“ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ” ΔΙΑΜΗΝΥΣΕ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Κοινοποίηση:
    ΠΟΥΤΙΝ

    Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν τόνισε σε διάγγελμά του προς τους Ρώσους πως η «ένοπλη ανταρσία» στην οποία προχώρησε η εταιρεία μισθοφόρων Βάγκνερ του επιχειρηματία Γεβγκένι Πριγκόζιν είναι «πισώπλατη μαχαιριά», «προδοσία», διαμηνύοντας πως τους «προδότες» περιμένει η «αναπόφευκτη τιμωρία».

    Αξίωσε οι εγκέφαλοι της «ένοπλης ανταρσίας» να «εξουδετερωθούν».

    Η εξέγερση της Βάγκνερ του κ. Πριγκόζιν –που λέει πως διαθέτει 25.000 άνδρες– αποτελεί «θανάσιμη απειλή» για το ρωσικό κράτος, προειδοποίησε ο ρώσος πρόεδρος.

    Στο διάγγελμά του υπογράμμισε πως οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας του μάχονται για τη ζωή και την ασφάλεια του ρωσικού λαού, επέμεινε πως δεν «θα επιτρέψει» να ξεσπάσει «εμφύλιος πόλεμος» στη Ρωσία και στάθηκε στο ότι χρειάζεται «ενότητα» δυνάμεων και να παραμεριστούν οι διαφορές. Διαβεβαίωσε πως θα υπερασπιστεί το Σύνταγμα της χώρας.

    Κάλεσε όσους «εξαπατήθηκαν» να εγκαταλείψουν την ανταρσία της εταιρείας μισθοφόρων, που απέδωσε στις «υπέρμετρες φιλοδοξίες» του κ. Πριγκόζιν.

    Αναγνωρίζοντας πως οι μαχητές της Βάγκνερ είναι, όπως το έθεσε, οι ήρωες που απελευθέρωσαν το Ντονμπάς, πρόσθεσε: «Απαιτώ να σταματήσετε κάθε συμμετοχή σε εγκληματικές ενέργειες».

    Διαβεβαίωσε πως οι δυνάμεις της Ρωσίας θα επικρατήσουν και θα γίνουν ισχυρότερες.

    Η αντίδραση της Μόσχας θα είναι άτεγκτη, προειδοποίησε. «Οι προδότες» θα «τιμωρηθούν».

    Είπε πως θα αναληφθεί αποφασιστική δράση για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στη Ροστόφ, που πάντως αναγνώρισε πως είναι «δύσκολη».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Όσοι είστε κατά του Πούτιν τότε είστε αυτομάτως με την εβραιοσιωνιστική νέα τάξη πραγμάτων, της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας, της πολυπολιτισμικότητας και του διεθνισμού, που μας θέλει χωρίς σύνορα, χωρίς πατρίδες και πλήρως υποταγμένους στο παγκόσμιο κράτος του Αντιχρίστου.

      Τσεκούρι και Φωτιά στους προσκυνημένους της Βάγκνερ.
      Ζήτω Ο Μέγας Ηγέτης Πούτιν
      Ζήτω η Ορθοδοξία.

    2. Και εκεί που περιμένατε να το σκάσει ο Ζελενσκι με ελικόπτερο,μπορεί και να το σκάσει ο Πούτιν για βόρεια Κορέα!!!! Η ιστορία επαναλαμβάνεται ρε αγράμματοι….Ο Τσάρος Νικόλαος Ρομανόφ, ανατράπηκε κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πολεμου. Ήταν τέτοια η οργή του λαού για τις φρικτές απώλειες και επαναστάτησε. Ο κοντός, κλεισμένος στο πυρηνικό του καταφύγιο. Δεν πήγε ούτε μια μέρα στη πρώτη γραμμή του μετώπου εδώ και 15 μήνες …μέγιστε ηγέτη, είσαι ένας κουραΔας.
      100000 Ρώσοι στρατιώτες νεκροί η’ σακατηδες θα σε στοιχειώνουν στη σύντομη ζωή σου

    3. η κινηση αυτη απο μισθοφορους που πληρωθηκαν απο την τρανς αμερικη αποτελει επιθεση στο ρωσικο εδαφος πλεον το πριν πολεμου ουκρανιας ρωσικο εδαφος….

      οποτε ετοιμαστειτε για το τελος της @νωμαλης αμερικης…. οι ρωσοι μονο ενα πυραυλακι εχουν να χτυπησουν το ηφαιστειο γιελοουστοουν και καταστρεφετε ολη η αμερικη και ο καναδας απο την τεφρα…. αν δεν χτυπησουν με πυρηνικες τορπιλες που δεν αναχαιτιζονται….

