ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ- ΣΗΡΙΑΛ ΚΙΛΕΡ ΠΟΥ ΛΑΔΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ – ΑΥΤΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ 2.5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΑΝ! ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    teaser11-9

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    ΑΥΤΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ 2.5 δις ευρώ @ ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΑΝ. ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ- ΣΗΡΙΑΛ ΚΙΛΕΡ που ΛΑΔΩΘΗΚΑΝ και χάρισαν τα κονδύλια για τα αντιπλημμυρικά έργα στους εργολάβους . Κάνει το κορόιδο η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Έφαγαν ξύλο περιφερειάρχης και βουλευτές της ΝΔ. Δεν τα μεταδίδουν οι πουλημένοι των ΜΜΕ, τα αποκαλύπτουμε ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ. Με ονοματεπώνυμο

    exofyllo11-9

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Αφου δεν τους παιρνουν με τις πετρες καλα κανουν

    2. Πάλι γελάει το ζαβό;Ως πότε θα χαίρεται ο κίναιδος;

    3. Το ένα άχρηστο σίχαμα που παλαμαριάζει το άλλο αναίσχυντο σίχαμα δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα, το σκουλήκι. Σήμερα το πρωί με πολλά καντάρια θράσους, σε εκπομπές της τηλεόρασης όπως αναμενόταν, αντί να βγάλει το σκασμό για τα κατορθώματά του και να σκύψει το κεφάλι, έβγαλε μιά γλώσσα παπούτσι και δεν είχε κρατημό το τρισκατάρατο σκουπίδι. Ενώ, μαντέψτε και ποιός 💩 “υπουργός” είχε την εποπτεία των Θεσσαλικών αντιπλημμυρικών έργων!

    4. Όλα στην χώρα είναι μια μίζενς. Ήθελα να ρωτήσω όλους αυτους π αναφέρει ο αγαπητός πιο πάνω ΗΡΑΚΛΗΣ ρε ξεφτίλες ολιγαρχες, πολιτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι κ λοιποί εμπλεκόμενοι απατεώνες, μιζαδοροι δεν χορτάσατε;; δεν σας φτάνουν τοσα φράγκα;; κλέφτια βρωμιά κ δυσοδια έχετε αγανακτήσει τον φτωχό κόσμο στην χώρα. Να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί, θυρίδες, εταιρίες και να ταυτοποιηθουν τα χρήματα 30 ετών να δούμε ποιος έκλεβε πως έκανε περιουσίες κ εάν μπορουν να δικαιολογηθουν. Πάμε με τ σταυρό στο χέρι ζούμε με φράγκοδίφραγκα ο κόσμος πνίγεται με πλημμύρες και σεις λαμογια πνίγεστε στην πολυτελεία και στο χρήμα κ δεν μιλάω μόνο για την σημερινή κυβέρνηση αλλά για όλο τ βαθύ κρατος που πρώτοξεκίνησε από το κλεφτοπασοκ κ έπειτα.

    5. Από τα 140 μύρια που διατέθηκαν μετά το Ιανό για αντιπλημμυρικά έργα, μόνο 5,5 πήγαν σε αυτά, ανατέθηκαν με απ’ ευθείας ανάθεση 67 έργα για πλημμύρες, από αυτά το ελεγκτικό συνέδριο ενέκρινε τα 4, τα υπόλοιπα αποφάσισε πως εξυπηρετούσαν αλλότριους σκοπούς.
      Με λίγα λόγια το νουδουλολαμόγιο Αγοραστός έφτιαξε δρόμους και πεζοδρόμια πολυτελείας για να εξυπηρετεί την επανεκλογή του.
      Ας ψάξει η δικαιοσύνη λογαριασμούς μέχρι 13ο συγγενή και κουμπαριλίκια, λέω εγώ, αν αυτός ο άνθρωπος επανεκλεγεί θα πρέπει να απαγορευτεί στους Θεσσαλούς να βγαίνουν έξω από την περιφέρειά τους ως επικίνδυνοι.
      Αυτά καταγγέλθηκαν σήμερα στην tv από τον καθηγητή Κουρέτα.

