ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ: ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

Δεν υπάρχει σήμερα εταιρία που διαθέτει και ανεμογεννήτριες και δεν έχει πληρώσει… για να κερδίσει την σιωπή…

Κορυφαίος έλληνας επιστήμονας αποκάλυψε ότι οι ανεμογεννήτριες αλλάζουν την συχνότητα των βροχοπτώσεων και τροποποιούν προς το χειρότερο το τοπικό περιβάλλον υγρασίας.
Ο ίδιος δήλωσε ότι όλα αυτά αποτελούν αποτελέσματα νέων ερευνών αφού οι ανεμογεννήτριες είναι μια σχετικά νέα τεχνολογία ανανεώσιμης πηγής ενέργειας και δεν είχαν διεξαχθεί μελέτες…
Δεν το ξέραμε το μάθαμε.
Ενίοτε πάντως όταν διεξάγονται μελέτες χορηγοί είναι οι εταιρίες ενέργειας… όποιος κατάλαβε… κατάλαβε…

Αυτό που επίσης μάθαμε είναι ότι ενώ η Ελλάδα κατακλύστηκε από ανεμογεννήτριες αυξάνοντας την ποικιλία και τις επιλογές του ενεργειακού μείγματος, εντούτοις το κόστος της ενέργειας έχει εκτιναχθεί.
Μάθαμε επίσης ότι οι πάροχοι ενέργειας χρησιμοποιούν το χρηματιστήριο ενέργειας για να διαμορφώνουν τις τιμές όταν σε άλλες χώρες το 70% της ενεργειακής παραγωγής είναι εκτός του Χρηματιστηρίου Ενέργειας.
Αυτό που ο μέσος πολίτης δεν γνωρίζει ότι οι ανεμογεννήτριες όπου στήνονται… προκαλούν πάρτι διαφθοράς.
Συμμετέχουν κυρίως οι δήμαρχοι που προφανώς χρηματίζονται για να πείσουν τις τοπικές κοινωνίες ότι οι ανεμογεννήτριες είναι πράσινη ανάπτυξη και άλλες τέτοιες ανοησίες.
Την ίδια ώρα οι εταιρίες που χρησιμοποιούν τις ανεμογεννήτριες για να κάμψουν τις τοπικές αντιδράσεις χρηματίζουν και πολίτες που ηγούνται τοπικών κινημάτων αντίδρασης.
Οι περιπτώσεις π.χ. στην Μάνη Λακωνίας είναι χαρακτηριστικές και γνωστές στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής από την Αρεόπολη έως τον Δρύαλο.
Με πρόσχημα την δήθεν πράσινη ανάπτυξη και άλλες τέτοιες ανοησίες κάποιοι έχουν στήσει ένα αισχρό πάρτι απάτης, διαφθοράς, χρηματισμού…
Δεν υπάρχει σήμερα εταιρία που διαθέτει και ανεμογεννήτριες και δεν έχει πληρώσει… για να κερδίσει την σιωπή…
Μα γιατί αφού όλα αυτά γίνονται για την προστασία της φύσης μας λένε… πρόκειται απλά για απάτη… είναι μια πλεκτάνη απατεώνων….Φθάνοντας στα καμέναΠράσινη ανάπτυξη σημαίνει ότι όπου υπάρχει καμένη γη….
Δεν μπορεί να φυτρώνουν κατοικίες και ανεμογεννήτριες.

Η περίπτωση της Εύβοιας έρχεται να αποδείξει ότι πάνω στα καμένα στήνονται οι ανεμογεννήτριες και η οργή των τοπικών κοινωνιών ξεχειλίζει.
Αλλά δεν είναι μόνο η Εύβοια…
Οι ανεμογεννήτριες αποτελούν κύκλωμα διαφθοράς, που χρησιμοποιούν το μανδύα της πράσινης ανάπτυξης για να ξεγελάσουν τους πολίτες… ενώ οι άλλοι αισχοκερδούν, οι πολίτες πληρώνουν πανάκριβα το ρεύμα.
Σε όλη την Ελλάδα… οι πολίτες πλέον έχουν κατανοήσει τι συμβαίνει με τις ανεμογεννήτριες
Κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν πολλά αλλά να θυμάστε οι περισσότερες εταιρίες ενέργειας είναι απλά πολύ βρώμικες.
Πολύ βρώμικες.
Η Πολιτεία… αντί να βάζει φρένο στην ασυδοσία, επιτρέπει την ασυδοσία με το αζημίωτο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μπρος στα επειχειρατικα συμφέροντα δεν τους ενδιαφέρει το περιβάλλον οι περιουσιες η ανθρώπινη ζωή….οι μιζεςπου παίρνουν τις όποιες πληρώνει ο μαλακας ο Έλληνας φορολογουμενος

  2. Πρώτον…τρωμε κουτοχορτο..Χωρις να ειμαι ειδικος..οι ανεμογεννητριες λειτουργουν αναποδα απο τον ανεμιστήρα. Οταν εχει αέρα λειτουργουν κοντρα και περιστρεφονται..δεν παραγουν ρευματα αερα που να στεγνώνουν τη γη. Για να μη λεμε πολλα..ο κορυφαίος επιστήμων..ειναι doctor alban! Χιλιες φορες ανεμογεννητριες παρα γεννητριες μαζουτ και γαιανθράκων!

