ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΟΜΑΝΤΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ» ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: «ΦΟΛΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ» ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ – ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΟΦΤΕΡΗ ΛΕΠΙΔΑ Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ – ΞΕΒΡΑΚΩΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_03-05-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, την εφημερίδα των Ελλήνων πατριωτών:

    “Φόλα στον σκύλο των Ναζί”. Πανελλήνιο σύνθημα. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΚΟΥΛΗ- ΝΔ, μετά τον αποκλεισμό του Ηλία Κασιδιάρη από το δυσώδες κονκλάβιο του Αρείου Πάγου. Η υπαγορευμένη απόφαση, κοφτερή λεπίδα που γυρνάει πάνω τους .1. 5 εκατ. ψηφοφόροι, «κομάντο αυτοκτονίας», εκδικούνται με την ψήφο τους τη βρώμικη φαμίλια. Όταν αποκαλύπταμε για οικογενειακή Μαφία δολοφόνων και τρώγαμε τις σφαίρες, λίγοι μας πίστευαν. Τώρα;

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Τελικά, τι θα γινη; οι πατριώτες τι θα ψηφίσουν τώρα; θα βγη κάποιο νόημα;
      Τι αρλούμπες λέτε; όλοι σας, ο Ηλίας τι ειπε;;
      Στο μακελειό το εάν ανέβασε κοντά 30%,εαν ακοκλεισθουν οι Έλληνες….
      Πείτε τι γίνεται…

    2. Επειδή οι εποχές είναι πονηρές και τρολάκια υπάρχουν παντού, κάνουμε μόνο ότι ζητήσει ο αρχηγός και ο Στέφανος! Για αυτό αυτά τα μόνο σύριζα ή μόνο γιάνη να κοπούν. Ακούμε μόνο Στέφανο και Ηλία. Το σίγουρο είναι ένα: “Mizotaki g@miese”

      1. Μόνος σου δεν μπορείς να σκεφτείς τί θα ψηφίσεις; Μακριά από τα κόμματα που σε θέλουν νεκρό με τα μπόλια, και να στηρίξεις όποιο κόμμα μιλά για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των Ελλήνων και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της χώρας από ΕΕ, Ευρώ, ΝΑΤΟ;

        Τόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς για τον εαυτό σου που περιμένεις να σου πει ο Κασιδιάρης τί να ψηφίσεις; Αν σου πεί ψήφισε Τσίπρα θα το κάνεις; Τόσο ηλίθιοι;

    3. Σας παρακαλώ ψηφίστε με, αν πέσω θα με παρατήσει και η Μαρέβα και θα γυρνάω σαν μαλάκας στα Χανιά.

    4. Συριζα ΔΑΓΚΩΤΟ σε αυτές τις εκλογές… Εάν νομίζεις ο Κούλης ότι θα περάσει έτσι η αντισυνταγματική εκτροπή σε βάρος του κόμματος Έλληνες και άλλων τριών κομμάτων (πρωτοφανές στα χρονικά) πλανάται πλανην οικτράν!!!!

      1. Ξέχασες το 62% που πουλήσατε στο δημοψήφισμα και πήγατε και υπογράψετε το μνημόνιο με τα συνεταιράκια σας, τη νδ και πασόκ; Ρε που μιλάτε, ξεχνάμε που πουλήσατε την Μακεδονία; Να σας ψηφίσουν οι Έλληνες για να φέρετε και άλλους λαθρομετανάστες; Ου να μου χαθείτε προδοταριό που χωρίς ντροπή ζητάτε ψήφο από τους πατριώτες του Ηλία που φέρατε νόμο για να μας αποκλείσετε.

    5. Φόλα στους μπολσεβίκους διεθνιστές!
      Ζήτω ο κοινωνικός Εθνικισμός!

