ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!!! “ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΝΝΟΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ” – ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ

    Κοινοποίηση:
    δωσδωδσωδ

    Όσοι τυχόν απορείτε γιατί ελληνικό χέρι έβαλε υπογραφή σε μία “συμφωνία” που θα ξεπούλαγε τη Μακεδονία μας, με το παρακάτω βίντεο θα σας λυθούν όλα. Είναι ο φυλακόβιος Συριζαίος Νίκος Παππάς που σε παλιότερη ομιλία του εξηγεί γιατί ο Τσίπρας έδωσε την ιστορία του Έθνους σ εκάτι πουθενάδες γύφτους των Βαλκανίων. Όχι μόνο αριστεροί του γλυκού νερού αλλά μισέλληνες και ανιστόρητοι.

    Δείτε το και τα σχόλια δικά σας. Η ιστορία θα τους κρίνει:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    55 Σχόλια

    1. Ο πατέρας του και η μητέρα, Καισαριανώτες, παιδιά του Πολυτεχνείου, κοινώς τα έσπαγαν και συνέχισαν μετά την μεταπολίτευση.
      Μετανάστευσαν στην Σκωτία, όπου και ζούσαν μέχρι το 2008, οπότε ο Τσίπρας, μόλις προωθήθηκε από τον Αλαβάνο στην προεδρία του Συνασπισμού,κάλεσε το συντρόφι του για να τον προσλάβει σε κομματική θέση.

    2. Ελλάδα είναι μόνο Η Αθήνα στα παπάρια μας οι μπουγατσες

    3. δεν ξερω ΑΝ και ΠΟΤΕ θα τον κρινει η ιστορια. Και ποια αποφαση θα βγαλει.
      ΕΓΩ τον εχω κρινει και τον βρηκα ΕΝΟΧΟ.
      Και η αποφαση ειναι μια .
      ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
      και μεχρι 3ης γενιας αιματος.
      για να μην ξαναυπαρξει αυτο το σκουληκι.
      ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

    4. Το μ**** τ*ς μανας σου παλιοκοπριταρά.Εσεις μπορεί να νομίζατε οτι η θεσσαλία ανηκει στην Ιταλία αυτο θα επρεπε και να ισχύει? Είστε για κρεμάλα ΟΛΟΙ, να σας χαιρονται αυτοι που σας δώσαν το δικαίωμα να αποφασίζεται για τόσο κρίσιμα ζητήματα. Το δικαιο θα αποκατασταθεί καποια μέρα και το τέλος σας θα είναι μαρτυρικό

    5. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, Φατε κουτοχορτανυλ με πατριωτικη σαλτσα.

    6. Αυτό το “ξεφτιλισμένο ανθελληνικό σκουπίδι” όπως τον λες διεκδικούσε την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ. Αρχηγός αντιπολίτευσης και εν δυνάμει Π/Θ.
      Τι πίνουν όλοι οι αριστεροί μου λέτε;

    7. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

      1. Ελλάδα είναι μόνο Η Αθήνα στα παπάρια μας οι μπουγατσες

    8. Ορε να σου γαμανε τα πουτανακια σου,μάνα γυναίκα και τα μπάσταρδα σου απο πίσω μέχρι να τους πεταχτούν τα μάτια έξω ρεζίλεμα του κερατά

    9. τι ελεγαν οι ξενοι, ειπε ο φυλακοβιος. Και εχει δικιο

    10. Βλαμμενοι Ελληναραδες . Τους δωσατε και 20% σιχαμενοι .και 41% δωσατε στους αλλους τους καλυτερους. Κατα τα αλλα τους βριζετε πανιβλακες. Που αν βαλετε ολα τα ποσοστα των ανθελληνων εκει που τελικα ειστε ολοι ανθελληνες πιανετε πανω απο 90% . Βλακες.

    11. Και αυτοι που τον ακουγαν ….κοτεςΚαμια αντιδραση Βρβαια ολοι τα ιδια σκ@τα ειναι Και αυτοι που εδωσαν το ονομα και οι συνεχιστε τους που και το δεχτηκαν και το νομιμιποιησαν ΕΦΙΑΛΤΕΣ

    12. Μα καλα έχετε δει ποτέ αριστερό μην σιχαίνεται την Ελλάδα; Απορώ γιατί κάθονται εδώ. Είναι όλοι τους πο*τανας γεννήματα κ ανώμαλοι φουλ. Όλο με λαθρομετανάστες κάνουν παρτούζες, με τους lacta lovers, τα ζώα κτλ. Πογκρομ να φύγουν από την Ελλάδα τα σκουπίδια να πάνε στη Κούβα κ στη Τουρκία…

    13. Παιδιά ισχύει αυτό,στο εξωτερικό έτσι τα ήξεραν τα Σκόπια,μόνο εμείς τα λέγαμε ΠΓΔΜ μην κοροιδευομαστε.

