ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ «ΣΩΡΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ: ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ Ή ΨΑΡΟΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ, ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ… ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, «ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ» ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ – ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΝ ΚΑΙΝΕ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!

    Κοινοποίηση:
    teaser19-9

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ του «Σώρρα της αριστεράς». Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. Καταγέλαστος Στέφανος Κασσελάκης ή Ψαροκασσελάκης παντρεμένος με άντρα που θέλουν να κάνουν και… παιδιά. Αμερικανοτσολιάς, βαλτός του Μπαϊντεν και της πρεσβείας, «εφοπλιστής» αγνώστου ταυτότητος, «ναυλωμένος» από το ίδρυμα Νιάρχος. Μαρτυρίες τον καίνε για σχέσεις συγγενών του με τους δοσίλογους της Κατοχής και τους μαυραγορίτες

    exofyllo19-9

    Διαβάστε ακόμα: Έστησε πάρτι ο Χαρδαλιάς στην Κυπαρισσία για να βγάλει Δήμαρχο την αδερφή της γυναίκας του

    Κικίλιας: Δημοσιογράφοι μαριονέτες μπροστά σε έναν υπουργό για μπουγέλα

    Οι φονιάδες του ΓΕΕΘΑ και ο επικίνδυνος Φλώρος

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. βγάλτε αφρούς , σπυράκια , σκούξετε , τσιρήξτε αλλά στο τέλος θα βαρεθείτε και θα αποδεχτείτε την διαφορετικότητα , αν όχι εσείς , τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας .

    2. Καλύτερα Κασσελακης παρά προδότες Ανθέλληνες τύπου Κασιδιάρη

    3. ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΒΑΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ;

    4. Τέτοιο ρεζίλι το φυσάνε οι αριστεροί και δεν κρυώνει.Και με τί μούτρα θα πει άντρας στην Ελλάδα ότι ψηφίζει κασελακι.Δεν θα μπορεί αριστερός νά πάει σέ καφέ,ταβέρνα, μπάρ γιατί θά τόν παίρνουν στο ψιλό πού λένε.

      1. Στο χωριο σου ισως , πω πω , εχετε θεματα μυαλου μερικοι…

    5. Απορια Τον γκομενο γιατι τον τραβολογαει παντου

    6. Ο Κασελακης είναι πολυτέλεια για τη χώρα που έβγαλε δυο φορές πρωθυπουργό τον Κουλη. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει με φορά για να ξανακυβερνήσει τη χώρα καλύτερα από κάθε άλλη φορά

    7. εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν ειναι γκει αλλα παιζει θεατρο. απλα ηθελε το συστημα εναν εμφανισιμο με φωτογενεια και γκει και δεχθηκε να παιξει το ρολο. κατι σαν τη σχεση του σακη ρουβα με την κινεζα πριν χρονια (δουλεια ψινακη). δε γινεται να τον παιρνει παντου τον “γκομενο”. μεχρι και και για να παραλαβει τις πιτσες ο ταιλερ εκει ντυμενος χτενισμενος

    8. Τους στείλανε στα δόντια του Ερντογάν και τους καθάρισε.Και το αστείο είναι πως ο δράκουλας Χρυσός της Ντόρας ο γιός για αποπροσανατολισμό τοποθέτησε διάφορα Ελληνικά μεταναστευτικά νούμερα που βρίσκονται εκτός Ελλάδος στην Αμερική στην Σουηδία στην Γερμανία στον Καναδά στην Ελβετία και αλλού να το παριστάνουν πατριώτες στο internet με εκπομπές με παράπονα με συμβουλές και πάει λέγοντας.Βρε κατσαπλιάδες βρε αποτυχημένοι βρε άθλιοι από άλλο κράτος παριστάνετε τους ήρωες και συμβουλάτορες σε ποιους σε αυτούς που κατοικούν στην Ελλάδα;Οποίος δεν είναι στην Ελλάδα και σας κάνει κήρυγμα τι να κάνετε και τι δεν θα κάνετε και σας λέει το πώς πρέπει να πράξετε δείξτε τον άμεσα το πούτσο σας να έρθει στα ίσια του.

