Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ! ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ “ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ” – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    Κοινοποίηση:
    ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ-ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

    Ένας Αλγερινός κοντά στα 40, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ, βρίσκεται στην Αθήνα είναι φανατικός ισλαμιστής και προτρέπει με μήνυμα του τους τζιχαντιστές σε ένοπλο αγώνα μετά το θάνατο του αρχηγού του ISIS, αλ Μπαγκντάντι.

    Μάλιστα φέρεται να έχει ανεβάσει στα social media φωτογραφίες από την πλατεία Συντάγματος, ενώ έχει βγάλει και άλλες από διάφορα σημεία της Αθήνας. Ο τζιχαντιστής φέρεται να βρίσκεται στην Αθήνα από τις 19 Οκτωβρίου.

    Ακόμα την Τρίτη ανέβασε ένα αφήγημα προς τζιχαντιστές, με το οποίο τους παρακινεί σε ένοπλη δράση.

    Συγκεκριμένα αναφέρει:

    «Το τζιχάντ είναι υψίστης σημασίας και όποιος περιμένει να λάβει εντολή για να δράσει από κάποια ομάδα και δεν προβεί σε κάποια πράξη από μόνος του, είναι ή ψεύτης ή ανόητος. Σε περίπτωση που δεν κάνεις κάτι, ρώτα τον εαυτό σου: Είσαι στη φάση προετοιμασίας; Μαθαίνεις; Ή είσαι μόνο λόγια χωρίς αντίκρισμα; Αν είσαι μόνο λόγια είσαι ή ψεύτης ή ανόητος. Λένε ότι ένας νεαρός Παλαιστίνιος μαχαίρωσε έναν Εβραίο με το όπλο του και με το όπλο αυτό σκότωσε και άλλους. Ο Αλλάχ είναι εδώ και το τζιχάντ συνεχίζεται μέχρι την ημέρα της ανάστασης. Θυσία και θάνατος στο όνομα του Αλλάχ και προσφορά χρημάτων και όπλων».

    Το μήνυμα αυτό ανέβηκε την Τρίτη το μεσημέρι στο διαδίκτυο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλγερινός εμφανίζεται συχνά σε ένα χώρο κατήχησης και προσευχής στο κέντρο της Αθήνας.

    Φυσικά, τρέμουμε στο ενδεχόμενο σύντομα να έχουμε αποκεφαλισμένα πτώματα στο κέντρο της Αθήνας… Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ!!!!

    2. Τα γυναικόπαιδα είναι λίγα…οι πιο πολλοί είναι 25-35 χρονών άριστα εκπαιδευμένοι..διαβάστε την προφητεία του κοσμά αιτωλού ( όταν έρθει η ώρα να κρύψουμε ένα όπλο γιατί θα μας χρειαστεί λέει )πάνε για γενεοκτονία των Ελλήνων γι’αυτό τους απλώνουν παντού μέσα στη χώρα για να σφάξουνε τα γυναικόπαιδα..Έλληνες κινδυνεύουμε ξυπνήστε είναι εκατομύρια μέσα στη χώρα μας..το κοράνι λέει οτι μισούν τους χριστιανούς και αν τους σκοτώσεις θα πας στον παράδεισο και εμείς τους έχουμε εδώ και τους ταΐζουμε..ο θεός να βάλει το χέρι του πάμε για ιερό πόλεμο

    3. Εσυ φαε Ευρωπαικο διαλογο, δεν καταλαβες οτι μας εχουν κανει αποθηκη λαθρο, με τους πουλημενους πολιτικαντηδες που εχουμε!!!!!!!! Καθε μερα ερχονται στα νησια κατα εκατονταδες οι λαθρο και αυτοι περιμενουν απο την ΕΕ να μας λυπηθει, δεν καταλαβαινουν οι ανοητοι οτι μας εχουν γραμμενους!!!!!!!! Κανανε την χωρα αντρο φανατικων λαθρομουσουλμανων και ακομα συνεχιζουν να το παιζουν…..φιλεσπλαχνοι, αδιαφοροντας για το μελλον της χωρας!!!!!!!!!

    4. Ρε παιδια οι Ελληνες δε πρεπει να φοβουνται τιποτα . Δεν ειναι του φοβου συντροφοι μα του θαρρους και της αρετης παιδια. Οταν θα ερθει η ωρα θα δουν αυτοι που πρεπει οτι κατω απο την επιδερμιδα του πολιτισμου κρυβεται μια φυλη αγρια με ενα dna που ομοιο του σε αγριοτητα δεν υπαρχει στον κοσμο. Ανεκαθεν οι Ελληνες υπηρξαν αγριος πολεμικος λαος. Μη φοβαστε θα μιλησει το Dna. ο φοβος ειναι για γριουλες και οχι για παλικαρια.