    14. οι ψηφοφοροι του συριζα δηλαδη αλαβανου (ακροκεντρικος)48σπιτιαοχι κωσταντοπουλο (δεξιος)

    15. Ουστ ξεφτιλα κουμουνι.Οπου υπαρχει κουμουνισμος υπαρχει καταστροφη.Αυτοι τα δικα τους ειναι δικα τους και τα δικα μας παλι δικα τους Αυτα που λενε και θελουν τα λενε και τα θελουν για τους αλλους και οχι για τους εαυτους τους.Ολοι τους εχουν χρημα αλλα αυτο δεν το θελουν για τους αλλους.Ουστ κουμουνια.

    16. Εδώ όλοι αυτοί μετά τον πόλεμο του 1940 και το ΌΧΙ του κυβερνήτη Μεταξά που έφερε στο τέλος την Ελλάδα στην πλευρά των νικητών ήθελαν να κάνουν την χώρα κομμουνιστική και την αιματοκυλισαν . Επειδή αντιστάθηκαν και είχαν όπλα νόμιζαν ότι θα γίνει το δικό τους. Μιλάμε για άτομα που η πατρίδα, η σημαία, η θρησκεία τους είναι κάτι ξένο και όχι κάτι ξεχωριστό και μοναδικό για την πλειοψηφία των Ελλήνων.

    17. Και το ληγω εδώ χωρίς να προχωρήσω παραπέρα.

      1. Ως γνωστόν περί λαδόνειδος, ο #λάδωνις_γαμιέται…

    18. Γιατι γνωριζεις εσυ κομμουνιστη που δεν ειναι μισελληνας ????? Ακομα και οι τιτλοι πειθουν το κυριως μαγαζι
      δεν ονομαζεται Ελληνικο Κομμουνιστικο Κομα οπως θα επρεπε αν ηταν Ελληνικο αλλα Κομμουνιστικο Κομα Ελλαδος δηλαδη κατι σαν ξενη αντιπροσωπεια συην Ελλαδα

    19. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…..
      ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ…ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ……..ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

    20. Ο ΜΕΣΙΕ ΚΑΛΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΣΑΡΕΙ.
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ? ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΗ ΤΑ “ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ?”, “ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΛΟΤΑΚΙΑ?”, “ΝΙΚΩΛΑΚΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΑΕΡΑ” κτο.

    21. Μέσα στον φούρνο για κάψιμο αρχιδι μαζί τον προδότη.

    22. Και βγάνανε εδώ κάτι μαλάκες πριν τις εκλογές και μας έλεγαν να ψηφίζουμε συριζα, για να εκδικηθούμε δήθεν την Κούλα. Γαμώ το συνταγματικό σας τόξο, ρε πουλητάρια της Ελλάδας.

      1. Τα λέμε φίλε.

        Και μην ξεχνάς επίσης μέσα σε 2 μήνες οι Κασιδιαρικοί στήριξαν Κανελόπουλο (που ξέπλυνε το παραδικαστικό), ΣΥΡΙΖΑ (γιατί δεν είπε ο Ηλίας να μην το ψηφίσουνε), Στίγκα (το καθεστωτικό λαμόγιο του Σαμαρά), επειδή τους το είπε ο Κασιδιάρης από τη φυλακή.

        Και κάθε φορά που τους δείχνουμε την απάτη, βρίζουν, ρίχνουν πέτρες και δεν κατανοούν ότι τους δουλεύουν ψιλό γαζί, σαν τους Ζαίους, ΝΔούλους, ΚΚΕδες, ΠΑΣΟΚους πρόβατα όλοι μαζί.

        Αν δεν αναλάβουμε την εξουσία με κάθε μέσο οι πατριώτες που δεν γουστάρουμε σωτήρες άλλους παρά τον εαυτό μας, η Ελλάδα θα εξαφανιστεί και το Ελληνικό Έθνος δεν θα βρίσκεται ούτε στα βιβλία της Ιστορίας μια και αυτά τα γράφουν οι νεοταξίτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Και δεν είμαστε μακριά, ούτε το 2025 δεν πρόκεται να βγάλουμε όπως πάει.

