Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ – ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

Μια ενδιαφέρουσα… τιμολογιακή πολιτική προκύπτει από την πρόσφατη συναυλία του Σάκη Ρουβά στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Αττικής.

Όπως προκύπτει από τα έγγραφα στη Διαύγεια, ο Δήμος Μεταμόρφωσης πλήρωσε 51.551 ευρώ για συναυλία του Σάκη Ρουβά που έγινε στις 6 Αυγούστου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΣΩΤΗΡΕΙΑ 2024».

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου η συναυλία στέφθηκε με επιτυχία καθώς προσήλθαν χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο.

Καταγραφή

Καταγραφή

Όμως η είδηση της πραγματοποίησης συναυλίας του Σάκη Ρουβά στη Μεταμόρφωση, δημιουργεί εύλογες… συνδέσεις και μια ακόμη σχετικά πρόσφατη συναυλία του ίδιου καλλιτέχνη.

Ήταν παραμονή πρωτοχρονιάς του 2022, όταν η συναυλία του Σάκη Ρουβά στον Λυκαβητό υπό την «αιγίδα» του τότε δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, κοστολογήθηκε με το αστρονομικό ποσό των 200.000 ευρώ και μάλιστα με διάρκεια μόλις 20 λεπτών.

Λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό μάλιστα η συναυλία είχε γίνει χωρίς κόσμο, μόνο για τα «μάτια» της τηλεόρασης.

Τα έξοδα του δήμου Αθηναίων είχαν προκαλέσει σάλο και έντονες αντιδράσεις από τους δημότες της Αθήνας για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Ο τότε δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο στόχαστρο για την εκδήλωση, η οποία έφερε την οργή των πολιτών στα social media από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσή της.

Διαφορετικοί δήμοι, διαφορετικές τιμολογιακές πολιτικές…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ειχε τσεπώσει και αλλα 230 χιλιάρικα πριν 2-3 χρόνια επί του ξευτελισμένου Μπακογιαννη θυμάστε;

  2. Απο τα μεγαλύτερα τρωκτικά ο Σάκης, μασάει από στιγμή που φίλησε το δαχτυλίδι του Ντον Κουλη τα κέρατα του. 5 συναυλίες κάνει το χρόνο σε δήμους και περιφέρειες και βγάζει χωρις κόπο 150 χιλιάρικα. Ο ποπάκιας ρε, ο μακαρόνιας με κιμά

  3. Ένας ατάλαντος υπερτιμημένος πάλαι ποτέ προστατευόμενος του Ψινάκη είναι, και τώρα σφόδρα νεοταξίτης, τίποτε παραπάνω.
    Όποια πέτρα και να σηκώσεις θα τον βρείς από κάτω.
    Από φούστες κλαρωτές, μέχρι αγκαλιά με τους Τουρκαλάδες στα κατεχόμενα.
    Όλα τα έχει ο μπαχτσές. Ο κ.Χίος τον γνωρίζει καλύτερα.

  4. 50 χιλιάρικα στον Σαχλαμαράκη Σάκη που δεν έχει κάνει επιτυχία από το 2000. Ένας 53χρονος τζιτζιφιόγκος που τον ταΐζει το σύστημα της ΝΔ

  5. 200000€ ΠΕΡΥΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΡΟΡΟΓΙΟ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 40000€ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΠΟΣΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ;;;ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΥ ΨΙΝΑΚΗ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ

  6. Καλε αυτο το ωριμο τεκνο δεν εχει κι ενα ασμα που λεει….παρτα! …..πλημυρισαμε απο…..αρσενικα τελος παντων τη σημερον ημεραν! Θα το ριξω στο… 96!

  7. ΕΓΩ ΓΕΝΗΘΗΚΑ ΤΟ 1974 7 ΙΟΥΛ ΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 50 ΧΡΩΝΩΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥ ΔΙΣΤΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥ ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣ Η ΑΛΑ ΤΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΙ ΠΟΛΗΤ ΤΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝΕ ΟΙ ΦΕΛΟΙ ΤΥΠ ΟΥ ΡΟΥΒΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

    1. Τι γράφεις ρε φίλε θα μας τρελάνεις; Η πλάκα είναι που θυμάσαι και τρα-γούδι που σου άρεσε! Ήμαρτον!

    2. Εγώ 28 Οκτωβρίου του 1984, νομίζω ταιριάζουμε. Το μόνο τραγουδι που μου άρεσε είναι το Δεν έχει σίδερα, ωραία μελωδία κάπως εκκλησιαστική.

      1. Είναι και το δίσκο γκέρλ. Μιλάει για τη Μαγδαληνή και το ‘Αγιο Δισκοπότηρο. Φουλ ορθόδοξο.

        1. Δεν νομίζω ότι έχει ωραία νοήματα. Βέβαια κακώς ταυτίζεται η Αγία Μαρία η Μαγδαληνή με την αμαρτω­λη γυναικα. Η Εκκλησία μας έχει αντίθετη άποψη. Εσείς ποτε έχετε γεννηθεί;

    3. ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ Π ΙΣΩ ΣΤΟ ΚΡΥΦ Ο ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΜΑΘΣ ΠΑΛ ΙΓΡΑΜΑΤΑ ΠΑΛΙΟ AΓΡΑΜΑΤΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑΝΕ.

Comments are closed.