ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΤΗΝ ΓΑΖΑ – «ΚΟΛΑΣΗ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΒΑΝΟ – ΤΥΦΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ… ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ

    Κοινοποίηση:
    ΓΑΖΑ

    Σφοδρούς βομβαρδισμούς κατά θέσεων της Χαμάς πραγματοποίησε αργά την Κυριακή, η ισραηλινή Αεροπορία η οποία δημοσίευσε βίντεο με τις επιθέσεις της «σε δεκάδες τρομοκρατικούς στόχους σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας».

    Ο ισραηλινός Στρατός δήλωσε αργά το Σάββατο οι δυνάμεις του θα εντείνουν τις αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα, ενώ θα συνεχίσει και τα «χτυπήματα» σε πυρήνες της Χεζμπολάχ στη λιβανική πλευρά των συνόρων με το Ισραήλ.

    Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό αργά το βράδυ της Κυριακής «χτυπήθηκε» ένας πυρήνας της Χεζμπολάχ που βρισκόταν δίπλα στην περιοχή Ματάτ και σχεδίαζε να εκτοξεύσει αντιαρματικούς πυραύλους προς το Ισραήλ και άλλος ένας που βρίσκεται στο Χαρ Ντοβ και σχεδίαζε να εκτοξεύσει πυραύλους.

    Νωρίτερα ανώτερος Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε στο CNN ότι «δεν θα υπάρξει κατάπαυση του πυρός» στη Γάζα εν μέσω των προσπαθειών των ΗΠΑ και του Κατάρ να απελευθερώσουν περισσότερους από 200 ομήρους που κρατούνται εκεί από τη Χαμάς.

    Ο αξιωματούχος «δεν γνώριζε» τις εκκλήσεις των ΗΠΑ για καθυστέρηση της χερσαίας επιχείρησης στη Γάζα και είπε ότι τόσο το Ισραήλ όσο και οι ΗΠΑ θέλουν όλοι οι όμηροι να απελευθερωθούν «το συντομότερο δυνατό».

    Ωστόσο, πρόσθεσε ο αξιωματούχος, ότι «οι ανθρωπιστικές προσπάθειες δεν μπορούν να επηρεάσουν την αποστολή για την εξάρθρωση της Χαμάς».

    Πάντως, ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν περιοχές κοντά σε τρία νοσοκομεία στη Λωρίδα της Γάζας τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως μεταδίδουν οι Παλαιστίνιοι.

    Σύμφωνα με τους Παλαιστίνιους, έγιναν βομβαρδισμοί κοντά στα νοσοκομεία Σίφα, Αλ Κουντς και στο Ινδονησιακό Νοσοκομείο, βόρεια.

    Ο διευθυντής του Ινδονησιακού Νοσοκομείου δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα ότι ο ισραηλινός βομβαρδισμός προκάλεσε «σοβαρές ζημιές και τραυματισμούς», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

    Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες αυτές με ανεξάρτητο τρόπο άμεσα.

    Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ζημιές στα ή κοντά στα άλλα δύο νοσοκομεία μέχρι στιγμής.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Μακεδών, τρικυμία εν κρανίω έχεις, δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Έχεις διαβάσει ποτέ τη Βίβλο; Αν όχι, σκάσε.

    2. Όλοι μαζί Εν Δυο κάτω Εν Δυο κάτω, ωραία που είναι η γυμναστική στον καθαρό αέρα της Salonίκης !!

    3. ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΟΝ ΕΜΦΎΛΙΟ ΠΌΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΎ ΣΗΜΙΤΏΝ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΜΟΥ ΆΠΟΨΗ ΕΊΝΑΙ: ΟΎΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΎΛΑ, ΟΎΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΆΡΥΒΔΗ!

    4. Κίσιντζερ πάρε μας μια πίπα εμάς τους Μακεδόνες να κόψουμε το τσιγάρο…

    5. Ο τρόμος στην Ευρώπη είναι από τους τζιχαντιστές, όχι από τους Ισραηλινούς που ούτως ή άλλως δεν συμπαθούμε. Τζιχαντιστές μουσουλμάνοι σκότωσαν αθώους σε Γαλλία και Βρυξέλλες. Αυτοί σκοτώνουν στο όνομά του Αλλάχ! Στις Βρυξέλλες Τυνήσιος ήταν αυτός που σκότωσε τους,Σουηδούς τουρίστες κσι φώναζε Αλάχου Ακμπαρ, δεν ήταν Παλαιστίνιος! Στον Άγιο Παντελεήμονα Σύριος ήταν αυτός με το μαχαίρι που φώναζε Αλάχου Ακμπαρ στο ψαλτήρι της Εκκλησίας! Οι βαλίτσες στις Βρυξέλλες από το μουσουλμανικό Κατάρ ήτανε που πιάσανε τον πατέρα της Καιλή. Οι τζιχαντιστές μουσουλμάνοι απειλούν στα χοτ σποτ των νησιών που φιλοξενούνται, δεν είναι Ισραηλινοί. Αντί να πάνε στη Γάζα, οι τζιχαντιστές σφάζουν τουρίστες Ευρωπαίους στην Ευρώπη που τους δίνει και επιδόματα και τους φιλοξενεί! Ξυπνάτε γιατί με την ανοχή στους τζιχαντιστές, θα σας σφάζουν και θα βρίζετε το Ισραήλ που ακόμα κλαίει τα βρέφη που σκότωσε η Χαμάς! 100.000 μουσουλμάνοι διαδήλωσαν στην Αγγλία για Παλαιστίνη αλλά για Κύπρο που την κατέχει η μουσουλμανική Τουρκία δεν είπαν κουβέντα! Αλλά εδώ δεν λέμε εμείς, τι να λέμε τώρα!

