ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΤΗΣ BIONTECH ΟΥΓΚΟΥΡ ΣΑΧΙΝ – ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΣ: «ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ COVID 19 ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ»

    Κοινοποίηση:
    biontechugursahin1

    «Τρίβει» τα χέρια του ο Τούρκος ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της BioNTech Ουγκούρ Σαχίν με την έκβαση της πανδημίας, αφού όπως δήλωσε «δεν θα τελειώσουμε με τον Covid-19 ούτε σε 10 χρόνια».

    Την ώρα που η αύξηση των κρουσμάτων λόγω της εξάπλωσης της πιο μεταδοτικής παραλλαγής του ιού, Omicron δείχνει να υποχωρεί στην Ευρώπη, και ολοένα και περισσότερες χώρες αίρουν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, ο Ο.Σαχίν είπε ότι αυτό δεν θα είναι το τελευταίο κύμα.

    Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει να συνηθίσουμε στο γεγονός ότι θα ζούμε με τον ιό για τα επόμενα 10 χρόνια»,

    Οι νέες παραλλαγές ήταν και είναι αναπόφευκτες «επειδή ο ιός θα μεταλλαχθεί περαιτέρω», είπε, οδηγώντας ενδεχομένως σε νέες εξάρσεις κρουσμάτων.

    Όμως ο κόσμος «είχε εισέλθει σε μια φάση όπου οι κοινωνίες κατανοούν καλύτερα πώς να αντιμετωπίσουν τον ιό», είπε ο Σαχίν. «Πάντα μαθαίνουμε περισσότερα και προετοιμαζόμαστε καλύτερα», είπε ο επικεφαλής της BioNTech.

    Η γερμανική εταιρεία, η οποία έχει πουλήσει πολύ περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο δόσεις του εμβολίου της κατά του αρχικού στελέχους του κορωνοϊού, βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης ενός εμβολίου ειδικά για την Omicron.

    Τα πρώτα δοκιμαστικά δεδομένα για τα προσαρμοσμένα στην παραλλαγή εμβόλια αναμένονται τον Μάρτιο, είπε ο Σαχίν, προσθέτοντας επίσης στη γερμανική εφημερίδα Bild ότι οι πρώτες παραδόσεις θα πάνε πιο πίσω χρονικά, καθώς θα μπορούσαν να γίνουν τον Απρίλιο ή τον Μάιο, εάν χρειαστεί.

    Σύμφωνα με όσα είπε ο Σαχίν, για να αιτιολογήσει την καθυστέρηση, «ο ΕΜΑ έπρεπε να περιμένει περισσότερο από το προγραμματισμένο για τα δεδομένα που απαιτούνται για έγκριση».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. “Πρέπει νά τό παραδεχτούμε ότι εμείς στά επόμενα δέκα χρόνια θά ζούμε μέ τόν κορωνοιό”.
      “Τό φθινόπωρο έρχεται μεγάλο κύμα”
      Ο άπληστος σκυλομούρης έπεσε σέ χρυσή φλέβα στόν κορωνοιό.Μέχρι τό 2019 είχε ό τουρκομογγόλος μία παράγκα στήν γερμανική πόλη Μαίντς καί έκανε δοκιμές μέ φάρμακα κατά τού καρκίνου δίχως αποτελέσματα,αλλά εκατομμύρια χρέη.Διάβασε σέ ένα περιοδικό γιά τόν κορωνοιό στό κινέζικο Γουχάν καί αποφάσισε νά εξελίξει ένα εμβόλιο κατά τού ιού.Τό εξέλιξε όπως είπε μέ “τήν ταχύτητα τού φωτός”.Αρθρο στό περιοδικό Business Insider στίς 31.12.2020
      “Πώς εξέλιξε ό Ουγκούρ Σαχίν τό εμβόλιο κατά τού κορωνοιού μόνο σέ μία ημέρα”.
      Αυτός ό τυχοδιώκτης θέλει νά σώσει τήν ανθωπότητα
      Γιάννης Λάκων

    2. Ε ρε μπίζνα και κονόμα. Ας είν’ καλά τα κοπάδια.

