείτε τις νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο παρακάτω βίντεο:
ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?? ΕΣΤΩ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΣΥΝΤΟΜΑ
εχουν σπασει πανο απο 1000 χρυσοχοοια. ακομα δεν εχουν βρει ουτε καρφιτσα.
τουσ εχουν ολουσ σε βιντεο!!!
αλλα περιτεχνωσ δεν θελουν να μου δειξουν φωτογραφιεσ για να μην χρεωσω και αλλουσ((αρχηγουσ))
ολο το γυφτολοι οπου κατσει και οπου βρεθει, κελαιδανε ποσα λεφτα τουσ περνουν οι μπατσοι καθε μηνα!!!
ο αλλοσ πενεβετε οτι εχει ολοκληρη παλετα με χρυσα τουβλα στο υπογειο του!!!
Τάκη παραιτησου όσο είναι καιρός, σου έχω πολλά δώρα μαζέψει, είσαι δεμένος από παντού.
ΟΛΑ υπό τον έλεγχο του Θεοδωρικάκου, του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ που έχει περάσει ποτέ από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Έπρεπε να επαναφέρουν την θανατική ποινή ΕΙΔΙΚΑ για τον Θεοδωρικάκο.
Μόνο μη βγάλει τα ρούχα του ο Μανωλιος και τα φορέσει αλλιώς
Μπόχα, βρώμα και δυσοσμία, άφησαν την αστυνομία στο έλεος των κακοποιών. Ο πολίτης φοβάται, τα όργανα της πολιτείας έχουν πλέον άλλη στόχευση από την προστασία. Οι πολιτικοί μας αλλάζουν βίαια το αξιακό μας σύστημα υπακούοντας σε κέντρα που διοικούν περιθωριακοί τύποι με καλτσοδέτες, θέλουν να αντιστρέψουν τις αξίες μας. Μεγαλώσαμε και πιστεύαμε πως η αστυνομία κυνηγάει και πατάσσει το έγκλημα, τώρα κάποιοι διαφημίζουν πως στελέχη της, δεν υπακούουν στο νόμο, αλλά στο έγκλημα και το παράνομο ρουσφέτι. ΥΓ. Μπορεί να μου εξηγήσει τι δουλειά έχει ο πρωθυπουργός στο οικονομικό φόρουμ του κ. Σβάμπ, του κ. Χαράρι και των χρηματοδοτών τους πολυεθνικών?
Κανείς δεν ήξερε τιποτε !!!!! Μαλιστα,το πιστέψαμε ! Στο τελος,μετα απο τις δηθεν ερευνες που θα κανει ο Ντογιακος ( τωρα σωθηκαμε) ,θα προκυψει οτι αρχηγος του κυκλωματος ηταν ενας περιπτερας στο Μαρουσι και μιά τσατσα μπουρδελου στο Μεταξουργειο. Καταλαβες τωρα κυριε Χιο γιατι στην υποθεση Μιχου δεν εχουν κανει σχεδον καμμια σοβαρη ερευνα ,τι λεω , δεν εχουν καλεσει ουτε για απλη καταθεση κανεναν απο τα μπουρδελα πολυτελειας (Στουντιο τα λενε), ουτε αυτην τη διαβοητη «Μαρινα», αυτην που εκανες ρεπορταζ προ μηνος που πηγαινε το 12χρονο στα στουντιό της ο Μιχος ( φωτογραφιες με τον μπατσο του Κολωνου,αλλα … δεν τον ηξερε,τυχαιο ηταν!). Πιασανε κατι χλεμπουρες που ηταν πελατες του Μιχου και τους κλεισανε μεσα ,αλλα αυτην που εξεδιδε το κοριτσι που της εφερνε ο Μιχος στα μαγαζια της, την νταβατζου , ουτε την ξερουν,ουτε την ειδαν , …Καταλαβες τωρα γιατι οταν πηγε και εκανε καταγγελια η θεια του 12χρονου, την εδιωχναν ??? Αυτα γινονται χρονια και χρονια , και οι Συριζαιοι τα ηξεραν και οταν ξαναρθουν παλι θα τους καλυψουν,ολοι μια μαφια ειναι ,ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ, στην καλυτερη περιπτωση, οταν δηλαδη δεν ειναι συνεργατες τους και συνενοχοι.
ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΛΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.
ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ?
ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ,ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ,ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΑΔΙ ΠΕΤΑΣ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ,ΑΣΕ ΡΕ ΠΟΝΗΡΕ!
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ….
ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΙΝΗΤΑ-ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ,ΠΑΡΤΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ.
ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ 8 ΩΡΟ ΚΑΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ?
ΜΕΓΑΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ!
Και πόσα έχουν να αποκαλυφθούν ακόμα…Ακόμα είναι η αρχή…
Το οργανωμένο έγκλημα έχει διαφορετικά ονόματα ανά τον κόσμο. Στην Ιταλία ονομάζεται «Kαμόρα», στην Αμερική «Μαφία» και στη Ελλάδα… κυβέρνηση!
nai o dogiakos tha kani ereyna xaxaa afoy mazoi einai oloi … re den pate sta tsakidia
Νεοέλληναραδες προσκυνημένοι ραγιάδες!!!!! Ξευτιλας και πισωγλεντης με λογική πιθήκου!!!!!!! Δεν υπάρχει καμία σωτηρία για τον πιο ξευτιλα και ανίκανο καφρο ραγιά!!!!!!! Ξευτιλας και μαλακας.Για αυτό και ψηφίζει συνέχεια τους ανίκανους και δωσίλογους πολιτικούς να τον πηδάνε και να του αρέσει. Αυτοί είμαστε αυτούς βγάζουμε να κυβερνάνε!!!!!!! Καληνύχτα Ελλάδα!!!!!
