ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ! ΕΚΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – «ΦΥΓΕ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ»! ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Δεν έχουν τέλος οι αποδοκιμασίες από πολίτες κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των 6 προθύμων που ψήφισαν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.

    Αυτή τη φορά στόχος αποδοκιμασιών ήταν Χαρά Καφαντάρη. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την παρουσία της σε εκδήλωση της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου, για την κοπή της βασιλόπιτας, έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από μερίδα παρευρισκομένων.

    Κατά τον χαιρετισμό της Χαράς Καφαντάρη, επικράτησε το χάος με αποτέλεσμα τα επικρατήσει ολιγόλεπτη αναστάτωση στην αίθουσα, καθώς μέλη και φίλοι της Ένωσης διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την παρουσία της εκεί. Η ίδια αν και η έκφρασή της πρόδιδε την αμηχανία της, κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμη. Τελικά ο ο πρόεδρος του Σωματείου ανέλαβε να κατευνάσει τα πνεύματα. Μάλιστα είπε πως χρειάζεται προσοχή και ηρεμία σε τέτοιες εκδηλώσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος -αναφερόμενος στο επιχείρημα της κυβέρνησης για όσους δεν συμφωνούν με τις Πρέσπες- να χαρακτηρίσουν τους Πόντιους εθνικιστές! «Σαφώς και έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά να μην χαρακτηριστούμε εθνικιστές οι Πόντιοι», είπε μεταξύ άλλων.

    Τελικά η βουλευτής αποχώρησε από την αίθουσα με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, την οποία περίμεναν έξω από το κτήριο της Ένωσης.

    Το βίντεο με τις αποδοκιμασίες που δημοσίευσε το trapezounta.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Δυστυχως φαινεται εντονα η αντιφαση ενος πατριωτη και ενος προδοτη συριζαιου προεδρου! Και οι δυο ποντιοι!!! Γιατι βγαζουμε τετοιους ανθρωπους να μας εκπροσωπουν ρε; Εδω μας τα πηραν ολα, οι ευγενιες κ οι τροποι μας μαραναν! Στο λαιμο να σου κατσει πεινασμενη μοσχαρα!

    2. Την επόμενη φορά πρόεδρε του κώλου για να μην πουν εθνικιστές τους Πόντιους να καλέσεις τον φυλη να σας μιλήσει για την γενοκτονία. Ου να μου χαθείς προσκυνημενε

    3. Τους πολιτικούς τους επιλέγουμε, δεν μας επιλέγουν.
      Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αδέρφια Πόντιοι, θα πρέπει να τα βάλετε με τον πρόεδρο σας που την κάλεσε, όχι με την κυρία….. Την επόμενη φορά ελπίζω να επιλέξετε καλύτερα ποιος πρέπει να σας εκπροσωπεί.
      Να ξέρετε ένα πράγμα, ο μεγαλύτερος <> για τους πολιτικούς είναι η απαξίωση. Η πιο σωστή αντίδραση, όταν πατάει το πόδι του πολιτικός σε εκδηλώσεις κτλ είναι να αδειάζει η αίθουσα, σιωπηλά χωρίς απειλές και φωνές.
      Είμαι σε θέση να σας εγγυηθώ ότι είναι ότι χειρότερο μπορείς να τους κάνεις.

      Δόξα και Τιμή στα ξεριζωμένα Αδέρφια!!

    4. Είναι και το άλλο το μούτρο ο κολλητός του Γιωργάκη εκεί, εκτός από τη Καφαντάρη.

    5. Καλα σας λενε μαλακες τους ποντιους, μαλλον εντελως ζωα ειστε. Ακου ο ηλιθιο2 φοβηθηκε μην τον πουν εθνικιστη…

    6. Φώναζαν δυο-τρεις και οι άλλοι οι μούλοι κοίταζαν……
      Καταλαβαίνεται τώρα γιατί είχαμε 400 χρόνια σκλαβιά ?????
      ΕΝΑΣ κούκος δεν φέρνει την άνοιξη χονέψτετο και ξυπνήστε…..
      ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ…..
      Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ !!.!!.!!.!!.!!.!!.!!

    7. Οι καργιολες από κατω κοιτανε περιεργα τον Ελληνα που φωναζει,τετοια κουμάσια εβγαλαν τον συριζα και μας πηραν στον λαιμο τους

    8. το ανθελληνικό τόξο θα ξαναπάρει στις εκλογές 93% κανονικά, ο κύριος που φωνασκεί είναι πιθανόν να το ρίξει δαγκωτό σύριζα.

