ΟΥΤΕ ΕΣΠΡΕΣΟ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙ ΠΟΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ – “ΒΡΑΖΟΥΝ” ΟΙ ΕΔ

Κοινοποίηση:
af9ac5cd-1000004355

Αύξηση στη νυχτερινή αποζημίωση των στελεχών κατά 20% ανακοίνωσε από της 88η ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ως παροχή για τα στελέχη του στρατού, της πυροσβεστική και της αστυνομίας.

Από μόνο του το 20% είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό νούμερο.

Ωστόσο αν αναλογιστεί κάποιος ότι η νυχτερινή αποζημίωση η οποία εφαρμόστηκε αναγκαστικά από την κυβέρνηση το 2023, μετά από δικαστικές αποφάσεις, είναι μόλις 2,77 ευρώ την ώρα και καθαρά 2,06 ευρώ.

Και η εφαρμογή της προϋποθέτει και νέα αριθμητική, καθώς τα στελέχη δεν πληρώνονται όλες τις ώρες που εργάζονται.

Στην πραγματικότητα δεν πληρώνονται ούτε τις μισές ώρες από αυτές που κάνουν νυχτερινή υπηρεσία, καθώς η ΚΥΑ της κυβέρνησης προβλέπει να πληρώνονται το μήνα:

Είκοσι οκτώ (28) ώρες για τα στελέχη που εκτελούν από πέντε (5) και άνω υπηρεσίες το μήνα
Είκοσι μία (21) ώρες για τα στελέχη που εκτελούν τέσσερις (4) υπηρεσίες το μήνα
Δεκαπέντε (15) ώρες για τα στελέχη που εκτελούν τρείς (3) υπηρεσίες το μήνα
Δέκα (10) ώρες για τα στελέχη που εκτελούν δύο (2) υπηρεσίες το μήνα
Πέντε (5) ώρες για τα στελέχη που εκτελούν μία (1) υπηρεσία το μήνα
Τέσσερις (4) ώρες για τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας που εκτελούν μία (1) υπηρεσία το τρίμηνο
Ουσιαστικά δηλαδή η εξαγγελία δίνει αύξηση από 2 έως 14 ευρώ το μήνα μικτά.

Πρόκειται δηλαδή για πουρμπουάρ και όχι για πραγματική αύξηση που θα ανακουφίσει τα στελέχη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Αυτούς καλά τους κάνει. Μακάρι να τους κόψει τα πάντα. Αν ο στρατός ήθελε, μπορούσε…..αλλά κι αυτοι τα ίδια σκατα με τους πολιτικούς είναι. Ας πάνε στον έξω από δω λοιπόν. Δεν με νοιάζει.

    1. Γράφεις μλκίες. Πρωθυπουργό επιλέγουν οι πολίτες, όχι οι δημόσιες υπηρεσίες (π.χ. ο στρατός που αναφέρεις). Και μεταξύ μας, οι υπάλληλοι της συγκεκριμένης υπηρεσίας που ανέφερες, νδ ψήφισαν κατά πλειοψηφία.

  2. Το 50αρικο εξευτελιστικε στο σουπερμαρκετ με την δραχμή περνούσαμε x1000 καλύτερα.

  3. Μακελειο κανεις δεν βραζει.ολοι ειναι μια χαρα.οι εκλογες το εχουν αποδειξει ποσο βλαμμενος ειναι ο κοσμος που ψηφιζει με λαθος η ανυπαρκτα κριτηρια.

  4. Ούτε λέξη για τον ιδιωτικό τομέα, ούτε λέξη για τα κλειστά επαγγέλματα και τις συντεχνίες, ούτε λέξη για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, ούτε λέξη για τα τεράστια ενοίκια, ούτε λέξη για την ακρίβεια, ούτε λέξη για το ρεύμα, ούτε λέξη για την ανεργία. Ούτε λέξη για την δικαιοσύνη, ούτε λέξη για τις υποκλοπές.

  5. Πόση κατάντια πια; Η άλλωτε λαμπερή Δ.Ε.Θ. των εμπόρων και των εταιρειών και της καινοτομίας’ έγινε πάγκος ανακοινώσεων για προεκλογικές παροχές σε κοπρόσκυλα του Δημοσίου. Ας έμενε στην Αθήνα ο Κούλης και ας τα έλεγε από εκεί, να μην πληρώνουμε και τα ξενοδοχεία της κουστωδίας του.

  6. Μητσοτάκη, μας δούλεψες μιά, μας δολυλεψες δυό, ΤΡΙΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ.

  7. αμα παρεις δυο ευρω σωθηκες θα παιρνεις ενα καρβελι ψωμι να τρως στο κουλισταν

  8. Καλά να πάθουν όλοι οι νεοραγιάδες!!! Όταν λέγαμε να πάνε να ψηφίσουν προτίμησαν την απόχη!!! Τι κατάλαβαν τους άφησαν να κάνουν τα δικά τους και να βγάλουν τα αποτελέσματα όπως αυτοί θέλουν. Γιατί όσους ρωτάω λένε δεν τον ψήφισα. Τότε γίνεται νοθεία!!! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!!!

  9. Μα όλοι αυτοί πχ η Αστυνομία, είναι οι μπράβοι της Κυβέρνησης. Δείτε πόσο ξύλο ρίχνουν στον λαό, ενώ χαϊδεύουν ή δεν βλέπουν κλέφτες ή γενικότερη παραβατικότητα γύρω τους. Ο στρατός επίσης στα δύσκολα κατά του λαού θα στραφεί. Το είδαμε κι επί χούντας γιατί όχι και τώρα. Ότι διαταγή πάρουν την εκτελούν. Εδώ μέχρι τιμές σε Τούρκους εκτελούν σε γιορτές που αφορούν την σφαγή Ελλήνων από Τούρκους.

  10. Το παιδι της Λεσχης BILDEBER K Και του ΠΑγκοσμιου οικονομ ικου Forum ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ↓↓↓

  11. Μητσοτάκη θα φας καλά στις εκλογές, όποτε και εάν γίνουν. Στο λέει κάποιος που επί δεκαετίες ψήφιζε Ν.Δ.

  12. Να τους δωσει τα δικα του και να παρει αυτος αυτα που παιρνουν αυτοι, αλλα και να δουλευει οχι να μην γνωριζει τι εστι κουραση και να τρωει με 100 μασελες

  13. για τα κοπροσκυλα τησ βουλησ υπαρχουν χρηματα και τουσ αλλοδαπουσ για τον στρατο οχι

  14. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ …

    ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΝΕΙ ΨΙΧΟΥΛΑ.

    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ Η Ο ΚΙΜ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

  15. χα χα χα Γουσταρω !!!! Και ολοι αυτοι θα πανε να πολεμησουν για τον Κουλη αν χρειαστει ? Μα φυσικα και θα πανε γιατι θα νομιζουν οτι θα προστατεψουν τα σπιτια τους.

Leave a Response