ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ – Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΕΡΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΧΑΡΔΑΛΙΑ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    5862859

    Το 2020 ο Αμβρόσιος είχε διαβάσει αφορισμό μετά τις δηλώσεις της Νίκης Κεραμέως, πως ο κορωνοϊός μεταδίδεται από το σάλιο, ήτοι τη Θεία Κοινωνία. Ο Μητροπολίτης είχε κάνει πραγματικότητα την απειλή του, όχι μόνο για την υπουργό Παιδείας,  αλλά και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Νίκο Χαρδαλιά.

    Κάτι που σημαίνει ότι απαγορεύεται να μπουν στην εκκλησία και έπρεπε οι ιερείς να τους πετάνε έξω.

    Όμως γιατί είναι αφορισμένοι;

    Το Βήμα ακόμα έχει το άρθρο και δεν έχει διαψευστεί ακόμα, το οποίο αναφέρει τα λόγια του Μητσοτάκη για τον Χριστό, τα οποία φυσικά δεν είναι και τα πιο χριστιανικά.

    Ως είναι γνωστό, αυτοί είναι οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας: Πολέμιοι του Χριστού και του Χριστιανισμού.

    Ftqz31zWIAIGcnV

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Όταν πήγε ο Τσίπρας διακοπές έναν μήνα μετά το Μάτι επικρίθηκε από τα γνωστά ΜΜΕ, έστω και αν δεν ανέβασε ποτέ, τίποτε, στα social. Τώρα, ένα μήνα μετά το Τέμπη ο Μητσοτάκης ανεβάζει κοκορέτσια στο TikTok και το Mega βρίσκει χαριτωμένο το «viral βίντεο»…

      1. Ποια Δεξιά ρε; Που είδες την Δεξιά στην Ελλάδα;
        Η ΝΔ είναι ένα ακροαριστερό νεοταξικό νεομαρξιστικό κόμμα αντίχριστών, όπως το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ.
        Σε όλα είναι τα ίδια, πολιτική, ρητορική, πράξεις.

        Η ΝΔ είναι ο μπλε ΣΥΡΙΖΑ.

    2. GREXIT γαμώ την Ε.Ε και το κάθε ΝΑΤΟ.Θέλουμε GREXIT και την δραxμή μας το νόμισμα μας πίσω.Δεν μίλησε για GREXIT κανείς ούτε οι 300 απατεώνες ούτε ο Κάθε Κασιδιάρης ούτε κανένας.Τα 8.000€ τον μήνα και η εξουσία τους ενδιαφέρει όλους.Ας ανακοινώσει κάποιος εφόσον είναι Πατριώτης ότι θα μπει μέσα στη Βουλή xωρίς να ανταμείβεται οικονομικά.Δεν υπάρxουν όμως μαλάκες για να κάνουν κάτι τέτοιο.

      1. Ο Καζάκης τα λέει αυτά 15 χρόνια, αλλά 2 φορές σου απάντησα και μου σβήνουν τα μηνύματα εδώ μέσα.

    3. Ο σατανας δεν μπαινει στην εκκλησια ; Δεν μπαινει στους κληρικους ; Ιδου η αποδειξη!

    4. Ο Μητσοτάκης είναι κρυπτοεβραίος. Όχι και τόσο κρύπτο βέβαια για όσους είναι παρατηρητικοί…. Στις Εκκλησίες πηγαίνει όπως πηγαίνουν όλοι αυτοί οι σάπιοι, για τις εντυπώσεις. Και φυσικά όλοι αυτοί μισούν τον Χριστό, αλλά θα πάρουν ό,τι τους αξίζει σύντομα, οπότε δε χρειάζεται να ασχολούμαστε και πολύ μαζί τους.

    5. Οι Αμερικανοί ενέκριναν την πώληση κιτ εκσυγχρονισμού των F-16 στην Τουρκία
      Οι «σύμμαχοί» μας…
      Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ενημέρωσε το Κογκρέσο ότι ενέκρινε την πώληση κιτ εκσυγχρονισμού του δικτύου τακτικής ζεύξης δεδομένων Link-16, του συστήματος επικοινωνίας για τον στόλο μαχητικών αεροσκαφών F-16 της Τουρκίας σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

      Την είδηση μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, χωρίς να προσδιορίζεται ο αριθμός των πακέτων που θα προμηθευτεί η Τουρκία. Η Άγκυρα έχει κάνει αίτημα στις ΗΠΑ για την προμήθεια πακέτων αναβάθμισης Block 70/72 για 79 υπάρχοντα μαχητικά μαζί με 900 πυραύλους αέρος-άερος και 800 βόμβες.
      Επίσης, η Τουρκία ζητά από τις ΗΠΑ να εγκρίνουν την προμήθεια 40 νέων F-16 τύπου Block 70/72 Viper.

