Ο ΕΒΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ: ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΑΠΟ 1000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

    Κοινοποίηση:
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

    Αλεξανδρούπολη τώρα. Διαμαρτυρία εναντίον της λαθρομετανάστευσης του Έβρου. Βγήκε ο κόσμος στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί για τους διακινητές που οδηγούν σε αντίθετα ρεύματα οδικής κυκλοφορίας που προκαλούν θανατηφόρα ατυχήματα σε πολίτες.

    Αλεξανδρούπολη. Βγήκαν και οι μαύρες σημαίες

    Πάνω από 1000 άτομα στην πορεία διαμαρτυρίας στην Αλεξανδρούπολη

    Ακολουθούν οι δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη

     

    Σε αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού στα διόδια του Αρδανίου προχώρησαν εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν στην μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας, ζητώντας λήψη μέτρων για τους δολοφόνους λαθροδιακινητές.

    Μετά τον συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου στις Φέρες και παρότι δεν προβλέπονταν στον αρχικό σχεδιασμό, αποφασίστηκε με την προτροπή πολλών να κατευθυνθούν στην Εγνατία Οδό και να την αποκλείσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

    Τελικά ο αποκλεισμός στο ύψος των διοδίων του Αρδανίου κράτησε περίπου 15 λεπτά και μάλιστα σχηματίστηκαν ουρές στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη, αφού υπήρχαν και παρά πολλοί εκδρομείς από τον υπόλοιπο Έβρο αλλά και την Τουρκία που ερχόταν για Σαββατοκύριακο στην πόλη.

    Ο αποκλεισμός έκλεισε με τον εθνικό ύμνο που έψαλαν όλοι μαζί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Μιλάμε για αυτούς τώρα πού ψήφισαν Κούλη σαράντα πέντε τής εκατό,,,, καλά κοιτάτε αν έρχομαι από την γωνία ,, καρφί δεν μου καίγεται,μου είναι αδιάφορη η στάση τούς,, ότι σπέρνεις αυτά θερίζεις,,, τώρα το σκασμο,

    2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Ή ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ;;;;;;; ΠΟΣΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΝΔ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ;,; 41.58% !!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΣΑΣ !!!!!! ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ .

    3. Οι Εβριτες δεν βγαίνατε στα κανάλια προεκλογικά και λέγατε ότι ο Μητσοτ@κης περιόρισε τις ροές λαθρομεταναστών?
      Γιατί παραμιλάτε τώρα?
      Καλά να πάθετε ζώα.

    4. Πάρτε τα όπλα και γ@#μ@#στε τους όλους
      Τέλος …….

    5. ο κασιδιαρης αν δεν ηταν ολα προσυμφωνημενα θα τραβουσε κλωτσια αν ηθελε και θα εβλεπες κατι λαμογια να γινονται φιογκοι… αν …

    6. Ποτέ δεν είναι αργά!Όλοι στους δρόμους!Χανόμαστε ως έθνος!

    7. Αναζητείται ηγέτης της πατριωτικής παράταξης που θα τελειώσει δια παντός το τρανς κόμμα της ΝΔ.

    8. Αργά το θυμηθήκατε τον Ιούνιο έπρεπε! Τι ψηφίσατε παιδιά εκεί στον Έβρο;;;

    9. Του κανανε του Κουλη τα τρια δυο! Ακριβεια λογω παυσης λιγνιτων, καμμενη η μιση χωρα για φριτσομπουρδελογεννητριες, εκατονταδες λιτρα χυμμενο αιμα στα τεμπη….χεστηκε η κουλαρα πουκλανε.. 60%!

    10. Τώρα με 41.%……ειναι αργά πια για δάκρυα…. Κατερίνα..!!!!!