    6. Επειδή δεν έχετε καταλάβει τον νόμο που ψήφισαν ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Έτσι αν π.χ. ο Ηλίας ζητήσει να στηρίξουμε το ΕΑΝ ή οποιοδήποτε άλλο μικρό κόμμα, μπορεί να πάρει κάποιο καλό ποσοστό στις εκλογές, αλλά μετά θα πάνε οι μαφιόζοι της εγκληματικής οργάνωσης ΝουδουΠασοκ και θα ζητήσουν να κοπεί το κόμμα επειδή ο πραγματικός αρχηγός είναι ο Ηλίας και θα μοιραστούνε τις έδρες του. Η Νουδου πρέπει να τιμωρηθεί και να διωχθεί για τα εγκλήματα που έχει κάνει. Μόνον τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κόψουν, εκεί δεν τους παίρνει να πούνε ότι αρχηγός είναι ο Ηλίας. Μόνο αυτό θα πονέσει. Όλους τους άλλους θα τους λιώσουν από την πίεση, τις δωροδοκίες, τις εκτελέσεις και την τρομοκρατία.

      1. Και ο ερντογάν θα ψηφίσει τσιπροκούλη. Ότι πει ο Ηλίας λέμε. Και τουρκόφιλους και σκοπιανόφιλους προδότες δεν θα πει. Μην ταλαιπωρείστε γαλάζιοι συριζαίοι και κανονικοί συριζαίοι. Κυβερνήσατε και προδώσατε! Θα πάρετε αυτό που σας αξίζει μαζί με όλο το ανθελληνικό τόξο. Θα αναγκαστείτε να συνεργαστείτε νδ, πασόκ, σύριζα για τις Πρέσπες του Αιγαίου και ο Ηλίας στην αντιπολίτευση. Οι Ελληνες δεν ψηφίζουν ανθέλληνες. Μαυρίστε τους ανθέλληνες.

      2. Στο τόξο της μίζας και της ανωμαλίας και του ανθελληνισμού είστε και εσείς. Έχετε μαζέψει και τα μισά στελέχη του κλεφτοπασόκ εσείς που λέτε για πασόκ! Εδώ τα βρήκε ο Καρανίκας με τον Γεωργιάδη για την κάνναβη! Ξεχάσατε που τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς τους ψηφίσατε εσείς όπως και το Μνημόνιο και πουλήσατε την Μακεδονία. Ουστ ανώμαλοι και ανθέλληνες που πουλήσατε και την Μακεδονία και θέλετε και ψήφο. Θα το ξεκαθαρίσει ο Ηλίας ποιον θα ψηφίσουμε και θα το βουλώσετε ανθελληνικά τρολάκια.

    7. Όλοι εσείς οι υποψήφιοι που θέλετε τη ψήφο του Ελληνικού λαού γιατί ζητήσατε τη ευλογία από τις Στοές και τις Συναγωγές?

    8. Στεφανε επρεπε ΕΣΥ να ζητησεις τα ηνια του κομματος απο το Λιακουρα, θα σε ψηφιζαν ακομα και απαυδησμενοι πασοκοι, και πρωην νδ, και ενας σωρος εθνικοφρονες. Πανω απο 20% σιγουρα θα επιανες. Το σκατο στη σολα θα τους ειχε παει στο Μπασταρδολόι του Μητσοτακισμου

    9. Ο Αναστασιοs Κανελλοπουλοs εκανε προταση για συμπορευση με το κομμα ΕΑΝ προs τον Κωστα Αιβαλιωτη,ο οποιοs θα εχει την ευχερεια να επιλεξει σε ποια περιφερεια του Λεκανοπεδιου θα ηθελε να πολιτευθει(επελεγη η Β1-Βορειοs Τομεαs Αθηνων)!…
      Παραλληλα αποφασιστηκε οτι ο Κωσταs Αιβαλιωτηs θα ειναι ο υποψηφιοs του ΕΑΝ για την θεση του Αντιπροεδρου τηs Βουληs,η οποια θα προκυψει απο τιs εκλογεs τηs 21ηs Μαιου!!
      Ο κ.Αιβαλιωτηs ευχαριστησε τον Προεδρο του ΕΑΝ και ανεφερε οτι επιθυμια του ειναι να βοηθησει στιs εκλογεs αυτεs ωστε να μπει στην βουλη “μια γνησια πατριωτικη παραταξη”!!!

      ο αντιπροεδροs με ολα του τα αξεσουρρρρρρ….χαχαχαχαχαχαχαχα

    10. Ψήφο στο ΕΠΑΜ το μόνο τίμιο κόμμα και την περίοδο της “πανδημίας”, ενάντια στην απάτη και τις υποχρεωτικότητες, με επεξεργασμένες προτάσεις για το λαό και την πατρίδα.

