ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ “ΜΥΡΙΖΕΙ” Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!! ΕΝΑΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ – ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗ ΚΟΡΩΝΗ (ΒΛ. ΜΕΝΔΩΝΗ) ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΩΛΑΡ@ΚΙΑ;;; “ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ” ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ

    Κοινοποίηση:
    mendoni-lignadis

    Οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Κακουργοδικείου Αθηνών με απόφαση 4 υπέρ και 3 κατά, αποφάσισαν το αδιανόητο για τον βιαστή Δημήτρη Λιγνάδη μετά την καταδίκη του σε 12 χρόνια φυλάκιση: Να τον αφήσουν ελεύθερο να επιστρέψει στο σπίτι του!

    Γιατί του αναγνώρισαν ελαφρυντικά και ότι δεν είναι πλέον επικίνδυνος να διαπράξει νέους βιασμούς!

    Και η έφεση είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα ως προς τηνπώς είναι δυνατόν να αφήνεται ελεύθερος με 12 χρόνια κάθειρξη ένας βιαστής; εκτέλεση της ποινής!

    Αλήθεια, ποιος θα τον εμποδίσει να τελέσει νέα αδικήματα;

    Όταν οδηγούνται στη φυλακή περιπτώσεις οφειλετών προς το δημόσιο, ανθρώπων που καταστράφηκαν οικονομικά από τα Μνημόνια και δεν έχουν να πληρώσουν τα χρέη τους,

    Ποιος θα πει στους πολίτες τώρα, ότι η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και δεν επηρεάστηκε από την φιλική σχέση του βιαστή με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη (από την υπουργό Πολιτισμού Λ.Μενδώνη και… πάνω);

    Είναι ένοχος; Είναι!

    Είναι αποτρόπαιες οι πράξεις του; Είναι!

    Βίασε εφήβους; Βίασε!

    Και γιατί θα κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας και ανάμεσα στα παιδιά μας; Ποιος θα μας το απαντήσει αυτό από τους κύριους δικαστές;

    Έτσι, μόλις πληρώσει τις 30.000 ευρώ που ορίστηκαν ως εγγύηση, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα είναι ελεύθερος να επιστρέψει στο σπίτι του και να περιμένει την εκδίκαση της έφεσης που έκανε κατά της πρωτόδικης απόφασης.

    Να μην χορηγηθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του σκηνοθέτη είχε ζητήσει ο εισαγγελέας.

    Η στενή του φίλη, ηθοποιός και πρώην βουλευτής Ελένη Κούρκουλα και οι συγγενείς του δέχθηκαν επίθεση με το άκουσμα της απόφασης: «Ντροπή, Αίσχος, να δώσετε τα παιδιά σας να φυλάει. Σαράντα χρόνια βίαζε παιδιά».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Να παρουν τον νομο οι γονεις των παιδιων.Αυτοι τι κανουν ;;; Βοσκανε;

    2. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη ξεφτ8λιατικε ακόμη.μια φορά πόσο πολύ διαφθαρμςνοι δεν ξαναυπηρχαν ποτέ στην ιστορία της Ελλάδας καρκίνο να βγάλουν οι οικογένειες τους να ψοφήσουν και τα λεφτά στα φάρμακα να τα φάνε οι γαμημενοι ο νόμος πλέον στα χέρια του καθενός πατέρα μάνας

    3. Γίνε κι εσύ Λιγνάδης, μπορείς.Ωραία μηνύματα.
      Η δικαιοσύνη, ακολουθεί τα της κυβέρνησης.

    4. Την εγγύηση η κούλα την πλήρωσε;Ή η Μενδώνη η χοντρή γριά;

    5. …ποιος τον πιάνει τώρα πάλι τα ίδια θα κάνει αφού δεν τιμωρείται! δικαστήρια μαιμού….

    6. Ηθελα να ξερα δεν ντρεπεσαι δικαστη της σπεκουλας; Αλήθεια τι θα κανεις οταν πηδηξουν τα δικα σου παιδια;Υπομονη και τουμπεκι θα κανεις.δικαστη της πλακας.

    7. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!
      ΞΕΦΤΊΛΕΣ!!!!!!!!
      Αν ήταν κάνας δεξιός , θάχε τώρα, έξω από δικαστήριο 20.000 αναρχοαπλυτους.

    8. Ποιος τον πιανει τωρα….πλωρη για Μυκονο……

    9. Δικαιοσύνη ανωμάλων,κυβέρνηση ανωμάλων τι να περιμεναμε..?!Στην Ελλάδα των ανωμάλων τι πληρώνουν αυτοί που δεν κάνανε το εμβολιο,αυτοι που δεν φοράνε μάσκα,οι νοικοκυραίοι κ οι “ανωμαλοι” άντρες που πάνε με γυναίκες κ οι “ανωμαλες”γυναικες που πάνε με άντρες..!

