ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥΝΤΖΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ – 3 ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠ’ ΤΗ ΜΑΦΙΑ. ΑΥΤΙΑΣ- ΖΑΧΑΡΕΑ- ΣΡΟΪΤΕΡ. ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ – ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

    Κοινοποίηση:
    teaser4-10

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    3 ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠ’ ΤΗ ΜΑΦΙΑ. ΑΥΤΙΑΣ- ΖΑΧΑΡΕΑ- ΣΡΟΪΤΕΡ. ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ. Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥΝΤΖΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ –Οι πολίτες εμπιστεύονται πια ΜΟΝΟΝ τα αντισυστημικά μέσα ενημέρωσης και τους πατριώτες του μικροφώνου . Χρόνια σε λίστες «παροχής υπηρεσιών» στους Μήτσο-Μπακογιάννηδες της «ένοπλης φαμίλιας Κορλεόνε»

     

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα:

    Απίστευτες ταλαιπωρίες για τους συνταξιούχους

    Στο μίνι ασφαλιστικό κρύβουν την αύξηση ορίου ηλικίας

    Παλιοσίδερα τα πανάκριβα Απάτσι

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΚΡΥΓΙΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΛΙΓΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΑΝ ΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΜΑΤΙΕΣ ΣΚΩΤΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΟΙ ΑΣΚΕΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ ΣΚΛΑΒΟΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΜΕΝΟΙ

    2. ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΒΩΜΟΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

    3. Σωστά τα λέτε για έναν λαό που δεν ξεσηκώνεται και αρέσκεται στην σκλαβιά.Πρίν από χρόνια,συνελήφθη στην Γερμανία ένας πρώην φρουρός στην πύλη του Άουσβιτς.Είπε κάποια στιγμή`.`Έβλεπα τους εβραίους να κατεβαίνουν από τα τρένα και κάθε 100 απ`αυτούς,συνοδεύοντο από ένα ή δυό φρουρούς.Και αναρρωτιόμουν,γιατί μερικοί δεν επιτίθενται στους ελάχιστους φρουρούς,μέχρι να μπούν στο στρατόπεδο.Πολλοί θα μπορούσαν να σωθούν,καταφεύγοντας στα κοντινά δάση.Ποτέ δεν συνέβη.Ξέρετε γιατί;Από φόβο και διότι έιχαν αποδεχτεί τη μοίρα τους.Και όμως,θα μπορούσαν να την αλλάξουν!Και τότε είπα.Ένας λαός που δεν μάχεται για τη ζωή του δεν αξίζει να υπάρχει“!(Ευχαριστώ κ.Χίο).

    4. Να κανουμε το ΣΤΑΥΡΟ μας και να δοξαζουμε τον ΥΨΙΣΤΟ που υπαρχουν και δημοσιογραφοι-με τη κυριολεξια της λεξεως- σαν τον Στ. Χιο,που ειναι ισως ο μοναδικος που τα χωνει σε αρπακολες του συναφιου του,που κοιτανε ποσα θα εισπραξουν απο τα pay-rolls της συστημικης προπαγανδας που μας κανουν καθημερινα και αδιαλλειπτως.
      Να σ’εχει ο ΘΕΟΣ καλα Στεφανε

    5. Ο Αυτιάς με την κρίση έβγαλε έξω 3,4 εκατομμύρια, όπως το ψιθύρισαν οι σχετικοί τραπεζουπάλλοι, ενώ κατά την περίοδο του Εγκλεισμού εγκαινίασε το αρχοντικό του στο Πανόραμα Βούλας.

      Η Σάρα κ η Μάρα Ζαχαρέα, κόρη του προσφάτως αποβιώσαντος επικινδύνου κομμουνιστή Αιμιλίου Ζαχαρέα.
      Το 1985 την είχε διορίσει δημοσιογράφο στην Αυγή μέσω του φίλου Γιάνναρου, διότι ο Ριζοσπάστης δεν είχε κενή θέση.
      Μετά στον Ριζοσπάστη και στο 902fm. κατόπιν στα μέσα των νταβατζήδων, όπως τώρα στο Star των Βαρδινογιαννάκηδων.
      Με τον σύζυγο της Θεόδωρο Ρουσόπουλο, γιό ταχυδρόμου, διατηρούν πολυτελείς κατοικίες σε Παλαιό Ψυχικό, Καπανδρίτι και Μύκονο.

      Ο Σρώυτερ απλώς ένας γερμαναράς…

    6. Ναι για αυτό οι γριές ακούνε Ευαγγελάτος και χύνουν….

    7. ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 7:6 TGV
      «Μη δώσετε τα άγια πράγματα στους σκύλους ούτε να πετάξετε τα μαργαριτάρια στους χοίρους, γιατί αλλιώς, οι χοίροι θα τα καταπατήσουν με τα πόδια τους κι οι σκύλοι θα στραφούν εναντίον σας και θα σας καταξεσκίσουν».

    8. ναι για αυτό δεν πάνε να ψηφίσουν
      να τους πετάξουν οξω γιατι δεν τους εμπιστεύονται και υπόλοιποι τους δίνουν 40%
      αφού πρόβατα ειναι
      μόνο όταν καεί ο κωλος τους ξυπνάνε
      όποτε έχει πολύ δρόμο ακόμα
      ικάτσε να πνίγουν καούν και κάνα
      σεισμο και μετά το συζητάμε

    9. Ο λαός δεν ψηφίζει κανένα μέσο γιατι γνωρίζει οτι ανήκουν στο ίδιο άτομο.

    10. Παμε ενα στοιχημα οτι θα βγει ο Μπακοβλακας; Στημενο ειναι ολο.

      1. Δεν είναι στημένο φίλε, απλά ο ραγιάς θέλει τον επιβήτορα του…και μάλιστα από τον πρώτο γύρο!

        1. Φίλε δεν είναι τυχαίο που ο ραγιάς ήταν 400 χρόνια ραγιάς στους Τούρκους! Ο ραγιαδισμος είναι στο αίμα.του Έλληνα!!

      2. Μα τόσα χρόνια η ΝΔ κάνει κουμάντο στο δήμο Αθηναίων και φυσικά θα βγει ο ντορογιος. Το θέμα είναι όσοι φωνάζουν να πάνε μονοκουκι στον Ηλία γιατί με ένα ποσοστό 15-20% ,μην πει κανείς ότι στους 100 Αθηναίους οι 20 δεν είναι ευχαριστημένοι και δεν διαμαρτύρονται, άρα υπάρχουν, ώστε να στείλουν μήνυμα σε όλη την επικράτεια. Αυτό είναι εύκολο γιατί αν δεν συμβεί δεν δικαιούται να ομιλεί κάνεις, κυριολεκτικά.

    Comments are closed.