ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΠΑΛΙ, ΡΕ ΡΑΓΙΑ; ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΛΗ- “ΛΥΚΟΥ” ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ “ΒΙΔΑ” ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ

    Κοινοποίηση:
    FVTO ΕΞΩΦΥΛΛΟ

    Στις 2:30 μμ ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

    Σχεδόν μία ώρα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην προεδρική κατοικία στην Κωνσταντινούπολη, εξέδωσε ανακοίνωση η Διεύθυνση Επικοινωνιών της τουρκικής προεδρίας, ενώ αναμένεται αυτή της ελληνικής πλευράς.

    fvto2

    Όπως αναφέρει, κατά τη συνάντηση, οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις τρέχουσες γεωπολιτικές εξελίξεις με τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία, εκφράζοντας τους προβληματισμούς τους.

    Επιπλέον, επικεντρώθηκαν στα αμοιβαία οφέλη από τη ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

    Παρά τις διαφωνίες μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, στη συνάντηση συμφωνήθηκε να παραμείνουν ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας και να βελτιωθούν οι διμερείς σχέσεις.

    Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στα βήματα που έχει κάνει η Τουρκία με στόχο να γυρίσει νέα σελίδα στις διμερείς σχέσεις.

    mitsotakis-erntogan

    Δήλωσε, επίσης, ότι διατηρεί την πεποίθησή του ότι θα σημειωθεί πρόοδος σε ζητήματα όπως «τα προβλήματα του Αιγαίου, οι μειονότητες, η καταπολέμηση της τρομοκρατίας και η λαθρομετανάστευση και να προχωρήσουν οι σχέσεις σε υψηλότερο επίπεδο».

    Καταγραφή2

    Δηλώνοντας ότι τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν με ειλικρινή διάλογο, ο πρόεδρος Ερντογάν είπε ότι ως δύο γειτονικές χώρες πρέπει πάντα να συνομιλούν, όχι μόνο σε περιόδους κρίσης.

    koulis-ertogan

    Καταγραφή3

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. Τι εισαι τελικα ρε κοπρε ? Γερμανοδουλος ‘η Τουρκοδουλος ? Αγγλοδουλος ‘η Γαλλοδουλος ? Αμερικανοδουλος ‘η Εβραιοδουλος ? Ιταλοδουλος ‘η Ουκρανοδουλος ? Μπουρλοδουλος ‘η μπουρδελοδουλος ? Ουτε και εσυ δε ξερεις τι μαρκα κοπρος εισαι ? Ε ρε βλημα ξερεις ? Ολονων το ”πουτ@ν@κι” εισαι Μιζοτακη..οταν ολοι αυτοι εχουν σηκωμαρες..εσυ τρεχεις να κανεις τη ”βιζιτα” σου..για να σου βγει κι η ”μιζα” σου !!! Welcome to Greece να γ@μησουμε και εμεις..Μητσοτακη !!!

    2. Ο Κούλης είναι απόλυτα δουλοπρεπής προς το εξωτερικό, ιδίως προς Γερμανούς και Αμερικάνους. Ο ίδιος ανθρωπος μέσα στην Ελλάδα πουλάει νταηλίκι βγάζοντας όλη την κακία και τα απωθημένα του. Έδιωξε από τη δουλειά τους 7.000 απολύτως απαραίτητους υγειονομικούς, οδηγώντας το σύστημα στα πρόθυρα της κατάρευσης και προκαλώντας χιλιάδες θανάτους ανυπεράσπιστων πολιτών. Δημιούργησε διχασμό μεταξύ των Ελλήνων τη στιγμή που ο Τούρκος κάνει κόσκινο το Αιγαίο και απειλεί ευθέως πλέον τα νησιά μας και, άρα, χρειαζόμαστε όσο ποτέ εθνική ενότητα, και εξαπολύει σειρά ναζιστικών μέτρων όπως οι αποκλεισμοί, οι εκβιασμοί και η αρπαγή 100€ από γερόντους που δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι ή το ψωμί για να φάνε.
      Ελεεινός, άχρηστος, κατάπτυστος. Ο χειρότερος πρωθυπουργός ever.

    3. Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ??ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥ?……………………………………………

    4. ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΛΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑΙ ΠΩΣ ΚΟΡΔΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΚΟΥΛΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…..ΜΙΛΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΗ ΑΙΣΧΗΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗΣ…….ΑΥΤΟ Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΑΙΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΣΤΟΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΝΗΣΙΑ ΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΜΑΧΗΤΙ ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΔΗ ΑΡΧΙΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΗΚΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΣΣΕΑ………………………………………….

    5. Εδώ ο παλαβός αντί να μιλάει την Ελληνική γλώσσα και να μεταφράζεται στα τουρκικά μιλούσε την αγγλική γλώσσα, μα πόσο ραγιας είναι. Ένας παντελονατος εισαγγελέας δεν υπάρχει, μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα να τον συλλάβει.Βρε βλαμμένο Ελληνική γλώσσα μιλάνε όχι την αγγλική.

