ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΠΥΡΑΚΗ, ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΠΟΛΥ ΒΑΘΥΤΕΡΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ RADIO MAK ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    ΔΙΑΓΡΑΦΗ

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε πει χθες από τις Βρυξέλλες, ότι σήμερα (16/12) μόλις ενημερωνόταν αναλυτικά για την υπόθεση, θα έπαιρνε τις αποφάσεις του για το μέλλον της Μαρίας Σπυράκη, της ευρωβουλευτού που βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας για κακοδιαχείριση. Έτσι σε πρώτη φάση, αποφάσισε να αναστείλει την κομματική της ιδιότητα.

    «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της Ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση υπόθεσης για την οποία ελέγχεται.

    Όσο διαρκεί η ανωτέρω απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά στη δήλωση του, ο πρωθυπουργός.

    Οι ραγδαίες εξελίξεις που έλαβαν χώρα στη Νέα Δημοκρατία, ουσιαστικά είχαν πυροδοτηθεί από χθες Πέμπτη μετά τη βραδινή δήλωση του πρωθυπουργού. Αντίστοιχα και οι πρωινές τοποθετήσεις της Ελληνίδας ευρωβουλευτού, που ανακοίνωνε την πρόθεση της να αναστείλει την κομματική της ιδιότητα, ουσιαστικά προοιώνιζαν τις τελευταίες αυτές εξελίξεις.

    Μην χάσετε σήμερα το μεσημέρι τους ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ στο Radio Mak με τον Στέφανο Χίο. Όσα δεν λένε οι άλλοι…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Μόλις υποχωρήσει η πλημμύρα της λάσπης που μας έχει πνίξει και ανοίξουν λιγάκι τα μάτια μας στου ήλιου το φως, θα δούμε ότι μόνο ο αμίλητος βράχος Κώστας Καραμανλής θα είναι και πάλι εκεί !

    2. Αυτή και η Μις Καιλη είναι Οι διεφθαρμένες «αρχιτσιρλίντερς», «βασίλισσες των κρυπτονομισμάτων»

    3. Οι δημόσιοι κοπρίτες είναι τα ίδια λαμόγια όπου και να δουλεύουν (λέμε τώρα..).

    4. Στο Περού που επικρατεί η ίδια κατάσταση με την Ελλάδα δηλαδή πολιτικοί να κλέβουν να αρπάζουν και να ξεπλένουν μαύρο χρήμα και δικαστές εισαγγελείς να τους κάνουν πλάτες και να τους βγάζουν λάδι, κόσμος έχει βγει στους δρόμους και πολιορκεί τα σπίτια των πολιτικών δημόσιες υπηρεσίες και κρατικά κτίρια!!! Έβγαλε και ανακοίνωση το υπουργείο του αζερμπαϊτζάν (βλ. Υπουργείο Δενδια, πολλά τα λεφτά!!) στην Ελλάδα για τους Έλληνες που ζούμε εκεί. Εάν ξυπνήσει ο κόσμος αλήτες και ξυπνήσει ρε λαμογια ότι του φάγατε τα λεφτά και κλείσατε όλες τις κερδοφόρες ελληνικές εταιρείες επειδή χρηματιστηκατε από ξένες πολυεθνικές και τραπεζίτες, το Περού θα φαίνεται παιδική χαρά. Έχει πολύ δύναμη ο Έλληνας λαμογια, μην τον υποτιμάτε. Έχετε κάνει την Ελλάδα διεθνώς ρεζίλι κλέφτες απαταιωνες μαφιόζοι πολιτικοί.

      1. Έχεις το δίκιο όλου του κόσμου φίλε!
        Θα έλεγα μάλιστα, ότι αφού το μαχαίρι έχει βρεί τον Έλληνα στο κόκκαλο και δεν δείχνει να χαμπαριάζει, θα πρέπει να έχει πολύ μεγαλύτερη δύναμη απ’ όση νομίζαμε μέχρι τώρα.