    11. Οι αχριστεροί δεν κάναν αντιπορεία να φωνάζουν είμαστε όλοι Πακιστανοί και θέλουμε τον Χασαν να κάνουμε τα βράδια πάρτυ με ούζα;

    12. και όταν μπουν και επίσημα οι τουρκοφαρςς του μηστοτακηκαι γινει τουρκικη επαρχια, να θυμηθούμε ρε παιδια να κανουμε. μια διαδήλωση για τους …..λόατκι- ρε για να μην ειμαστε και ρατσιατες -μονο ξεφτιλισμενες ρομπες -παγκοσμια μαλακια λαος να ειμαστε. ρε δεν την ειδατε και τη λιστα μετουςμεγαλοοφειλετες; τα προστιμα και η φορολογια πρεπει να ανεβουνε.κι αλλο: – καντε..διαδήλωση

    13. Εύγε στους Εβριτες όμως φίλοι μου δεν σάς είδα να διαμαρτυρεστε για την αμερικανοποιηση τού λιμανιού τής Αλεξανδρούπολης. Μάλλον εκεί πέφτει πολύ παρας οπότε θα πληρώσετε κ εσείς κ εμείς που το ανεχόμαστε. Αγαπητέ αρθρογραφε ψάξε για την είδηση με τον Βούλγαρο που κατέβασε την ελληνική σημαία στην Καβάλα την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023…μας την πέφτουν από παντού κ εμείς κοιμόμαστε με τά τσαρούχια.

    14. Και καλά…πριν ενάμιση μήνα θριάμβευσε εκεί και αύριο να είχαμε εκλογές πάλι θα θριάμβευε…Τελείωσε Στέφανε…

    15. πρώτον δεν έπρεπε να ψηφίσουν ΝΔ και δεύτερον μπορούν να μπλοκάρουν τα χοτ-σποτ όπως στα νησιά και όχι να χειροκροτάνε τον Μητσοτάκη επειδή κάνει παραστάσεις στα σύνορα ότι αποτρέπει εισβολές και τέτοια

    16. 41% όλα τα άλλα είναι για να λέμε
      Δόθηκε η ευκαιρία για εθνική κυβέρνηση με ενιαίο πατριωτικό κόμμα αλλά φαγώθηκαν μεταξύ τους . Μια ζωή διχόνοια και η Ελλάδα πεθαίνει.

    17. ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ…ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ…ΨΟΦΟΣ ΤΩΡΑ…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

      1. Εσύ πιστεύεις πως θα γλυτώσεις; Σου χει δώσει κάποιος ασυλία;πρόσεχε διότι οι κατάρες γυρνούν σε αυτόν που τίς ρίχνει.
        Τούτη την ώρα δεν μας νοιάζει ποιος ψηφησε τί… ενότητα χρειάζεται κ σιωπή ο εχθρός είναι κοινός κ πρέπει να ενωθουμε. Αν θέλαμε εμφύλιο θα ψηφίζαμε Ηλία.

    18. τωρα ειναι αργα ο αρχαιοκαπηλος απο την κρητη με τα σιχαματα της δεξιας πηραν 41%

    19. Το κλειδί είναι να πάρει ο Ηλίας την Αθήνα. Αν πάρει τον Δήμο, θα σταματήσουν και οι πορείες λαθρομεταναστών με Πακιστανικές σημαίες που αφήνει ο Μπακογιάννης και η ανοιχτή πόλη των ανθελλήνων συριζαίων! Ταυτόχρονα οι 241.000 Έλληνες που ακολουθούμε Ηλία, πρέπει να είμαστε μπροστάρηδες στα συλλαλητήρια της 3ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και 10 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Πρέπει να είμαστε εκατομμύρια γιατί τα Συλλαλητήρια θα είναι με Ελληνικές σημαίες και πατριωτικά.

      1. Ο/Η αριστερος καροτόπουστρας πισωγλεντης ντιγκιντάγκας λέει:

        ποια συλλαλητηρια σε αθηνα και σαλονικη για ποιο λογο δωσε πληροφοριες ρε φιλε

    Comments are closed.