    6. Μπορεί να πήγε σε μυστική αποστολή γκαντεμιάσματος! Μετά την άφιξη του αναμένονται οι 7 πληγές του Φαραώ για τους Τούρκους!

    7. ΣΤΕΦΑΝΕ ΟΧΙ ΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕΣ… ΓΡΑΨΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ “ΤΙ ΧΑΡΙΣΕΣ” ??? ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΠΑΛΙΟΜΠ@ΣΤ@ΡΔΟΣ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ…………

    8. Θα μας ενημέρωσει αυτό το αρχιδι τι είπε ή είναι για πάρτυ του???

    9. Μέσα στη γη σαν ο βοριάς φυσήξει από την Θράκη μέσα από της υποτροφες ημέρες,,, κλπ ,αυτό μπόρεσα να βρω μόνο για το μουγκρητό στη γη το ψάχνω στην αρχαία βιβλιογραφία

    10. ΚΟΥΛΗΣ: Έριξα τη μύτη μου Ταγίπ και ήρθα να σε βρώ στην Τουρκία, παρόλο που δεν έστειλες όπλα στην Ουκρανία. Αυτό με πονάει πάνω από όλα. Όμως και απέναντι μας δεν είσαι πολύ ευγενικός. Έκανες το Αιγαίο κόσκινο, μας βρίζεις και μας απειλείς καθημερινά και λες ότι τα νησιά είναι δικά σας. Παρόλα αυτά, αν δεν μας έπαιρνε ο φακός εγώ θα σου φίλαγα και τα πόδια. Και π@π@ θα σου έπαιρνα αν γούσταρες. Για να δεις τι φίλος είμαι.
      ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Ραγιά άσε τα καλοπιάσματα. Ούτε και η π@π@ με ενδιαφέρει. Δεν μου σ@κώνετ@ι πια.
      ΚΟΥΛΗΣ: Να σου στείλω καμιά Ουκρανέζα, καμιά Ρωσίδα εξασκησμένη στο οθωμανικό; Έχουμε πλεόνασμα από αυτές.
      ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Για στείλε. Μ’ αυτήν μπορεί και να μου σ@κωθεί.
      ΚΟΥΛΗΣ: Έγινε Ταγίπ. Το μόνο που θέλω είναι να χαμηλώσεις λίγο τους τόνους μέχρι τις εκλογές. Με πήραν χαμπάρι οι Έλληνες και θέλουν να με μαυρίσουν.
      ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Εγώ βλέπω στις δημοσκοπήσεις ότι τα πας μια χαρά.
      ΚΟΥΛΗΣ: Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια Ταγίπ. Ξέρεις εσύ… Οι δημοσκοπήσεις είναι μαγειρεμένες…
      ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Φαίνεσαι καλό παιδί Κυριάκος. Δύσκολα θα βρω άλλον σαν εσένα. Θα σου κάνω τη χάρη μέχρι τις εκλογές. Μετά θέλω το δωράκι μου.Μη φανταστείς τίποτα σπουδαίο: κανα δυο νησάκια, έτσι για αρχή.
      ΚΟΥΛΗΣ: Έγινε Ταγίπ. Είσαι πραγματικός φίλος.

    11. Ο “αλαφροίσκιωτος” σε νέες περιπέτειες…. Κάτσε καλά πτνς γιέ… Ούτε να το βάλεις με το νου σου ότι θα δώσουμε εκατοστό γής , αέρα ή θάλασσας!

    12. Σε ποια ινσταμπουλ πηγες ρε πανηλιθιε,πανιβλακα γερμανοτσολια,γ@μω την πολωνια σου???
      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ…. ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ την ονομαζουν….
      Αλλιως ΠΟΛΗ…..
      ΠΑΛΙΟΜ@Λ@Κ@ επικινδυνε….
      Τι πουλησες ρε πανηλιθιε σκατομασονε??
      Εχει ο Θεος ρε μ@@νοπανο για το κολοΣοι σας…
      Ηδη ετοιμαζει την αδερφουλα σου…..Σειρα ποιος-ποια εχει μετα?…
      Γ@ΜΗΜ@ΝΕ ΜΗΤΣΟΒΛΑΚΑ..

    13. Πω ρε φίλε ξετιλιζεται η χώρα συνεχώς.Φανταζεσται τι γέλιο θα ρίχνουν στη Τουρκία με τη μούρη του;

    14. Πρωθυπουργός της Ελλάδας…………Χαχαχαχααααααααααχαχαχα!!!!!!!!!!!