    5. δεν νωμιζω να γινει κατι εδω αλα αν το κανουν , να δουμε απο πιο hot spot θα ειναι αυτος -η ,, που η θα φαει εναν , η χειροτερα που δεν θελω να το σκεφτομαι καθολου .

    6. ο δημοκρατικός διάλογος σε ευρωπαϊκά πλαίσια

    7. Ευχομαστε να αρχισει πρωτα απο το κεφαλη του Κουλη και ολης της προδοτικης πολιτικης ηγεσιας
      που τους κουβαλησε.

    8. Kαι η ΕΥΠ τι κανει ρε παιδια ? Η αντιτρομοκρατικη τι κανει ? Η ασφαλεια τι κανει ?
      Oi τζιχαντιστες απο οτι εχω ακουσει ειναι ελάχιστοι ( στο συνολο ολων αυτων που εχουν μπει μεσα ε στη χωρα εννοω) .Και κανουν μπαμ απο την εμφανιση ( παλι με βαση οσα εχω ακουσει , δεν λεω κατι δικο μου ) ,αρα ευκολα οι υπηρεσιες μπορουν να τους εντοπισουν .

    9. Να ξεκινησει απο την κωλογρια που θεωρουσε οτι λιαζονται και στην συνεχεια στον ΠτΔ που σαν υπουργος τους καλωσοριζε και τους καλουσε να ερθουν ολοι στην Ελλαδα
      Τωρα εφτασε η ωρα της πληρωμης και της αντιπαραθεσεις λεξεων με πραξεις

    10. “Φυσικά, τρέμουμε στο ενδεχόμενο σύντομα να έχουμε αποκεφαλισμένα πτώματα στο κέντρο της Αθήνας… Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.”
      Γιατί να τρέμουμε κύριε αρθρογράφε; Οι ανόητοι φιλεύσπλαχνοι κκέδες, συριζαίοι, μπατσοκοι, νουδουληδες διεθνιστές θα τρέμουν μόλις καταλάβουν ότι το λαθραίο παπ@ρι που τόσο λάτρευαν, πάνω από όλα έχει την πίστη του. Εμείς είχαμε μία πίστη και η οποία μας ελευθέρωσε μετά από 400 χρόνια αλλά σήμερα για να είμαστε In, γίναμε άθεοι και άπιστοι. Πέραν λοιπόν των λαθρο-αγαπούληδων, ουδείς τρέμει ή θα τρέμει διότι είμαστε έτοιμοι όπως ήταν και οι πρόγονοί μας. Ας κάνουν την πρώτη μαλ@κία να χυθεί αίμα Έλληνα και μετά καλό θα είναι να ξέρουν κολύμπι αλλιώς η θάλασσα θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα δουν και αυτοί και όσοι μετά το πρώτο αίμα που θα χύσουν τα ταλιμπάνια, συνεχίζουν να τους υποστηρίζουν και να τους αποκαλούν προδοτικά πρόσφυγες….. Η Ελλάδα θα πεθάνει μόνο εάν το πει ο ένας και μοναδικός Τριαδικός Θεός.

      1. Σωστος ο χουντικος,ειμαστε ετοιμοι.Τα παιδια μου γυαλιζουν τα σιδερικα τους.

      2. Συμφωνώ και επαυξάνω.
        Ας τολμήσουν να χύσουν Ελληνικό αίμα στο όνομα του Αλάχ. Ήδη είμαστε όλοι στα όριά μας. Κρατιόμαστε με το ζόρι, να μην αιματοκυλήσουμε την Ελλάδα. Αν ξεκινήσουν οι σφαγές, δεν υπάρχει επιστροφή.
        Αν χρειασθεί όμως δεν θα κιοτέψουμε. Όπως το 1821, άλλη μια φορά θα ξεσηκωθούμε και όποιον πάρει ο Χάρος.
        Και μια πληροφορία: Ο τύπος φορά τζαμπία. Το παραδοσιακό Υεμενίτικο μαχαίρι.Δεν συνηθίζεται να το φοράνε άλλοι άραβες…
        Πάντως είναι ένα μαχαίρι φαρδύ και καμπυλωτό ειδικό για σφαγές, ενώ η θήκη μένει σταθερά στην μέση σου.

      3. Μπράβο ρε φιλαράκο!!!τα είπες όλα..
        Οταν αρχίσουν να μπουκάρουν στα σπίτια δε θα ρωτάνε αυτούς που είναι μέσα αν είναι αλληλέγγυοι!!!!

    Comments are closed.