    6. ο Αγοραστος και η αντιπερειφεριαρχης Μαγνησιας..Κολυνδρινη…εχουν φαει πολλα λεφτα εδω στην Θεσσαλια και Μαγνησια..φτιαξανε της πλακας εργα παντου..γενικα..και τα υπολοιπα χρηματα τα τσεπωσανε για παρτυ τους!!η Κολυνδρινη..απο το πουθενα..εγινε πλουσια..και πουλαει και τσαμπουκα εδω στον Ν.Μαγνησιας..Μακελειο..ψαξτε την Κολυνδρινη…

    7. Απλως αποκαλυφθηκε η απατη,η κλεψια και η ρεμουλα στα δημοσια εργα. Αποκαλυφθηκε γιατι ολοι αυτοι οι βρωμεροι τυποι διαγκωνιζονται καθε τεσσερα χρονια για βουλευτικες εδρες,δημαρχιες,περιφερειες ,κλπ. Καθε εργο,περαν της υπερκοστολογησεως, εκτελειται κατα τροπο ελλειμματικο,ωστε να κερδιζουν οι αλητες αυτοι ( υπουργοι,εργολαβοι,δημαρχοι,περιφερειαρχες,βουλευτες και λοιπος εσμος) ακομα και απο το πραγματικο κοστος. Παραδειγμα,μια γεφυρα του ενος εκατομμ. κοστολογειται για 3,5 εκατομμυρια. Στο εργο ομως δεν ξοδευεται εστω το ενα εκατομμυριο του πραγματικου κοστους αλλα περι το 20 ο/ο αυτου,ητοι περι τις 200.000 . Δηλαδη οι αληταμπουρες μοιραζονται μεταξυ τους εν προκειμενω καπου 3,3 εκατομμυρια. Αυτο γινεται σε ολα τα εργα και αυτο ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ( επιμελητηρια μηχανικων κλπ, ) και βεβαια τα αλητοκομματα ( εξαιρω τον κ. Βελοπουλο,δεν ειμαι ομως οπαδος του). Και τωρα βλεπουμε ασφαλτους απο τσιγαροχαρτο,αντιπλημμυρικα χωρις σιδερα στα μπετα και λοιπα. Γιατι το κανουν ? Γιατι ξερουν οτι ακομα και αν αποκαλυφθουν ,θα μεινουν ατιμωρητοι. Σιωπηρος νομος της Μαφια των αλητοπολιτικων και του ολου δικαστικοδιοικητικου πλεγματος, που κυβερνουν ΜΑΖΙ απο το 1974.

    8. Το ίδιο ακριβώς με την καταγγελία που έκανα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την δήθεν αποκατάσταση της Γέφυρας Πολυφύτου στα Σέρβια.Πια αποκατάσταση και γελοιότητες που η γέφυρα αυτή στο τέλος θα πέσει.Η άσφαλτος είναι σαν πατατάκια τα ανοίγματα μεγαλώνουν οι κολώνες υποφέρουν ακούγονται θόρυβοι από σπασίματα τσιμέντου και αυτοί xώσαν ένα φανάρι και εντάξει έγινε η δουλειά.Όταν οι αιώνιοι απατεώνες την 2η μεγαλύτερη γέφυρα στα Βαλκάνια την άφησαν μισό αιώνα στο έλεος του Θεού xωρίς καμία συντήρηση για να φάνε τα xρήματα του Ελληνικού λαού τι περιμένετε.Το ίδιο συμβαίνει πάντα τα κονδύλια για έργα τα τοποθετούν στην τσεπούλα τους και στα παπάρια τους τα έργα.Και το κορόιδο ο Έλληνας τους πληρώνει ακόμα αντί να πει στάση πληρωμής δεν δίνουμε ούτε ένα ευρώ.

    9. Αχ και ο Μιχαλάκης στη φώτο με τον Αγοραστό.
      Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων δυνατό χαρτί

    10. Τι κάνουν οι δικαστικοί της χώρας, ένας εισαγγελέας δεν μπορεί να ασκήσει δίωξη σε αυτούς;
      Το ένα έγκλημα μετά το άλλο, και η ατιμωρησία κάνουν πάρτι στην Ελλάδα

    11. ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΚΡΟΥΕΖΑΣ!!!!ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ!!!!

    Comments are closed.