ΟΜΕΡΤΑ ΜΑΦΙΑΣ – ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ DEBATE ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ – ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Κοινοποίηση:
    debate

    Το debate ακυρώθηκε μετά τη σημερινή συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών, με αφορμή το πολύνεκρο ναυάγιο ανοικτά της Πύλου. Μια κίνηση απαράδεκτη, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, και μάλιστα χωρίς να οριστεί δεύτερη ημερομηνία. Κάτι που σημαίνει ότι φοβούνται και δεν θέλουν να ακουστούν πράγματα που θα τους “ξεσκεπάσουν”. Ομερτά!

    Ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε δήλωση για την ακύρωση της τηλεμαχίας:

    “Για το debate που δεν ήθελε η ΝΔ να γίνει, λέμε το αυτονόητο που είπε ο κος Σκέρτσος, προκλητικά και προσβλητικά για τη δημοκρατία: “Εσείς τα μικρά κόμματα θέλετε να γίνει το debate”. Αυτό είπε ο κος Σκέρτσος.

    Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι αλαζόνες, αυτοί οι κυρίαρχοι των media, οι κυρίαρχοι του λόγου των καναλιών, δεν θέλουν να γίνει το debate.

    Ντρεπόμαστε πραγματικά γι’ αυτούς. Τους βλέπει η ντροπή και ντρέπεται, διότι, ενώ δεν ήθελαν να κάνουν το debate, έψαχναν προφάσεις. Τις βρήκαν. Βρήκαν και δικαιολογίες.

    Ο ελληνικός λαός πρέπει 25 Ιουνίου να τους τιμωρήσει όλους. Γιατί; Γιατί δεν θέλουν να κατατεθούν τα προγράμματά τους, γιατί δεν έχουν πρόγραμμα. Γιατί πολύ απλά έχουν τα Μέσα Ενημερώσεως μαζί τους”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Αυτο το ειχα καταλαβει,μολις ανακοινωθηκε το “εθνικο πενθος” πριν το πουν ο στεφανος με τον βελοπουλο,οτι βρηκαν αφορμη για να μην πει ο βελοπουλος στο debate για τη μαφια, κουλη ΚΕΡΑΤΑ.

    2. Ωρα για φευγιο απο την Ελλαδα. Δεν αξιζει τον κοπο αυτη η χωρα πια.
      Η ζωη μας ειναι μια, και πρεπει να την ζουμε σαν ανθρωποι και οχι σαν Πολιτες 3ης κατηγοριας στην ιδια μας την χωρα. Goodbye Greece!

    3. Δεν κηρυσσω Εθνικο πενθος οταν οι αδικοχαμενοι δεν ανηκουν στο Εθνος και εαν το συμβαν δεν εγινε στην δικια μου επικρατεια.Τωρα και προκειμενου να την γλυτωσει ο Μητσοτακης,δεχομαστε οτι η βομβα εσκασε στα χερια μας.Εχουμε και τα pushback,ωραια θα περασουμε.Τα λεφτα μας θα τα φανε οι νταβατζηδες και τα προστιμα.Το θεμα,που θελουν να θαψουν,προφανως,ειναι του Βελοπουλου.Και,προσεξτε:Η ΕΥΠ,σ’αυτη τη φαση,δεν ξερει!!!Τελικα,οσους βριζει και κυνηγαει το παρακρατος,πρεπει να ειναι καλοι ανθρωποι.

    4. Όλα τα φρούτα μαζεμένα αρε ψηφοφορε μαλ@@α αυτοί σου πίνουν το αίμα σου ηλίθιε

    5. Ο/Η το γλίτωσαν το ντιμπέι η κούλα, ο ζήκος και ο κτηνοβάτης λέει:

      άμα τους έπιασε πόνος για τους λαθροεισβολείς, ας ανέβαλαν τις εκλογές, όχι να κάνουν εκλογές κρυμμένοι μην πουν καμιά ηλιθιότητα και χάσουν ψήφους…

    6. Εγω συμπασχω με τον δεν ξαναπαω σε ντιμπε,,ι Παπαδακη για το τζαμπα κοστουμι που εραψε….ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ…RIP PAPADAKIS