    6. Γιορτάστε ξανά τη Χανουκά εναντίον των Μακεδόνων και το Πουρίμ εναντίον των Μακεδόνων και πάρτε και τον Μητσοτάκη σας από την Κρήτη και ξαναπείτε ότι οι Μακεδόνες και οι Κρήτες δεν ήταν και δεν είναι Έλληνες. Πάρτε και τον Μπουμπούκο με τον Εβραίο σύμβουλο να ξαναβγεί στην τηλεόραση και να ξαναπεί ότι ακόμη και αν ζούσε ο Αλέξανδρος δεν θα μπορούσε να αλλάξει τη συμφωνία των Πρεσπών και πόσο δύσκολο είναι να σκίσεις το κωλόχαρτο τουαλέτας που υπέγραψε ο Εβραιομπολσεβίκος ο Μπουχέσας. Για να μην πω για τον Φριτέζα που έβγαινε όλο καμάρι και έλεγε για τη δολοφονία του ΄΄αντισημίτη΄΄ του Κοσμά του Αιτωλού.

    7. Γιορτάστε ξανά τη Χανουκά εναντίον των Μακεδόνων και το Πουρίμ εναντίον των Μακεδόνων και πάρτε και τον Μητσοτάκη σας από την Κρήτη και ξαναπείτε ότι οι Μακεδόνες και οι Κρήτες δεν ήταν και δεν είναι Έλληνες. Πάρτε και τον Μπουμπούκο με τον Εβραίο σύμβουλο να ξαναβγεί στην τηλεόραση και να ξαναπεί ότι ακόμη και αν ζούσε ο Αλέξανδρος δεν θα μπορούσε να αλλάξει τη συμφωνία των Πρεσπών και πόσο δύσκολο είναι να σκίσεις το κωλόχαρτο τουαλέτας που υπέγραψε ο Εβραιομπολσεβίκος ο Μπουχέσας. Για να μην πω για τον Φριτέζα που έβγαινε όλο καμάρι και έλεγε για τη δολοφονία του ΄΄αντισημίτη΄΄ του Κοσμά του Αιτωλού.

    8. Γιορτάστε ξανά τη Χανουκά εναντίον των Μακεδόνων και το Πουρίμ εναντίον των Μακεδόνων και πάρτε και τον Εβραίο Μητσοτάκη σας από την Κρήτη και ξαναπείτε ότι οι Μακεδόνες και οι Κρήτες δεν ήταν και δεν είναι Έλληνες. Πάρτε και τον Μπουμπούκο με τον Εβραίο σύμβουλο να ξαναβγεί στην τηλεόραση και να ξαναπεί ότι ακόμη και αν ζούσε ο Αλέξανδρος δεν θα μπορούσε να αλλάξει τη συμφωνία των Πρεσπών και πόσο δύσκολο είναι να σκίσεις το κωλόχαρτο τουαλέτας που υπέγραψε ο Εβραιομπολσεβίκος ο Μπουχέσας. Για να μην πω για τον Φριτέζα που έβγαινε όλο καμάρι και έλεγε για τη δολοφονία του ΄΄αντισημίτη΄΄ του Κοσμά του Αιτωλού.

    9. Τη Χανουκά σας και το Πουρίμ σας Εβραίοι που οι Κρήτες δεν είναι Έλληνες. Η ΄΄Διαθήκη΄΄ σου γράφτηκε μετά την Ιλιάδα στα ελληνικά και είναι απόδειξη της κληρονομικότητας των ψυχικών ασθενειών λόγω αιμομιξίας.
      Ο Γιαχβέ, όχι ο Θεός. Ο Γιαχβέ, ο γνωστός ψυχοπαθής οικοπεδοφάγος – κτηματομεσίτης που καίει θάμνους και μιλάει με σχιζοφρενείς που πιστεύουν ότι μιλάνε με το Θεό. Θα πας εκεί και θα τους σκοτώσεις όλους σχιζοφρενή και αν σε ρωτήσουν θα πεις ότι μιλάς με το Θεό…O Ψυχοπαθής Γιαχβέ που παριστάνει το Θεό και o σχιζοφρενής Μωυσής που νομίζει ότι μιλάει με το Θεό και ότι πρέπει να τους σκοτώσει όλους σύμφωνα με τις εντολές του Θεού… Και τη Διαθήκη του Θεού…Μιλάμε για ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις στο Ταλμούδ, στην Πεντάτευχο, και στην Σολομωνική και στο Τορά και στην Καμπάλ…
      Γιορτάστε ξανά τη Χανουκά εναντίον των Μακεδόνων και το Πουρίμ εναντίον των Μακεδόνων και πάρτε και τον Εβραίο Μητσοτάκη σας από την Κρήτη και ξαναπείτε ότι οι Μακεδόνες και οι Κρήτες δεν ήταν και δεν είναι Έλληνες. Πάρτε και τον Μπουμπούκο με τον Εβραίο σύμβουλο να ξαναβγεί στην τηλεόραση και να ξαναπεί ότι ακόμη και αν ζούσε ο Αλέξανδρος δεν θα μπορούσε να αλλάξει τη συμφωνία των Πρεσπών και πόσο δύσκολο είναι να σκίσεις το κωλόχαρτο τουαλέτας που υπέγραψε ο Εβραιομπολσεβίκος ο Μπουχέσας. Για να μην πω για τον Φριτέζα που έβγαινε όλο καμάρι και έλεγε για τη δολοφονία του ΄΄αντισημίτη΄΄ του Κοσμά του Αιτωλού.

      1. Πρέπει να γράφεις τα ίδια 4 φορές ρε ψυχάκια;

    Comments are closed.