    5. Ρε μ@υνακια δικαστές, δημευσατε την περιουσία ενός ανθρώπου που είχε αφιερώσει την ζωή του επί 25 χρόνια να βοηθάει μικρά απορα παιδάκια και έβγαλε εκατοντάδες ανθρώπους έξω στην ζωή να ζουν με αξιοπρέπεια. Και πληρώθηκατε ρε μ@υναρες για να δώσετε περιουσία και δομές στον Μητσοτάκη και στην Μαρτίνου που έχει κατηγορηθεί για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, υπόθεση που βάλατε στο αρχείο μ@υναρες εσείς οι ίδιοι. Πληρώνεστε, τα παίρνετε χοντρά από τους πολιτικούς. Διαπλεκόμενοι μαφιόζοι, ξεφτιλισμενες π@ρνες που σας φαίνονται όλα εντάξει με τις τεράστιες περιουσίες των πολιτικών, που είναι λεφτά από το αίμα και τον ιδρώτα των Ελλήνων εργαζομένων, αλήτες ανάθεμα σας. Λαμογια μαφιόζοι δικαστές. Που τα βρήκε ο Μητσοτάκης ο Σημίτης ο Βενιζέλος τόσα λεφτά και τέτοια περιουσία ρε δικαστές μ@υνιαααααααα, πείτε μας Που τα βρήκαν ρεεεεε. Αλήτες μαφιόζοι δικαστές.

      1. Ο άνθρωπος είναι ο παπάς; Καλό τρολακι είσαι κι εσύ

    6. Επειδή έρχονται εκλογές γι αυτό κάνουν τις δήθεν διαγραφές!!!!

    7. Ποιοι βρίσκονται σε γραφεία ευρωβουλευτων και φτιάχνουν βιογραφικά χωρίς αρμοδιότητες κάνοντας πληρωμένες διακοπές άραγε ;

      1. συνηθως βαζουν συγγενεις τους σε αυτες τις θεσεις

    8. Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο Βέλγιο, οι γονείς μετανάστες. Πήγα σχολείο εκεί.
      Έχω την πληροφορία, πως οι αρχές τού Βελγίου σε αγαστη συνεργασία με τής Γαλλίας, αδέλφια είναι, έχουν βρει Λαυράκια. Και η εντολή είναι όλα στην φόρα… Να περιμένουμε εξελίξεις

      1. Η λογική του παραλόγου. “Αφού έχει γεννηθεί η κυρά Νίκη στο Βέλγιο, τα ξέρει όλα”. Εκεί γεννήθηκες αλλά την ελληνική ξερολιά τι έχεις στο DNA σου και την κουβαλάς μαζί σου.

        1. Σας καίει η αλήθεια τρολακια των πολιτικαντηδων εεεε;; ;;Από τους φόρους των Ελλήνων του εξωτερικού, τις πάμπολλες δωρεές τους που τις τρώτε λαμογια και το συνάλαγμα που σας αφήνουν κάθε καλοκαίρι το οποίο είναι επίσης πλουσιοπαρουχο ζείτε πολλά κοπρόσκυλα σαν και σένα και τους όμοιους σου.

      2. Ο λογος που το εγραψες το σχολιο ειναι για να μας πεις οτι εχουν βρει λαυρακια ή οτι γεννηθηκες στο Βελγιο;μαλλον το δευτερο.θα μπορουσες απλα να μας πεις οτι εχεις πληροφορηση πως οι αρχες εχουν βρει λαυρακι.το οτι γεννηθηκες στο βελγιο ειναι αχρηστη και ασημαντη πληροφορια,δεν μας ενδιαφερει,ουτε προσθετει εγκυροτητα το οτι γεννηθηκες εκει.απλα ειναι η επιδειξιομανια του ελληνα και η φαντασιοπληξια οτι καποιος ειναι ο καθενας.εγω γεννηθηκα σε χωριο,πειραζει;;;;;;;;;;

    9. Γεμάτη ποντικούς η μητσοτακική πολυκατοικία, θα φάνε και εμάς.

