ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ: ΦΕΡΝΟΥΝ 150.000 ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΥΨΗΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ Ε.Ε. ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ, ΧΩΡΑΦΙΑ, ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ… ΣΥΝΤΑΞΗ

    Κοινοποίηση:
    teaser-9-11-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    ΦΕΡΝΟΥΝ 150.000 ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ από την Παλαιστίνη. Ειλημμένη απόφαση. Μυστικό σχέδιο εποικισμού της Ελλάδος ΕΝΑΝΤΙ ΥΨΗΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ από την δολοφονική Ε.Ε που μπαίνει στην τσέπη της φαμίλιας Μητσοτάκη. Toυς δίνουν χωράφια, σπίτια, μηνιάτικο, περίθαλψη και στο τέλος θα πάρουν και σύνταξη . Γιατί δεν τους κρατάνε οι Εβραίοι που τους σκοτώνουν κάθε μέρα;

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Οι Έλληνες σήμερα πεινάνε και έχουν διαλυθεί από τους φόρους. Γιατί δεν τους παίρνουν οι πλούσιες αραβικές χώρες που και λεφτά έχουν και δεν πληρώνουν οι πολίτες τους φόρους; Τελικά η Ελλάδα, θεωρείται από όλους ,μια ρημαγμένη χωρίς οντότητα αποθήκη όλων των κατατρεγμένων και μη ανθρώπων της γης; Η κυβέρνησή μας έχει σκοπό να μας προστατεύσει ή ήθελε την ψήφο μας απλώς για να μας καταστρέψει;

    2. ΟΙ Μητσοτακηδες και Μπακογιανηδες Και ολιγαρχες θεωρουν την Ελλαδα τσιφλικη τους ,την οποια καινε πνιγουν ξεπουλανε για να δτεισουν ανεμογενητριες ,βιλες και να φερουν και τους λαθε και πασης φυλης και εθνους μετανασταστες Ουκρανους ,Παλαιστηνοιους και απο καθε φυλη και γλωσσα ενω οι ΑΕΡλληνες δολοφονουντε με τα εμβολια του κοβιτ 19 μ τις πλημυρες με τις πυρκαγιες οτι περισευει το οδηγουν σε αυτοκτονιες λογω οικονομικης εξαθλιωσης η στην εκτοπιση απο την Ελλαδα για να ζητησουν εργασια σε αλλες χωρες και ηπειρους.
      Αν παραμεινει ο Μητσοτακης μεχρι τελους της τετραετιας στην κηβερνηση δεν θα μεινει Ελληνας στην Ελλαδα εκτος απο τους ολιγαρχες και μεγαλοεπιχειρηματιες ολοι οι υπολοιποι θα πεθανουν η θα εκτοπιστουν.
      Αυτον ελεξανε αθτα θα παθουνε.

    3. Καλη διασκεδαση σας ευχομαι . Δεν θα εχουμε χωρα να επιστρεψουμε οπως το πατε. Οχι μονο μας διωξατε με το τροπο σας ( αξιοκρατια 0 και χωρις μπαρμπα στη κορωνη) μετα φαγαμε και το μπουλιγκ οτι αφηνουμε το παραδεισο για τριτες χωρες εκτος Ευρωπης φυσικα καταστρεφετε και τα υπολοιπα . Αντε καντε και εναν ωραιο εμφυλιο να τελειωνετε μπας και το παμε απο την αρχη.

    4. Ανάθεμά τον Κουλό και όλη την φαμίλιά του και κατάρα στους ψηφοφόρους κομματόσκυλά του κακό χρόνο σε όλους, σιχάθηκα τη ζωή μου με τόσα μεμέτια φανατικά, βρωμερά και σιχαμένα

    5. Εδώ 30 άτομα στις δομές δημιουργούν τεράστια προβλήματα. Σκέψου χιλιάδες τι θα κάνουν.. ιδέα δεν έχετε. ..τι θα γίνει..

    6. Η ιστορία με τον Περιστέρη έχει παραγίνει.
      Κρατικοδίαιτος εργολάβος, που παρακαλούσε μία δουλειά από την ΔΕΗ με την ΤΕΡΝΑ.
      Τώρα και ήδη από την δεκαετία του 2000, με την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή έστησε τα δύο εργοστάσια Ήρων 1+2 παρά την Θήβα παράγοντας ηλεκτρική ενέργεια με φυσικό αέριο, που αγόραζε από την τότε κρατική ΔΕΠΑ, διοχετεύοντας την παραγωγή μέσω των θυγατρικών της ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ κ ΔΕΔΔΗΕ.
      Του έχουν παραδόσει εθνικές οδούς για κερδοσκοπική εκμετάλλευση, τώρα του παραδίδουν και την εκμετάλλευση των απορρίμματα των Πελοποννησίων για να κερδοσκοπεί.
      Κούλη τα απορρίμματα είναι του ελληνικού λαού.

    7. Τον Ελληνικό λαό τον ρώτησαν που πεινάει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; για τις 150.000 χιλ. λαθραίους.

    Comments are closed.