Εμπόριο ναρκωτικών ο γιος Θεοδωρικακου φταίνε οι κρίσεις.
-1.2εκ μαύρα ο Φλωρος φταίει ο Βαξεβανης
-350.000ε ο Αδωνης κ 1εκ ο Αβραμοπουλος σκευωρία
-Πατσης,Νικολαου,Μαραβέγιας,Ευθυμιου φταίει ο Πολακης.
Η χώρα ζεχνει Μητσοτακιλα
Επί τον τύπον των ήλων…
Η μίζα πέφτει σύννεφο.
Αυτά με τα κρασιά που λέει είναι συνθηματικό.
Μην ανησυχείτε όμως εσείς νεοελληναράδες θα πάτε σαν καλά παιδιά στο καλάθι της νοικοκυράς του τσαρλατάνου Άδωνι και όλα καλά.
Που σας έχουν κλέψει τις ζωές την αξιοπρέπεια και έχουν κάνει ρημαδιό την Ελλάδα ούτε που το πήρατε χαμπάρι.
Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.
Λένε ότι κτ χρυσά ρολόγια ξέρει να τα κάνει δώρο. Σίγουρα από έξοδα υπουργείου άρα δικά μας λεφτά. Άι σιχτιρ παλιοξεφτιλες πια
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΤΙ ΞΕΥΤΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΡΟΥ ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ!!
Τις μεταθέσεις των επίορκων αστυνομικών στο πόστο που τους βολεύει την κανονίζουν η Αλβανική μαφία με τη σύμφωνη γνώμη της συμμορίας ΝΔ και Μητσοτάκη.
Εξάλλου για το ίδιο ταμείο δουλεύουν όλοι τους.
Διαβάστε τα τελευταία άρθρα του Καραιβάζ πριν τον δολοφόνησουν και θα καταλάβετε.
Η απόπειρα δολοφονίας του Χίου ήταν τυχαία;
Η παρακολούθηση του δημοσιογράφου Κουκάκη ήταν τυχαία;
Η δολοφονία χαρακτήρα του Βαξεβάνη είναι τυχαία;
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Είναι οι λιγοστοί δημοσιογράφοι στην Ελλάδα που ξεσκεπάζουν τους κλέφτες και μαφιόζους του λευκού κολάρου για αυτό και τους απειλούν συνέχεια.
Εμ ποιον θα πειράξει η συμμορία ΝΔ τον Πορτοσάλτε τον Οικονόμου τον Αυτιά τον Πρετεντέρη κτλ;;
Αυτοί είναι πιόνια του συστήματος.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ
Η ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες έχουν καταντήσει την Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα.
Και οι νεοελληναράδες τους ψηφίζουν για το ρουσφέτι το βόλεμα και το πλιάτσικο.
Μετά παριστάνουν και τους πατριώτες τρομάρα τους οι κατσαπλιάδες ψηφοφόροι του Μητσοτάκη.
Παράσιτα στο σώμα της Ελλάδας είστε και τίποτα άλλο.
το ελληνικο κρατος ειναι τελειως σαπιο απο τη διαφθορα. οι περισσοτεροι ελληνες υποφερουν απο το συνδρομο καιλη. νομιζω οτι θα πρεπει πολυ συντομα να ερθει σκληρη τιμωρια για ολα οσα συμβαινουν στην ελλαδα. λιγο πολυ σχεδον ολοι ευθυνονται. και οι διεφθαρμενοι πολιτικοι που εχουν καταντησει ετσι το κρατος και οι ψηφοφοροι τους.
Ο Θεοδωρικάκος σας δουλεύει ψιλό γαζί.
Δεν ντρέπενται να λένε τόσα ψέματα στη ΝΔ;
Ψέμα στο ψέμα και μετά άλλο ψέμα για να καλύψουν το προηγούμενο ψέμα και μετά πάλι ψέμα και ξανά ψέματα.
Πως σας δουλεύουν έτσι οι απατεώνες Μητσοτάκηδες και η ΝΔ;
Ο θεοδωρικάκος τσιμπούσε και αυτός το μηνιάτικο από την greek mafia και τώρα κάνει πως δεν ξέρει.
Δεν ήξερε και για το γιο του.
Συκοφαντίες είπε δεν τους βρήκαν τίποτα και μετά να οι φωτογραφίες από το Μέγκα θα σκεφτεί άλλο ψέμα τώρα.
Μια συμμορία είναι η ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες.
Εσείς τους ψηφίσατε νεοελληναράδες για το ρουσφέτι και το βόλεμα.
Να τους ξαναψηφίσετε για να σας σώσουν.
Σας πουλάει η συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες πατροδοκαπηλία με την οκκά και εσείς το χάφτετε επειδή είστε τελείως ηλίθιοι.
Ποιο ηλίθιος λαός από τους νεοελληναράδες δεν υπάρχει.
Γιατι ειναι σε αυτη την θεση αφου δεν ηξερε??? Η ΕΥΠ συστεγαζεται διπλα ….ολα τα αυτια της τα ειχε για να εξυπηρετει τα δολια συμφεροντα των βρωμερων πολιτικων.???? …..ποσο για τον πο@τσο ειμαστε……..
Η πλάκα είναι ότι οι Αλβανοί που κάνουν κουμάντο κάνουν και μεταθέσεις στη χειρότερη Αστυνομία του πλανήτη.
Ραγιά παίρνεις αυτό που σου αξίζει .