ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ , ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ. ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΛ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 55 ΕΘΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    unnamed

    Οι ανακοινώσεις του Μητσοτάκη πριν από λίγες ημέρες περί δημιουργίας μίας υπουργούπολης! στις εγκαταστάσεις των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων* στον Υμηττό (πρώην ΠΥΡΚΑΛ) επιβεβαιώνει την απαξίωση της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας από την κυβέρνηση.

    Μιας βιομηχανίας που αναπτύχθηκε, απασχολώντας χιλιάδες εργαζομένους υψηλής επιστημονικής και τεχνικής επάρκειας, με αναντικατάστατη τεχνογνωσία διεθνούς αναγνώρισης, ένας κλάδος πρώτης γραμμής, τόσο στην παραγωγή προστιθέμενης αξίας στην ελληνική οικονομία όσο και στην πολύτιμη προσφορά της στην άμυνα της χώρας.

    Πριν από 31 χρόνια ο τότε πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, απέλυε από την ΠΥΡΚΑΛ χίλιους εργαζομένους. Πριν από λίγες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη μακρά πορεία της συρρίκνωσης και της απαξίωσης της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας, δίχως αιδώ και τύψη, εξήγγειλε επί της ουσίας το κλείσιμο όλων των γραμμών παραγωγής πυρομαχικών, κάνοντας λόγο για μετεγκατάσταση στο εργοστάσιο του Λαυρίου.

    Το γεγονός όμως, όπως αναφέρει το defencenet, ότι δεν προηγήθηκε κανένας σχεδιασμός μετεγκατάστασης, κανένα κονδύλι, καμία οικοδομική δραστηριότητα στις εγκαταστάσεις του Λαυρίου και καμία εργασία υποδοχής του μηχανολογικού εξοπλισμού αλλά και διαβούλευση, επιβεβαιώνουν τις προθέσεις της κυβέρνησης.

    Και αυτό την ώρα που η γειτονική Τουρκία διαθέτει 55 εθνικά εργοστάσια αμυντικής βιομηχανίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Μην ανησυχειται καθολου. Οταν γινει πολεμος θα παμε με τις μασκες μας και θα τους πεταμε εμβολια.

    2. ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ/ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΩΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΑΙ ΠΑΝΑΚΡΟΙΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΟΙΝΟΥ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΩ ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΙΝ ΔΥΣΚΟΛΗ….ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 74 ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΛ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΥΡΟΜΑΧΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ…..

    3. Ο Μητσοτάκης δεν θα προλάβει τις εκλογές θα πεθάνει απότομα. Υπαρχουν ψυχοτρονικοι που θα το κάνουν

    4. Αυτό το “Φωτιά και Τσεκούρι” πότε θα έρθει; Ποτέ…όσο ψηφίζονται τα ίδια γαμίδια!

    5. Μεγάλα καθηκια μητσοτακης και τσιπρας. Στο μόνο που δινουν εγκριση και συμφωνουν επενδυσεις για καζινο τουρισμο και τέτοιες μ@λακιες. Ενώ η Ελλάδα αυτή την στιγμή χρειάζεται πρωτογενη παραγωγη και να μπουν ξανά μπροστά οι βιομηχανίες μας που αυτά τα μ@υνοπανα βάση σχεδιου έχουν καταστρεψει. Εντωμεταξύ παιδιά, εδώ στη βρετανια σκανε στα γελια όταν ακούνε πλέον Ευρώπη και λένε πόσο μ@λακες ήταν τόσα χρόνια που δεν εφευγαν. Ανάπτυξη, δουλειές, καινούριες επιχειρησεις συνεχώς και εκτοξευση του αεπ. Δειτε στοιχεία να παθετε πλακα και όλα αυτά σε μόλις 4 μήνες!!!! Η εε η καταστροφη μας.

      1. Κινα, Ινδια, Χονκ κογκ είναι αφθαστα στη βιομηχανια. ΗΠΑ-ΗΒ-ΙΑΠΩΝΙΑ στην υψηλή τεχνολογια.
        Σε μας απομένει μόνο γεωργία, κτηνοτροφία, τουρισμός-επισιτισμός. Πότε θα το καταλάβει αυτό ο λαός;

    6. Σε λίγο θα αρχίσω να πιστεύω οτι ειναι ανθρωπόμορφοι και αυτοί σαν τους Ρότσιλντ και Ροκφέλερ
      ή
      λες απλά να είναι πειθηνιοι οπαδοί τους?

      Βρήκα την απάντηση!… το Β’…..

    7. “” ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ. “” ουτε οι μητσοτακηδες, ουτε οι τουρκοι, ουτε οι γερμανοι, ουτε τα ουφος ειναι νεκροθαφτες. οι κατοικοι της ελλαδας εχουν θαψει την ιδια τους την πατριδα και το μελλον τους. με τις υγιες σας και του χρονου απελευθερωμενοι???δεν το βλεπω……

    Comments are closed.