  3. Δεν πρέπει να είσαι επιστήμονας να το καταλάβεις αυτό.Εως τώρα τι έγινε από τους γραμματισμενους το οποίο να μην είναι για την κονομα.Απο όλα τα σύγχρονα επιτεύγματα της επιστήμης ,όλα είναι για το κακό της ανθρωπότητας, τίποτα δεν είναι για την καλυτέρευση της ζωής για εμάς τους κοινούς θνητούς

  4. Η οικογένεια του αφορισμένου δεν είναι ελληνική. Ο τύπος είναι τουρκος και καταστρέφει την Ελλάδα από αγάπη στα πιστεύω του. Πέραν τούτου. Η αδερφή του Αλεξάνδρα έχει ιδρύσει μια εταιρεία την οποία ονομάζει συγκλίσεις και στόχο έχει μέσω “οικονομικών ευκολιών” να κάμψει τις όποιες αντιδράσεις τοπικών παραγόντων και κατοίκων στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών και φωτοβολταϊκών πάρκων. Στην ιδρυτική διακήρυξη λέει για Ελλάδα με μηδέν αποκλεισμό (αοριστολογία για να τσιμπήσει το πόπολο) μηδέν αποτύπωμα άνθρακα (λεφτά για τη φαμίλια) μηδέν φτώχεια (πάλι αόριστο εφόσον ήδη το ρεύμα έχει πάρει 300% ενώ ο αδερφός της μας λέει ότι είμαστε πρωτοπόροι στη χρήση ΑΠΕ). Η πλήρης ερημοποίηση της χώρας και η δημιουργία πάνω στα εδάφη της πάρκων ΑΠΕ θα οδηγήσει σύντομα σε μια Ελλάδα κρανίου τόπο χωρίς κατοίκους χωρίς πρωτογενή παραγωγή χωρίς ζωή. Όποιος θεωρεί ότι είναι τραβηγμένο, να πάει να δει ότι στα αιολικά πάρκα δεν πετάει ούτε μύγα και δε φυτρώνει ούτε αγκάθι. Ελπίζω να το δημοσιεύσετε γιατί τελευταία πάλι με κόβετε και γράφω αλήθειες και γνώση μαζεμένη.

  5. Εσεις εδω στο Μακελειο που τα βγαζετε ολα στην φορα, γιατι δεν μας λετε το ρευμα απο τις ανεμογεννητριες που παει;;; Στην ελλαδα που καπου καποια στιγμη διαβασα δεν παει.Να μας πειτε που παει ;;; Εκαψαν δαση,ζωα,πτηνα,περιουσιες και την ζωη μας ολη για να βαλουν τις ανεμογεννητριες ;;;;; Γιατι ;;; Για το ρευμα ;;; Πως γιαυτο ερχονται οι λογαριασμοι στα υψη ;;;; Να μας πειτε που δινουν το ρευμα.Αυτοι ολοι πρεπει να πανε φυλακη.Καιγεται ο τοπος απο την ζεστη γιατι δεν υπαρχει δασος,δεν υπαρχει πρασινο να δωσει δροσια και οξυγονο.Γιατι να τραβαμε ολο αυτο ;;;; Για να παιρνουν μιζες τα σαταν ;;; Δεν θελω αυτες τις ανεμογεννητριες.Θελω οσα καταστρεψαν και να πανε ολοι φυλακη.Η χειροτεροι ανθρωποι ,που περασαν ποτε επανω στην γη.Ευχομαι οσα μας εκαναν να ερθουν μεσα στα σπιτια τους.

  6. Πριν δύο χρόνια πήγα Πελοπόννησο.ολα τα βουνά γεμάτα με ανεμογεννήτριες
    Λυπήθηκα τόσο πολύ.ενα θέαμα που σ’αγριευει.το ρεύμα αντί να πέσει ακριβαινει.η κυβέρνηση μόνη υπεύθυνη της κατάστασης.φωτια κ τσεκούρι σε όλους τους κυβερνώντας.(Κολοκοτρώνης)

  7. Ζήτω ο εθνικός μας ευεργέτης Κούλης Υποκλοπάκης

  8. Πρίν ένα χρόνο με την παρέα μου βρεθήκαμε στην Ν.Εύβοια για κυνήγι ,συγκεκριμένα στην περιοχή κάβο ντόρο η κατάσταση ήταν απελπιστική,κρανίου τόπος το βουνό όχι, λές και έχει πέσει ατομική βόμβα σαν αυτή της Χιροσίμα, τα ρυάκια που ξέραμε τα έχουν διαλύσει με τις μπουλντόζες και τα διάφορα σκαπτικά μηχανήματα οι στάνες που υπήρχαν έχουν εξαφανιστεί τα μελίσσια το ίδιο και αυτά .Ανεβαίνοντας προς την κορυφή του βουνού όχι πέσαμε πάνω σε ένα σπαστήρα αδρανή υλικών και αυτά όλα σε υψόμετρα άνω των χιλίων μέτρων. Διανυκτερεύσαμε με σκηνή κοντά στο καταφύγιο καθ΄όλη την νύχτα ακούγαμε τούς έλικες να γυρίζουν καθώς και τα κόκκινα φώτα στις κορυφές των ανεμογεννητριών να αναβοσβήνουν στην κορυφή τους σε ύψος 100 μέτρων πάνω από το έδαφος τήν επομένη τα μαζέψαμε και φύγαμε κατεβαίνοντας στην Κάρυστο για φαγητό .Η περιοχή του κάβο ντόρου ήταν περιοχή νατούρα και φυλοξενούσε όλα τα αποδημητικά πτηνά ήταν ένας από τους καλύτερους μπεκατσότοπους στην Ελλάδα .Γιατί εσείς οι ντόπιοι κάτοικοι αφήσατε και σας κατέστρεψαν το ομορφότερο μέρος που είχατε;;; Ευχαριστώ την ιστοσελίδα για την φιλοξενία

  9. ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ

  10. ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΑ MIRV

Comments are closed.