      το τελος μιας σαπημενης βρωμερης αποικιοκρατικης αυτοκρατοριας ηρθε…

      1. Οι Wagner πάντα ήταν πρώτοι στο μέτωπο και είχαν τις βαριές απώλειες στον πόλεμο της Ουκρανίας. Αυτοί είναι αληθινοί πατριώτες! Όχι η κότα ο κοντός που ποτέ δεν φεύγει απο απο καταφύγιο του στην Μόσχα.

      2. Πυρηνικά όπλα ΔΕΝ έχουν μόνο οι Ρώσοι μεθυστακες! Πυρηνικά όπλα έχουν και οι ΗΠΑ. Λες οι αλκοολικοί να ξεκινήσουν 3ο παγκόσμια πυρηνικό πόλεμο. Και οι Αμερικανοί να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια να κοιτάνε!? Εννοείται θα ρίξον και αυτοί ότι πυρηνικά έχουν να κάνουν την φτωχή και παγωμένη Ρωσία ΣΚΌΝΗ!

    4. Όλα τα μελλούμενα θα ξετυλίχτουν,,όπως έχουν ερμηνευτεί από τους αγίους πατέρες…μια φωτιά που σιγοκαιε προς μια κατεύθυνση θα πάρει διαστάσεις ανεξέλεγκτες, ….θα εμπλακούν όλοι κ το χωράφι που καλείται ΓΗ θα καεί ολοσχερώς για να ξαναγεννηθεί από της στάχτες του…..τι δεν καταλαβαίνεις….το κάτωι , μου ελλεινε νεόταξητη είναι γεμάτο λάδι, όσπρια,αλεύρι, μέλι, καπνιστό κρέας,κρασί άφθονο κ προφυλακτικά για να σε περιποίηθω,οπως σου αρχίζει, κ όλα τα καλούδια……ασχολήσου μετις εκλογες σου….χαχαχαχ

    5. Θεωρώ απαράδεκτο να δημοσιεύτε τα πούστικα των οπαδών του Κούλη.

    6. Πούτιν, πάρε το lada και φύγε για κίνα για να σωθείς, άχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαψαχα…

    7. Αυτά παθαίνει όποιος αναμειγνύεται στις ελληνικές εκλογές ..να τα βλέπουν και οι Τούρκοι

    8. Μην σταματας Βλαδιμηρε! Ο “μισθοφορος” θα τσεπωσε κανα δις μιζα απο τους Αμερικλανους οπως η γοβατη Ναζινσκυ που διελυσε την Ουκρανια για τριχες με δολλαρια!

    9. εδω ειναι η φωλια πλακα πλακα οντως η φωλια του κακου απο εδω ξεκιναει , για παντε στην τουρκια και πειραχτε σημαια να δειτε τι θα παθετε , οχι οπως εδω μας εμαθαν με την σημαια ταχα ειμαστε νεοναζι και η σημαια των γκει τραβεστι ειναι ελευθερια , ε οχι ρε φιλε δεν παει ετσι ελεος καντε το λαθος να ακουμπησετε τουρκικη σημαια να δειτε , αν ξαναδειτε τον ηλιο μαλλον , ,

    10. θα γινει αιματοχυσια σκληρη ομαδα η wagner εχουνε αρχισει στο voronej η εχθροπραξιες μιλαμε για εμφυλιο.

    11. O ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΤΟ 19′ ΕΒΓΑΙΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΠΕΛΑ ΠΟΥ ΦΩΡΑΝΕ , ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΒΓΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΤΙΣΚΟ , ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΝΩΜΙΖΩ , ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑ , ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 1000% ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΠΩ ,

    12. Οπως είδα τον Πούτιν στο διάγγελμα, χρειάζεται επειγόντως Botox. Ξεφούσκωσε…

    13. παει τελειωσε η ρωσια
      δυστυχως επικρατησε η σαπια και τρυπια δυση των λοατκι και λαθρο….

    14. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΓΚΝΕΡ ,ΕΛΑ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ!!

      1. Ας προστατεύσει πρώτα τον εαυτό του και μετά βλέπουμε. Βγάλε την στάχτη από τα μάτια σου.

      2. τα άρρωστα λυσασμένα σκυλιά τρώγονται μεταξύ τους……

    15. Έτοιμο το αεροπλάνο που θα τον μεταφέρει με χειροπέδες στο Αμέρικα.

    16. Μαλλον θα πειρε κανενα γραμματιο ο φιλος μας ο Βανγκνερ και ειπε γιατι να πολεμω ας παρω τα χρηματακια μου να δηλωσω ανταρσια και σε αλλη χωρα … Ανετα λεμε…….

    17. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΩ ΑΜΕΣΑ !!!!
      ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Κ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΛΩΝΤΟΣ Κ ΜΗ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΝ ΖΩΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.
      ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
      ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ……

    18. ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.!!!! ΛΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!

    19. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις Πούτιν είναι να ζητήσεις πολιτικό άσυλο στην Βόρεια Κορέα , να σωθείς και να σωθούν οι Ρώσοι πολίτες από αιματοκύλισμα.

    Comments are closed.