    3. ΤΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ

    4. Μάλλον δεν καταλάβατε κάτι ή διαστρεβλώνετε επίτηδες τα λεγόμενα του επικεφαλή της Biontech. Δεν είπε ότι θα κρατήσει δέκα χρόνια η πανδημία, για συνύπαρξη με τον ιό μίλησε σε ενδημικό επίπεδο, όπως δηλαδή συμβαίνει και με τον ιό της γρίπης.

    5. Μην ξεκινήσει μόνο κανένας πόλεμος και δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς κωλότουρκε και τότε θα ξεχάσεις και κόβιντ και κόβιντ 2 και αιμοραγικούς πυρετούς και εμβόλια και ότι άλλο διαστροφικό ιό έχουν ανακαλύψει τα βρωμοκιτρινιάρικα αποβράσματα του Μάο-Μάο σας.

    6. Τι λεει το αποξηραμενο σκουλικι ; Ουστ σκατοφατσα !

    7. -ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 38ΧΡΟΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ!!! ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΦΑΪΖΕΡ-ΜΠΟΥΡΛΑ – ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥΣ
      -ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 61ΧΡΟΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΦΑΛΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ! ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ
      -ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 57ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ! ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ-19 – ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ;;;

      1. Ουγκ ουγκ ουγκ, ο κορονοϊός δεν προκαλεί θανάτους, ουγκ ουγκ ουγκ τα εμβόλια προκαλούν μόνο, ουγκ ουγκ ουγκ. Τα εμβόλια είναι πειραματικά ουγκ ουγκ ουγκ, αλλά το ρωσικό εμβόλιο είναι αγίασμα ουγκ ουγκ ουγκ!!!!

        1. Τόσο μπουκωμενος που είσαι μόνο για ουγκ είσαι ζακι..
          Φορα την μασκουλα σου κάνε τα εμβόλια σου και μην λες πολλά

        2. Σε ποια δοση εισαι ρε ουρακουτανγκε και βογγας συνεχεια; Με την 4η θα περπατας και στα τεσσερα….

    8. αν η φώτο είναι πρόσφατη, αυτή η σκατοφατσα μοιάζει με ουρακοταγκο, παρά με άνθρωπο sapiens.
      από ποτε οι βάρβαροι σκαμπαζουν από επιστήμη; έχει τουρκους επιστήμονες σε παν/μια Ευρώπης αμερ., ασιας(Ιράν, Ιαπωνία, κινα), όπως είναι οι Έλληνες;;;; έχει στην νασα;; σε ερευνητικά κέντρα;;;;;
      σε θέσεις μπόγια ΝΑΙ ΈΧΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΡΏΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΔΕΈΣΤΕΡΟ ΟΝ.

    9. Μιλάει ο αλήτης που δεν έχει εμβολιασθεί ο ίδιος με το 💩προϊόν του και από ‘πάνω τον βράβευσε και το κάθαρμα που έχουμε για πδ;;;

    10. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΞΩ ΡΕ ΨΩΛΟΜΟΥΡΗ ΑΡΚΟΥΔΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.
      ΑΝΤΕ ΚΑΡΓΙΟΛΟΠΟΥΣΤΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ “ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ”

      ΥΓ: Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ:
      ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΙ ΚΑΛΟ ΜΟΝΟΝ ΝΕΚΡΟ…………

    11. Ουστ Κολοτουρκε που κονομας σε βαρος εκατομμυριων νεκρων! Ριχτο στις αλλαξοκ@λιες με το αφεντικο σου τον Gates! Πρεπει να σου χρωσταμε κι ευγνωμοσυνη για τα mrna εμβολια του κ@λου? Αι σιχτιρ!
      Κονομα τωρα στη ψαθα θα ψωφησεις κι εσυ κι ο μπουρδας!

    Comments are closed.