ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ – ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ “ΚΑΡΤΟΥΝ” ΔΕΝ ΠΡEΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ – ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ Ο “ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΙΝ”

    Κοινοποίηση:
    CARTOON

    Εντάξει, δεν το ζούμε αυτό! Το νέο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη, και καλά για να πιάσει τη νεολαία, έχει ξεπεράσει και τα βίντεο των σατιρικών εκπομπών. Αλλά, 41% είναι αυτό! Τον ψηφίσατε… λουστείτε τον!

    @kyriakosmitsotakis_ ❗️Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου❗️#youthpass ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. ο καραμαλακος επαιζε πλευ στεισιον
      ο γκαπ επαιζε με τα παπακια
      τουτος δω
      ο φουλης εχει ξεπερασει καθε μαλακια
      Αυτους + τους προδοτες κυβερνητες μνημονιων
      δηθεν ψηφισε ο λαός ή τους βγαζει η μπενε μπεριθ
      κατευθειαν ..

      μαλακα νεοελληνα ..

    2. Καραφωτοσοπιά. Δεν μασάμε. Κυριάκο προχώρα στις μεταρρυθμίσεις. Μόνο επί Κυριάκου η φασιστερά θα μηδενιστεί.

    3. Ηταν που ηταν στραβο το κλημα,αρχισε να επενεργει και ο αφορισμος πανω του,ωχ ωχ ωχ ωχ τον βλεπω να κανει και την μαιμου πανω σε καμια κλαρα ελιας.

    4. το καπέλο το έβαλε για να κάνει τον Ιντιάνα Τζόουν σε νέες περιπέτειες που θα βάλει την Ελλάδα!!! κρίμα να μην έχουμε τον Ανδρέα Παπανδρέου αυτή την εποχή!

      1. Για να μας καταστρέψει πάλι βολεύοντας όλα τα φυντάνια στο δημόσιο;Όχι άλλο μαλακαντρέα,βέβαια και ο μιζοτάκης είναι για τον λούτσο

    5. Οτι ψηφιζετε παιρνετε.Ρεμάλια…..

    6. Μήπως υπάρχει ένας ψυχίατρος, να κάνει μία διάγνωση και να του δώσει κάποιο φάρμακο? Θα πληρωθεί με μετρητά και το φάρμακο να μην γραφτεί στον ΑΜΚΑ του, ώστε να μην γνωρίζει ο επόμενος εργοδότης του την κατάσταση του.
      Κρίμα είναι ο άνθρωπος!

    7. Μακελειο συγγνωμη αλλα θα κραξω! Λουλη Λουλη! Ειναι ανιατος ο “παληκαρας” ! Γεια σου… λεβεντογεννα Κρητη με τις κοπελιες σου !

    8. Ο τύπος είναι ένα κινητό καρναβάλι..ενας σιχαμερο κλόουν..ενας ψυχακιας κουρδιστός..σιχαμερο ερπετικο που νομίζει ότι είναι και κάτι..ενω είναι το απόλυτο τίποτα..ακομα πιο τίποτες είναι όλοι αυτοί οι κουραμπιέδες που τον ψηφίσανε..κανενα έλεος λοιπόν για τους γελοίος νεοέλληνες..ο μίστερ μπιν σας αξίζει σιχαματα..αηδιασα μου έρχεται να ξεράσω σιχάθηκα χχχ φτουυυυ..φυτεψανε έναν κλώνο αγνώστου πατρός για πορδηπουργο

    9. Γελάνε και τα μουστάκια που δεν έχει. Απορώ γιατί χαίρεται τόσο πολύ. Για τις αποκαλύψεις με την ανιψιά; Κονόμησε τίποτα;

    10. Όσοι ψήφισαν Μητσοτάκη είναι όλοι κακόμοιροι ραγιάδες και καλά να πάθουν. Όλα τα εθνίκια του κερατά που το 2009 σας είχε βάλει ο Καρατζαφέρης στη σειρά και είχατε ψηφίσει “λεφτά υπάρχουν” και είχατε υποδουλώσει την πατρίδα σας, έχετε την εντύπωση ότι είσαστε καλύτερης ποιότητας σκουπίδια;

    11. Κρητίκαρος λεβέντης όπως ο κασελάκης,ο χατζηδάκης,ο ανδρουλάκης,ο μαρι νάκης,ο σκυλακάκης,ο αυγενάκης και οοοοοοοοοοοολα τα άλλα λεβεντόπαιδα.
      Πονάνε ωρέ τα παλικάρια?