      1. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μυαλά κουβαλάνε κάποιοι να λένε σε οπαδούς του Ηλία να ψηφίσουμε καζάκηδες, κωνσταντοπούλου και άλλους που θέλουν ανοιχτά σύνορα και δεν μιλάνε για τους Έλληνες όταν δίνονται σπίτια σε μετανάστες! Πείτε ρε έξω οι λαθρομετανάστες, ανάκληση παράνομων ελληνοποιήσεων και ακύρωση Πρεσπών. Αφού δεν το λέτε, μόνο Ηλία που το λέει!!!

        1. Τί σχέση έχει η Συμμαχία Ανατροπής (ΕΠΑΜ κλπ) με κομουνισμό και Αριστερά;
          Πραγματικά τί πίνεται οι Κασιδιαρικοί;

          Είδατε τον Καζάκη να μιλά για κομουνισμό; Για ελεύθερη αγορά, χωρίς ΚΑΡΤΕΛ και Εταιριοκρατία μιλάει.
          Ο οποιοσδήποτε που μπορεί από μόνος του μέχρι και σιδηροδρόμους θα μπορεί να φτιάξει άμα γουστάρει, χωρίς όμως ο φορολογούμενος – κράτος να του δώσει ούτε μία δραχμή. (το ανέφερε χαρακτηριστικά σε μία συνέντευξη πριν 2 μήνες). Είναι αυτό καπιταλισμός και μάλιστα Ρεπουμπλικανικός Καπιταλισμός. Που είδες κομουνισμό;
          Έξω οι λαθρό από την χώρα, δουλειά πρώτα στους Έλληνες λέει. Κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών. Κατάργηση όλων των μέτρων της ψευτοκλιματικής αλλαγής. Έξω από ΕΕ, Ευρώ και ΝΑΤΟ. Απόλυτη ανεξαρτησία της χώρας.

          Έχεις διαβάσει το πρόγραμμα του ΕΚΕ που στηρίζεις. Μνημονιακό ευρώδουλο είναι. Ούτε μία η για λέξη για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των Ελλήνων, ούτε μία λέξη για ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της χώρας από ΕΕ, Ευρώ, ΝΑΤΟ δεν αναφέρει. Ούτε μία λέξη για την Πανδημία και τα εγκλήματα που έγιναν. Γιατί δεν το έχεις διαβάσει μέχρι τώρα;

          Πράγματα που η Συμμαχία Ανατροπής (και κυρίως το ΕΠΑΜ του Καζάκη) τα έχει θέσει ως την θεμέλια.
          Και καλά θα κάνεις να μάθεις ότι όταν το 2018 το ΕΠΑΜ κατέθεσε την μήνυση για εσχάτη προδοσία του συνόλου που πολιτικού συστήματος σε μία πολή καλά δομημένη και τεκμηριωμένη μήνυση, η ΧΑ (Κασιδιάρης) αρνήθηκε να την προσυπογράψει. Όπως έκανε και το ΚΚΕ.

          Γιατί κανείς δεν θέλει να έρθει σε απόλυτη ρήξη με το καθεστώς εκτός του Καζάκη. Ούτε καν ο Κασιδιάρης.