    10. Στέφανε, σε καταφύγιο ο υπουργός δικαιοσύνης στο Βέλγιο!! Λες να έστειλε ο κουλης τίποτα πληρωμένους δολοφόνους όπως έστειλε και σε εσένα? Αλήθεια, με ποιο σκεπτικό ο αρμόδιος εισαγγελέας έβαλε στο αρχείο την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας σου και γιατί σταμάτησαν οι έρευνες? Πήρε εντολές από τον Μητσοτακη ή του δώσανε τίποτα βαλίτσες με λεφτά όπως γίνεται συνήθως στην Ελλάδα στις συμφωνίες μεταξύ δικαστών και πολιτικών? Πάντως βρε παιδί μου να φωνάζει όλη η κοινωνία πως δεν συνάδει και δεν δικαιολογείται με τίποτα τόσο μεγάλη περιουσία και τόσα πολλά λεφτά στις τσέπες υπουργών και βουλευτών αλλά ποτέ να μην διατάσσει έρευνα η εισαγγελια, τι διαπλοκή υπάρχει ρε αδερφέ, τι γίνεται στην Ελλάδα?

    11. Αυτό το κ@λοπανο τα έπιανε από τους Γερμανούς και παρουσίαζε ψεύτικα στοιχεία με σκοπό να μπει ο λαός στα μνημόνια με τά σημερινά τραγικά αποτελέσματα για τον λαό και την πατρίδα. Εκτός από λαμογιο είναι και εθνική μειοδοτης. Έχει τεράστια περιουσία αλλά την καλύπτει η δικαστική μαφία που λυμαίνεται τον τόπο μας και είναι διαπλεκόμενη με τους κλέφτες πολιτικούς.

    12. Ν,Δ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    13. αχ βρε κουλη δεν τους εμαθες με μαεστρια την τεχνη της κλεψιας

    14. δεν είχαν βρακί να βάλουν, μπήκαν στην πολιτική και έγιναν πλούσιοι/πλούσιες, χωρίς να προσφέρουν τίποτα στην κοινωνία

    15. αυτοί έχουν βολέψει μέχρι και τα δισέγγονα τους με όλη αυτήν την περιουσία

    16. Η ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

    17. ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ”ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ” ΟΙ ”ΟΥΡΣΟΥΛΙΝΕΣ”

    18. Στέφανε γ@μησε τους σήμερα, στην Ευρώπη μιλάνε για την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση που έχουν δημιουργήσει οι πολιτικοί στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιος δουλειά στην Ελλάδα εάν δεν τα ρίξει μαύρα σε πολιτικό, οι δικαστές φυσικά τα βλέπουν όλα φυσιολογικά να κυλούν χωρίς διαφθορά ξέπλυμα και μίζα. Όλοι στο κόλπο είναι, μαζί τα έφαγαν τα λεφτά μας, τα παίρνουν από παντού. Δεν δικαιολογείται με τίποτα η τεράστια περιουσία των πολιτικών και όμως οι δικαστές αρνούνται να κάνουν έρευνες.

    19. Ο/Η ΟΡΝΙΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΧΙΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ λέει:

      πάλι οι ξένοι θα μας βγάλουν το φίδι από την τρύπα….έρχεται μπουζού και για σένα μητσοτακούλααα….εδώ η ελληνική δικαιοσύνη κοιμάται…

    20. Εάν οι ευρωπαϊκές αρμόδιες αρχές ψάξουν σχετικά με πακέτα που φέρεται να πήρε ο Μητσοτάκης από τον Μπουρλα της φαιζερ και της μικροσοφτ θα βγάλουν οχι λαβράκι, αλλά ολόκληρη ιχθυοκαλλιεργεια από λαβράκια!!!

    Comments are closed.