    12. Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!! ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981!!!!
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!!
      ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!
      ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΜΕΝΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!
      ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ Η ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!
      ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ!!!!

    13. Αχρηστοτερος του προδοτη Τσίπρα……

    14. Και ομως ο καραγκιοζης που βλεπετε ψηφιστηκε απο τους ραγιαδες νεοελληνες.
      Πανηλιθιος λαος,αυτους τους καραγκιοζηδες θα ψηφιζει.
      Δεν υπαρχει πιο ηλιθιος λαος στον κοσμο απο τον νεοελληνα,κατακλεψτε και ρημαξτε τον,παρτε του μεχρι και τα σωβρακα,μολις του ριξετε μερικα ψιχουλα,θα τα ξεχασει ολα και θα σας ξαναψηφισει.
      Πανηλιθιε νεοελληνα,αυτοι οι καραγκιοζηδες σου αξιζουν,να σε κλεβουν και να σε δουλεβουν μια ζωη.
      Τιποτε περισσοτερο δε σου αξιζει.

      1. ΣΩΣΤΟΣ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΡΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑΙΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

    15. Εεε οχι θεε μου δηλαδη ενταξει ενα μετρο δεν βλαπτει…πρεπει να παει να του μαθουνε πως να συμπεριφερεται στην αμηχανια του,στα χερια,της μιμησεις του προσωπου του,σωματος,κλπ.
      Ενταξει ολοι δεν βγαινουμε καλα στης φωτογραφιες τουλαχιστον η μιμησεις του προσωπου, το χαμογελο να μην ξεφευγουνε προς την υπερβολη.

    16. Υπέροχος με νεανική διάθεση ο πρωθυπουργός μας ! Έτσι τον θέλουμε στα σοβαρά να κρατάει τη στάση που κρατάει, ενώ σε τέτοιες στιγμές να βγάζει και το ανθρώπινο και προσιτό πρόσωπό του ! Μπράβο Κυριάκο μας σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε !

    17. Θεέ μου!!!! Τι ζούμε!!!!😵‍💫🤬🤮

    18. Ποιό Μαλακας καραγκιόζης πεθαίνεις δν υπάρχει ,αλλά απευθύνεται στους Ραγιάδες υπνοτισμενους Νεοέλληνες μ μπάσταρδο DNA ,π στις φλέβες τους κυλάει νερό οχι αίμα

      1. Αν όπως λές αυτοί είναι ραγιάδες υπνοτισμενοι Νεοέλληνες μ μπάσταρδο DNA . . Εσείς ωρέ τυφλίτη Πέτρο, που με ένα δεμάτι άχυρο σας είχε πιάσει απ’ το καπίστρι ο Καρατζαφέρης το 2009 και είχατε ψηφίσει “λεφτά υπάρχουν”, σε ποια συνομοταξία ασπόνδυλων και προδοτών ανήκετε ;

    19. Aν δεν ηταν γνωστος μαφιοζος γενοκτονος των Ελληνων θα ελεγα πως ειναι γνησιο κωμικο ταλεντο.

    20. Μάλλον μας αξίζει ένας αφορισμένος κρετίνος με χαμηλό αϊ-κιου και οφ σορ εταιρείες.Κι αυτοί που τον ψήφισαν,αφορισμένοι είναι και κρετίνοι

    21. Και τα καρναβάλια έχουν μια δόση αξιοπρέπειας. Αλλά μήπως είναι διαφορετικός ο μέσος Έλληνας για να έχει πρωθυπουργό σοβαρό;;;;
      Καρναβάλι λαός καρναβάλι βουλή.

    22. Ε ρε πάρτυ που θα κάνει ο Τούρκος!! Θα συναντήσει αυτόν τον κλόουν να συνομιλήσει 😂😂

    23. Φαντασου μεχρι και τα γκιουφτο παοκια αυτον ψηφησαν Φυσικα και τα χανουμια μεχρι και τους βαζελιαρηδες στηριξαν την νεα κλεπτοδημοκρατια

    24. Ο δρακουμέλ απέκτησε και καπέλο!
      Το έχουμε εμπεδώσει πόσο ηλίθιος είσαι, κάθε μέρα να επιβεβαιώνεις τον τίτλο σου θες;Ηλίθιε τσαρλατάνε ψόφαααα

    Comments are closed.