    11. Εγώ το έλεγα και το ξανά έλεγα.Ο Κασιδιάρης έκανε μαλακία.Έπρεπε να δημιουργηθεί αναπληρωματικό πολιτικό κίνημα ώστε να είναι άμεσα σε ετοιμότητα.Αν παράδειγμα την στιγμή αυτή είxε κόμμα ο Χίος ή αν δεν ήθελε αυτός η BETTY κτλ θα έδινε εντολή ο Κασιδιάρης ψηφίστε τον Χίο.Ο Χίος διαθέτει τερατώδες όνομα με εκ.ακόλουθους και η συνεργασία με τον Κασιδιάρη έστω και με αυτό τον τρόπο θα ήταν τουλάxιστον 25%.Αλλά όποιος δεν διαθέτει μυαλό διαθέτει ποδαράκια λέγανε οι παλιοί.Που πήγε xωρίς έξυπνα στημένο αναπληρωματικό κίνημα.Το ΕΑΝ κορόιδα είναι πιόνι του Κούλη από την άλλη αν ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προβληματιστεί ο Κούλης διότι δεν βγαίνει αυτοδυναμία κανείς τους και θα κάνουν κυβέρνηση οι δύο τους.Η μαφία του Κούλη τα σκέφτηκε όλα με απόλυτη λεπτομέρεια.Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ψηφίσετε πολιτικά κινήματα μικρά όπως παράδειγμα οικολόγοι ή οτιδήποτε άλλο ώστε να μειωθούν απόλυτα τα ποσοστά των μεγάλων κομμάτων.Η ψήφο σας δεν θα πάει στον βρόντο δεν θα είναι αποxή ώστε να πάει στο πρώτο κίνημα δεν θα περιέxει πολιτικό περιεxόμενο αλλά τους κάνετε μανούρα.Ο Κασιδιάρης αν διαθέτει μυαλό αυτό πρέπει να κάνει.Να στείλει τους ψηφοφόρους σε οποιοδήποτε μικρό κίνημα θεωρεί ότι διαθέτει Πατριωτική τάση.Να συμφωνήσει με τον πρόεδρο ότι για να το κάνει αυτό θα κάνει από πίσω αυτός κουμάντο και μετά θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

      1. Ο Κασιδιάρης έκανε την μαλακία όταν προσέγγισε το ΕΚΕ ο Καζάκης, και τους είπε ελάτε στην Συμμαχία Ανατροπής αλλά χωρίς τον Κασιδιάρη για να μην κόψουν το κόμμα.

        Τόσο δύσκολο ήταν να περιμένει 12 μήνες φυλακή ακόμα μέχρι να κατέβει στην πολιτική ξανά;
        Ορίστε το αποτέλεσμα.

        Γιατί λέμε ορισμένοι ότι ο Κασιδιάρης μπορεί να είναι λαμόγιο; Μάζεψε ένα 12-15% που τώρα κοιτάνε για ψήφο σε Τσίπρα ή ΕΑΝ που είναι ο Καρατζαφέρης με άλλο όνομα. Κατευθείαν όλη η ψήφος που θα μπορούσε να γκρεμίσει το καθεστώς πάει στο καθεστώς (και η αποχή το καθεστώς βολεύει).

    12. Μακριά από το ΕΑΝ .. Κρύβεται από πίσω ο Καρατζαφέρης από πίσω .. Δούρειος ίππος του Κούλη..

    13. Χριστός Ανέστη Έλληνες

      Τα ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ???

    14. Απο δημοσκοπιση που εχει γινει,
      ο εθνικιστικος-πατριωτικος χωρος
      ειναι το 35% του Ελληνικου λαου…..
      Aυτον τον χωρο εδω και δεκαετιες τον αλωνει η Μασωνικη ΝΔ….
      Η ΝΔ παντα τις εκλογικες απωλειες της φροντιζε να τις καλυπτει
      με ψευτοπατριωτικα κομματα τυπου
      ΛΑΟΣ και Ελληνικη Λυση Βελοπουλου,
      τα οποια ειναι τα δεκανικια της, οπως εχει ηδη αποδειχτει…..
      αλλα εχει και αλλες ρεζερβες μολις αναλωθουν
      τα δεκανικια που εχει στην βουλη….
      Αυτην την στιγμη ρολο λαγου της ΝΔ
      εχουν οι Εμφιετζογλου-Μπογδανος
      και οι Τζημερος-Φ.Κρανιδιωτης…….
      Προσπαθει η ΝΔ να εγκλωβισει αφελεις πατριωτες σαυτα τα κομματα,
      για να μην πανε σε ενα γνησιο ανυποτακτο
      εθνικιστικο-πατριωτικο κομμα……
      η ΝΔ στηνει αναχωματα ,για να μην υπαρξει ενα Πατριωτικο κομμα ,
      που θα ανακοψει το ξεπουλημα της Ελλαδος απο την ιδια ….
      ΟΛΟΙ οι λαγοι της κυβερνησης χρησιμοποιουν πατριωτικο λογο,
      για να ξεγελασουν τους πατριωτες…..
      καποιοι το παιζουν και αντικομμουνιστες….
      με τον αντικομμουνισμο δεν γινεσαι εθνικιστης ….
      αντικομμουνιστης ειναι και ο φιλελευθερος Τζημερος,
      το δεκανικι του καπιταλισμου……
      ο μεγαλυτερος κινδυνος αυτην την στιγμη ειναι
      η αντικατασταση του Ελληνικου λαου απο λαθρομουσουλμανους……..