    6. Κάποιος πρέπει να τα θυμίζει τα πεπραγμένα της αντιχριστιανικής Κυβέρνησης στα Χριστιανόπουλα γιατί οι ειδικοί δημοσιολόγοι του αφορισμένου τον έχουν συμβουλεύσει να πάρει αμπάριζα τις Εκκλησίες. Επίσης να θυμηθούμε ότι όταν απαγόρευε τις καμπάνες και το Πάσχα, την ίδια ώρα οι μουσουλμάνοι στην Θράκη έκαναν (και καλά έκαναν) κανονικά Ραμαζάνι με ντουντούκες και όλα τα συναφή.

    7. Τι να μας πει ο. Αμβροσιος συνταξοιουχος ειναι ακομο κ σε ενεργη υπερεσια να ηταν δεν μπορει να κανει αφορεισμο. Αυφου δεν μπορεσαν να αφορεισουν τον κατζατζακη γιατι να αφορειση καποιος ανθρωπους τη μας λετε εσεις οι δημοσιογραθη ολλα τα ξερετε. Κ ο κοσμος σας γραφη

      1. Κατ αρχήν είναι ακόμα δεσπότης, το ότι είναι συνταξιούχος δεν σημαίνει τίποτα.
        Δεύτερον τους λόγους του αφορισμού δεν τους είδες αντίχριστε;

    8. Το πάνω μέρος της φλόγας, βλέπετε τι σχηματίζει;;;

    9. σαφως και το ψαρι βρωμαει απ το κεφαλι ο τοτε αφορισμος χαρδαλια μητσοτακη και της γιαφκας ιερονυμου καλα συρει το χορο ο γκρεμος απεχει δυο χιλιοστα ριξτε τους….

    10. Άδωνις πριν το Predator: “Αν κάποιος έχει δικά μου ηχητικά ή μνμ στην κατοχή του είναι προιόν παράνομης παρακολούθησης, είναι κακούργημα με 20 χρονια φυλακή κ θα του κάνω μήνυση.
      Άδωνις, μετα: “Προσωπικά δε με νοιάζει να παρακολοθούνε το κινητό μου καθόλου!”
      Τον ψηφίζει κόσμος.

    11. Τον Νοέμβριο ο Μητσοτάκης δήλωνε ότι δεν γνώριζει ποιος κρύβεται πίσω από το predator.Τον Δεκέμβριο οι New York Times αποκαλύπτουν ότι η Intellexa,που δεν γνωρίζει ο Μητσοτάκης,πήρε άδεια εξαγωγής του Predator από την ελληνική κυβέρνηση στο Σουδάν.
      Μετά τις αποκαλύψεις των NYT η κυβέρνηση αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι έδωσε άδεια εξαγωγής προϊόντων της Intellexa σε 3 αφρικανικές χώρες.Μαλιστα….

    12. Εκτύπωση το άρθρο και διανομή σε όλες τις εκκλησίες τις επόμενες Κυριακές.
      Αυτό να κάνουμε όλοι όσοι θέλουμε το καθεστώς να γκρεμιστεί.

    13. GREXIT ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ

    14. Εκτός από “Ψεκασμενοι”..”Τζαμπατζηδες”.. είμαστε και “Κότες” τωρα ρε βλαμμένε ? Κάτσε και θα δεις… σύντομα πως γ@μουν οι ψεκασμενες “κότες”..κλέφτο φραγκοκοτα !!! Μέχρι το λειρί θα φτάσει…μασόνο π@υστ@.. καταραμένη.

    15. Κυριάκος χρσυος ο αντίχριστος τσιπρας ο ψευδοπροφητης τρέχα γύρευε.

    16. O Συριζόνυμος τι γνωμη εχει γι αυτο?Προφανως τους αθωωνει…..

    Comments are closed.