    10. Δικαιοσυνη;
      Που ειναι οι δικαστές και εισαγγελείς;
      Απαντηση:
      Τώρα αλλαζουν πλευρο μην ενοχλειτε γιατί πιαστηκαν απο τον πολυ ύπνο

    11. pε πάτε καλά μωρέ ποιους βίασε τους πούστηδες που ήταν ήδη ! αυτοί τον είχαν φάει προ πολλού και τωρα το πάιζαν “παρθένες” ! απο πίσω ! ΕΛΕΟΣ πια καλά έκαναν και τον άφησαν έξω και αθώος θα έπρεπε να είναι !, είδαν πι πούστηδες χαρά στον πισινός τους και μετά μυρίστηκαν το χρήμα ! και είπαν βιασμό !

      1. Χμμμ καλα τα λες φοβάται ο βρεγμένος το νερο; μάλλον ζήλεψαν της μητουδες και θέλουν λίγο από την πίτα.
        Βέβαια σ αυτήν την περίπτωση μιλάμε για ανήλικους.

    12. Ωραία δικαιοσύνη…!!!!
      Όλα τα κοπρόσκυλα έξω….!!!!
      Αν όμως τολμήσει κάνεις από μας να κάνει ειρηνική διαμαρτυρία έξω από την οικία του πρωθυπουργού μπαίνει φυλακή!!!!!! Αυτή είναι η δικαιοσύνη τους και μεις άξιοι της μοίρας μας που δεν αντιδρούμε…..!!

    13. Μπράβο στη δικαιοσύνη τώρα μπορούμε όλοι ελεύθερα να βιαζουμε και να είμαστε και έξω, καθώς θα έχουμε ελαφρυντικά στο ότι δεν το έχουμε ξανακάνει και έτσι έπρεπε να πειραματιστούμε.
      Συγχαρητήρια στους εκλεκτούς δικαστές που δείχνουν ένα νέο δρόμο της ανέλιξης του ανθρώπινου είδους!

    14. …..Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ!!!…

    15. Σκεφτείτε για να τον αφήσουν ελευθερο πόσοι πολιτικοι της ΝΔ είναι μπλεγμένοι στο κύκλωμα Λιγνάδη… Καλά γράφουν ορισμένοι οτι ακόμα και ο ίδιος ο Μητσοτάκης παιζει να είναι μπλεγμένος με ανήλικους.

    16. Τι είναι η πατρίδα μας; Μην είν’ οι κάμποι; Μην είναι τ’ άσπαρτα ψηλά βουνά; Μην είναι ο ήλιος της, που χρυσολάμπει; Να χαιρόμαστε το μπουρδέλο μας.

    17. χαχαχα ναι βιαστηκε ο ανηλικος αιγυπτιος τον παρενοχλησε μια φορα οπως ειπε και αυτος συνεχισε να πηγαινει στο σπιτι του Λιγναδη χαχαχαχα

      1. Εύχομαι το επόμενο ανήλικο που θα πάει σπίτι του Λιγνάδη να είναι το παιδί σου.

        1. αν ειναι τοσο ηλιθιο το παιδι μου για να παει στον Λιγναδη θα το περασω εγω ενα χερι ξυλο πρωτα. εγω ευχομαι να πετυχω καπου την μητερουλα σου παντως να της δειξω καποια πραγματακια

          1. Aν κρινω απο τον πατερα μαλλον το παιδι σου θα ειναι ηλιθιο.Η πολιτεια ηλιθιε πρεπει να προστατευει τους ηλιθιους και να τιμωρει αυτους που τους χρησιμοποιουν.

            1. Μην βρίζεστε ρε κοπρόσκυλα.

    18. ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΡΟΎΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ…..ΚΡΙΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΑΜΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ 50ΑΡΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟ ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΥΡΤΟΥΣ Η ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΧΕΙΣ ΒΓΕΙ ΕΞΩ…ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ!!! ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ!!!!

    19. “Γιατί του αναγνώρισαν ελαφρυντικά και ότι δεν είναι πλέον επικίνδυνος να διαπράξει νέους βιασμούς”Θα κουμπώσει και κανένα viagra-cialis κλπ και θα δείτε αν είναι επικίνδυνος

    20. τα λεσια εκριναν σωστα Εαν κανει καποιος φτωχος τα ιδια αδικηματα θα εχει τιμωρηθει ισαξια

    Comments are closed.