ΞΕΥΤΙΛΕΣ- ΑΜΟΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΧΤΙΚΙΟ – ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΑΝ! ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 5.000 ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΝΕΟ “ΚΛΕΙΣΙΜΟ”

    Κοινοποίηση:
    covid κορωνοιος-εοδυ-ελλαδα2

    Λίγο μετά το τέλος της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε αριθμό ρεκόρ κρουσμάτων. Συγκεκριμένα, τα νέα κρούσματα ανέρχονται σε 5.449.

    “Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 5.449 , εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 747.595 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 143 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.662 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 52, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.990 θάνατοι. Το 95.4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 430 (60.0% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. To 80.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 364 (84.65%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 66 (15.35%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.316 ασθενείς. Οι εισαγωγές2 νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 249 (ημερήσια μεταβολή -22.91%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 277 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 39 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη)”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Συμπερασμα Οι ανεμβολιαστοι νααποφευγουν τους εμβολιασμενους γιατι θα τους μεταδοσουν τον κορονοιο

    2. Τα νούμερα ποιος τα βγάζει βρε απίθανα νούμερα που ακούτε μαλακιες και τος πιστεύετε… Αλλά και εσείς που τις δημοσιεύεται δεν είστε καλύτεροι!!!!

    3. Και κυρίως κουβέντα για τους λαθροέποικους και λοιπές ευπαθείς ζωικές ομάδες. Μην τους τα λέτε αυτά γιατί τους χτυπάει το ρεύμα. Όλοι αυτοί κυκλοφορούν παντού και κυρίως στοιβάζονται στα μμμ. Αυτοί δεν μεταδίδουν; Μετά φταίει ο κόσμος να άδει την επωδό περί των σεξουαλικών του λόρδου. Ξέρετε αρκετοί από μας δεν έχουμε τελειώσει λονδίνα και αμερικές αλλά πέντε γαμημένα κολυβογράμματα μας έστειλαν οι γονείς μας και τα μάθαμε.

    4. Δηλαδη θα κανω το μπολι και πιθανωτατα θα παω σε ΜΕΘ! Δεν μας λενε ομως στα “κρουσματα” που βρισκουνε ποσοι ειναι μπολιασμενοι και ποσοι οχι! Δεν συμφερει τις τσεπες τους μαλλον ανησυχουνε για την υγεια μας! Ρε γιδια της επιτροπης οταν μονοι σας λετε οτι το μπολι εχει 90 τοις εκατο επιτυχια και αφηνετε ελευθερο το 100 τοις εκατο χωρις μετρα στους κλειστους χωρους τι περιμενετε?

    5. Αυτοι έχουν το καρπουζι εχουν και το μαχαιρι ….οτι λενε τις αληθειες λιγο λιγο π.χ Λινου που παραδεχεται το λαθος να αφεθουν χυμα στο κυμα οι ελευθεροι εμβολιασμενοι να κανουν γλεντια απελευθερωσης ….οι κακομοιροι πλανηθεντες …και τωρα ο Σαρηγιαννης που θετει αργοπορημενα την επιτακτικη αναγκη να κανουν σελφ τεστ οι εμβολιασμενοι ….Αλλα την εψουν πατησει ακομα και στα ποσοστα των ανεμβολιαστων που φυσικα ως κουτοπονηροι που ειναι τους ξεφυγε πως αποτελουν την πλειοψηφια οι ανεμβολιαστοι Η μερικως εμβολιοβιασμενοι ..αλλα την ιδια στιγμη στα μμε τους φευγουν οι αληθειες που παρουσιαζουν τους πληρως εμβολιοβιασμενους μα μεταδιδου να νοσουν και να καταληγουν αφου εχοντας την ακιδα μεσα τους και απο τη στιγμη που το ανοσοποιητικο τους πολεματε απο αυτη …τοτε αργα και σταθερα καταρρεει η ανοσια τους και καταληγουν γενικο αριθμητικο
      συνολο αποβιωσαντων..

    6. Εντυπωσιακά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των σωτήριων εμβολίων. Χειρότερη κατάσταση από πέρυσι που ήταν όλοι ανεμβολίαστοι. Χειροκροτήστε!

    7. ότι το “κρούσμα” δεν είναι απολύτως τίποτα…..δηλαδή κάποιος υγιής που του βγαίνει “θετικό” το ψευτοτεστ που από μόνο του λέει ότι μπορείειειειειει…..να ανιχνεύσει μια ολόκληρη οικογένεια ιών πιθανόν αν ο άλλος έχει συμπτώματα…..δηλαδή μπορεί να ανιχνεύση γρίπη σε κάποιον που ξέρει ότι έχει γρίπη…..φέτος έχουμε γρίπη….

    8. Πετάμε τις μάσκες έλεγε ο ανεκδιηγητος μητσολουλους πριν κανα εξάμηνο!!!!
      Τώρα μάσκες και την ώρα που τρώτε!!!!

    9. ΕΤΣΙ ΖΩΑΔΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ…ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ…Ο Π.Ο.Υ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΛΕΕΙ ΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ , ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ…ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

      ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΖΩΑΔΙΑ

    10. Οταν άρχισε ο εμβολιασμός, κινδυνολογώντας όπως συνήθως, έλεγαν…τρεχάτε να κάνουμε τα εμβόλια για να αποκτήσουμε τείχος ανοσίας, τώρα που το μεγαλύτερο ποσοστό της χώρας, απ’ ότι τουλάχιστον λένε οι ίδιοι οι φωστήρες , έχει εμβολιαστεί, ας μας εξηγήσουν πως γίνεται και τα…κρούσματα ανεβαίνουν την ανηφόρα!!!
      Που είναι τώρα το…περίφημο τείχος της ανοσίας!!!!!!!! Απεναντίας μιλούν για 3η και έπεται μετά και η συνέχεια των δόσεων, κουβέντα για την ιοφορία, την νόσηση και την μεταδοτικότητα των εμβολιασμένων, κουβέντα για τον συσχετισμό των εμβολίων με τις μεταλλάξεις, κουβέντα για τις παρενέργειες των εμβολίων, τώρα ρίχνουν το φταίξιμο στους…ανεμβολίαστους!!!!! εν τω μεταξύ τι γίνεται με την διαιώνιση της κορωνοπανδημίας, η γρίππη του 1918 σταμάτησε σε 2 χρόνια απότομα και χωρίς εμβόλια!!!!!!

    11. Τρέξτε να εμβολιαστειτε να κερδίσετε την ελευθερία σας γιδια ε γιδια

    Comments are closed.