ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ; ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΖΩΗ;» – ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ: «ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΠΟΥ ΖΥΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ»

    Κοινοποίηση:
    5a7974d0cd3a184b405be622-scaled-1

    «Πάλι για τα Τέμπη μιλάτε; Γιατί μιλάτε συνεχώς για τα Τέμπη; Δηλαδή αν έπεφτε ένα αεροπλάνο θα μιλούσατε ακόμα για το αεροπλάνο; Δεν προχωράει η ζωή;».

    Υφυπουργός μεταφορών της συμμορίας ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    18 μήνες μετά το Έγκλημα των Τεμπών

    Θαυμάστε τον:

    Η αποστομωτική απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού:

    Τα είπε όλα:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Ο ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ πασοκ, συριζα, νεα δημοκρατια, Ο ΤΙΠΟΤΑΣ. ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ που ενω καιγοταν η περιφερεια του διασκεδαζε στην Ροδο. ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ!!!!!
      (τον γνωριζω ειμαι απο την ανατολικη αττικη
      Γιαυτο ζω στη γερμανια απο το 2010.Εφυγα για ολους αυτους που η μονη χρηση της γλωσσας τους ειναι το γλύψιμο!!!!)

    2. Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν ότι πολυτιμότερο είχαν – που δεν αναπληρώνεται, ούτε ξεχνιέται: τα παιδιά τους. Όποιος είναι γονιός ξέρει. Δηλώσεις σαν κι αυτές κάνουν να ξεχωρίζουν όσοι δε φέρουν ίχνος ανθρωπιάς μέσα τους. Αυτοί που για προσωπικό συμφέρον και ματαιοδοξία, δεν υπολογίζουν τον πόνο που θα προκαλέσουν σε πολλούς άλλους αδύναμους. Δεν πιστεύω στη δικαιοσύνη των ανθρώπων. Εύχομαι να αποδοθεί η υπέρτατη δικαιοσύνη, αυτή που δε χρηματίζεται και είναι αμερόληπτη.

    3. Σαν να λέει βρε δεν πάνε να κουμπουριαστουν οι νεκροί και οι οικογένειες η ζωή προχωράει. Καθάρματα της ΝΔ κλουβιασε το μυαλό σας από τα σκανδαλα

    4. Ο ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΕΚΑΝΕ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!!

    5. Εκανε καρριερα απο το σπρωξιμο του πρωην Αττικης (με τις ιδιαιτεροτητες). Τετοιοι ειναι αυτοι οι κοπριτες.

    6. ο βασιλάκης λοιπόν ο οικονόμου που απο γυμναστής τρομάρα του έγινε αυτό που είναι τώρα,δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ, είπε αυτά που είπε,τι δεν άκουσα ΤΙΠΟΤΑ:
      ναι τίποτα. ότι δηλαδή έλεγε και έκανε και στην σχολή για να πάρει το πτυχίο του.
      ΤΙΠΟΤΑ .
      Ο τιποτένιος λοιπόν είπε ότι η ζωή προχωράει.
      Τον ακούμε λοιπόν όλοι μας και τον επικροτούν κάποιοι με 41%.
      ΑΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
      ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΡΜΩΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ

    7. Πριν κάποια χρόνια στην Ιαπωνία έπεσε ένα επιβατικό αεροπλάνο ( δηλαδή ιδιωτικό ) και δεν επέζησε κανείς από τους επιβάτες και το πλήρωμα .
      Ο Υπουργός Συγκοινωνιών έκανε χαρακίρι ( αν και δεν έφταιγε ) κ. Υφυπουργέ .

    8. Είπε το πολιτικό περίττωμα, που πέρασε απ τα μισά πολιτικά κόμματα. Καλά του τα σουρε η Μεγαλοοικονόμου στον ΣΚΑΙ, παλιότερα. Από μικρό κι από τρελό (θεότρελη ήταν αυτή) μαθαίνεις την αλήθεια.

    9. Αυτός ο σαπιοκοιλιάς έχει γυρίσει όλα τα μαφιόζικα κόμματα και κονομάει μια 20ετία με τα γίδια που τον ψηφίζουν, κατάντια για την χώρα.

    10. Θα πέσει η Κυβέρνηση αργά ή γρήγορα με τέτοιες δηλώσεις και με αντικοινωνικη πολιτική και αντιλαικα μετρα

      1. Σαν τον Τσαουσέσκου θα πάνε. Εδώ είσαι, θα το δεις. Και θα βγουν και οι προφητείες.

    11. Απορώ ρε καθίκι, γυρολόγε πόσοι σε΄ψηφίζουν ώστε να εκλέγεσαι και να μας πρήζεις τ΄αρχίδια. ΚΟΠΡΙΤΗ !

    12. Μα τι λετε τωρα αγαμητε “κυριε” οικονομου, και τα δικα σας παιδια αν σκοτωνονταν απο μια νταλικα παραδειγμα, σιγα μην μιλουσαμε για τα παδια σας. Για την νταλικα θα ασχολιομασταν

    13. Αν ητανε καποιος οικειος σας ή συγγενης σας μεσα στο μοιραιο τραινο τωρα θα τα λεγατε αυτα κυριε Οικονομου?Ερωτω προσωπικως,γιατι ξερω οτι ολα τα μελη της κυβερνησης μπαινετε εδω μεσα και διαβαζετε τα σχόλια!!

    Leave a Response