ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ! “Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ 30 ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ” – ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ;;

    Κοινοποίηση:
    ASCCS

    Ο συνταγματάρχης Douglas McGregor, πρώην σύμβουλος του επικεφαλής του Πενταγώνου αποκάλυψε ότι η Ρωσία προετοιμάζεται για πόλεμο 30 μηνών με το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ!

    Πιο αναλυτικά, ο McGregor κατά τη διάρκεια συνέντευξης, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, αποκάλυψε επικαλούμενος πηγή που βρίσκεται στη Μόσχα, ότι το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο προετοιμάζεται για πόλεμο αρκετών μηνών με το ΝΑΤΟ.

    Η αποκάλυψη αυτή δεν πρέπει να προκαλεί σοκ. Η στρατικοποίηση της Μόσχας, ο απόπλους πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων με πυρηνικά για πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια, δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

    Είπε συγκεκριμένα:

    Απλά δεν έχουμε τόσα πυρομαχικά να στείλουμε στην Ουκρανία. Έχουμε φτάσει στο σημείο που μας τελειώνουν τα αποθέματα πυρομαχικών και τα εργοστάσιά μας δεν μπορούν να επιταχύνουν την παραγωγή ώστε να επιταχύνουν την παραγωγή και να παράγουν αρκετά σε επιθυμητό βαθμό.

    Δεν έχουμε την ικανότητα που είχαμε πριν 50 χρόνια για πυραύλους, ρουκέτες και οτιδήποτε άλλο.

    Από την άλλη πλευρά οι Ρώσοι και είχα μια συνομιλία με κάποιον που ήταν στη Μόσχα πριν από μερικές μέρες, μου είπε ότι το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο προετοιμάζεται για έναν πόλεμο 30 μηνών εναντίον του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.

    Όλα τα εργοστάσια τους, τα εργοστάσια πυρομαχικών, τα εργοστάσια πολεμικού εξοπλισμού λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, επτά μέρες την εβδομάδα.

    Προετοιμάζονται για το χειρότερο.

    Ερώτηση δημοσιογράφου:

    Ο γ.γ του ΝΑΤΟ συμφωνεί με την εξάντληση των πυρομαχικών μας. Ο τωρινός ρυθμός κατανάλωσης πυρομαχικών δεν είναι δύο ή τρεις φορές παραπάνω αλλά είναι πολλές φορές πάνω από την ικανότητα μας να τους προμηθεύσουμε. Τι δείχνει αυτό; Σε μένα δείχνει ότι οι Ουκρανοί σε λίγο δεν θα έχουν τίποτα. Και δεν θα έχουν τίποτα, επειδή το ΝΑΤΟ δεν θα έχει να δώσει.

    Douglas McGregor: Ναι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τελειώνουν τα πυρομαχικά των Ουκρανών.  Οι Ουκρανοί θα πρέπει να οπισθοχωρήσουν και να ανασυνταχθούν. Αν δεν το κάνουν, θα καταστραφούν ολοκληρωτικά.

    Δείτε το βίντεο με υπότιτλους:

    Πηγή: warnews247.gr

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Η “ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΜΨΩΝ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΑΥΤΟ

    2. Εδω που φτασαμε στην επισιτιστικη κριση εχουμε να χασουμε και τιποτα? Μερα με τη μερα ολα χειροτερευουνε! Αντε Βλαδιμηρε πατα τα τιμημενα! Μας εφαγε ο….δυτικος πολιτισμος = Σοδομα και Γομορα! Θα μεινει κι η κωλογρια ο Σβαμπ κι οι μαθηταδες του με πρωτες τη Κουλαρα και τον ζιγκολο των Παρισιων ευχαριστημενος απο το…great reset!

    3. Ο Πουτιν θα τους τινάξει τα πέταλα, δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσει. Η Ρωσια θα υπερισχύσει όσο και να χτυπιούνται όλοι. Θα ζήσουμε νέες καταστάσεις.

    4. Πριν ενα χρονο εγινε ψηφοφορια στο συμβουλιο ασφαλειας του ΟΗΕ να καταδικαστει ο ναζισμος και τα εγκληματα που εχουν διαπραξει.Ξερετε τι ψηφισε η Ελλαδα και πολλες χωρες του ΝΑΤΟ? Να δυσαρεστισουμε τον εγκληματια ζελεσκι?

    5. Τους νεοναζί και όσους υποστηρίζουν σβάστικες τους έφερε ο νεοναζί Μητσοτάκης μέσα στη βουλή να μιλήσουν, μιλάω για τον “Ελληνα” του Αζόφ και τον Ζελένσκι.
      Παιδιά δεν ξέρω πως τα καταφέρατε αλλά το ελλαδιστάν του Μητσοτάκη είναι ένας βόθρος.

      1. Αφου μωρη βρόμα αντιπαθείς τοσο το δυτικό κοσμο, τη πολιτική κλπ και υποστηρίζεις τον κοντοπουτ@νο ναζί, γιατι δεν τραβάς στη ρωΣΣια σου; Γιατι ζεις σε μια δυτική χώρα;
        ( τραβα να δεις ποσο ωραιο θα ειναι να ζεις σε φασιστικό και παράνομο κράτος)

      2. Δεν ξέρεις πως τα κατάφεραν; Πολύ απλά, τους έμαθαν στους διορισμούς, το αραλίκι, την κομπίνα και την αρπαχτή. Αλάνθαστη συνταγή καταστροφής.! Ούτε για διακοπές πλέον στο Ελλαδιστάν.!!!

    6. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ

    7. ΑΑΑΧΧΧ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΣΟΔΟΜΟΓΟΜΟΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

    8. Να γίνει 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος να ρίξουν και πυρηνικά να εξαφανιστεί η ανθρωπότητα να τελειώνει η ιστορία διότι έτσι και αλλιώς η κατάντια μας πέρασε τα όρια δεν έχουμε ούτε να φάμε

    Comments are closed.