ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ…. ΟΔΗΓΟ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ – ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ, Η ΕΛΛΑΣ ΘΡΗΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΛΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ

    Κοινοποίηση:
    marathi_mitsotakis-1024x672

    Μπορεί όλη η χώρα να είναι ακόμα συγκλονισμένη από τα τραγικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου από τάγματα εφόδου ορμώμενα από την Κροατία και εντελώς ανεξέλεγκτα από τις ελληνικές αρχές, αλλά αυτό δεν αποτελεί αιτία αναβολής των διακοπών του… happy traveller πρωθυπουργού, ο οποίος συνεχίζει απερίσπαστα τις διακοπές του και τα μπάνια του στα Χανιά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην Κρήτη στις 3 Αυγούστου με όλη την οικογένειά του και αναμένεται να φύγει στις 16 Αυγούστου, οπότε και θα έχει συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της UEFA για τα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο.

    Όλες αυτές τις μέρες ο κ. Μητσοτάκης απλώς αρκέστηκε στο να… ξεκουράζεται, να κάνει χαλαρές βόλτες αλλά και… βουτιές μαζί με τη Μαρέβα, όπως μας ενημερώνει το κρητικό σάιτ, που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες από το Μαράθι…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Όλοι οι μεγάλοι ηγέτες, κάνουν διακοπές το καλοκαίρι. Άιντε κι εσείς μπατίριδες του πληκτρολογίου, τραβάτε μέχρι τον Άλιμο να δείτε.

    2. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ 41% Γ@ΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
      ΚΟΥΛΗ TERMINATOR ΜΠΟΛΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΓΡΙΕΣ,ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

    3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ “ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ” ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΟΒΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΨΩΛΑΡΜΕΝΙΖΕΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ?

      1. κοιτα μη τη ριξουν στο σπιτι σου, γελοιε σαλτιμπαγκο

        1. Δεν συμφωνώ να του ρίξουν βόμβα γιατί κοστίζει.Ομως εσύ τσανακογλειφτη Κούλανθρωπε τι ζόρι τραβάς;

        2. Εσύ το νου σου μη ριξουν τίποτα στον πάτο της μάνας σου.

    4. Εδώ και τρεις ημέρες το Εθνικό Συμβούλιο της Τουρκίας κήρυξε λήξασα τη Συνθήκη της Λωζάνης και ο κύριος ψωλαρμενίζει στα παράλια.

    5. Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει τις διακοπές του. Ζηλιαρηδες. Χαχαχα

      1. Διακοπές κάνουνε όσοι δουλεύουνε. Οι τεμπέληδες άχρηστοι δεν χρειάζονται διακοπές.
        Τσόκαρο ε τσόκαρο.

    6. Η “αγια οικογενεια” καλοπερναει καθε χρονο με τις διακοπουλες της.Η πλεμπα που τους ψηφισε ολους αυτους,χωρις να εχει βολευτει απο ρουσφετια διορισμουςι και τον “τρωει η αρκουδα” τι να σκεφτεται αραγε?
      η οικογενεια παρακουραστηκε απο τη δουλεια….. και πηγε να ξεκουραστει…. αλλοιμονο στα κοροιδα τους υποτελεις

    7. Θα βρεθεί κανενας ηρως να τους πνίξει ολους οικογενειακος

    8. Η χωρα εχει εναν βλαμμενο γκεσταπιτη πρωθυπουργο που απλα προχωραει τις μεταρρυθμισεις των Φριτς! Που και που ριχνει κανα… λαδακι επιδομα για να κατευνασει το ποιμνιο!

    9. Κακώς ο Κούλης φορά βερμούδα για το μπάνιο του. Έπρεπε να έχει μαγιό λευκό λυκρα και όπως έχει αραξει στην ξαπλώστρα, καθώς είναι εναντίον του κινήματος της χαρτοπετσέτας, να έχει ανοιχτά τα πόδια για να διαγράφονται τα ηνία του με γραφικά 41% στην επίμαχη περιοχή. Φωτογραφε τράβα μια φωτογραφία για τους μαλακες.

    10. Υπηρετες, βασταζους, φεουδαρχης με φεουδο την Ελλας. Ο ψηλος στην πρωτη φωτο ειναι η Δημαρχαρα της Αθηνας; Ολη η χωρα δικη τους.

    11. Αν είχαν σπάσει στο ξύλο και σκοτώσει λαθροπιθίκια ή γύφτους θα είχε έρθει σε χρόνο dt η δρακουλίνα.

    12. Κάνει ταξίδια στις Βρυξέλλες και στις λέσχες Μπίλντερμπεργκ για να λάβει εντολές πως θα μας αφανίσει το συντομότερο!

    13. Μα αυτή είναι η δουλειά του! Να πλουτίζει και να καλοπερναει. Α! Και να εξυπηρετεί επιχειρηματικά και ξένα συμφέροντα!

    14. οταν ειναι ενας ανθρωπος κοπριτης θα παραμεινει κοπριτης

    15. Ο πάτος στη φωτογραφία είναι της Μαρέβας;

      1. Αυτο σε ενδιαφέρει ρε ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ; Σημαντικά ζητήματα όχι αστεία τώρα.
        Αχρηστοι μαλάκες νεοέλληνες καραγκιόζηδες ρεζίληδες.

    Comments are closed.