    9. Ολο θα παρακαλεσω και θα παρακαλεσω ελεγε ο στοκος. τι να παρακαλεσεις βρε ζωον βρε γιδι, παρε την προδοτρα την προβατινα βουλευτη και αντε να πιειτε κανα κρασι να γιορτασετε μαζι την προδοσια. Αιντε γιδι προεδρε

    10. Ποντιος δεν εισαι….μαλακια ειπες….απο ποτε ρε γιδη ειναι κατακριτεο να σεβεσε και να αγαπας την πατριδα σου….

    11. Από πότε τό νά είσαι εθνικιστής δηλαδή νά αγαπάς τό Έθνος σου είναι κατακριτέο;
      Άν είναι δυνατόν πού φτάσαμε εκτός κι άν δέν ξέρει ελληνικά ό πρόεδρος τους.

    12. Ο/Η Μπουκωμένη με συριζόπιτα και λιχουδιές ποντιακές...... λέει:

      Σιγά την “ρόμπα” που έγινε… Υπάρχει ένας κύριος που, κυρίως, φωνάζει κι από κει και πέρα υπάρχουν κομματοσκυλούμπες μπόλικες ώστε και στην παρούσα εκδήλωση αλλά κι όπου αλλού οι συριζαίοι να τρώνε χαλαροί και κουλ τις πίτες τους (άθεοι και μισόχριστοι σχεδόν όλοι κι όλες απ’ αυτούς, αλλά τρώνε Βασιλόπιτα και θέλουν να μετέχουν σε έθιμα που ζυμώθηκαν με την Χριστιανική Πίστη… Η ψυχιατρική σηκώνει τα χέρια ψηλά…).
      ‘Αλλωστε, οι πόντιοι έχουν διαιρεθεί σε πολλές φατρίες λόγω της κομματικής μονομανίας, βλακείας κι εξυπηρέτησης στενών συμφερόντων ώστε να χάνουν την μεγάλη εικόνα κι ούτε μπορούν και θα μπορέσουν, με τα διασπαστικά χάλια που έχουν αλλά και με την συριζαία πολιτική που μας θέλει με το στανιό “φίλους” με το αιμοβόρο τουρκικό κράτος, να καταστήσουν την Ποντιακή Γενοκτονία πασίγνωστη κι αναγνωρισμένη παντού στη γη.

    13. Για λιγα λεφτα στην ΑΘηνα πουλαμε την μανα μας….Ποια Μακεδονια ρε….40 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ …
      ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

      1. αλλο τα οπαδικα..και αλλο στην πραγματικη προδοσια. μη τα βαζεις ολα στο μπλεντερ..

    14. ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ.
      ΤΟΣΟ ΑΝΓΚΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ;
      ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
      ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΦΟΙ

    15. Γιατι ρε προεδρε φοβασαι μη σε χαραχτηρισουν Εθνικιστη??? Τι σημαινει Εθνικιστης?? Ελληνικα ξερεις η μονο Ποντιακα? Απο ποτε η λεξεις Εθνος-Εθνοτητα-Εθνικισμος ειναι κακες??? Με τα μυαλα που εχεις ομως….

    16. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ, ΕΠΙΔΗ ΦΩΝΑΞΑΝ 2 ΑΤΟΜΑ; ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΑΠΟΡΗΜΕΝΑ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ, ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΩΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ,ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

      1. Σωστος…Αλλα και αυτο κατι ειναι που εκανε ο πατριωτης..Ειδες ενας ηταν και τι χαμο εκανε!Με θαρρος!Φαντασου να ημουν και γω εκει και συ και να μασταν 2…3…4…Σιγουρα αν ηταν 20 ατομα σαν και αυτον θα περναμε ολα τα σκοπια

    17. Μάλιστα είπε πως χρειάζεται προσοχή και ηρεμία σε τέτοιες εκδηλώσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος -αναφερόμενος στο επιχείρημα της κυβέρνησης για όσους δεν συμφωνούν με τις Πρέσπες- να χαρακτηρίσουν τους Πόντιους εθνικιστές! «Σαφώς και έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά να μην χαρακτηριστούμε εθνικιστές οι Πόντιοι», είπε μεταξύ άλλων.
      ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ;
      ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
      ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ;
      ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
      ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ή Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΗΤΡΟΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΔΙΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ;
      ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ.

    Comments are closed.