ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ – ΜΑΚΜΠΕΘ – ΤΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΗΣ… ΝΥΦΗΣ

Κοινοποίηση:
im_teaser_31-08-2024

ΠΟ@ΣΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ και ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ. ΤΟ ΚΟΝΒΟΪ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ …ΓΑΜΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ- ΜΑΚΜΠΕΘ. ΤΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ όλη τη νύχτα καρτερούσαν για να …κοκκινίσει το σεντόνι. Σερνικοθήλυκος υμέναιος στην Κρήτη με συλλήψεις δημοσιογράφων και χοντρό παρασκήνιο για την παρθενιά της… νύφης!

Όλα στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Μακελειό

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Αμαν με τις πουστιδις.
    Ποναν ορε μανωλιο τα παλλουκαρια;

  2. Κουράδια και ψόφος, λεχρίτες.

  3. ΜΑΓΑΡΙΣΑΝ Κ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΙ ΣΥΚΙΕΣ..ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑΧΟΥΝ..ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ Κ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ..εχει γινει βιραλ μπουμπουνιερες συκα με κορδελιτσες..ολη η Κρητη τους βριζει

  4. ΚΑΚΟΨΟΦΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ

  5. Έχω μια υποψία , μήπως τον παίρνουν και οι δύο; Νομίζω…..

  6. Πρώτον οι πούστηδες αυτοί δεν μπορούν να παντρεύουν διότι ήταν ήδη παντρεμένοι από την Αμερική.Δεύτερον οι Κρητικοί xειροκροτούσαν τους μπινέδες άρα τους αρέσει να το ρουφάνε το πέος με τα μουστάκια.Τρίτον ο δήθεν γάμος αυτός είναι προπαγάνδα υπέρ της ανωμαλίας των ΛΟΑΤΚΙ και της ΝΤΠ που καλύπτεται απόλυτα από Εισαγγελείς οι οποίοι είναι και αυτοί μέσα στην κοινότητα αυτή ως λουλούδες.

  7. Πήγανε οι “λεβέντες” κρητικοί να δούνε την νυφούλα και στρίβανε την μουστάκα τους με ευχαρίστηση.Τους δίνανε και συγχαρητήρια.Όλη η Κρήτη ψήφισε ψαροκασσέλα για αρχηγό κόμματος,στα Σφακιά πήρε 95% από τους “άντριδοι” με τα στριγκάκια

  8. Το ματωμένο σεντόνι από το αίμα τις κ@@@τ@@@@@@ς του κασελλακι να δείξουν στον κόσμο να ξέρουμε για την παρθενιά

  9. Το έθιμο του να απλώνεται στη βεράντα το λευκό νυφικό σεντόνι με το αίμα της αγνότητας , αποτελούσε δικλίδα ασφαλείας για το ότι η νύφη δεν ήταν “μαγαρισμένη” και αναχαιτιστικός παράγοντας στο να προβεί σε γάμο μια μη παρθένα

  10. Να ζησουν τα Χανιά με τα “παλληκάρια” τους…..

  11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΑΡΑΘΗΚΑΜΕ!!! ΕΙΣΑΙ 100% ΣΩΣΤΟΣ! ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΣΥΚΙΕΣ. ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΚΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΓΑΜΟΣ. ΓΑΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΤΕΡΟΦΥΛΩΝ. ΤΙ Μ@ ΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ (ΕΛΛΗΝΑ)?

  12. Ψαροκασσελα εδω ειναι Ελλαδα και Ορθοδοξια! Οσο και να το πολεμας “προοδευτικε” υποστηρικτη της κουλαρας δεν θα πετυχετε τιποτα! Το πολεμησανε κι οι Τουρκοι 400 χρονια αλλα τζιφος!Διαβασε και λιγη ιστορια που το παιζεις και Ελληνας@ Simply go home!

  13. Όσοι γνωρίζουν την ετυμολογία της λέξεως γάμος , ποτέ μα ποτέ δεν χρησιμοποιούν την λέξη για κίναιδους και λοιπούς ανώμαλους .
    Πάντως η προπαγάνδα καλά κρατεί .
    Κρίνοντας από τα σχόλια των ….ας πούμε αντιστασιακών και αφυπνησμενων .

  14. Προσωπική στιγμή. Δεν ενδιαφέρει την επικαιρότητα.

  15. Πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής χρόνιας με το πετυχημένο διακαναλικό συστημικό σήριαλ σε νέα επεισόδια….
    Μείνετε συντονισμένοι!

  16. Ποιος γάμος; Έγινε γάμος στην Αμερική δεν μπορεί να γίνει δεύτερος γάμος. Απλά το κωλοβαράνε 4 μέρες για να γίνεται ντόρος και προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας. Τα έξοδα τα πληρώνει η αμερικάνικη πρεσβεία. Σε διατεταγμένη υπηρεσία είναι και οι δύο να μην σου πω ότι σε διατεταγμένη υπηρεσία είναι και ο σκύλος.

Comments are closed.