ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΝΕΑ NAVTEX ΓΙΑ ΤΟ ORUC REIS – ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ PIRI REIS – ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ Ο ΜΕΜΕΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    piri

    Την ώρα που η χώρα μας ασχολείται με το σύστημα υγείας και τον κορωνοϊό, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνει τα δικά του σχέδια. Ο πρόεδρος της Τουρκίας, πέρα από την επιθετική ρητορική που ακολουθεί σε κάθε ευκαιρία, “παίζει μπάλα” και στο Αιγαίο.

    Ηδη οι Τούροι έσπευσαν να ανανεώσουν τη navtex που δίνει το “δικαίωμα” στο Oruc Reis να κάνει βόλτες στην περιοχή μας. Η εν ισχύ navtex λήγει στις 23 Νοεμβρίου, αλλά η νέα το κρατάει στα χωρικά μας ύδατα ως τις 29 του μήνα.

    Παράλληλα, από την Τρίτη, στο Αιγαίο αλλά στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας, θα αρχίσει τις βόλτες του το Piri Reis γνωστό από παλαιότερες ελληνοτουρκικές περιπέτειες, προκειμένου να κάνει έρευνες για κοιτάσματα. Τώρα αν ξεφύγει και λίγο από την πορεία του; Ο χρόνος θα το δείξει.

    Οι Τούρκοι εξέδωσαν navtex που αφορά στις γεωτρήσεις του Piri Reis, το οποίο θα βρίσκεται στο Αιγαίο από τις 24 ως τις 26 Νοεμβρίου.

    Η σχετική navtex:

    TURNHOS N/W : 1459/20

    AEGEAN SEA

    1. UNDERWATER OPERATIONS, BY R/V K.PİRİ REİS BETWEEN 24-26 NOV 20 THE BAY OF İZMİR, KARABURUN AND THE BAY OF ÇEŞME.

    100 METER BERTH REQUESTED.

    2. CANCEL THIS MESSAGE 262059Z NOV 20

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Η ξεφτιλα μας στο μεγαλειο της.
      Αντίδραση μηδέν.
      Μ αρέσει που όταν άρχισαν είμασταν ετοιμοπολεμοι μετά τι άλλαξε δεν κατάλαβα ποτέ.
      Τους το χε πει και η Μέρκελ οι Έλληνες δεν αστειεύονται τότε στην αρχή.
      Που ναξερε με τι φλουφληδες ασχολείται.

    2. ΔΕΝ κάνουμε διάλογο όσο κάνετε έρευνες!!!!!!! Τελειώστε ρε παιδιά και ελάτε να σας κεράσουμε κανα νησάκι…

    3. θα παει να παρκαρει στο λιμανι της ροδου και εμεις ακομα διαβηματα θα κανουμε μας πηραν χαμπαρι .

    4. Έλα μεϊμέτ τσουτσού πασά, να πάοεις από την Ελλάδα, το μόνο που της απέμεινε της δόλιας, κωρονοΪό μπόλικο, με πολύ επίσης πουτανιά και ρουφιανιά. Άντε και σε καλή μεριά.

    5. Για να ξεδιαλύνουμε τα πράγματα. Αναρωτιέσται τι κάνουν οι πολιτικοί και γιατί δεν αντιδρούν. Ο πολιτικός έχει μια θεσμική θέση, ασχολείται με τα προβλήματα της χώρας και προσπαθεί να βρει λύσεις προασπιζομενος τα συμφέροντα της πατρίδας και του λαού, αυτό στην θεωρία. Στην πράξη τι γίνεται? Οι πολιτικοι είναι ένα είδος επιχειρηματία. Το βασικό μέλημά τους είναι το κέρδος. Ασχολούνται με δουλίτσες του δημοσίου κυρίως με σκοπό τον προσωπικό τους πλουτισμου μέσω προμηθειών μίζας κτλ. Επίσης ο επιχειρηματίας πολιτικός έχει διασυνδέσεις με την εε και δουλεύει ευρωπαϊκά προγράμματα. Real estate, προγράμματα ευαίσθητοποιησης για περιβάλλον, για τους…. κακόμοιρους μετανάστες. Επίσης ο πολιτικός είναι επί της ουσίας ένας ντίλερ, κλείνει συμφωνίες και βγάζει λεφτά. Για αυτό σας λέω, μην ασχολείστε με αυτούς τους βλακες. Δεν τους νοιάζει, ας χάσουμε νησιά εδάφη κυριαρχία. Ο πολιτικός θέλει μόνο να κάνει δουλειές καινά βγάζει λεφτά. Ο πολιτικός δεν θα διακινδυνευσει τον προσωπικο του πλουτισμου ούτε θα ρισκάρει την μεγάλη του ζωαρα για…..ασήμαντα όπως πατρίδα πίστη λαό υπερηφανεια. Θα μιλάει συνεχώς για διάλογο υποχωρήσεις κτλ στο όνομα της…. ειρήνης της ασφάλειας και της ευημερίας του λαού!!!! Έτσι λένε συνεχώς, ο επιχειρηματίας πολιτικός είναι πονηρός.

    6. Αν δεν παρει παρα ο μεμετης δεν θα ηρεμησει .,.,.

      στο χερι μας ειναι .,.,.,

      θα παρει παρα .,.,.,η .,.,.,.τα ΠΑΠΑΡΙΑ μας ?

    Comments are closed.