    23. Ακόμα αναπνέει αυτός; Μακάρι να μην του βγαίνει η ψυχή με τίποτα. Ούτε να λιώσει ή να καεί ποτέ. Αυτός κι οι ομοϊδεάτες του.

    24. Αριστεροί (οχι κομουνιστές, αυτοί απλά δεν υπαρχουν) ίσον αδιστακτοι προδότες .

    25. Ευτυχώς πού γλυτώσαμε από τούς ΠΡΟΔΌΤΕΣ, ΜΠΕΓΛΕΡΗ , ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

      1. Τρολακα που σε προδωσε ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ;

    26. Ο Κολοκοτρώνης είπε, φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Και εννοούσε τους εθνοπροδότες όπως οι Παππάς, Τσίπρας, Μητσοτάκης, εισαγγελείς που συνεργούν στα εθνοπροδοτικά εγκλήματα των πολιτικών, το ΣΤΕ & Άρειο Πάγο.

      1. Έτσι ακριβώς, ο Θοδωρής δεν έκανε πάρα έναν διαχωρισμό μόνο ή με εμένα ή σας παίρνω το κεφάλι. Ούτε μισολογα, ούτε δικαιολογίες, ούτε μα και μου. Αποφασίσαμε επανάσταση για την λευτεριά της πατρίδας και όποιος πει όχι στον τάφο, αφού μας είναι άχρηστος. Έτσι κινήθηκε και ο κυβερνήτης Μεταξάς που είπε ΌΧΙ και πρόβλεψε την νίκη των συμμάχων απέναντι στον άξονα δίνοντας στην Ελλάδα την ευκαιρία να είναι στο τέλος με τους νικητές.

    27. Αυτός δεν είχε κάνει έναν ντελιβερα πιτσαρίας (η δουλειά αυτή είναι αξιοσέβαστη) επιχειρηματια, που πήγαινε κάθε βράδυ στον Ρέμο και τα έσπαγε πρώτο τραπέζι, εννοείται έκανε ξεπλυμα του Παππά. Αν δεν είχαν συμφωνήσει με τους ξένους στα βαφτίσια των Σκοπίων σε Μακεδονία δεν έβλεπαν κυβέρνηση ούτε σε μια χιλιετία.

    28. Χαρά που την έχουν. Μόνο σε ανιστόρητους περνάνε οι μλκς τους.

    29. Ότι σας αξίζει…….κασελλακης…..οσονουπωκατω από 3 τοις εκατο

    30. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ. ΕΔΩ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ.

    31. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ????????????

    32. Αρε πουστη παπα ενα σουβλισμα χρειαζεσαι ολοζωντανος και στην πυρα μπασταρε σκοπιανε , η μερα σου πλησιαζει παλιο μπασταρδεπου θα σε ψησουμε.

    33. Αυτά τα ξέφτια της αχριστεράς είναι οι τάνες του Σόρος,πάντα υπέρ των γκέϋ,των λαθρό ,των αναρχιδίων και πάντα ενάντια στην Ορθοδοξία και στην πατρίδα.Λίγες οι μέρες τους,θα πάνε μαζί με τον εξαποδώ στο πυρ το εξώτερο

    34. ΣΚΑΤΟΓΛΥΦΤΕΣ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΝΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΑΣ ΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ!!!!! ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ!!!!!!
      ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΚΟΛΩΣΟΓΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ!!!!!

    35. ” Τα κάστρα πέφτουν πάντα από μέσα ” !

    36. λεσια του συριζα σιχαματα της αριστερας

    37. Ξεφριλισμεμα νοπανα για το Γουδή κατευθυαν τα απατριδα καθαρματα

    38. Ακόμα δεν αυτοκτόνησε αυτός ? Ο Τσίπρας και ο ΓΑΠ ?

      1. Ο Τσίπρας και ο ΓΑΠ ο Καραμανλής που μας χρεοκόπησε και ειδικά τώρα ο Μητσοτάκης μια χαρά δηλαδή.
        Ρε τι πλάκα έχετε εσείς οι ψευτοπατριώτες ψευτοδεξιοί…

    Comments are closed.