    7. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΗΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ…..
      ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΑΝΕ ΤΑ ΑΕΡΟΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ…….. ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΣΤΕΣ…
      ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ… ΕΧΕΙ ΠΕΝΘΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝ. ΚΡΑΤΟΣ… Κ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ………

    8. Το ντιμπέιτ ματαίωση αλλά το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ κανονικά… Ααα ρε καθάρματα Φαρισαίοι, αλλά βέβαια…πως αλλιώς θα γλύτωναν από κάποιους που θα ξεβράκωναν την Κούλα για τις απειλές δολοφονίας και τις δολοφονίες του ανηψιού;

    9. Μια χαρά του έκατσε του Κούλη. Αν άρχιζε ο Βελόπουλος να λέει πράγματα θα ήταν όλοι στις τηλεοράσεις οπότε αναγκαστικά θα τα άκουγαν. Αφού τα λαδωμένα κανάλια τους δεν λένε τίποτα και ο κόσμος ειδικά στην επαρχία δεν μαθαίνει τίποτα νομίζοντας μάλιστα ότι τον ενημερώνουν και σωστά. Ντροπή, αλλά εδώ μιλάμε για μαφία και σύστημα Μητσοτάκη. Μακάρι οι Έλληνες να ήξεραν τι σημαίνει ούτε 10% δεν θα του έδιναν. Βέβαια υπάρχει και το άλλο ότι ο ραγιάς δεν αλλάζει ποτέ.

      1. Ακριβώς!
        Το εθνικό πένθος το κήρυξαν για γλυτώσουν το ντιμπέιτ αδιαφορώντας στην πραγματικότητα αν χάθηκαν ζωές.
        Ποιο εθνικό πένθος, με ντέρμπι στο ΟΑΚΑ;

    10. Μόλις τελείωσε το ανύπαρκτο Εθνικό Πένθος των Τεμπών γιά τούς Έλληνες τώρα κρεμάσαμε μαύρες πλερέζες γιά ποιούς;;;;;;;;;;;;;;;;Μήπως ήταν δικοί μας λαθραίοι καί την κοπάνησαν καί δεν μας το λένε;

    11. το γατόνι ο Σπίνος το είχε πει από χθες, ότι ντιμπέι δεν πρόκειται να γίνει

    12. Ολα τα πλοία και πλοιάρια πρέπει να είναι θεμιτοί στόχοι για βύθιση.
      Ορδές αχρείων και ελεεινών αφροασιατών εισβάλλουν στην Ελλάδα και γενικώς στην Ευρώπη για να καλοπεράσουν, για να ζήσουν εις βάρος των λαών μας.

    13. “Ο Ελληνικός λαός πρέπει στις 25 Ιουνίου να τους τιμωρήσει όλους”. Θα πεις στον Ελληνικό Λαό πως και πότε θα τους τιμωρησει;; Οι Ραγιαδες ας τους τιμωρήσουν 25 Ιουνίου με την…. αρνητική ψήφο τους

    14. Πωωω δεν θα γινει debate?Προβλεπω μαζικες αυτοκτονίες γριών κουτσομπόλων τωρα που δεν θα εχουν με τι να ασχοληθουν….

    15. Ωιμε ακυρωθηκε το ντιμπεεεει λογω ….εθνικου πενθους ! Πνιγηκανε οι επιδοξοι επιβητορες που θα λυνανε το δημογραφικο ! Καθε μερα σκοτωνονται δεκαδες ελληνοπουλα τζαμπα και δεν τρεχει καστανο! Καλυτερα γαι να γλυτωσουμε απο τις προκατ μαλακειες που θ ακουγαμε!

    16. “” ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ “” εεεε οχι και μια….. δημοκρατικη κοινωνια το ελλαδισταν……

    17. Τρηιμερο πενθος λες και πεθανε κανενα σημαντικο προσωπο…..αυτα ειναι τα παιχνιδια της τουρκικης ΜΙΤ πριν της εκλογες επιασε δουλεια ο καλιν.

    Comments are closed.