      το εγχειρημα Κασιδιαρη , με το νεο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ ,
      ειναι η τελευταια ελπιδα πριν τον αφανισμο…..
      αν δεν επιτυχει , ο τελευταιος να κλεισει την πορτα…….
      το Ισλαμ ειναι ηδη ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

    15. Αυτο που βιωνουμε τωρα ειναι ναζισμος…
      Eνα κομμα μειοψηφιας,
      να προσπαθει να αποκλεισει ενα αλλο κομμα ,
      να κατεβει στις εκλογες…..
      δεν ξαναγινε Παγκοσμιως

      Αυτοι που βριζουν σημερα τον ναζισμο και το παιζουν δημοκρατες,
      Κουληδες- Τσιπρες- Ανδρουλακηδες, Κουτσουμπες κλπ…
      αυτοι εφαρμωζουν την πολιτικη του Σταλινο-Ναζισμου……….
      Μαλιστα αυτος που το παιζει Πρωθυπουργος ,
      ειναι γυιος συνεργατη των Γερμανων στην κατοχη 1941-1944…
      Τα ΜΜΕ με την πλυση εγκεφαλου που κανουν,στους τηλεθεατες,
      εχουν ξεπερασει τον Γκαιμπελς,
      ο οποιος ωχρια μπροστα στην προπαγανδα των σημερινων καναλιων..
      “Ναζισμο” βριζουμε αλλα ναζισμο ζουμε….
      Εχουν κατακλεψει την χωρα και ειναι ατιμωρητοι….
      Κανουν νομους για τον εαυτο τους…….
      Θα τα χασουμε ολα ,
      Πατριδα -θρησκεια – ηθη και εθιμα-Ελληνικο Πολιτισμο,
      αλλα με καμαρι και περηφανεια θα λενε οι ηλιθιοι, οτι
      δεν “ψηφισαμε Κασιδιαρηδες”
      οταν αυτοι προσπαθησαν να μας σωσουν απο τον πραγματικο ναζισμο

    16. Ο ορισμος του Ναζισμου ειναι:
      ενα κομμα μειοψηφιας (ΝΔ),
      που οι Υπουργοι του εχουν καταληστεψει
      τα Δημοσια Ταμεια
      ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ,(Eθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ) ,
      ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ
      ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟ 2020……
      Ολη η λυσα της διεφθαρμενης ΝΔ
      ξεκινησε βλεποντας τα ποσοστα των ΕΛΛΗΝΩΝ ,
      σε διψηφιο νουμερο…..

    17. ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΥΠΌΔΕΙΞΗ Ο ΛΙΑΚΟΣ!!!!

    18. Ο/Η ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΜΙΖΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λέει:

      ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

      ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΣΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ !!!!!!!!!!!!!!
      ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    19. Και δεν θα πει κανέναν από τον αντι-συνταγματικό προδοτικό βόθρο και ειδικά τον ανθελληνικό σύριζα των πρεσπών, των μνημονίων, των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που ψήφισε και των ανοιχτών συνόρων. Πρέπει να μαυριστούν όλοι στο ανθελληνικό τόξο γιατί θα αναγκαστούν να συνεργαστούν για το ξεπούλημα του Αιγαίου! Αν βγει ο συριζα, θα ψηφίσει τις Πρέσπες του Αιγαίου κάνοντας πάλι την βρώμικη δουλειά για τη νδούλα και οι προδότες της Νδούλας των παιδοβιαστών, θα πουν ότι τις ψήφισαν οι ανθέλληνες του σύριζα. Να πάρουν 10% νδούλα και σύριζα για να συγκυβερνήσουν και να ξεφτιλιστούν και να ψηφίσουν παρέα τις Πρέσπες του Αιγαίου, ο Βορίδης και ο πλεύρης με την ρεπούση και τον Φίλη! Μόνο με μικρά ποσοστά θα ξεφτιλιστούν και θα συγκυβερνήσουν παρέα για γίνουν αντιπολίτευση οι Έλληνες. Ηλία πες μας ποιο πατριωτικό κόμμα να ψηφίσουμε, δεν γίνεται να μην μας πεις!

