Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΟΥΝΕ Ή ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ;; ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ – ΜΟΝΟ ΚΩΛΟΜΠ@ΡΙΛΙΚΙ, ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΜΕΑ ΤΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ [ΗΧΗΤΙΚΟ]

    Κοινοποίηση:
    makelioonly

    Παρά το αίμα 57 ψυχών, οι άθλιοι της Κυβέρνησης με πληρωμένα ρεπορτάζ διαφημίζουν την “νέα πνοή” που πνέει πλέον στον ελληνικό σιδηρόδρομο ειδικά μετά την επαναλειτουργία του Προαστιακού στο τμήμα από Αθήνα μέχρι Κόρινθο και Κιάτο.

    Πριν λίγο, συγγενής επιβάτη που βρίσκεται τώρα στον Προαστιακό, μιλώντας στον Στέφανο Χίο κατήγγειλε σοβαρό πρόβλημα σε συρμό αφού δεν ανοίγουν καν οι πόρτες! Το αποτέλεσμα είναι να ταλαιπωρούνται εγκλωβισμένοι πολίτες που σπεύδουν στα σπίτια τους και να κάνουν Ανάσταση με τις οικογένειές τους.

    Το αποτέλεσμα ήταν το πρόβλημα να λυθεί και να… ανοίξουν οι πόρτες γύρω στις 10 το βράδυ.

    Παράλληλα, για το περιστατικό τηρείται σιγή ιχθύος τόσο από την Hellenic Train αλλά και από τον εξαφανισμένο Γεραπετρίτη που θυμάται να εμφανίζεται μόνο για να ανακοινώση επαναλειτουργίες δρομολογίων – ο Θεός να τα κάνει – και να επιθεωρεί ότι όλα βαίνουν καλώς παρουσία καμερών.

    Στα @ρχίδια τους ο λαός. Μόνο μαγειρίτσα, αρνί, κωλομπαριλίκι και μίζες.

    Ακούστε τη καταγγελία που δεχτήκαμε στο makeleio.gr πριν από λίγο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. οση μαγειριτσα εφαγα να τους κατσει στο σβερκο οτι μου στερησαν να το στερησουν απ τη βρωμα την καιλη……οφθαλμος αντι οφθαλμου βοθροι!!!!

    2. Ο μιζοκούλης ψάχνει στην Καλαμάτα να δει που ξεσκίζεται η πολωνοεβραία “γυναίκα του” (λολ), ενώ αυτός είναι στη βίλα χριστοφοράκου στην Τήνο, σαν την καλαμιά στον κάμπο

    3. Γνωρίζουν μόνο απά μασαμπούκα, η 21 Μαΐου πρέπει να τους εξαφανίσει από την εξουσία.

    Comments are closed.