ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ – “ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΟ ΕΒΡΟΣ”..(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΕΔ

    Μία ακόμη εντυπωσιακή άσκηση στη θάλασσα του Αιγαίου πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από τις Ένοπλες Δυνάμεις, παρουσία και του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Κωνσταντίνου Φλώρου.

    Η ένταση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, σε σχέση με τις θαλάσσιες ζώνες στο Αιγαίο και την ψευτοΑΟΖ  Τουρκίας-Λιβύης είναι σαφέστατα οι αιτίες, ώστε να επιλεχθούν ο τόπος και ο χρόνος για την ναυτική άσκηση ανοιχτά της Καρπάθου.

    Η άσκηση προέβλεπε τη βύθιση του πλοίου «Έβρος», το οποίο αποτελεί ένα παροπλισμένο σκάφος μεταφοράς πυρομαχικών του Πολεμικού Ναυτικού.

    Η βύθιση του «Έβρος» έγινε ταυτόχρονα από το υποβρύχιο «Παπανικολής» και από τη φρεγάτα «Λήμνος». Οι εικόνες είναι πραγματικά εντυπωσιακές και καταδεικνύουν το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο.


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Καλο το φρονημα…αλλα η χωρα εχει μεινει πολυ πισω στα εξοπλιστικα.
      Χρειαζομαστε αμεσα συγχρονες φρεγατες, τορπιλες για τα υ/β και η θητεια επιτελους να γινει το λιγοτερο 12μηνο.

    2. Έρχεται η ώρα κομουνια, λάθρο,κλπ.Οταν θα βρέχει σφερες να δούμε ποιους θα ξεκανουμε πρώτα!

    3. Ολοι εσεις ρε αχρηστα αδεια τομαρια που το παιζετε πολεμαρχοι από το πληκτρολογιο κατά βαθος από μεσα σας παρακαλατε μην γινει καμια στραβη γιατι θα πρεπει να σηκωθείτε από τους καναπέδες σας και να τρεξετε για να σωσετε τα αχρηστα κορμια σας ,τεμπελχανδες κουτοπονηροι κουραδόμαγκες.

      1. Φυυυυγε ρε Ακατάλληλε ναρκωμανή
        Εσύ θα τρέξεις στο πράγμα της μάνα σου να χωθείς αν γίνει το μπαμ
        Άσε εμάς να ξέρουμε καλύτερα λοιπόν που δεν έχουμε και μάνα

    4. δεν γίνεται να πάμε σε πόλεμο πριν την διεξαγωγή του Gay Pride ούτε να αφήσουν οι στρατιώτες τα πόστα τους στην εξυπηρέτηση των προσφύγων.

    5. ΤΟ ΣΑΠΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΡΥΜΟΥΛΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ??

    6. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΒΡΟΜΙΑΡΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ

      1. Είσαι με τα καλά σου φίλε μου;
        Να ρίξουν σε επενδυτές μελλοντικούς Έλληνες;

    7. Γιατι ρε κοπροσκυλα, δεν ριχνετε στα τουρκικα, που αλωνιζουν σε αερα και θαλασσα, εδω και 25 χρονια ?
      Κοντος ψαλμος αληλλουια…

      1. Αν εριχναν τα κοπροσκυλα στα τουρκικα τοτε και εσυ αρχικοπρε θα ησουν με στολη και θα πολεμουσες,αν και πολύ αμφιβαλλω κατι ρεμαλια σαν και εσενα σε τέτοιες περιπτώσεις την κοπανάνε σκεπτονται μονο το τομαρι τους

    8. Tωρα μαλιστα κλάσαν μέντες τα μεμέτια.
      Ρε σεις κάθε μέρα κάνουν παραβιάσεις γιατί δεν ρίχνεται απλά ενα

    9. οταν θα αρχισουμε να βλεπουμε τις λαθροορδες να κατευθνονται τροχαδην για εξοδο στα προσωρινα συνορα της Ελλαδας τοτε θα εχουμε λογο για υμνους. Απο γυμνασια και ασκησεις χορτασαμε. Κι ας δουμε και καμια καταρρευση τουρκο αεροπλανου αμα λαχει, και βυθισμα τουρκοπλοιου να πουμε…

    10. Τι είδους τορπίλη ήταν αυτή; Πιο αργή δεν γίνεται!

    11. Μάγκες γυμναστείτε λίγο περπατάτε μην πεινετε μόνο φρεντο στη πολυθρόνα και ουσιεσ γιατί αν γίνει κάτι που μακάρι να γίνει ο ένας θα κάνει το άρρωστο ο άλλος θα το σκάσει ο άλλος εινε ανυπότακτος ο άλλος ψυχολογικά ο άλλος π@στης λαλας και μείναμε εμείς της δεκαετίας του 70 και 80 οι μάγκες να βγάλουμε το φίδι είμαι έτοιμος ο τολμών νικά να σφάξουμε Τούρκους

      1. Και γιατί αδερφέ μου να πας να τσακιστεις εσύ για να περνάει καλά ο κάθε μητσοτακης και κάθε λαθραίος;
        Να στείλουν τα παιδιά τους και τα κομματοσκυλα τους μαζί με τους αριστερούς απατριδες αντιρατσιστες και τα λαθρο σκουπίδια που μας φόρτωσαν.

    12. Ε.Σ: Κουλη την βυθιζουμε την τουρκοσαβουρα;
      ……………
      ……………….
      …………………..
      Κουλης: Συμπολίτες μου…..πειτε ότι το φέρε ο Ποσειδώνας….λόγω καλής γειτονίας….

    Comments are closed.