    9. Εαν εμπιστευεστε διατοντες αστερες ατομα αμφιβολλου ηθικης για την διακυβερνηση της πατριδας μας τα συλληπητηρια μου Πεφτετε στην παγιδα που εχθροι της πατριδας μας σας εχουν στησει και εσεις βοηθατε στον αφανισμο της μπραβο σας …..πατριωτες

      1. Τοσο καιρο με τον Πατελη[που εχει και ολη τη ΛΟΑΤΚΙ παρεα]καλα ειναι;Ο Μητσοτακης που προσπαθει να “φορεσει”γαμο και την[αψυχολογητη και καταστρεπτικη τεκνοθεσια]ειναι ενταξει;Το να ανεχεστε μια Κυβερνηση προδοτων με ΓΕΕΘΑ σουργελο,λεγεστε πατριωτες;Βγηκατε μηπως στον δρομο για τους νεκρους των Τεμπων και για τους πνιγμενους;Για κατι κωλοταυτοτητες και αυτο με τελειως λαθος επιχειρηματα ωστε να χαρακτηριστητε γελοιοι ψεκασμενοι.Διατοντες αστερες!!!Ο Μητσοτακης δηλαδη που φυτεψανε οι ολιγαρχες,παρατυπα στην θεση του Μειμαρακη,τί ητανε;Επειδη εγλειψε ο πατερας του τον Καρατζα για να κοπροσκυλιαζει στη Τραπεζα;.Και να σας πώ;Εσεις τον φερατε τον Κασσελακη.Οταν υποστηριζετε βοθρολυμματα,τοτε τα απλα σκατα ειναι πιο ευοσμα.

    10. Πριν απο λιγο, διαβασα: Το “Beth” παραπεμπει σε περι’ουσιο!!!

      Υ.γ. Αυτο, μας ελειπε!

      1. Ναι αλλά είναι Mac(Beth)! Από διασταύρωση; Και πολύ περίεργη εμφάνιση έχει…

    11. Το έχω ξαναπεί, ένα λάθος έκανε ο Γιώργης που έβλεπε μόνο κόκκινους, έπρεπε όλους τους περίεργους, τους μαυραγορίτες, τους μιζαδορους, παραβατικους και όποιον δεν στήριζε την πατρίδα, δεν πίστευε στην κανονική οικογένεια, στην θρησκεία μας που είναι ζωντανή να τους εξαφανίσει μέχρι τρεις γενιές και όχι να μας τους αφήσει και να μας βασανίζουν και να καταστρέφουν την Ελλάδα. Κάθε καρυδιάς καρύδι φουλ ανωμαλία σε όλα και από πάνω με το έτσι θέλω να προσπαθούν όλοι να μας πείσουν ότι αυτή είναι η κανονικότητα.

      1. Τότε θα πρεπε να καθαρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα ρε φίλε

    12. Γαμημένες πουστάρες.
      Δεν έχει πάτο το βαρέλι ρε τελικά.

    13. Ο Σώρρας δεν έπρεπε να βγεί από την φυλακή διότι έβαλε κοπέλες και σταματούσαν τον κόσμο στον δρόμο και λέγανε ότι κάποιοι Έλληνες του εξωτερικού θέλουν να δημιουργήσουν πάρκα και νοσοκομεία και σχολεία και το ένα και το άλλο με δικά τους έξοδα και δεν τους επιτρέπουν και έτσι λέγανε υπογράψτε για διαμαρτυρία και ο κόσμος υπέγραφε.Η δραστηριότητα αυτή είναι απάτη κατά των πολιτών είναι φυσικά κλοπή προσωπικών δεδομένων και πολλά άλλα.Δεν έπρεπε να βγεί από την φυλακή αλλά στην Ελλάδα δεν δουλεύει τίποτα.Η Αμερική τώρα έστειλε την λουλού για να προωθήσει την ανωμαλία.

    14. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΕ..ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΙΣΘΕΝ Κ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΖΕΙ΄΄ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ ΄’ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΣΥΚΙΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ..Κ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.. BTW..ΔΕΝ EINAI ΚΡΗΤΗΚΗΣ ΚAΤΑΓΩΓΗΣ Ο KASSEL απλα κολλανε ενα ακη…για αλλαγη ονοματος

    15. ΑΓΑΠΗΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ
      ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ.
      ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΥ ΕΙΛΙΚΡΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΥΤΟ!!!.

      ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!
      ΠΗΔΑΓΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ@Λ@ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ! ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ!!!!
      ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΥΠΑ.
      ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Μ@ΥΝ? ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΑΣΤΡΩΣΑ.
      ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
      ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΥΠΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ.

      ΛΑΘΟΣ ΤΡΥΠΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
      ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ.!!!

      1. Γρήγορος είσαι,μιλάμε για αντίληψη,δεν σου βρώμαγε τόσα χρόνια;

    16. Οι κίναιδοι πάσχουν από βαρυτάτη ψυχοπάθεια, οι ψυχίατροι την διαγιγνώσκουν ως διαταραχή της προσωπικότητος.
      Στην Αγγλία την δεκαετία του ’50 η σεξουαλική διαστροφή ήταν ποινικό αδίκημα. Υπήρχαν τότε περισσότερα από χίλια άτομα στην φυλακή.
      Ναι, στην Αγγλία!

      1. Eνώ το να βλεπεις φαντασματα αγιων , παντοφλες και κάστανα να πετανε και αλλα τετοια τραγελαφικα δεν ειναι ψυχοπαθεια ε ? ειναι νορμάλ ? ασε ρε κολλημενε τη δεκαετια του 50 και διαβασε επιτελους τις επισημες επιστημονικες θεσεις επι του θεματος , εσυ δεν εισαι που ελεγες πως το θεμα αφορα το 1 % ?? 10 % ειναι οι δηλωμενοι , τριπλασιοι οι κρυφοι , πενταπλασιοι οι αμφι , ε ρε γλεντια ..

    17. Εξαιρετικα αφιερωμενο στη λου’γκρα!

      Βάλε το κόκκινο φουστάνι
      Εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά
      Έλα και μη μετράς την ώρα
      Οι γκει θελουν μπαρες κωλο και σαρμελιάααα! Ααααααα!

      Υ.γ. Τι σκεφθηκα! Θυμοσαστε το πρωτο νομοσχεδιο, που ψηφισε ο Μοατσο-Κουλης; Αφορουσε την ψηφο, των αποδημων “Ελληνων”! Και παραξενευτηκαμε, για την σπουδη του! Μηπως ειχε κατα νου τον Κασσελ, που ειδε φως και μπηκε; Τον εβαλαν στο Επικρατειας και κανεις, δεν ασχοληθηκε μαζι του! Προσωπικα, τωρα τον εμαθα! Μετα την υποψηφιοτητα του! Προφανως, μας τον κρατουσαν για δωρο kinder εκπληξη! Και ξαφνικα, εκτοξευτηκε ο … αλεξιπτωτιστης …

    18. Φιλτατε,επετρεψε μου να διαφωνησω.Ο λαός ειναι πληρως συννενοχος με αυτα που ψηφιζει τοσα χρονια τωρα αλλοιως δεν θα ειχαμε φτασει σ αυτο το σημειο τωρα.Δεν παρακολουθει απλώς οπως γραφεις…..

    19. Οι Αμερικανοί κυβερνούν την Ελλάδα σαν αποικία τους…και το τίμημα για τον λαό της χώρας είναι βαρύ…

      Πάντα έχουν ‘έτοιμους προθυμους’ για να μας κυβερνούν….με εκλογική βία και νοθεία…

    20. ουρανοκατεβατος? μα Δεν ειναι η πρωτη φορα. πριν λιγα χρονια ειχαμε καποιον αλλο που εκλεισε τις τραπεζες με βαση τις δικες του θεωριες περι του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. ΟΜΩΣ ο λαος υπο την ΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑ του, υποτροπιαζει ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

      1. Τώρα και στον χώρο σας η ψυχασθένεια ως ψυχεδέλεια…

    21. Καλα οσοι τον ψηφιζουν δεν καταλαβαινουν οτι ειναι ενα κακο παραδειγμα για την νεολαια Ε ρε κακομοιρη χαζολαε που καταντησες Καταφερανε με δουρειο ιππο οι εχθροι της Ελλαδας να σε διαλυσουν Μπραβο που τους εκανες το χατηρι ………

    22. Εδώ δεν έχει πέσει ο υπάρχων δικτάτορας της ΝΔ και ετοιμάζονται νέα επεισόδια με τον νεοφερμένο τύπο.Παίζουν το παιχνίδι μόνοι τους γιατί ο λαός στο σύνολο του απλά παρακολουθεί..

    Comments are closed.