ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΕΡΣΩΝΑΣ – ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΣ 9ΧΡΟΝΟΣ

    Κοινοποίηση:
    OUKRANOS

    Ουκρανοί πυροβόλησαν αυτοκίνητο με παιδιά, λέει το Υπουργείο Πληροφοριών της Κριμαίας. Ένας 9χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

    Ο ρωσικός στρατός μετέφερε στο νοσοκομείο ένα παιδί από ουκρανοτουρκική οικογένεια και τα αδέρφια του που τραυματίστηκαν στα προάστια της Χερσώνας, σύμφωνα με το Υπουργείο Πληροφοριών της Κριμαίας.

    Οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν τη ζωή ενός 9χρονου αγοριού που τραυματίστηκε.

    «Εθνικιστές πυροβόλησαν ένα αυτοκίνητο στα προάστια της Χερσώνας, στο οποίο βρισκόταν μια οικογένεια -μητέρα και τα τρία της παιδιά. Μια γυναίκα πέθανε. Ένα 5χρονο παιδί τράπηκε σε φυγή, ο 17χρονος μεγαλύτερος δεν τραυματίστηκε, ο μικρότερος (εννιά ετών) τραυματίστηκε σοβαρά. Ο Ρώσος στρατός παρέδωσε (σ.σ. στο νοσοκομείο) δύο παιδιά με ελικόπτερο», αναφέρει το υπουργείο της Πληροφορίας.

    Το μικρότερο παιδί βρέθηκε μία μέρα μετά το συμβάν, στο πλαίσιο επιχείρησης έρευνας και διάσωσης από τον ρωσικό στρατό, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Το 9χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα από πυροβολισμό.

    «Αυτή τη στιγμή, η κατάσταση του παιδιού είναι σοβαρή, αλλά σταθερή. Μια σφαίρα είναι ακόμα βαθιά στο συκώτι. Δεν υπάρχει αιμορραγία, αλλά οι γιατροί δεν διακινδυνεύουν να τον χειρουργήσουν ακόμα», δήλωσε ο επικεφαλής γιατρός του νοσοκομείου.

    Η μητέρα των παιδιών ήταν από την Ουκρανία, ενώ ο πατέρας είναι Τούρκος.

    Πηγή: sputniknews.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Απο τα όπλα και του Μητσοτάκη, συνένοχος στο έγκλημα. Πόσο αίμα έχει στα χέρια του αυτός ο ψυχοπαθής; Να τον κάψει το αίμα των αθώων.

    2. Κουλα μηδενι δικην δικασεις πριν αμφοι μυθον ακουσεις πιονι της ΝΤΠ! Στειλε κι αλλα οπλα για να επιτευχθει …..ειρηνη! Ο Θεος εχει σηκωσει τα χερια ψηλα για το ανιατο της καταστασης σου!

    3. Οχι μωρε,ψεμματα ειναι η ειδηση,για σωστη ενημερωση δειτε σκαι και απο ΟΟΟΟΟΟΣΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ…………….ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

    Comments are closed.