ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΑΙΔΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΟΥΡΣΟΥΛΑ, ΖΕΛΕΝΣΚΙ, ΣΤΑΡΜΕΡ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΜΑΖΕΜΕΝΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΑΦΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΟΥ – ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, για τη στήριξη της Ουκρανίας συμμετείχε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Στην ίδια συνάντηση έλαβαν μέρος ηγέτες περισσότερων από 30 χωρών, ανάμεσά τους ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Κιρ Στάρμερ και ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

    Δείτε φωτογραφίες

    1

    2

    3

    5

    4

    6

    7

    8

    «Παραμένουμε δεσμευμένοι για να παρέχουμε στην Ουκρανία τους πόρους που χρειάζεται για να χτιστεί ισχυρότερη από ό,τι πριν. Δεν είστε μόνοι σας σε αυτή τη μάχη» είπε ο Τζο Μπάιντεν στον χαιρετισμό του.

    Για νέο σχέδιο Μάρσαλ έκανε λόγο ο κ. Ζελένσκι σημειώνοντας ότι «σήμερα βάζουμε τις βάσεις για ένα σχέδιο παρόμοιας αρχιτεκτονικής».

    Την διακήρυξη της συνάντησης υπέγραψαν οι ηγέτες περισσότερων από 30 χωρών, συμπεριλαμβανομένων των G7.

    Σε αυτή αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι βάσει του διεθνούς δικαίου ήταν ευθύνη της Ρωσίας να πληρώσει για τις ζημιές που προκάλεσε στην Ουκρανία.

    Σύμφωνα με το Reuters περισσότερες λεπτομέρειες για το σχέδιο στήριξης της Ουκρανίας αναμένεται να ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Όλα τα δαιμονισμένα εβραϊδια που θέλουν να αιματοκυλήσουν τον πλανήτη,ήταν εκεί

    2. Όλα τα σκατά επί του βόθρου είναι μαζεμένα εκεί, είναι τόσοι πολλοί προσκυνημένοι με αποτέλεσμα να μην ξέρεις σε ποιον να τα χώσεις πρώτα… Ότι δεν λύνεται κόβεται μετά τις εκλογές θα πάρει κεφάλια ο Πούτιν πόσο να κρατηθεί ακόμα κάνουν ότι θέλουν…

    3. καλα εκεινη την ωρα που ηταν ολοι μαζεμενοι για φωτω ,, ο πουτιν γιατι δεν εστειλε μια τσαρ μπομπα δωρω για αναμνηση

    4. Κουνια που σας κουναγε οσον αφορα την ανοικοδομηση της Ουκρανιας, μαλλον προσπαθειτε να προκαλεσετε πυρηνικο πολεμο για το great restart της λουγκρας Σβαμπ! Βοηθεια σας και καλες μελλοντικες….συνεδριασεις για το πλανητη νεοταξακηδες!

    5. Αυτά τα σκπδ θέλουν να αιματοκυλίσουν τον πλανήτη να προκαλέσουν τον Γ παγκόσμιο πόλεμο

    6. ολη η μασονια και wok αντζεντα επι σκηνης…στη δευτερη σειρα στη μεση διακρινεται και ο γιος του Τερυ Χρυσου, γνωστος και ως Mr. Bean

    7. Και πρώτος και καλύτερος ο Ζελε-κουμανταδόρος της Ουκρανίας που διευθύνει την ορχήστρα της κακιάς ώρας!!!!

      1. μπλε πασοκ = θάνατος

        ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ: ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

    8. Λιγα τα ψωμια του τακουνατου, στην φωτογραφια στεκεται απο πανω του σαν ορνιο ο γιος του σκατοψυχου γρουσουζη αποστατη.

    Leave a Response