Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΛΙΟΥΤΑΣ, ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΣ: ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ – ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    ΛΙΟΥΤΑΣ

    Βαρύ το κλίμα για την κυβέρνηση και τα στελέχη της με τον βουλευτή Τρικάλων, Θανάση Λιούτα, να γίνεται αποδέκτης της οργής των κατοίκων, στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων

    Στη θέα του βουλευτή οι κάτοικοι ξέσπασαν. Τον αποδοκίμασαν έντονα με τη δυσαρέσκεια να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

    «Ποιο δάνειο; Καταστράφηκαν οι κόποι μιας ζωής» ακούγεται να λέει ένας πληγέντας ενώ μια άλλη κάτοικος της περιοχής με αφοπλιστικό τρόπο αναφέρει: «Αν δεν έχω ζώα, αν δεν τα αρμέξω να πουλήσω το γάλα μου, με τι θα τα πληρώσω;».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Eιδικα οι Τρικαλινοι μωκο και κολυμπηστε στα σκ@τα τωρα…Εξαλλου εσεις τα ψηφιζετε τοσα χρονια….

    2. Οι βολευτές Τσύριζα, γιδοΠΑΣΟΚ που είναι άραγε; Ακόμα έρχονται;

    3. 41% Τρικαλιωτες παρτε τα παπαρια μου βολεμενα ραγαδοσκυλια

    4. Καλά σας έκανε κοματοσκυλα… Τόσα χρόνια φώναζαν τα πατριωτικα κόμματα για μια κυβέρνηση που θα κυβερνάει ελληνικά με νόμους και τάξη για όλους αλλά δεν θελατε ξέρετε γιατί; γιατί θα σας έκοβε τα παράνομα επιδόματα συντάξεις και φοροδιαφυγες, Τώρα λουστείτετα, έτσι χωρίς σάλιο… Λυπάμαι μόνο για όσους ψήφιζαν πατριωτικα κόμματα που εχασαν τις περιουσίες τους ή έχασαν την ζωή τους. Κασιδιαρης μέχρι να ξεβρομισει ο τόπος.

    5. Κάντε λίγη υπομονή ρε παλουκάρια,όταν με το καλό ξεχρεώσουν τα κόμματά σας τα δάνεια που έχουν πάρει εδώ και 30 χρόνια,θα πάρετε το κάτιτι σας και σεις σε δανειάκια… κι ο ουρανός θα γίνει γαλανός-κάντε υπομονή μια λεμονιά ανθίζει στη χειμωνιά τρα λα λα λα τρα λα τρα λα λα λα!

    6. ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΣΑΣ

    7. Αφήστε τις βρισιές και πλακωστε τους στις φάπες,μόνο έτσι θα καταλάβουν

    8. Ας πρόσεχε ο κ. Βουλευτής.
      Ο Θεός τους είναι ο εκάστοτε Αρχηγός, και δεν τολμούν ποτέ, να έχουν διαφορετική άποψη, ώστε να καταψηφίζουν κάθε νομοσχέδιο-σαβούρα που τους φορτώνει ο Πρωθυπουργός τους.
      Κάποτε πρέπει να κατανοήσουν οτι υπάρχουν ιερά και όσια ευπρέπειας και αξιοπρέπειας για τους Έλληνες, αλλά και την ίδια την Ελλάδα.

    9. Πουτσα και τρεξιμο. Ευχομαι την επομενη με καδρονια,μαχαιρια και φωτοβολιδες

    10. Όταν τους έδινε όμως 50 ευρώ για να τον ψηφίσουν, πανηγύριζαν οι ραγιάδες του κερατά

    11. Τι φωναζετε βρωμονεοελληνες? Αυτους ψηφισατε!! Τι δεν καταλαβαινετε? Μια ζωη κλαιγεσται οταν συμβει κατι φταινε οι κυβερνησεις λετε. Αυτον συμβαινει διαχρονικα. Οταν ομως τους ψηφιζεται ειναι καλα ε? Και τους δινεται μαλιστα και αφεση αμαρτιων! Απο τη στιγμη που ψηφισατε Μητσοτακη θα βγαλετε τον σκασμο!! και τσιμουδια. Καταλαβατε γιδια?

    12. και οχι ο κάθε τυχάρπαστος βουλευτάκος…
      τα ΛΕΦΤΑ για τα φράγματα πήγαν στον κούλη σε αρμόδιους υπουργούς…και στούς συγγενείς τους εργολάβους….

    13. Το ότι αυτοί που διαμαρτύρονται ήπια φωνάζουν σκάσε σ΄εκείνον που διαμαρτύρεται πιο έντονα τα λέει ‘ολα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει σύντομα μόλις πέσει η στάθμη των νερών και μοιραστούν τα πρώτα καθρεφτάκια στους ιθαγενείς…

    14. Ρειχτε κ καμια καρπαζια, όχι μονο λόγια .κατα τα αλλα σας φταιει ο Ηλίας λαμογια.

    15. Πως βγηκε Βουλευτης ρε παιδια; Απο εκει δε τον ψηφισαν; Τι θέλουν και φωνάζουν τώρα; Με ότι γουστάρει κυκλοφορεί με ΜΑΤ. Οταν έγιναν τα Τέμπη, ήταν παιδιά αλλουνού. Τώρα είναι σπιτια αλλουνού και πάει λέγοντας. Ο Καραμανλής παραιτήθηκε και τον ξαναψήφισαν. Απο εκλογές δεν ερχόμαστε; Και οχι απλά βγήκε. 41% ??? Τι θελετε τώρα;

    16. Κουλη λεσι δεν ειπες στα καθαρματα τους βουλευτες οτι ο κοσμος νοιωθει οργη απεναντι τους Δεν τους ειπες σιχαμα αρχαιοκαπηλε της κρητης οτι ο κοσμος καποια στιγμη θα ξυπνησει και θα φυγετε με τα ελικοπτερα

      1. Καλά ελληνάκο, αυτά τα λέτε απο την εποχή των μνημονίων. Προς το παρόν τα ελικόπτερα στα έχουν βάλει στον κώλο μαζί με την έλικα.

    17. Ο γιδοβολευτης παντως προλαβε και την εκανε λαμογια σαν εξουσια του καμπου που ειναι! Ουστ ρε τσοπανη που το παιζεις κι αρχοντας με 100 σκυλια νταβατζηδες γυρω σου! Συναγωνιζεσαι τη Κουλαρα?

    18. Για ενα γατακι που το σμπρωξε ενας με το ποδι και δεν επαθε και τιποτα το γατι χαμος γινοταν στις ειδησεις και ολο το ενδιαφερον του κοσμου ηταν σε αυτο. Για τοσα ζωα που καηκαν και πολλα αλλα πνηγικαν μαζι με ανθρωπους μια χαρα τους σθμπεριφερθηκαν αυτουνου και των προηγουμενων πολιτικων και την ενα δημοκρατια. Μετα ειναι λογικοτατο να σε πεταει ο αλλος κλωτσια και να πνιγεσαι στη θαλασσα. αφου δεν υπαρχει λογικη.

    19. Τετοια αγάπη τους έχουν αχαχαχαχ οπως στρώσεις θα κοιμηθείς .

    20. οταν καταστρέφονται οι άλλοι δεν τρέχει μία , τωρα που ήρθε η σειρά σας κακαρίζετέ!
      οτι ερθει να μην το βαρεθείτε αυτά είναι μόνο η αρχή

    Comments are closed.