Η Washington Post προτρέπει τους Αμερικανούς αντί για ένα παραδοσιακό δείπνο το οποίο τώρα δεν είναι οικονομικά προσιτό για το ένα τέταρτο των οικογενειών , ότι θα πρέπει να αρχίσουν να τρώνε ζωύφια.
Σε ένα άρθρο με τίτλο Αλατισμένα μυρμήγκια. Γρύλοι εδάφους. Γιατί πρέπει να δοκιμάσετε βρώσιμα έντομα , η Post αναφέρει: «Οι καταναλωτές μπορούν ήδη να βρουν τρόφιμα όπως αλατισμένα μυρμήγκια στο Amazon και μπάρες πρωτεΐνης σε σκόνη γρύλλων σε ελβετικά παντοπωλεία».
Το άρθρο αναφέρθηκε σε ένα εξάχρονο κορίτσι στην Πενσυλβάνια, το οποίο υποτίθεται ότι δέχθηκε εγκωμιαστικά χειροκροτήματα από θεατές επειδή έτρωγε τηγανητά σκουλήκια.
Το κομμάτι αναφέρει “Δεν είναι τόσο κακό!” αναφώνησε εκείνη. “Έχει γεύση σαν καλαμπόκι βραστήρα!”
«Το να βλέπεις τους άλλους να απολαμβάνουν τα έντομα μπορεί επίσης να βοηθήσει στην κατάρριψη των (τροφικών) στερεοτύπων», αναφέρει το άρθρο κάτω από τον υπότιτλο «Δημιουργώντας έναν νέο κανόνα».
Δηλώνει περαιτέρω «προτού τα έντομα γίνουν κοινό φαγητό, περισσότεροι πελάτες πρέπει να πεισθούν ότι τα εξάποδα πλάσματα είναι στην πραγματικότητα τροφή. Μέσω πειραμάτων γευσιγνωσίας, ερευνών και εκπαιδευτικών επιδείξεων, ερευνητές, επιχειρηματίες και εκπαιδευτικοί εμβαθύνουν στην ψυχολογία των καταναλωτών και διαπιστώνουν ότι η αντίσταση στην κατανάλωση εντόμων μπορεί να είναι ισχυρή».
Ήδη, μια μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στο Ηνωμένο Βασίλειο ολοκληρώνει τα σχέδιά της να αποθηκεύει έντομα στα ράφια της και να τα εμπορεύεται ως φθηνή πηγή τροφής για ανθρώπους που δυσκολεύονται να αντέξουν οικονομικά να ταΐσουν τις οικογένειές τους εν μέσω ραγδαίου πληθωρισμού και κρίσης κόστους ζωής.
Η Daily Mail ανέφερε πρόσφατα ότι ο Aldi σκέφτεται να εφοδιάσει «βρώσιμα» ζωύφια και να παράσχει κιτ συνταγών στους γονείς για να προετοιμάσουν σκουλήκια και γρύλους για τα πεινασμένα παιδιά τους.
Τα πιθανά προϊόντα της σειράς περιλαμβάνουν «βιώσιμα» μπιφτέκια γρύλλων και κιμά εντόμων.
Για όσους διάβαζαν Δικαστή Nτρεντ την δεκαετία του ΄80 στο θρυλικό κόμικ προβλέπονταν μία τέτοια κατάσταση, καθώς στο δυστοπικό μέλλον του 22ου αιώνα που απεικόνιζε, οι άνθρωποι έτρωγαν συνθετικά φαγητά, ή φαγητά φτιαγμένα από έντομα και… σκουπίδια.
τα λιντλ που πουλάνε τα σκουπίδια της γερμανίας, είναι μονίμως γεμάτα κόσμο που ψωνίζει (αφού δε μπορεί να αντέξει το κόστος της αγοράς ποιοτικών τροφίμων από τα κανονικά σούπερ μάρκετ) και εσείς μας λέτε για κατανάλωση εντόμων ; Ποιά είναι η διαφορά ;
ετσι νομιζες εσυ, οτι στο λιντλ πουλανε μονο γερμανικα??
Σιγά το νέο στην Κίνα το κομμουνιστικο καθεστώς τους αφήνει να τρώνε τέτοιες αηδίες δεκαετίες τώρα.
ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΕ ΕΣΥ;
Γιατί η παιδική ασπιρινη της Bayer δεν έχει ως χρώμα κοχελινη που παράγεται από το κόκκινο σκαθάρι. Και πόσα άλλα τρόφιμα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά από το ζελέ του Γιωτη μέχρι καραμέλες έχουν το ίδιο συστατικό για να δίνουν χρώμα στα τρόφιμα.
Καλιο να φαω τα σκατα μου!!! υπαρχουν πολυ βλαμμενοι που θα τα φανε. Οπως π.χ τα μπολια
Μια συγκινητική φωτογραφία το Τιμ το ιατρικό υποκλίνεται μπροστά στο 27 χρόνο δότη που έδωσε τα όργανα του να σωθούν άλλη fb://photo/1142315226416701?set=a.365390070775891
Εγω λεω να πουλανε σανο στα ραφια αφου μας το ταιζουν μεσω της προπαγανδας ηδη και φυσικα τα εντομα. Ολα αυτα για να κρατησουν κοιλιες γεματες με οποιοδηποτε τροπο και μυαλα κοιμισμενα που δεν επαναστατουν.