    15. Το φαινόμενο των ζόμπι που περπατάνε γυμνοί μετά τον εμβολιασμό εμφανίστηκε μετά το Ντουμπάι και στη Γερμανία
      Τι έστειλα στο mail

    16. ΝΑΙ ΣΤΕΦΑΝΕ. ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ-ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ. Ο ΜΗΤΣΟΒΛΑΚΗΣ Ή Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

      1. ΣΩΣΤΟΣ. ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ, ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Κ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ

    17. Το φαινόμενο των ζόμπι που περπατάνε γυμνοί μετά τον εμβολιασμό εμφανίστηκε μετά το Ντουμπάι και στη Γερμανία

    18. Λάθος ρε Στέφανε ο τίτλος. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ “ΒΙΔΑ” ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ. Αν έμεινε και καμιά…

    19. ΕΕχω μια απορια γιατι συνεχεια στην συναντηση γελαεικαι στο μυαλο μου ερχεται η παροιμια Γελα ο………..

    20. Σκοτώθηκε 1 Αμερικανός δημοσιογράφος η σφαίρα στο λαιμό οι άλλοι δύο τραυματιστηκαν πρόλαβαν να ξεφύγουν τον άφησαν πίσω τους, εδώ είναι τη γράφει ο κόσμος Consiglierei a TUTTI i giornalisti che hanno un alto senso del dovere,che sono professionisti integerrimi che non vale assulutamente sacrificare la proria vita per una foto o qualsiasi documento.Ciò non toglie che quando succede è sempre un dolore immenso!!

    21. Ποιοι 2 ηγέτες?.. ο μεμέτης είναι ηγέτης.
      Ο αδελφογιός είναι άθλιος ικέτης.

    22. Για έχετε το νου σας εκεί στα νησιά αυτές τις μερες.

    23. Τελειωνε γελοιε και σήκω φύγε από την χώρα και εσύ και οι300 εφιάλτες της ντπ God bless Russia Servia and Greece.&-

    24. Που φτάσαμε οι Κουρδοι στρατιοτικοι να κάνουν λαιν μετάδοση να έχουν εμπιστοσύνη στο πρακτορείο και λένε μέσα από αεροπλάνο που πιλοτάρετε πάμε να πάρουμε λεφτά δεν μου διευκρινισαν,,,, για που άστα να πάνε

    25. Η πολλη χαλαροτητητα οφειλεται στο οτι και οι δυο οδευουνε προς ημερομηνια ληξεως! Ζαμαν φου χωρις γραβατες μονο για πικ νικ δεν πηγανε! Απλα τους ειπε το ΝΑΤΟ να αγαπηθουνε προσωρινα μεχρι να τελειωσει το Ουκρανικο!
      Ο Βλαδιμηρος ομως εχει αλλη γνωμη οταν θεωρει επισημα συμμαχο το Τουρκο και εχθρο τον Ελληνα! Δεν τις βλεπω καλα τις χωρες νοτια της Ουκρανιας ψευτης να βγω!

    26. Καλά 🎭 γιατί φοράει μονο ο διερμηνέας και οχι οι μητσοτακουλας η σουλτάνος;
      Τι έγινε πέρασε ο κορονωιος;

      1. Αυτός, μάλλον, νομίζει ότι είναι πορδυπουργός και ότι αυτά είναι αρμοδιότητας των πορδυπουργών σαν και του λόγου του, αλλά και του #κωλόσογου, όπως μας διευκρίνισε σε άλλη παπαροσυνέντευξη…

    27. Την στιγμη που ο κοσμος υποφερει απο την ακριβεια, την πεινα το κρυο γιατι δεν εχει να πληρωσει τον διακανομισμο του αυτος ξεπουλα την πατριδα ΜΑΣ

    28. Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ

    29. Φιλε μου τα χερια δεν τα τοποθετει λες και παιζει παντομιμα..Ειναι το σημα των σιονιστων και μασωνων εβραιων καταλαβετε το.

      1. Μόνο ο Κούλης είναι μασόνος;;; Εγώ δέν έχω δεί άλλον πολιτικό νά κουνάη έτσι τά χέρια του.

    30. Ο Παρθενώνας είναι ακόμα στην θέση του ?

    31. Ο Ερντογάν ήταν όπως όλοι οι ασθενείς στον κόσμο του ενώ ήταν φανερο ότι με το ζόρι κρατιόταν όρθιος άκουγε και απαντούσε στις ερωτήσεις που του έθετε ο Κούλης μέσω του διερμηνέα ενώ ο Κούλης έπαιζε ως συνήθως παντομίμα με τα χέρια του, τη γελοία στάση του σώματος του και το ηλίθιο χαμόγελο του joker καρφωμενο στα χείλη του με το οποίο απευθύνεται ως συνήθως στους εχθρούς της πατρίδας μας.
      Για τους Έλληνες επιφυλάσσει μόνο πρόστιμα και τους αποκαλεί αυτός και τα στελέχη του τζαμπατζηδες και σπαταλους ενώ οι μίζες για αυτόν και τους αυλικούς του πέφτουν σύννεφο.

    32. ΣΟΥΛΑΤΣΟ,ΦΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΤΟΥ.

    Comments are closed.