    20. Όλοι συριζα για να πέσει η χούντα του μιζοκούλη

      1. Έτσι ακριβώς, ψήφο με την οργή του μυαλού αφού δεν μας επιτρέπουν κατά συνείδηση και από καρδιάς.

        1. Κεφαλλονίτη της Κουμουνδούρου, πως γίνεται να είσαι πατριώτης και να θες ακύρωση των Πρεσπών και να θέλεις τον Τσιπροζάεφ που τις ψήφισε; Πως γίνεται να θέλεις ανάκληση παράνομων ελληνοποιήσεων που λέει ο Ηλίας και να θες τον λαθρολάγνο Τσίπρα που άνοιξε τα σύνορα κσι θα φέρει και εκατομμύρια ακόμα λαθρομετανάστες, άμα βγει; Τράβα να πιεις κανένα καφέ στον σύριζα στην Κουμουνδούρου, με τη ρεπούση να μιλήσετε για τον συνωστισμό στη Σμύρνη! Μαύρο ρε και σε εσάς, να μην βγαίνουν τα κουκιά, για να συνεργαστείτε με τον κούλη για τις Πρέσπες του Αιγαίου και να γίνουν αντιπολίτευση ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για να σας πολεμήσουμε.

          1. Επειδή όλοι εκ του ασφαλούς ξέρετε να μιλάτε. Και στις χώρες που σήμερα βρέθηκαν πατριωτικές κυβερνήσεις κάνουν όντως σημαντικά και προς όφελος του λαού πράγματα. Ψηφίζουν και εφαρμόζουν πολιτικές για την καθημερινότητα που είναι ότι καλύτερο για το λαό. Όμως όλοι λειτουργούν σε κάποια πλαίσια γιατί το κράτος έχει συνέχεια. Όταν μάλιστα έχεις μια χώρα καταχρεωμενη δηλαδή ελεγχόμενη νομίζουν κάποιοι ότι θα έρθει ο μεσσίας και θα πει λύνω το κυπριακό αύριο Τούρκοι μαζέψτε τα. Αιγαίο και Ιόνιο έχει πετρέλαιο ωραία θα αρχίσω και θα γίνω Σαουδική Αραβία. Σκόπια σκίζω συμφωνίες και θα γίνει ότι θέλω εγώ ο μεσσίας. Και οι δυνάμεις από τις οποίες εξαρτιομαστε θα του πουν μπράβο κάνε ότι θέλεις εσύ ο μεσσίας.
            Μετά ξυπνάτε όλοι εσείς απ’το όνειρο σας και βλέπετε την αλήθεια κατάματα. Με ένα κουμπί μπορούν να σου ρυθμίσουν την ζωή αν κάνεις ότι θες ειδικά πράγματα ενάντια στα συμφέροντα τους. Αλλαγές ναι, υπερβολές δεν.

      2. αμα ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι ειναι μαζι και σας σπρωχνει εκει ο Κουλης, οι πρεσπες του αιγαιου ειναι σιγουρες. Ξυπνατε ρεεεε. Ολοι μαζι κυβερνανε που τσιμπατε.

      3. Κλάους από κουμουνδουρου ειπαμε;
        Τι λες ρε ανθελληνα προδοτη της Μακεδονίας λαθρολαγνε υποτακτικε παλιοκουμμουνι.

      4. Ναι τρολάκι του Σύριζα, μη φας έχουμε γλαρόσουπα..

      5. Εσύ δεν είσαι που γράφεις κάθε μέρα τι ψηφίσατε ρε;Δεν μας είπες τόσο καιρό ότι είσαι συριζαιος.Ωραια ψήφο ρίχνεις εσυ.

    21. Μακριά από ΕΑΝ πατριώτες
      Έτοιμο τον εχει ο Κουλης

    Comments are closed.